Figurine Bluey

Figurine Bluey

12 Produs(e)

Bluey este un cățeluș Blue Heeler iubitor și energic care locuiește cu mama, tata și sora ei Bingo. Își folosește energia și imaginația nelimitate pentru a descoperi, râde și se joacă cu toți prietenii și familia ei!
 • Comandă acum jucăria de plus Bluey Bingo și dă viață personajelor îndrăgite din serial
  Noutate

  Jucarie de plus Bluey, Bingo, 19 cm, 13008

  Adu bucurie și creativitate în casa ta cu jucăria de plus Bluey Bingo. Jucărie de plus Bluey Bingo - 19 cm. Fabricată din materiale moi și delicate, perfectă pentru a fi îmbrățișată și pentru joacă. Cadou ideal pentru fanii Bluey!
  55,00 Lei
 • Comandă acum și dă viață aventurilor lui Bluey pe plajă!
  Noutate

  Setul Bluey, Quad Plaja cu Bandit, 17549

  Alătură-te lui Bandit, tatăl lui Bluey, într-o aventură plină de distracție pe plajă cu Setul "Quad Plajă cu Bandit"! Transformă-ți camera copiilor într-un paradis tropical cu acest set fantastic, inspirat de serialul animat Bluey!
  113,00 Lei
 • Descoperă o lume de imaginație și joacă cu Setul de joacă Casa Familiei Bluey
  Noutate

  Setul de joaca, Casa Familiei Bluey, 17614

  Trăiește magia serialului Bluey cu Setul de joacă "Casa Familiei Bluey"! Transformă camera copiilor în casa fermecătoare a lui Bluey, unde imaginația prinde viață și distracția nu are sfârșit. Setul de joacă "Casa Familiei Bluey" este cadoul perfect pentru fanii lui Bluey cu vârsta de 3 ani și peste.
  167,00 Lei
 • Comandă acum setul "Plimbare cu trotineta" și dă viață aventurilor Bluey
  Noutate

  Set de figurine Bluey, Plimbare cu trotineta, 13085

  Distracție garantată pentru micii fani Bluey cu Setul de figurine "Plimbare cu trotineta"! Bluey, adorabila cățelușă de 6 ani, este gata de noi aventuri alături de fratele ei Bingo și de prietenii lor! Cu acest set minunat, imaginația copiilor va prinde viață, recreând scenele preferate din serialul animat Bluey.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Gratar in curte

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bandit; 1 x masa; 2 x banci; 1 x gratar; 2 x piese de mancare.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Camera de joaca a lui Bingo

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bingo; 1 x banca; 1 x covor Kiwi; 1 x xilofon; 1 x gheare; 1 x stetoscop.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Locul de joaca al lui Bluey

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Setul de joaca Park include: 1 x Figurina Bluey, 1 x Tobogan compatibil cu toate figurinele articulate, 1 x Leagan functional compatibil cu toate figurinele, 1 x Vagon mobil cu manere rotative compatibile cu toate figurinele.
  123,00 Lei
 • Set 4 figurine, Bluey la scoala, 13052

  Set de 4 figurine, Bluey’s School Pack. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Alatura-te lor in toata distractia din clasa. Setul este format din 4 figurine (Bluey, Cloe, Rusty, Calypso).
  119,00 Lei
 • Set 4 figurine Bluey, Prietenii lui Bluey

  Adu acea distracție și creativitate în casa ta cu figurinele Bluey! În acest set veți găsi 4 figurine direct dintr-un basm, fiecare cu inaltimea de aproximativ 7 cm, cu părți mobile ale corpului. Sunt perfecte pentru preșcolari, oferindu-le posibilitatea de a recrea povești din basme sau de a crea noi aventuri Bluey. Pachetul include 4 figurine: Bluey, Snickers, Coco si Honey.
  119,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard

  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
  66,00 Lei
 • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks

  Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
  66,00 Lei
 • Comandă acum jucăria de plus Bluey și dă viață personajelor îndrăgite din serial
  Noutate

  Jucarie de plus Bluey, 19 cm, 13007

  Adu bucurie și creativitate în casa ta cu jucăria de plus Bluey. Jucărie de plus Bluey - 19 cm. Fabricată din materiale moi și delicate, perfectă pentru a fi îmbrățișată și pentru joacă. Cadou ideal pentru fanii Bluey!
  55,00 Lei