Figurine Schleich

Figurine Schleich

Produse de la 193 până la 240 din 309 total

Deschide poarta către o lume magică a imaginației cu figurinele Schleich! De la cai falnici la animale sălbatice fascinante, de la animale domestice drăguțe la creaturi fantastice, Schleich oferă o varietate uimitoare de figurine detaliate care vor inspira copiii să creeze povești captivante și să trăiască momente magice în joc.

Nu doar simple jucării, figurinele Schleich sunt:

  • O poartă către imaginație: Detaliile uimitoare și realismul incredibil al fiecărei figurine trezesc curiozitatea și creativitatea copiilor, stimulând joaca imaginativă și inventivă.
  • O modalitate distractivă de a învăța: Figurinele Schleich oferă o modalitate captivantă de a învăța despre diverse specii de animale, habitate, caracteristici și multe altele, stimulând curiozitatea naturală a copiilor.
  • Un instrument pentru dezvoltarea abilităților: Jocul cu figurinele Schleich stimulează imaginația, creativitatea, motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și abilitățile cognitive ale copiilor.
  • O garanție a siguranței: Confectionate din materiale non-toxice, sigure pentru copii, figurinele Schleich oferă o experiență de joacă lipsită de griji.
  • Dinozaur Ankylosaurus, Schleich 15023

    Fiind un dinozaur erbivor, Ankylosaurus nu vaneaza dar stie foarte bine sa se apere! Se zice ca putea sa zdrobeasca oase masive cu coada!
    60,00 Lei
  • Zmeoaica impodobita cu flori si pui, Schleich bayala 70592

    Pe pajistile late ale lumii de la Schleich® bayala® traiesc mama florala dragon si puiul ei dragut. Acolo, puiul de dragon si-a gasit un nou prieten cu care sa se joace: micutul unicorn floral. Acestia zburda impreuna in imprejurimi si se distreaza de minune. Uneori Marween si Piuh ii viziteaza si apoi se joaca cu totii in pajistile inflorite, in timp ce mama dragon si unnicornul floral ii privesc. Stiati ca? Mama dragon si puiul sau se iubesc atat de mult, incat atunci cand se imbratiseaza iasa mici scantei. Continut: 1x Dragon floral, 1x pui de dragon
    100,00 Lei
  • Figurina pegasus impodobit, Schleich bayala 70574

    Există o mulțime de creaturi magice în Bayala, dar majoritatea sunt foarte timizi și puteți să le vedeți doar dacă aveți noroc. Cele mai frumoase animale sunt, probabil, caii care zboară și unicornii. Într-o pășune în pădure, nu departe de orașul elf Soleyas, trăiește o familie foarte specială: un pegasus, o mare de unicorn și tânărul ei. Atunci când magnificul Pegasus își întinde aripile strălucitoare și se înalță în cer, puteți vedea ce creatură maiestuoasă este. Elfii se opresc adesea, pieptandu-i coama lucioasa si decorati-l cu flori - si iubeste atentia. Acum petrece toată ziua să-și protejeze mâncatul și să-l învețe încet cum să zboare. Vrei să zbori cu ei?
    85,00 Lei
  • Figurina Schleich 13925, Ponei iapa calarie german

    Poneiul iapa German Riding de la Schleich Horse Club are o blana castanie. Impletiturile din coama sa sunt legate cu elastice mici si dragute. La turneuri acesti ponei atrag privirea in mod deosebit. Poneii German Riding sunt animale foarte prietenoase si sunt crescute in mod special pentru calarie pentru copii si tineret. Acestia arata ca niste cai in miniatura si sunt potriviti atat pentru dresaj cat si pentru sarituri. Dimensiune figurina: 11.6 x 3.5 x 9.2 cm
    45,00 Lei
  • Set Schleich 42531, Banc de gheata cu ursi polari si narval

