Figurine Schleich

Figurine Schleich

Produse de la 289 până la 305 din 305 total

Deschide poarta către o lume magică a imaginației cu figurinele Schleich! De la cai falnici la animale sălbatice fascinante, de la animale domestice drăguțe la creaturi fantastice, Schleich oferă o varietate uimitoare de figurine detaliate care vor inspira copiii să creeze povești captivante și să trăiască momente magice în joc.

Nu doar simple jucării, figurinele Schleich sunt:

  • O poartă către imaginație: Detaliile uimitoare și realismul incredibil al fiecărei figurine trezesc curiozitatea și creativitatea copiilor, stimulând joaca imaginativă și inventivă.
  • O modalitate distractivă de a învăța: Figurinele Schleich oferă o modalitate captivantă de a învăța despre diverse specii de animale, habitate, caracteristici și multe altele, stimulând curiozitatea naturală a copiilor.
  • Un instrument pentru dezvoltarea abilităților: Jocul cu figurinele Schleich stimulează imaginația, creativitatea, motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și abilitățile cognitive ale copiilor.
  • O garanție a siguranței: Confectionate din materiale non-toxice, sigure pentru copii, figurinele Schleich oferă o experiență de joacă lipsită de griji.
  • Figurina unicorn curcubeu curbat, Schleich bayala 70576

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    85,00 Lei
  • Figurina pui de tigru, Schleich 14730

    Stiati ca: TIgrul Siberian este cea mai mare felina din lume si poate creste pana la 3 m lungime, masurat de la nas pana in varful cozii. Dungile tigrului sunt variate si unice la fiecare tigru, fiind amprenta lui personala. Chiar si pielea de sub blana e dungata. La prima vedere modelul de pe corp nu pare sa ii aduca vreun beneficiu deoarece tigrul nu vrea sa fie descoperit de prada sa. Cand tigrul nu vaneaza la amurg acesta este perfect camuflat. Acestia apar in iarba inalta miscandu-se deodata cu vantul sau precum umbrele. Spre deosebire de alte feline, tigrul poate sa si inoate. Denumire stiintifica: Panthera tigris
    30,00 Lei
  • Figurina Magar, Schleich 13772

    Stiati ca: Magarul domestic isi are originea in magarul African. Acesta rezista la temperaturi inalte si mananca aproape orice. Este de obicei descris ca fiind incapatanat si prost atunci cand se opreste fara nici un motiv si refuza sa mai porneasca. Oricum nu este cazul. Magariio nu pot sa alerge la fel de repede precum caii deci nu ar avea rost sa o ia la fuga intr-o situatie periculoasa. Prima data ei incearca sa isi dea seama daca chiar exista un pericol si apoi sa isi dea seama care este cea mai buna ruta de scapare. Denumire stiintifica: Equus asinus asinus.
    35,00 Lei
  • Figurina Schleich 42385, Set starter lumea fermei

    Include: - un magarus, - un cocos, - o vaca, - o oaie Cu acest set de animale de ferma, copii pot reusi sa invete cele mai mici detalii legate de ferme si fermieri in general. Animalutele Schleich pot stimula abilitatile de joaca ale copiilor unde isi pot folosi imaginatia si creativitatea pentru a nascoci povesti in lumea satului.
    125,00 Lei
  • Figurina rrinocern indian, Schleich 14816

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 14567, Dilophosaur

    Dilophosaurul a trait acum 200-192 de milioane de ani, in prima perioada a Jurassicului. Acesta avea 6 m lungime si era unul dintre cei mai mari carnivori din preistorie. Dupa Compsognathgus si Velociraptor, Dilophosaurus era unul dintre cei mai rapizi dinozauri. Acesta cantarea doar 500 kg si avea picioare lungi si puternice. Dimensiuni: 11.5 x 15.5 x 8.5 cm Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Contine: O figurina dinozaur
    75,00 Lei
  • Figurina elefant african, femela, Schleich 14761

    Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Contine: O figurina elefant Stiati ca: Elefanti sunt cunoscuti ca fiind animale cu pielea groasa. Totusi, pielea lor este atat de sensibila incat ei pot obtine usor arsuri solare. Acesta este motivul pentru care elefanti arunca de multe ori, mai multe straturi de noroi peste ei. Aceste straturi "pachete de racire" combat, de asemenea, caldura torida. Cu toate ca elefanti nu pot auzi mai bine decat alte animale, ei folosesc de fapt urechile lor uriase, sa faca fata caldurii africane. Cand se racesc cu urechile, sangele se raceste si le ofera prospetime.Dimensiuni: 9.1 x 14.6 x 8.3 cm
    65,00 Lei
  • Figurina femela urangutan, Schleich 14775

    Unrangutanii sunt o primata superioara inteligenta care isi poate recunoaste propria imagine in oglinda. Pot chiar folosi unelte. De exemplu, ei stiu sa foloseasca o creanga pentru a-si da seama cat de adanca este apa sau sa faca un pod peste noroi folosind crengi. Cand ploua, urnagutanii isi tin frunze deasupra capului pentru a nu se uda.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 13797, Vaca Holstein

