Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 1 până la 48 din 223 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
 • Tractor JCB 8250 cu remorca Half Traxx, Siku 1858, scara 1:87

  Transportul rapid al deșeurilor voluminoase agricole reprezintă funcția cheie pentru această combinație produsă la scara 1:87. JCB 8250 tracteaza o remorcă basculantă cu 3 axe montata pe un șasiu Dolly cu 2 axe. Combinația de vehicule are jante originale cu detalii și anvelope profilate realist, din cauciuc de înaltă aderență. Acoperișul cabinei JCB-ului este demontabil, iar anvelopele asigură o tracțiune solidă. Logo-urile cu litere fine sunt surprinzătoare impreuna datorită culorilor tipice și designului atrăgător. Dimensiuni: 19 cm x 3,1 cm x 4 cm.
  80,00 Lei
 • Camion cu platforma, cu doua tractoare New Holland, Siku 1805

  Camion American la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, remorca metalica si doua tractoare din metal cu cabina din plastic New Holland T8 la scara 1:87. Camionul este vopsit in culori si crom caracteristice. Remorca se poate atasa / detasa usor de la camion. Rotile sunt din cauciuc, rampa spate se rabateaza. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 26 x 7,5 x 4,8 cm. Lungime camion+remorca: 22 cm, latime 3,3 cm, inaltime 5 cm.Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

  PRP PRP: 132,00 Lei

  Pret de vanzare 125,00 Lei

 • Transportor MAN TGX cu incarcator JCB 457, Siku 1790

  Acest set de vehicule realizate detaliat este in acelasi timp o macheta dar si o jucarie, Siku va propune camion metalic MAN TGX laa scara 1:87 - transportor pe 3 axe, o remorca detasabila din metal si un incarcator metalic tip JCB 457. Remorca se poate decupla de la elementul de cuplare. JCB 457 la scara 1:87 are sasiul, capota si piesele mobile din metal. Remorca metalica, are 3 axe si rampa de incarcare basculabila. Incarcatorul JCB este realizat foarte detaliat, cupa se actioneaza manual avand articulatii metalice solide, exact ca in realitate iar articulatia centrala este mobila si permite virarea incarcatorului. Toate rotile - de la camion, remorca si incarcator sunt din cauciuc. Lungimea / latimea / inaltimea camionului cu remorca cuplata: 19,8 / 3,8 / 5,3 cm. Dimensiuni cutie: 26 / 4,5 / 7,5 cm.

  PRP PRP: 160,00 Lei

  Pret de vanzare 149,00 Lei

 • Buldoexcavator JCB 4CX, Siku 3558, scara 1:50
  Top Favorite

  Buldoexcavator JCB 4CX, Siku 3558, scara 1:50

  Buldoexcavator JCB 4CX realizat de Siku la scara 1:50, detaliat, fiind o jucarie solida dar si o macheta in acelasi timp. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului acesta poate fi manevrat manual exact ca in realitate. Incarcatorul frontal si cel posterior sunt complet mobile si functionale (actionare manuala). De asemenea, cupele culiseaza actionate manual pentru incarcare si descarcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate fidel pe baza masinilor reale JCB, inscriptionarile sunt realizate prin printare. Este realizat aproape in intregime din metal. Cabina din plastic solid o imita perfect pe cea a utilajului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate.

  PRP PRP: 90,00 Lei

  Pret de vanzare 84,00 Lei

 • Avion cu accesorii Siku 5402

  Noua aeronava comerciala extinde seturile SIKUWORLD. Setul oferit de Siku contine: Avionul realizat din plastic, un vehicul "Follow me" Siku din metal, un tractor aeroportuar Siku din metal dotat cu bara de remorcare din plastic pentru avion, un omulet "Marshall" care directioneaza avionul si patru pasageri. Avionul este dotat cu un far care se poate aprinde de la un buton, bateriile necesare sunt incluse, si are doua clapete in partea superioara care se deschid si permit vizualizarea interiorului dotat cu scaune dar si aranjarea pasagerilor pe scaune sau pozitionarea unei masinute. Dimensiunile avionului: 38 x 36 x 12 cm. Dimensiuni cutie: 39 x 39 x 12 cm.
  190,00 Lei
 • Barca de pompieri multifunctionala cu vehicul, Siku 2117