    Minunatul set cu figurine si accesorii - pregatit pentru a fi despachetat si pentru a incepe joaca! Cei doi ursi polari de la Banc de gheata cu ursi polari si narval, Schleich® WILD LIFE se distreaza de minune pe insulita lor de gheata: acestia sar si topaie nebuneste! O, nu!!! Unul dintre ursii polari s-a aventurat prea aproape de margine si a picat in apa! Din fericire, narvalul prietenos inota prin apropiere. A venit imediat sa ajute micul urs polar sa urce inapoi pe sloiul de gheata. Stiati ca? Ursii polari sunt de fapt inotatori foarte buni, dar se bucura atunci cand pot calari narvalul.
    115,00 Lei
  • Set Schleich 42426, Picnic

    Figurinele Schleich® sunt deosebit de detaliate, pictate cu drag si permit copiilor sa se joace si sa invete in acelasi timp. Astazi este ziua de nastere a lui Sarah si gazduieste un picnic. Ea a primit deja un cadou mare, colorat. Setul include 1 figurina umana, 3 animale dragute si o multime de accesorii.
    75,00 Lei
  • Boxa pentru cai Horse Club Tori & Princess, Schleich 42437

    Boxa cailor, Tori si Princess de la Horse Club au fost create cu dragoste.Fundele, medaliile de aur si trofeele indica realizarile de la show-urile de echitatie la care a participat Tori cu iapa sa friziana frumoasa, Princess. Peretii boxei sunt decorati cu stickere frumoase pe care se poate scrie. Acoperisul este detasabil si poate fi folosit pe post de un grajd separat. Fraul, darlogii si saua sunt pregatite pentru urmatorul antrenament - la fel si morcovul pentru a fi oferit ca recompensa. In timp ce iapa sta satisfacuta la fan, chihuahua-ul dragut al lui Tori fuge prin jurul boxei.
    210,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15027, Brontozaur

    Brontozaurul de la Schleich® DINOSAURS avea o coada lunga, un corp enorm si un gat ingust. Dinozaurul a crescut la aproximativ 15 tone in greutate si 22 m in lungime. In timp ce schelete de brontozaur au fost gasite, oamenii de stiinta nu au gasit niciun craniu. Probabil ca a avut un cap mic, similar cu cel al lui apatosaurus. Denumirea Brontozaurului inseamna „soparla tunet”. Oamenii de stiinta obisnuiau sa creada ca dinozaurii isi miscau coada ca pe un bici. Stiati ca? Brontozaurul statea cel mai probabil pe picioarele din spate pentru a ajunge la plantele mai inalte.
    95,00 Lei
  • Set Schleich 42438, Loc pentru spalat caii Horse Club Emily & Luna

    Locul pentru spalat caii de la Horse club este foarte modern. Figurina Emily este complet mobila si poate plasa saua si fraul pe gard, poate folosi capastrul ca sa o lege pe frumoasa ei iapa Holsteiner, Luna, la locul pentru spalat. Apoi curata blana calului cu cele doua perii din cutie. Furtunul cu apa sta agatat de o bara mobila. Acest lucru face ca spalarea cailor sa fie accesibila din toate partile. Acest set contine si un covoras cauciucat pentru ca nimeni sa nu alunece in timpul baii.
    208,00 Lei
  • Set Schleich 42533, Excursie la camping cu Sarah

    Excursia la camping de la Schleich Horse Club o entuziasmeaza pe figurina complet mobila, Sarah Horse Club si pe iapa sa Pinto! Sarah foloseste hamul pentru a-si lega calul de remorca pe care o umple cu cortul si alte necesitati. Apoi isi pune toca si apuca capastru. E timpul sa plece! La sosire, calul patat primeste un mar verde delicios ca recompensa pentru ca a tras remorca. Sarah monteaza cortul, despacheteaza sacul de dormit si plaseaza calul de plus in el. O veverita priveste curioasa cum Sarah ridica steagul secret Horse Club inainte de culcare!
    208,00 Lei
  • Figurina Unicorn Impodobit, Iapa, Schleich bayala 70573