    Contine: O figurina vaca Stiati ca: Vacile nu pot intelege limbajul uman, dar ele pot distinge intre un ton prietenos si un ton neprietenos al vocii. Ele isi pot da seama, din tonul vocii, daca cineva este serios si sincer.
    45,00 Lei
  • Figurina Vulpe, Schleich 14782

    Vulpea are reputatia de a fi desteapta si isteata in fabulele in care apare. Cele mai cunoscuta vulpe din padurile europei este cea rosie, care se recunoaste usor dupa blna ei rosie si burta alba. Coada sa mare fi pufoasa ajuta acest hot abil sa-si tina echilibrul in timp ce fuge. De asemenea, ea este si practica: cand este frig vulpea isi incolaceste coada in jurul ei ca un fular pentru a se incalzi.
    30,00 Lei
  • Figurina Iapa Andalusiana, Schleich 13793

    Calul din rasa Andalusian este vioi si elegant. Defapt numele real al rasei este "Pura razza espanola", in romana "rasa pura Spaniola". In secolul al XV-lea , calugarii au inceput sa creasca Aceasta rasa de cai in Sud-ul Spaniei. Acest cal a incantat dealungul timpului nobili si regi cu prezenta lui gratioasa astfel acesta a fost folosit multa vreme de cavaleri. El mai este cunoscut si pentru curbura eleganta pe care o are gatul lui.
    45,00 Lei
  • Figurina tigru alb, Schleich 14731

    Stiati ca: Tigrii albi nu sunt adevaratii "albinosi". Aceia au ochii rosii. Tigrii albi au ochii albastrii. Tigrii albi sunt atat de frumosi incat iti taie rasuflarea. Acestia au o blana alba ca zapada si ochii albastru aprins. Ei difera de tigrii normali datorita blanii lor, a pielii si a ochilor, deoarece acestea nu pot forma pigmenti rosii si galbeni. Tigrii albi traiesc de obicei in gradini zoologice. In salbaticiune au putine sanse de supravietuire. Pentru ca ca bala lor nu are camuflaj, prada i-ar descoperi foarte usor si ar fugi. Denumire stiintifica: Panthera tigris
    45,00 Lei
  • Figurina Pui de Panda, Schleich 14734

    Stiati ca: Ursii Panda sunt pe cale de disparitie. Fiecare panda nascut este aproape un miracol si este o adevarata binecuvantare pentru conservarea speciei. Cand se nasc, ursii panda sunt foarte mici, la nastere ei au doar 100 g. Asta ineamna aproape cat o ciocolata sau un iaurt mic. Inafara de Canguri, nici un alt mamifer nu da nastere unor pui atat de mici. Dupa 4 saptamani, puilor incepe sa le creasca blana tipica alb si neagra. Dupa 6-8 saptamani, deschid ochii pentru prima data. Ei raman cu mamele lor pentru aproape 2 ani si sunt foarte jucausi. Mamelor panda le place sa se joace cu puii lor si sa ii rostogoleasca. Denumire stiintifica: Ailuropoda melanoleuca
    25,00 Lei
  • Figurina Schleich 14727, Aligator

    Stiati ca: Aligatorii sunt usor de recunoscut datorita faptului ca dintii lor de jos nu sunt vizibili din lateral. Aligatorul este un pradator periculosi ce au falci foarte puternice. Doar rechinul alb poate sa muste mai tare decat un aligator. Doar muschii care inchid falcile sunt puternici,muschii ce deschid botul sunt atat de slabi ca pot fi legati cu banda adeziva. Comparat cu crocodilul de apa sarata, aligatorul este mult mai mic si mai lat. Acestia traiesc doar in rauri si lacuri sun sud-estul Statelor Unite si in China. Denumire stiintifica: Alligatoridae
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 13828, Capra

    Pe timpul zilei, pupilele unei capre se ingusteaza pana la forma de dreptunghiuri subtiri orizontale. Asta le protejeaza ochii de la prea mult soare. Datorita pupilele lor largi, caprele au o raza mare de vedere, intre 320 si 340 de grade, si pot recunoaste prompt pradatori cum ar fi lupii. Caprele nu pot percepe culoarea albastra, pentru ele cerul este intotdeauna gri.
    30,00 Lei
  • Figurina pisica stand in picioare, Schleich 13770

    Stiati ca: Pisicile au un extraordinar simt al balansului. Si chiar daca pica, acestea se ranesc foarte greu. Se spune ca pisicile aterizeaza tot timpu in picioare si labutele ghiarele acestea atenueaza cazatura si mai mult - ca o parasuta. Denumire stiintifica: Felis silvestris catus.
    25,00 Lei
  • Figurina elan mascul, Schleich 14781

    Mandrul elan este animalul national al Suediei si este cunoscut pentru coarnele sale impresionant de mari si in forma de lopata. Doar masculii au aceste coarne. Ele incep sa creasca de la varsta de 2 ani si pot cantari 20 kg. In fiecare an coarnele le pica pentru a le creste unele noi.
    45,00 Lei
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7