  Pe lacuri si rauri, pompierii sunt in actiune cu barcile sale de lucru. In cea mai mare parte, este vorba de tratarea accidentelor care implica produse care polueaza apa, de infiintare de bariere de ulei atunci cand apar scurgeri, de asistenta tehnica sau de stingerea incendiilor mici pe barci avariate. Pentru aceasta, tamburul de furtun se roteste si furtunul poate fi derulat. Pentru actiune pe uscat, pickup-ul Ford F150 este si el la bord. Pentru a permite acest lucru, rampa se pliaza atunci cand barca ajunge la uscat. Deschideti usile, intrati, aprindeti luminile intermitente si treceti la actiune! Feribotul de pompieri Siku 2117 + camionul de pompieri Ford F150 este o masina de jucarie / model de masina la scara 1:50. Barca este din plastic, lungimea de 19 cm, masina mica are o carcasa metalica, lungimea de 8 cm. Setul include o foaie de autocolante cu inscriptii si simboluri in diferite limbi. Barca de pompieri Siku 2117 + dimensiune pachet: 257 x 115 x 90 mm.
  99,00 Lei
 • Set cadou Supercars, Siku 6328

  Noul set “Supercars” este format din trei masini extraordinare: Lamborghini Veneno, Apollo I.E. si McLaren Senna, toate fiind realizate din metal si vopsite in culori originale. Setul contine un radar realizat stilizat din plastic rezistent si un indicator rutier de limita a vitezei inscriptionat cu “300”. Lamborghini Veneno este o supersportiva rara. Acest model ruleaza chiar si in miniatura pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar designul sau il face special. Caroseria metalica avand o aerodinamica sofisticata asigura stabilitatea potrivita pentru un model a carui versiune inițiala atinge viteze de peste 300 km / h. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,1 cm. McLaren Senna este fabricat incepand cu anul 2017 intr-o serie limitata de 500 buc. Numele este al campionului Senna. La pornire motorul V8 cu 800 CP este impresionant și accelereaza pana la 340 km / h (limitat). Mașina in culoarea originala pare ca vine de pe alta planeta: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripa mare deportanta. De asemenea geamul larg ofera imaginea interiorului atent studiat. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2.3 cm. Apollo IE inseamnă Intenza Emozione. Este fabricat incepand cu anul 2019 de către producatorul german de automobile Apollo și proiectat de șeful lor de design, Joe Wong, pe baza fluxului de aer și a unor elemente din natura, în special insecte și animale marine. Numele in sine inseamna „emotie intensa” în italiana. Acesta este fabricat de Apollo dupa modelul Apollo Gumpert care a intrat în producție cu 14 ani inainte. La pornire, un motor de aspirație V12 cu 730 CP creează o multime de vibratii si accelereaza Apollo IE până la 334 km / h. Alte detalii: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripa mare deportanta.iar ușile tip fluture cu deschidere larga ofera imaginea interiorului atent studiat care este complet roșu. Dimensiuni: 8,3 / 3,3 / 2 cm. Dimensiunile cutiei in care sunt ambalate: 26 x 11 x 4,6 cm
  79,00 Lei
 • Incarcator frontal JCB 457 WLS, Siku 1789, scara 1:87

  Incarcator frontal JCB 457. Acest vehicul realizat detaliat este in acelasi timp o macheta dar si o jucarie, Siku va propune JCB-ul realizat din metal la scara 1:87, cupa se actioneaza manual avand articulatii metalice solide, exact ca in realitate iar articulatia centrala este mobila si permite virarea incarcatorului. Rotile sunt din cauciuc. Lungimea / latimea / inaltimea: 9 / 3,8 / 4,3 cm.
  80,00 Lei
 • Tractor forestier John Deere Harvester, Siku 1652

  John Deere Harvester 1470E cu 3 axe poate prinde si taia arbori în fiecare minut, chiar și pe terenuri inaccesibile. Modelul este prevăzut cu o macara rotativă și usor manevrabilă. Trunchiurile de copaci pot fi strânse cu gheara macaralei. Se livrează cu trunchiuri de copac de jucărie. Dimensiuni: 17 x 3 x 4 cm. Ambalata într-o cutie cu blister de 19 x 7,5 x 3,5 cm.
  45,00 Lei
 • Tractor John Deere 6820 cu cupa, Siku 3652, scara 1:32

  Tractorul John Deere 6820 dotat cu cupa realizat de Siku la scara 1:32, cod 3652, replica fidela a tractorului original la scara 1:32 este realizat integral din metal: sasiu, capota, elemente de prindere, bratele, etc. iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Totul este realizat exact dupa specificatiile versiunii originale: farurile sunt aplicate si respecta design-ul original, interiorul este detaliat. Puternicul tractor John Deere este potrivit pentru a orice accesoriu sau remorca din gama Siku 1:32 Farmer si are, de asemenea, o punte fata pendulara, exact ca la tractoarele reale. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Dimensiuni: 24 x 8 x 9,6 cm. Pentru acest model se potriveste setul de accesorii Siku cod 7070. Cupa fata se poate demonta si inlocui cu alte dispozitive (neincluse).