    Exista o multime de creaturi magice in bayala, dar mare parte din ele sunt foarte timide, prin urmare le poti trage o privire scurta, doar daca esti foarte norocos. Cele mai frumoase animale sunt fara indoiala, caii zburatori si unicornii. Intr-un luminis din padure, nu departe de orasul elfilor, Soleyas, locuieste o familie foarte speciala: un pegas, o iapa unicorn si puiul lor. Iapei unicorn ii place sa isi priveasca manzul zburdand imprejur si zburand. Ei ii mai place, aproape la fel de mult, atunci cand prietenii sai elfi o viziteaza pentru a-i pieptana coama si sa o impodobeasca cu flori si pietricele. Chiar si printesele elf o viziteaza regulat, privesc frumusetea ei, se joaca cu puiul sau, si o si calaresc din cand in cand. Este magie absoluta. Nu ti-ar placea sa calaresti si tu pe un unicorn intr-o zi? Stiati ca? Fiecare unicorn magic are puteri magice. Unii pot indeplini dorinte, altii pot vedea viitorul.
    75,00 Lei
  • Set Schleich 41468, Atacuri din aer

    Elicopterul de la Atacuri din aer Schleich® DINOSAURS este perfect pentru urmarirea si prinderea dinozaurilor din aer. Cercetatorul Luis a creat in mod special un tun cu tranchilizant care va fi atasat elicopterului. Luis decoleaza pentru a face o tura in aer cu elicopterul sau. Dar cu grija! Un Tapejara mare nu este deloc incantat sa afle ca elicopterul a intrat pe teritoriul sau, si incepe sa-l urmareasca imediat. Luis foloseste cu pricepere manivela pentru a face o intoarcere de 180 grade. Tapejara-ul incearca sa vireze dar Luis activeaza la perfect sageata tranchilizatoare si plasa. Dinozaurul este prins si poate fi carat cu usurinta cu vinciul de pe elicopter. Stiati ca? Vinciul Elicopterului poate fi folosit de asemenea pentru a transporta lucruri cu usurinta intr-o valiza!
    206,00 Lei
  • Set bayala Schleich 42526, Cafeneaua elfilor

    Noua floare Fairy Café de la Schleich® bayala® este noul loc de intalnire a zanelor. Cei mai buni prieteni Eyela si Feya se bucura, de asemenea, sa se aseze la masa pentru o ceasca de cafea si o bucata de tort de afine. Simpaticul manz roz unicorn este intotdeauna acolo. Cei trei decoreaza adesea floarea pentru a fi si mai frumosi. Cu autocolante colorate care pot fi refolosite din nou si din nou. Continut: 1x cafenea cu vitrina si tejghea, 1x masa, 1x scaun, 1x zana cafenea Feya, 1x zana cafenea Eyela, 1x manz unicorn, 1x filtru de cafea, 1x farfurie, 1x felinar de hartie, 1x pahar, 2x bucata de tort de afine, 1x perna de panza, 1x sort
    228,00 Lei
  • Set Schleich 42472, Lupoaica cu pui

    Puii de lup sunt orbi si surzi la nastere, si prin urmare depind total de mama lor. Doar dupa doua saptamani isi deschid ochii pentru prima oara, iar dupa aproximativ zece saptamani incep sa exploreze lumea din jurul lor. Acestora le place sa se joace de-a v-ati ascunselea, sa se rostogoleasca prin ierburile de prin imprejurimi si sa vaneze insecte mici. Imediat ce implinesc doi ani, acestia isi parasesc haita pentru a si-o forma pe a lor. Stiati ca? Lupoaicele isi ascund puii in ascunzisuri calduroase pentru primele doua saptamani de viata.
    75,00 Lei
  • Set Schleich 41465, Atacul Tyrannosaurului Rex

    Poate Flynn sa-l protejeze pe Steggy micul stegosaur de periculosul T-Rex? Dino-urile salbatice sunt rapid supuse cu bratul polului. Descoperiti toata lumea dinozaurilor Schleich® si aventurile interesante ale fratilor Colby pe www.schleich-dinosaurs.com. Continut: 1x Tyrannosaurus Rex, 1x Cercetator Flynn, 1x Arma de personal, 1x Baby Stegosaurus.
    99,00 Lei
  • Figurina Schleich 70594 bayala, Sirena Eyela pe cal subacvatic

