Figurine Bluey

Figurine Bluey

6 Produs(e)

Bluey este un cățeluș Blue Heeler iubitor și energic care locuiește cu mama, tata și sora ei Bingo. Își folosește energia și imaginația nelimitate pentru a descoperi, râde și se joacă cu toți prietenii și familia ei!
 • Set de joaca Bluey, Gratar in curte

  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bandit; 1 x masa; 2 x banci; 1 x gratar; 2 x piese de mancare.
  123,00 Lei
 • Set 4 figurine, Bluey la scoala, 13052

  Set de 4 figurine, Bluey’s School Pack. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Alatura-te lor in toata distractia din clasa. Setul este format din 4 figurine (Bluey, Cloe, Rusty, Calypso).
  119,00 Lei
 • Set 4 figurine Bluey, Prietenii lui Bluey

  Adu acea distracție și creativitate în casa ta cu figurinele Bluey! În acest set veți găsi 4 figurine direct dintr-un basm, fiecare cu inaltimea de aproximativ 7 cm, cu părți mobile ale corpului. Sunt perfecte pentru preșcolari, oferindu-le posibilitatea de a recrea povești din basme sau de a crea noi aventuri Bluey. Pachetul include 4 figurine: Bluey, Snickers, Coco si Honey.
  119,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard

  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey cu accesorii

  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bingo; accesorii.
  66,00 Lei
 • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks

  Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
  66,00 Lei