  PRP PRP: 200,00 Lei

  Pret de vanzare 188,00 Lei

 • Dumper Wacker Neuson Siku 3509, scale 1:50

  Noul DW 60 de la Wacker-Neuson este un dumper pentru terenuri mici și mijlocii. Prin intermediul unei articulații actionate manual, la mijlocul vehiculului, utilajul atinge o manevrabilitate ridicată în cel mai mic spațiu. Trăsătura distinctivă a modelului este aceasta articulatie metalica ce permite înclinare și rotire simultana cu 180 de grade. Pneurile profilate realizate din material cauciucat asigură o fixare fermă, chiar și pe suprafețe aspre astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile:
  79,00 Lei
 • Range Rover, blister, Siku 1521

  Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul SVR cu motor V8 compresor de 5 litri - nobilul englez cu inima unui sportiv. Chiar și pe terenuri dificile, SUV-ul dovedește că este stăpânul situației în toate circumstanțele. 575 CP imping vehiculul aristocratic la 283 km / h de-a lungul autostrăzii și, prin urmare, face invidiosi mulți șoferi de mașini sportive. Farurile încorporate și jantele sport cu cauciucuri largi din cauciuc subliniază dominanța SUV-ului în ceea ce privește cerințele sofisticate. Range Rover SVR este livrat de catre Siku într-o culoare elegantă albastru închis. In mod natural, de asemenea, este dotat cu un cuplaj pentru remorcă. Ușile largi facilitează intrarea în vehicul. Dimensiuni: 8,2 / 3,6 / 2,8 cm
  25,00 Lei
 • Porsche 911 turbo, Blister, Siku 1506

  580 CP ofera versiunea S a 911-lui Turbo. In realitate acesta ajunge la 330 km / h impins de motorul boxer din spate. In lumea miniaturala anvelopele din cauciuc, late ale modelului SIKU se prind literalmente în podea și chiar în curbele rapide și strânse sfidează forțele de accelerație transversală ale mașinii sport din Zuffenhausen. Farurile aplicate ale vehiculului SIKU conferă Porsche-ului un aspect agresiv chiar și atunci când staționează. Ușile extra-largi facilitează intrarea sau ieșirea. Din gama de mașini sport SIKU, Porsche Carrera GT (1001), Audi R8 (1430), Lamborghini Aventador LP 700-4 (1449), BMW i8 (1458) și Porsche 918 Spyder (1475) așteaptă liniuta. Dimensiuni: 8 / 3,3 / 2,7 cm
  25,00 Lei
 • Scania Cisterna, blister, Siku 1690

  Combustibilii sunt transportați folosind camioane cisternă. Aceste combinații de remorci sunt furnizate de Siku si in seria entry level Blister 16 de camionul stilizat Scania. Remorca cu 2 axe este practică și face ca manevrabilitatea și jocul să fie distractive! Când nivelul de combustibil este la roșu, este timpul pentru ca autoturismele, camioanele, tractoarele și autobuzele SIKU să se oprească la benzinaria SIKUWORLD. Stația de benzină este aprovizionata de noua cisternă SIKU: un camion cisternă cu trei axe, cu o cabină verde strălucitoare și o remorcă tandem cu sasiu metalic si o suprastructură a rezervorului din plastic. Dimensiuni: 15,2 x 2,8 x 3,5 cm. Ambalata într-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm. Nu este recomandata pentru copiii sub 3 ani.
  45,00 Lei
 • Tractor New Holland Kverneland, Siku 1799, scara 1:87

  Deși la scară mică, combinația tractor New Holland - sistem de protecție a culturilor marca Kverneland este foarte puternică. Cu o lățime de peste 20 cm, brațul pulverizatorului are dimensiuni record pentru scara 1:87. Pentru transportul pe drumurile publice, brațul este pliat pentru a economisi spațiu. Rezervorul frontal și unitatea de pulverizare din spate sunt detașabile și pot fi combinate cu tractoare Siku din seria 1:87 și Blister. Dimensiuni: 10 cm x 2,6 cm x 5,2 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
  80,00 Lei
 • Tanc Leopard Siku 1867, scara 1:87

  Tanc realizat la scara 1:87 dupa modelul Leopard din metal, senile mobile din cauciuc si teava mobila din plastic. Turela este mobila 360 de grade. Pachetul contine un tanchist si steaguri pentru decorare din noua tari. Dimensiuni tanc: 11,3 x 4,3 x 3,8 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra de dimensiunile 15 x 4,8 x 7,5 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.