    Transformate de catre un magician in sirene, frumoasa si jucausa elfa, Feya cu parul sau auriu si prietena sa cea mai buna, Eyela, printesa coroanei cu cel mai mare rang, se scufunda la prietenele lor sirene. Scufundarea ca sirene e foarte distractiva pentru amandoua. Pentru a sarbatori vizita lor, printesa sirena, Isabelle da o mare petrecere. Stiati ca? Pentru o printesa atat de nobila si gratioasa, Eyela are un stil de a inota destul de jucaus.
    99,00 Lei
  • Set Schleich 42542, Horse Club Sarah & Mystery

    Sarah Horse Club & Mystery de la Schleich Horse Club sunt inseparabili. Atunci cand Sarah si iapa sa araba galopeaza pe campuri deschise, trec prin parauri sau se plimba prin paduri, cele doua prietene devin aceeasi inima si suflet. Figurina Sarah poarta toca, este complet mobila si poate atat sa puna fraul si darlogii pe calul sau cat sa se si aseze in sa si sa calareasca. Datorita banderolei sale galbene, Sarah arata faptul ca este membra familiei Horse Club.
    100,00 Lei
  • Tarantula, Figurina Schleich 14829

    Tarantulele sunt printre cei mai mari paianjeni din lume. Spre deosebire de multi alti paianjeni, tarantulele nu construiesc panze, ci asteapta la sol dupa prada - in special dupa broaste, soareci si pasari. Oamenilor nu trebuie sa le fie frica de ele. Desi tarantulele au o muscatura puternica, sunt calme si veninul lor este mai slab decat cel al albinelor. Stiati ca? Tarantulele sunt animale fragile. Chiar si o cadere de la o inaltime mica poate fi fatala pentru ele.
    30,00 Lei
  • Set Schleich 42541, Horse Club Lisa & Storm

    Lisa Horse Club & Storm de la Schleich Horse club se antreneaza impreuna cat de des posibil. Indiferent de cat de provocator ar fi un turneu, Lisa se poate baza mereu pe Storm. Ea a castigat deja multe turnee cu armasarul ei Hanoverian. Figurina Lisa este complet mobila si poate sa urce calare pe Storm dupa ce ii pune saua si fraul. Dar nu fara toca si banderola sa turcoaz! Aceasta banderola conecteaza toti membrii Horse Club, asa ca ea nu o da niciodata jos.
    105,00 Lei
  • Set Schleich 42539, Horse Club Hannah & Cayenne

    Hannah si Cayenne de la Schleich Horse Club sunt o echipa de neinvins. Ei trec impreuna prin bune si rele! Figurina Hannah, mobila complet, poate nu doar sa stea in picioare, dar si sa-si indoaie picioarele in asa fel incat sa se aseze pe armasarul ei Cayenne. Setul include si un frau, darlogi si o sa pentru calarit western fiindca asta este pasiunea Hannei. Banderola rosie de pe bratul ei este un semn al prieteniei apropiate pe care o au fetele Horse Club.
    105,00 Lei
  • Calendar de advent Schleich, Wild Life 2021

    Noul calendar Schleich® WILD LIFE Advent are surprize fantastice in spatele a 24 de usi mici, scurtand astfel asteptarea pentru marea sarbatoare! Calendarul Adventului contine o multime de animale grozave si tot felul de accesorii pentru ore de distractie. Continutul se potriveste, de asemenea, perfect cu alte articole WILD LIFE. Figurile Schleich® sunt modelate in detaliu si promoveaza jocul valoros din punct de vedere educational. Stiati ca? Cine nu ar astepta cu nerabdare 24 de surprize?
    159,00 Lei
  • Set Schleich 42482, Cursa de agilitate cu ponei

