Figurine Bluey

Figurine Bluey

11 Produs(e)

Bluey este un cățeluș Blue Heeler iubitor și energic care locuiește cu mama, tata și sora ei Bingo. Își folosește energia și imaginația nelimitate pentru a descoperi, râde și se joacă cu toți prietenii și familia ei!
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey, Pool time

  Bluey și Bingo sunt îmbrăcați în costume de baie gata de distracție în piscină. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include 2 figurine: Bluey si Bingo, 2 perechi de ochelari detasabili.
  66,00 Lei
 • Set de joaca Bluey 13024, Casa familiei, cu figurina inclusa
  Transport gratuit

  Set de joaca Bluey, Casa familiei, cu figurina inclusa

  Petreceti timp in casa familiei Bluey. Casa are usi functionale, multe detalii, panou rabatat pentru terasa exterioara. Include, de asemenea, accesorii detasabile pentru un joc suplimentar. Continut: 1 x figurina Bluey, 2 x paturi, 1 x cada, 1 x toaleta, 1 x blat pentru sufragerie, 2 x scaune, 1 x frigider, 2 x canapele, 2 x covoare.
  443,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Masina familiei, cu figurina inclusa

  Luati familia intr-o calatorie. Deschideti partea superioara a vehiculului pentru a putea introduce figurinele in interior. Se potriveste perfect pachetului de 4 figurine de familie. Suport pentru placi de surf incorporat. Placile de surf sunt compatibile cu toate figurinele. Foaia de autocolant include lucruri care stau pe bancheta din spate si prietenii de plaja pentru a decora masina. Continut: 1 x figura, 1 x vehicul, 2 x placi de surf, 1 x foaie de autocolante.
  193,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Gratar in curte

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bandit; 1 x masa; 2 x banci; 1 x gratar; 2 x piese de mancare.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Camera de joaca a lui Bingo

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bingo; 1 x banca; 1 x covor Kiwi; 1 x xilofon; 1 x gheare; 1 x stetoscop.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Locul de joaca al lui Bluey

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Setul de joaca Park include: 1 x Figurina Bluey, 1 x Tobogan compatibil cu toate figurinele articulate, 1 x Leagan functional compatibil cu toate figurinele, 1 x Vagon mobil cu manere rotative compatibile cu toate figurinele.
  123,00 Lei
 • Set 4 figurine, Bluey la scoala, 13052

  Set de 4 figurine, Bluey’s School Pack. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Alatura-te lor in toata distractia din clasa. Setul este format din 4 figurine (Bluey, Cloe, Rusty, Calypso).
  119,00 Lei
 • Set 4 figurine Bluey, Prietenii lui Bluey

  Adu acea distracție și creativitate în casa ta cu figurinele Bluey! În acest set veți găsi 4 figurine direct dintr-un basm, fiecare cu inaltimea de aproximativ 7 cm, cu părți mobile ale corpului. Sunt perfecte pentru preșcolari, oferindu-le posibilitatea de a recrea povești din basme sau de a crea noi aventuri Bluey. Pachetul include 4 figurine: Bluey, Snickers, Coco si Honey.
  119,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard

  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey cu accesorii

  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bingo; accesorii.
  66,00 Lei
 • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks

  Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
  66,00 Lei