  PRP PRP: 70,00 Lei

  Pret de vanzare 65,00 Lei

 • Incarcator JCB 435S Siku 3663, scara 1:32

  Incarcatorul JCB 435S este produs la scara 1:32 de marca premium Siku, din cele mai bune materiale: un sasiu si o caroserie complet metalice, brate puternice din metal, roti din cauciuc cu profil realist, cabina din plastic care imita sticla, cupa de incarcare din plastic. La spate exista un carlig de remorcare pentru remorci. Se pot cupla remorci produse de Siku la scara 1:32. Cupa se poate detasa astfel incat se permite cuplarea altor accesorii (acestea nu sunt incluse, codul 7070). Incarcatorul are o articulatie centrala care este mobila si permite virajul acestuia. Totul se poate actiona manual cu miscari care imita perfect vehiculul real. King of the clamp este denumirea acestui vehicul premium realizat de JCB, un ajutor indispensabil la ferme. Este ambalat intr-o cutie premium transparenta avand dimensiunile 30x15x15 cm.
  169,00 Lei
 • Jaguar F-Type, Blister, Siku 1520

  Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv F-Type. In versiunea reala motorul V8 de 5 litri oferă 550 CP puntii spate. Acest Jaguar își scoate la iveală performanțele si in lumea miniaturala: jante sport negre și anvelope de cauciuc late cu secțiune joasa. F-Type R atinge 100 km / h în 4,1 secunde, iar viteza maximă este de 300 km / h. Farurile încorporate arată că este pregătit pentru următorul sprint. Ușile largi te invită să urci și să pleci. Dimensiuni: 7,7 / 3,4 / 2,3 cm.
  25,00 Lei
 • Microbuz politie Mercedes Sprinter, Siku 2301, scara 1:50

  Microbuz politie Mercedes Sprinter din generatia a III-a (model 2019) realizat de Siku la scara 1:50, echipat pentru munca de comunicare a informatiilor de la fata locului. Este din metal, toate usile sunt metalice si se deschid: cele doua usi din fata, cele doua usi din spate, usa laterala si o capota laterala. Rotile sunt din cauciuc, pe spate are roti duble. Farurile si girofarele sunt din plastic aplicat si arata ca in realitate. Este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate, sigla Mercedes Benz este bine redata in fata. Pe acoperis este o antena realizata stilizt din plastic, aceasta se poate plia si roti manual. Acoperisul se poate detasa pentru acces la interior. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 17 x 9 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiunile masinii: Lungime 12,4 cm, latime 4,7 cm; inaltime 5,5 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
  90,00 Lei
 • Mercedes E class 4x4, Siku 2302, scara 1:50

  Mercedes E class 4x4 Siku scara 1:50, cod 2302, in versiunea 4x4 de politie la scara 1:50. Capotele din fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Este dotat cu un carlig de remorcare. Detaliile fine ale E-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: interiorului bine redat, inclusiv portbagajul, usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie. Include abtibilde cu care se poate decora. Este dotat cu un girofar stilizat pe care se poate monta o placuta (inclusa). Placuta se poate inscriptiona cu abtibildele din pachet. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 10,4 cm / inaltime: 3,5 cm / latime: 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm.
  60,00 Lei
 • Incarcator Claas Torion 1914, Siku 1524

  Anvelopele sunt confecționate din cauciuc de calitate. Caroseria metalica este prevăzuta cu o cupa mobila. Detaliile fine precum și logo-ul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,5 / 3,0 / 3,2 cm
  25,00 Lei
 • Mercedes-Benz E350d Politie, Siku 1504