    Figurinele Schleich® sunt modelate în cele mai fine detalii, pictate cu drag și încurajează copiii să se joace și să învețe în același timp. Dacă un ponei a terminat cu succes antrenamentul, acesta poate participa la cursa de agilitate.
    110,00 Lei
  • Pui de bufnita care ies din oua, Schleich 42525

    Cu toboganul si copacul, joaca cu dragutii pui de bufnita poate incepe! Copacul asigura o casa grozava pentru puii de bufnita si poate fi decorata frumos cu flori si fructe de padure! În bayala® se poate auzi un ciripit incantator, deoarece puii de bufnita proaspat iesiti din ou se joaca bucurosi in copac. Cele doua pasarele mici, proaspat iesite, zburda libere in cuibul lor calduros din care cad pene. Copacul frumos, care este decorat cu flori, fructe de padure si frunze se scutura din cand in cand. Pana si o stea se leagana de pe una din crengi, iar la baza copacului se afla un cristal magic. Micutii pui de bufnita au un tobogan de pe care le place sa se dea in jos in timp ce ciripesc cu veselie. Acest cuib nu devine plictisitor niciodata iar acest lucru se poate auzi de la distanta. Puii de bufnita arata adorabil atunci cand se joaca si inveselesc intregul regat al zanelor. Stiati ca? Puii de bufnita nu pot zbura inca, dar deja isi flutura aripioarele atunci cand viseaza. Continut: 2x Flori, 2x fructe de padure, 1x jumatate de ou, 2x pui de bufnita, 1x frunza, 1x stea, 1x cristal, 1x trunchi de copac, 1x suprafata copac, 1x tobogan, 1x cuib
    85,00 Lei
  • Set Schleich 42467, Trasura la spectacolul ecvestru

    Trasura pentru spectacolul de cai Schleich® Horse Club este impodobita cu dragoste cu soprani, potcoave si fluturi. Clara a adaugat, de asemenea, decoratiuni frumoase la halterul poneiului ei Connemara. O patura moale pentru picnic si un cos de picnic bine aprovizionat sunt depozitate pe raftul practic. Clara se poate aseza confortabil pe patura in timpul spectacolului de cai, poate sa-si aline catelusul Chihuahua si sa se bucure de niste gustari de picnic.
    208,00 Lei
  • Set Schleich 41466, Fuga pe ATV pentru a scapa de velociraptor

    Un velociraptor periculos pândește în tufișuri și îl atacă pe Kylo micul ankylosaurus. Ce bine că Flynn ajunge repede pe patul său și îl poate salva. Setul Quad de la Velociraptor din Schleich® Dinosaurs oferă o mulțime de oportunități pentru distracție rapidă de joc!
    175,00 Lei
  • Figurina Ied Virginian, Schleich 14820

    Iezii Virginieni au pe blana lor o multime de pete mici si albe. Acestea servesc pe post de camuflaj, din moment ce punctele ii fac mai greu de zarit in iarba inalta. Atunci cand mama iedului este plecata in cautare de hrana, iedul virginian se ascunde in iarba inalta. Se intinde plat pe pamant, culcandu-si pana si gatul si capul pe jos. Stiati ca? Iedul Virginian se poate ridica in picioare dupa doar 20 de minute dupa nastere si dupa doar 5 zile, este mai rapid decat un om.
    25,00 Lei
  • Manz din Padurea Neagra, Schleich 13899

    Manzul Black Forest din gama Schleich FarmWorld are o blana castanie fermecatoare! Coama si coada sunt inca scurte dar mai tarziu vor creste conform speciei. Aceasta rasa este rara si are originea in Padurea Neagra din sudul Germaniei.
    30,00 Lei
  • Cal Schleich 13890, Manz Knapstrupper

    Manjii Knapstrupper au din nastere pe spate petele negre specifice. Dar nu toti manjii Knapstrupper arata la fel. Desi majoriatea se nasc cu blanita alba pe sub petele negre, la unii modelul este schimbat, avand petele albe pe fundal negru.
    30,00 Lei
  • Figurina taur Black Angus, Schleich 13879

