Figurine Bluey

Bluey este un cățeluș Blue Heeler iubitor și energic care locuiește cu mama, tata și sora ei Bingo. Își folosește energia și imaginația nelimitate pentru a descoperi, râde și se joacă cu toți prietenii și familia ei!
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey, Pool time
  Bluey și Bingo sunt îmbrăcați în costume de baie gata de distracție în piscină. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include 2 figurine: Bluey si Bingo, 2 perechi de ochelari detasabili.
  66,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Casa familiei, cu figurina inclusa
  Petreceti timp in casa familiei Bluey. Casa are usi functionale, multe detalii, panou rabatat pentru terasa exterioara. Include, de asemenea, accesorii detasabile pentru un joc suplimentar. Continut: 1 x figurina Bluey, 2 x paturi, 1 x cada, 1 x toaleta, 1 x blat pentru sufragerie, 2 x scaune, 1 x frigider, 2 x canapele, 2 x covoare.
  443,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Masina familiei, cu figurina inclusa
  Luati familia intr-o calatorie. Deschideti partea superioara a vehiculului pentru a putea introduce figurinele in interior. Se potriveste perfect pachetului de 4 figurine de familie. Suport pentru placi de surf incorporat. Placile de surf sunt compatibile cu toate figurinele. Foaia de autocolant include lucruri care stau pe bancheta din spate si prietenii de plaja pentru a decora masina. Continut: 1 x figura, 1 x vehicul, 2 x placi de surf, 1 x foaie de autocolante.
  193,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Gratar in curte
  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bandit; 1 x masa; 2 x banci; 1 x gratar; 2 x piese de mancare.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Camera de joaca a lui Bingo
  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bingo; 1 x banca; 1 x covor Kiwi; 1 x xilofon; 1 x gheare; 1 x stetoscop.
  123,00 Lei
 • Set de joaca Bluey, Locul de joaca al lui Bluey
  Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Setul de joaca Park include: 1 x Figurina Bluey, 1 x Tobogan compatibil cu toate figurinele articulate, 1 x Leagan functional compatibil cu toate figurinele, 1 x Vagon mobil cu manere rotative compatibile cu toate figurinele.
  123,00 Lei
 • Set 4 figurine, Bluey la scoala, 13052
  Set de 4 figurine, Bluey’s School Pack. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Alatura-te lor in toata distractia din clasa. Setul este format din 4 figurine (Bluey, Cloe, Rusty, Calypso).
  119,00 Lei
 • Set 4 figurine Bluey, Prietenii lui Bluey
  Adu acea distracție și creativitate în casa ta cu figurinele Bluey! În acest set veți găsi 4 figurine direct dintr-un basm, fiecare cu inaltimea de aproximativ 7 cm, cu părți mobile ale corpului. Sunt perfecte pentru preșcolari, oferindu-le posibilitatea de a recrea povești din basme sau de a crea noi aventuri Bluey. Pachetul include 4 figurine: Bluey, Snickers, Coco si Honey.
  119,00 Lei
 • Set 4 figurine Bluey, Bandit, Chilli, Bingo si Bluey
  Figurinele originale Bluey sunt realizate din jucării din plastic de înaltă calitate pentru copii de la 3 ani. În cutie o vom găsi pe titularul Bluey și familia ei: tata (Bandit), mama (Chilli) și sora mai mică (Bingo). Figurile au o înălțime de 5 până la 8 centimetri, cu brațe mobile și trunchi flexibil. Jucăriile reproduc cu fidelitate aspectul câinilor din basm. Setul de figurine ale familiei Bluey a fost plasat într-o cutie spectaculoasă cu fereastră, decorată cu grafică din serie.
  119,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard
  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey cu accesorii
  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bingo; accesorii.
  66,00 Lei
 • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks
  Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, distractie la baie cu Bluey si Bingo
  Bluey este un adorabil câine Blue Heeler de șase ani care locuiește cu mama ei Chilli, tatăl Bandit și sora Bingo. Îi place să transforme rutinele vieții de familie în aventuri nesfârșite, jucăușe. Aduceți acasă distracția și jocul imaginativ cu linia de jucării Bluey și recreați unele dintre cele mai memorabile momente din spectacol!
  88,00 Lei
×

 

Preţ:
Actual Price:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.