  Mercedes-Benz E350d este disponibil acum și in gama masinilor de politie SIKU. Designul curgător si structura metalica este completat de jantele cu roți late din cauciuc, girofar si culorile tipice. Grila radiatorului este realizata detaliat punand in evidenta aspectul stelei împreună cu farurile integrate. Ușile largi care pot fi deschise ușurează intrarea și ieșirea rapida din masina. Un cuplaj de remorcă aflat in spate ajuta transporturile neprevazute. Dimensiuni: 8,5 / 3,6 / 2,7 cm
  25,00 Lei
 • Ford GT, Blister, Siku 1526

  Ford GT: elementele de stil ale clasicului GT 40 sunt combinate impresionant cu cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată. Propulsia mașinii sport cu o putere de 656 CP o impinge până la 348 km / h. Vitezometrul arată 100 km / h după numai 2,8 secunde. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, Ford GT este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile flush și vopseaua în două culori, cu dungi distincte, fac o impresie uriașă chiar și atunci când staționează. Dimensiuni: 7,7 x 3,3 x 1,9 cm
  25,00 Lei
 • Jeep cu barca, Blister, Siku 1658

  Jeep Wrangler din metal, decapotabil cu barcă (aceasta pluteste) si remorcă. Acest set îmbină activitățile distractive și de agrement, cu o notă de senzație din California. Remorcarea ambarcațiunilor cu motor către următorul port de iahturi sportive cu remorca din metal turnat este un lucru ușor pentru acest Jeep solid! Dimensiuni totale: 16,7 x 3,3 x 4,2 cm. Este ambalat într-o cutie cu blister de 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Set cadou pompieri, Siku 6330

  Un apel de urgență este primit de către centrul de control: Este incendiu în spital! Pompierii se pregătesc de acțiune. Acest nou set de pompieri de la siku combină trei vehicule unice de urgență. Camionul cu trei osii cu cabina de sofer metalica este echipat cu o platforma aeriana de salvare care poate fi rotita la 360 de grade si are trei articulatii. Acest lucru permite ca scara cu coșul atașat să fie ridicată la o înălțime impresionantă și coșul aliniat corespunzător. Acest lucru face salvările de la mari înălțimi mult mai ușoare. Acesta este sprijinit de mașina de pompieri, care preia lupta împotriva incendiului la fața locului. Ambele vehicule au roți de mare viteză, care le permit să conducă rapid la locul unei urgențe. Pentru transport și supraveghere aeriană este, de asemenea, inclus un avion cu tema pentru mașini de pompieri. Cu aripi pliabile și o elice rotativă, acest vehicul de salvare aerian este un partener esențial pentru misiunile dificile. Setul include, de asemenea, stâlpi și șlepuri pentru a izola amplasamentul. Pentru a fi cât mai realist posibil, micii fani ai pompierilor pot aștepta cu nerăbdare flăcări. De acum înainte, acest set de pompieri nu ar trebui să lipsească din nici un centru de control de salvare!
  79,00 Lei
 • Set de pompieri, Siku 1818

  Setul include: 2 camione de pompieri si 1 furgonetă. Ambalat în blister. Dimensiunea blisterului: 20 x 9.5 x 3,5 cm.
  54,00 Lei
 • Autobuz etajat, Siku 1321

  Autobuzul din gama blister, miniaturala Siku. Este realizat din metal avand dimensiunile 7,5 x 2,4 x 3,6 cm.
  25,00 Lei
 • Camion cu macara, Siku 1326

  Macarale din metal si componente din plastic cu lift mobil si carlig pentru apucare usoara. Anvelopele din cauciuc va permit sa va deplasati pe diferite suprafete. Datorita designului stabil si reflectarii vehiculului real, macaraua va diversifica magnific orice distractie a constructorilor mici.
  25,00 Lei
 • Volkswagen T5 Politie, blister, Siku 1350

  Acest microbuz de politie aduce rutina misiunilor zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:55. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor usa de la spate a microbuzului se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 55 sunt realizate pe baza mașinilor VW realizate in uzinele din Germania. De exemplu detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: Lungime: 7,5 cm / inaltime: 3,5 cm / latime: 3 cm
  25,00 Lei
 • Fiat 500, siku 1453

  O mașină de life-style cu o istorie inconfundabila. Noul Fiat 500 actual se integrează perfect în schema de design retro a producătorului auto din Torino. Acest model compact are uși care se deschid si dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate alcatuiesc o potrivire perfectă. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.
  25,00 Lei
 • Porsche 911 cabriolet, Blister, Siku 1523