    Taurii Black Angus sunt frumosi si au, intr-o oarecare masura, picioarele mai scurte. De regula, aceste animale nu au coarne - au fost crescuti in asa fel incat bovinele sa nu se raneasca unele pe altele. Acest aspect este extrem de important mai ales pentru taurii grei si puternici. Taurii Black Angus nu sunt foarte pretentiosi, de aceea sunt foarte iubiti de fermieri.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 42511, Vultur de foc

    Ochii lui atenti nu rateaza nimic! Deasupra vulcanilor, vulturul vegheaza majestic! Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    128,00 Lei
  • Set Schleich 42543, Excursie cu carucior

    Cu setul Excursie cu carucior de la Schleich® FARM WORLD, Sarah Farm World si catelusul ei, Bello, au o gramada de aventuri cool. Acestia se plimba pe pajisti cu flori colorate, peste campuri de grau si apoi prin livada unei ferme. Aici hotarasc sa se odihneasca, sa se bucure de aerul proaspat si sa asculte ciripitul pasarilor. Setul acesta este completarea perfecta setului Farm World, 42408 Aventura Casei din Copac. Stiati ca? Bello adora sa fie plimbat in carucior!
    75,00 Lei
  • Figurina Schleich 70717, Mandala unicorn femela

    Unicornul Mandala Iapa atrage multe priviri uluite in bayala® din cauza faptului ca este o creatura magica si colorata. Tatuajul ei frumos cu mandala este un cerc magic, care este un semn al orginii sale mistice. Tatuajul unicornului mandala iapa este roz misterios in mijloc. Iapa are un aspect foarte elegant. Inima sa calduroasa o face mamica perfecta pentru manzul sau unicorn mandala. Noua familie de unicorni mandala colorata poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor unice cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, izolati in vastele dealuri mandala colorate din bayala. Stiati ca? Datorita culorilor iapei, aceasta se imbina perfect printre dealurile mandala, prin urmare se poate ascunde. Are tatuaj magic in forma de mandala!
    75,00 Lei
  • Figurina Mandala unicorn manz, Schleich 70716

    Unicornul mandala manz atrage privirea imediat oricarui locuitor din bayala®, din cauza faptului ca este colorat, jucaus, si isi baga nasul peste tot din curiozitate. Frumosul lui tatuaj este un cerc magic care emana puterea pozitiva a bine dispunerii sale. Tatuajul manzului unicorn este roz magic in mijloc. Micutul manz ii tine pe parintii sai pe varful copitelor pentru distractie. Uneori se uita dupa nori frumosi si incearca sa ii prinda. Prin urmare sare fericit in aer. Noua familie colorata de unicorni mandala se pot recunoaste dupa tatuajele lor unice cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, izolati in vastele dealuri mandala din bayala. Stiati ca? Manzul iubeste sa se joace de-a v-ati ascunselea si deseori adoarme intre dealurile mandala. Are tatuaj magic in forma de mandala!
    35,00 Lei
  • Figurina Schleich 70715, Mandala unicorn mascul

    Unicornul mandala uimeste orice locuitor din bayala® care il vede cu pata lui de culoare si atitudinea sa mandra . Frumoasa lui mandala dezvaluie un triunghi misterios care este un semn al puterii magice. Tatuajul albastru din mijloc straluceste la fel de intens ca si culoarea cerului. Armasarul este o creatura respectuoasa si in acelasi timp un tata dragostos si delicat care adora sa se joace cu manzul sau mandala. Noua familie mandala de unicorni poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, retrasi in vastele dealuri colorate cu mandale din bayala. Stiati ca? Asezat in fata unui cer albastru, armasarul abia este vizibil. Manzul sau se loveste de el din cand in cand atunci cand fuge.
    75,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15025, Kaprosuchus