  580 CP ofera versiunea Cabriolet S a 911-lui Turbo. In realitate acesta ajunge la 330 km / h impins de motorul boxer din spate. In lumea miniaturala anvelopele din cauciuc, late ale modelului SIKU se prind literalmente în podea și chiar în curbele rapide și strânse sfidează forțele de accelerație transversală ale mașinii sport din Zuffenhausen. Farurile aplicate ale vehiculului SIKU conferă Porsche-ului un aspect agresiv chiar și atunci când staționează. Masinuta este realizata din metal, la interior este realizata detaliat dupa modelul real. Dimensiuni: 8 / 3,3 / 2,2 cm
  25,00 Lei
 • Porsche 911 Politie, Blister, Siku 1528

  580 CP ofera versiunea S a 911-lui Turbo. In realitate acesta ajunge la 330 km / h impins de motorul boxer din spate. In lumea miniaturala anvelopele din cauciuc, late ale modelului SIKU se prind literalmente în podea și chiar în curbele rapide și strânse sfidează forțele de accelerație transversală ale mașinii sport din Zuffenhausen. Farurile aplicate ale vehiculului SIKU conferă Porsche-ului un aspect agresiv chiar și atunci când staționează. Ușile extra-largi facilitează intrarea sau ieșirea. Curse ilegale pe autostradă. O sarcină pentru Porsche-ul 911 de la Poliției Autostrăzii. Cu marcaje de poliție și girofar stilizat, modelul SIKU este pregătit pentru urmariri. În operațiunile majore, echipa Poliției Autostrăzilor poate fi susținută de ofițeri care avansează în aceste vehicule: VW T5 Poliție SIKU (1350), mașină de patrulare SIKU (1401), mașină de patrulare a poliției (1504). Dimensiuni: 8 / 3,3 / 2,7 cm
  25,00 Lei
 • Niesmann+Bischoff camper, Blister, Siku 1671

  De lux si de înaltă calitate dar se potrivește perfect în buzunarul pantalonilor! Camper-ul „Arto” cu 3 axe de la brandul de lux Niesmann & Bischoff este remarcat pe orice loc de campare datorită designului si a culorii sale specifice. Si miniatura realizata de Siku este la fel, de inalta calitate si realizata din metal. Distracția creativă care trebuie sa apara in timpul jocului este asigurată datorită ușii laterale care se deschide și a cuplajului remorcii. Dimensiuni: 12,8 x 3,9 x 4,2 cm. Ambalata într-o cutie tip blister de 21 x 4 x 4.2 cm.
  45,00 Lei
 • VW Beetle cu rulota, Blister, Siku 1629

  O mașină de life-style cu o istorie importanta, VW Beetle actual s-a integrat perfect în schema de design retro a producătorului auto din Wolfsburg. SIKU integrează, de asemenea, acest Beetle în actuala serie Blister. Fiind realizat din metal, acest model compact cabrio dotat cu carlig de remorcare si faruri integrate isi dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate fac o potrivire perfectă. Rulota este realizata cu sasiu metalic si structura din plastic rezistent. Dimensiuni: 16,4 x 3,6 x 4,1 cm
  45,00 Lei
 • Feribot Siku Container, Scara 1:50

  Feribot Siku pentru transportul containerelor realizat la scara 1:50, copii se pot juca si in apa deoarece pluteste. Contine doua containere la care se deschid usile. Rampa spate se rabateaza manual pentru acces, exista si doua trape prin care se pot incarca obiecte in cala vasului se deschid, un omulet se afla in cabina feribotului. Accesul in cala navei se face prin doua trape care se deschid. Cele doua spatii se pot umple cu nisip sau granulat cu ajutorul unei lopatele incluse. In spatiul mai mare pot intra si containerele astfel incat trapele asigura o suprafata plata cand se inchid si se pot incarca masinute de exemplu. Incarcarea containerelor se poate efectua manual cu ajutorul unei macarale incluse in pachet si prevazuta cu un brat de prindere special. Ancora se poate lasa manual cu ajutorul unui cursor special. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu lungimea de 45 cm, latimea 18,7 cm, inaltimea 15 cm. Dimensiunile: lungimea 40 cm, latimea 17 cm, inaltimea 22 cm.
  215,00 Lei
 • Tren regio, Siku 1791, scara 1:87