    Kaprosuchus de la Schleich® DINOSAURS a fost numit dupa dintii si forma capului sau: numele lui inseamna „crocodil vier”. Acest animal a trait in perioada cretacee tarzie, probabil in mare parte pe teren unde vana animale mici. Pana in prezent un singur craniu s-a gasit in Sahara, prin urmare oamenii de stiinta pot doar ghici aspectul lui. Se estimeaza ca dinozaurul avea in jur 6 m lungime. Stiati ca? Datorita botului lung si picioarelor scurte se presupune ca kaprosuchus arata similar unui crocodil.
    85,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15024, Pachycephalosaurus

    Pachycephalosaurus de la Schleich® DINOSAURS este cel mai mare dinozaur erbivor cu cioc descoperit vreodata. A crescut la aproximativ 4-5 m lungime, 450 kg in greutate, se misca pe doua picioare si a trait in perioada cretacee tarzie in nordul Americii. Craniul lui puternic avea 20-25 cm grosime. Oamenii de stiinta cred ca pachycephalosaurusul isi folosea craniul pentru a-si izbi sau impresiona rivalii. Pachycephalosaurus inseamna „soparla cu cap gros”. Stiati ca? Din cauza formei dintilor sai, pachycephalosaurus se hranea cu frunze, seminte si fructe.
    85,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15019, Ceratosaurus

    Ceratosaurus de la Schleich® DINOSAURS a fost un dinozaur carnivor care a trait aproximativ acum 150 milioane de ani in perioada jurasica tarzie. Avea doua cornite la ochi si un corn masiv pe nas, iar acestea erau formate din oase. Acestea erau folosite ori in lupta, ori pentru a descuraja rivalii. De asemenea, pe spatele lui mai avea numeroase oase in forma de tepi. Datorita numerosilor tepi a si primit denumirea Ceratosaurus, care inseamna „soparla cu tepi”. Stiati ca? Coada ceratozaurului era pe jumatate din lungimea corpului sau.
    100,00 Lei
  • Figurina Porc alergator, Schleich 14843

    Porcul alergator de la Schleich® WILD LIFE este un mamifer care traieste in Africa si care in mod normal mananca radacini, tuberculi si fructe de padure. Sub ochi, deasupra nasului are niste ridicaturi in forma de negi. În realitate, aceia nu sunt negi, ci mai degraba piele foarte groasa care-l protejeaza de rani serioase in timpul unei lupte. „Negii” sunt folositi pentru aparare impotriva leilor, hienelor, leoparzilor si a cainlor salbatici africani. Stiati ca? Pentru a sapa, porcii alergatori nu isi folosesc coltii, ci nasul si copitele.
    30,00 Lei
  • Figurina Viezure, Schleich 14842

    Viezurele de la Schleich® WILD LIFE este un pradator nocturn din familia jderilor. Blana neagra cu alb, botul lung, corp indesat si picioarele scurte si robuste sunt alte caracteristici ale acestui animal. Viezurii traiesc in zonele deluroase si impadurite ale Europei si se hranesc cu rame, insecte, rozatoare, cereale si fructe de padure. Viezurii isi folosesc labutele puternice pentru a sapa tunele ramificate sub pamant, pe care le folosesc de-alungul a mai multor generatii. Stiati ca? In ciuda picioarelor lor scurte, viezurii pot alerga cu o viteza de pana la 30 km/h pentru portiuni scurte.
    30,00 Lei
  • Figurina Pinguin, Schleich 14841

    Pinguinul de la Schleich® WILD LIFE este cea mai mare si mai grea specie de pinguini. Acesta este de asemenea unic din cauza faptului ca traieste departe in Sudul Antarticii. Pinguinii Imperiali nu isi construiesc cuiburi, in schimb clocesc direct pe gheata. Dupa ce depun un ou, femela se intoarce la vanat de peste in mare, lasand oul in grija masculului. Masculul plaseaza oul intre picioarele sale si il incubeaza sub cuta abdominala. Stiati ca? Atunci cand pinguinii ies din apa fac o saritura arcuita si inalta pe gheata.
    30,00 Lei
  • Figurina Unicorn Pegas impodobit, manz, Schleich 70575