  Tren regio Siku scara 1:87 cod 1791 realizat in cea mai mare parte din metal cu componente din plastic. Este realizat detaliat dupa modelul trenurilor de navetisti etajate germane. Articulatiile solide din plastic din cele doua capete ale trenului permit posibilitatea de cuplare a altui tren similar Siku. Interiorul este realizat detaliat, cu scaune configurate ca in realitate. Exteriorul are un desen tip grafiti realizat cu vopsea (nu cu abtibild) - este in acelasi timp macheta dar si o jucarie rezistenta. Rotile sunt cu profil caracteristic de tren. Siku nu ofera sine, trenul se poate folosi pe orice suprafata (covor, parchet, etc.). Recomandat numai copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 20 cm / inaltime: 4 cm / latime: 2,7 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 25 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 4 cm
  99,00 Lei
 • Excavator Wacker Neuson ET65, scara 1:50, Siku 3559

  Compact, manevrabil si totusi puternic: excavatorul pe senile Wacker Neuson ET65 este echipamentul general pe santier. Excavator Siku marca Wacker Neuson ET65 la scara 1:50. Sasiul, bratul, cupa, corpul excavatorului sunt din metal. Senilele sunt din cauciuc de calitate si ruleaza ca in realitate. Detaliile sunt realizate foarte bine iar acest excavator este in acelasi timp o jucarie si o macheta. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 13,9 x 4 x 6,6 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
  80,00 Lei
 • Ambulanta metalica Siku 2116 Volkswagen T6 Scara 1:50

  Aceasta ambulanta aduce rutina misiunilor zilnice de salvare in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor aceasta ambulanta este atat o jucarie rezistenta cat si o masina de colectie. Usile solide din metal se deschid: usile fata si usa spate. Structura este complet metalica si sasiul este din plastic rezistent iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat iar sigla VW este reprodusa foarte clar atat in fata cat si in spate. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1:50 sunt realizate pe baza masinilor VW realizate in uzinele din Germania si transformate in ambulante. Detaliile interiorului sunt bine redate. Ambulanta contine 3 genti specifice medicilor de urgenta realizate in mod stilizat din plastic, pe acestea se pot aplica niste abtibilde incluse. Anvelopele cauciucate sunt ca cele din realitate, astfel incat atat originalitatea cat si manevrabilitatea sunt la un nivel ridicat de calitate. In plus rotile se pot scoate pentru a simula o pana sau un schimb de roti, aceasta fiind o inovatie Siku. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni: Lungime: 10 cm / inaltime: 4 cm / latime: 4.2 cm. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 8,7 cm / latime: 5,1 cm.
  80,00 Lei
 • Duba politie metalica Siku 2305 Mercedes Sprinter III scara 1:50

  Microbuz politie Mercedes Sprinter din generatia a III-a (model 2019) realizat de Siku la scara 1:50. Este din metal, toate usile se deschid: cele doua usi din fata, cele doua usi din spate si usa laterala (culiseaza). Rotile sunt din cauciuc, pe spate are roti duble. Farurile sunt din plastic aplicat si arata ca in realitate. Este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate iar siglele Mercedes Benz sunt bine redate atat in fata cat si in spate. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 17 x 9 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiunile masinii: Lungime 12,4 cm, latime 4,7 cm; inaltime 5,5 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
  80,00 Lei
 • Mercedes-Benz Sprinter UPS, Siku 1920, scara 1:50

  Aceast microbuz de livrari UPS aduce rutina livrarilor zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculul este in acelasi timp o jucarie sau o macheta. Este realizat din metal. Toate usile sunt metalice si se deschid: usile fata, spate si laterale, structura este complet metalica, sasiul este din plastic rezistent iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat astfel incat arata ca cele adevarate. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz. De exemplu: caroseria metalica este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate, sigla Mercedes este evidentiata clar, rotile spate sunt duble, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Duba are un capac detasabil care ofera acces la interior. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: L=12,7/l=5,5/h=5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: L=17,5/l=5,8/h=8,6 cm

  PRP PRP: 90,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Combina John Deere T670i, Siku 1876, scara 1:87

  Combina John Deere T670i aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:87. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, dispozitivul frontal de recoltare este complet functional, se si poate demonta. De asemenea tubul lateral culiseaza pentru descărcare. Detaliile fine ale combinei la scara 1:87 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale John Deere. De exemplu: baza este metalica, cabina din plastic imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: Lungime: 13 cm / inaltime: 5 cm / latime: 11 cm.