    Exista foarte multe creaturi magice in bayala, dar mare parte din ele sunt foarte timide si abia le poti trage o privire daca esti suficient de norocos. Cele mai frumoase animale sunt, fara indoiala, caii zburatori si unicornii. Intr-un luminis din padure, nu departe de orasul elfilor, Soleyas, locuieste o familie foarte speciala: un Pegas, o iapa unicorn si puiul lor. Micutul unicorn inaripat este unul dintre cele mai minunate creaturi din intreaga bayala. Acesta are un corn rasucit si magic si aripi ca ale tatalui sau. Micutul zburda in imprejurimi toata si ziua si invata cum sa zboare. Acesta este mult mai curajos decat iar placea tatalui Pegas. Acesta risca chiar sa faca si scheme in zbor extrem de periculoase. Manzului ii mai place si sa fie mangaiat de elfi si poarta cu mandrie decoratiunile lor. Ti-ar placea sa faci o cursa in zbor cu elfii si micutul manz? Stati ca? Nu stie nimeni inca ce magie surprinzatoare se ascunde in acest micut unicorn zburator.
    45,00 Lei
  • Figurina elf pe leu inaripat, Schleich 70714

    Cu mult inainte de a vedea zana si leul sclipitor, locuitorii din bayala® simt magia lor in timp ce zboara gratios in aer. De acolo, de sus, zana saluta prietenoasa locuitorii. Decoratiunile de pe penele leului, impodobite cu sclipici din belsug lucesc in lumina soarelui. Varfurile aripilor reflecta bronzul. Împreuna cu zana, creatura magica zboara delicat peste vastele campuri de flori colorate din bayala. Odata ajunse acolo, acestea sunt intampinate cu curiozitate de celelalte zane. Întelepciunea si delicatetea acestei creaturi magice sunt cunoscute prin regatul zanelor. Stiati ca? Ocazional, zana le permite locuitorilor sa zboare impreuna cu leul sclipitor.
    155,00 Lei
  • Figurina Taur cu coarne lungi Texas, Schleich 13866

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    45,00 Lei
  • Figurina Ratoi, Schleich 13824

    Ratoii se identifica usor dupa penajul lor colorat si irizat. Dupa imperechere, ratoii isi pierd penele colorate si raman cu asa zisul penaj de eclipsa. In acest timp, doar ciocul lor galben poate fi folosit pentru a ii deosebi de femele.
    25,00 Lei
  • Figurina ied, Schleich 13829

    Caprele si iezii se recunosc dupa sunetele care le fac, nu dupa cum arata. Iezii sunt alaptati timp de sase luni, dupa care incep sa manance frunze si iarba. Varsta lor se poate determina dupa dintii lor. De exemplu, un ied de un an are doi dinti, iar unul de doi ani are patru si este considerat deja adult. Iezii domestici nou nascuti pot sa stea in picioare si sa-si urmareasca mama imediat dupa ce sunt nascuti.
    25,00 Lei
  • Figurina Ciobanesc german, Schleich 16831

    Stiati ca: Ciobanescul German este unul dintre cei mai inteligenti caini. Acesta a fost crescut special pentru a mana oile. Dar indiferent de ce i-ai spune sa faca, acesta o va face cu entuziasm si cu mare curaj. De aceea este ideal sa fie folosit ca si caine de politie sau de salvare, chiar ca si caine de paza. Cand este bine dresat acesta este poate fi un foarte dragalas animal de casa care iubeste copiii. Dar fiind plin de energie, acesta nu va fi satisfacut cu viata pe o canapea. Denumire stiintifica: Canis lupus familiaris
    30,00 Lei
  • Dinozaur Velociraptor, Schleich 14585

    Acest carnivor cu doua picioare era foarte mic pentru un dinozaur, la doar saptezeci de cm inaltime.
    75,00 Lei
  • Figurina Schleich 13860, Holsteiner manz

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    26,00 Lei