  PRP PRP: 135,00 Lei

  Pret de vanzare 125,00 Lei

 • Mercedes Sprinter Claas, Siku 1995, scara 1:50

  Acest microbuz de service Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului toate usile se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile si stopurile sunt din plastic aplicat. De asemenea, pentru încărcarea și descărcarea bidonului de ulei este inclus un carucior la scara. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz realizate in uzinele din Germania. De exemplu: sasiul este complet metalic, caroseria este metalica, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: Lungime: 15 cm / inaltime: 5 cm / latime: 4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 20 cm / inaltime: 8,7 cm / latime: 5,4 cm
  104,00 Lei
 • Camion Australian Siku 1806, scara 1:87

  Camion Road Train Australian la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, dolly metalic si remorca suplimentara identica. Camionul este vopsit in culori DHL. Remorca se poate atasa / detasa usor de la camion. Rotile sunt din cauciuc, remorcile au sasiu complet metalic, usile spate se deschid. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 40 x 4 x 4,8 cm. Lungime camion+remorca: 36 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani.
  145,00 Lei
 • Tractor Fendt cu remorca, Siku 1989, scara 1:50

  Acest tractor Fendt aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor, tractorul cu remorca arata ca in realitate. Containerul remorcii culiseaza pentru încărcare și descărcare. Cuplajele (carligele) spate ale acestui tractor Fendt sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Fendt realizate in faimoasele lor uzine. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Remorca este realizata in cea mai mare proportie din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 26 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 40 cm / inaltime: 14 cm / latime: 6,5 cm
  155,00 Lei
 • Tractor John Deere cu presa de balotat, Siku 1665
  Top Favorite

  Tractor John Deere cu presa de balotat, Siku 1665

  Tractor John Deere realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu presa de balotat. Aceasta are sasiu metalic si este echipata cu roti din cauciuc. O versiune proiectată si din punct de vedere estetic a combinației John Deere 7530 de și presă de balotat premium tip 990. Cabina tractorului se poate scoate. Clapeta din spate a presei poate fi deschisă, lasand o vedere liberă a baloților rotunzi furnizați ca accesorii. Dimensiuni: 13,1 x 3,8 x 4,3 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645
  Top Favorite

  Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645

  Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca forestiera. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru transport lemn si dotata cu macara. Bustenii sunt realizati din plastic si sunt inclusi. Dimensiuni: 14,7 x 3,9 x 5,8 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Autobuz urban articulat Man, Siku 3739, 1:50, 100 ani, editia limitata

  Autobuz MAN Lion’s City Editie aniversara “Siku 100 de ani” cod 3739. Model de autobuz foarte detaliat, realizat din metal, dupa designul original MAN Lions City la scara 1:50. Roți de cauciuc, al doilea ax cu anvelope duble. Cele 3 uși laterale se deschid manual. Capacul motorului se deschide in partea din spate a autobuzului. Geamurile sunt fumurii. Oglinzile retrovizoare sunt realizate dupa design-ul original și grila radiatorului poarta sigla MAN. Articulatia centrala este flexibila manual si permite virajul autobuzului. Farurile si stopurile sunt din plastic aplicat, realizate realist. Acoperișul reda foarte bine instalatia de aer condiționat. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 36 / 7 / 5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 40 / 9,7 / 6,5 cm.

  PRP PRP: 200,00 Lei

  Pret de vanzare 179,00 Lei

 • Camion transport casa prefabricata, Siku 3562, scara 1:50

  Camion metalic realizat de Siku la scara 1:50, marca Mercedes Benz Arocs. Rotile sunt din cauciuc rezistent, cabina este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate iar detaliile camionului sunt bine redate: ies in evidenta girofarele, oglinzile si proiectoarele realizate din plastic rezistent. Platforma camionului este realizata din plastic iar elementele de sustinere laterale pot culisa in afara, manual, astfel incat suprafata de incarcare permite transportul casutei asamblate. Casuta inclusa in pachet este demontata, este realizata din plastic rezistent iar asamblarea se face cu usurinta urmand instructiunile cu poze de pe cutie. Pe platforma se afla si un cufar miniatural in care sunt elementele necesare la construtia casutei. Deasemenea sunt incluse abtibilde cu care se poate decora casuta. Dimensiuni camion fara casuta: L/h/l = 17,5 / 8 / 7 cm. Casuta este sub forma unui cub cu latura de 8,5 cm. Este ambalat intr-o cutie cu fereastra avand dimensiunile L/h/l = 22,5 / 14 / 8 cm.

  PRP PRP: 190,00 Lei

  Pret de vanzare 177,00 Lei

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5