Condiţii de utilizare şi Declaraţia de protecţie a datelor

SCAMP BEBE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 30174.

Prezentul document nu va fi înregistrat, va fi încheiat exclusiv în format electronic, în viitor nu va putea fi căutat în arhivă, nu face referire la niciun cod de comportament. Prezentul contract nu se califică drept contract scris. Limba contractului este limba română.

Administratorul magazinului online este SCAMP BEBE SRL, de acum înainte Administrator/Vanzator
Nr. de înregistrare în registrul comerţului: F19/251/2013
Cod fiscal: RO32170305
Sediul: Str. Kossuth Lajos Nr. 208; Gheorgheni 535500; Jud. Harghita.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Operatorul datelor cu caracter personal

SC Scamp Bebe SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați iar acesta răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Acest website www.scamp.ro poate fi utilizat de toţi pe proprie răspundere. Utilizatorul acceptă factorii de risc legaţi de utilizare, ia la cunoştinţă, că firma noastră nu-şi asumă nicio răspundere pentru eventualele pagube materiale sau nemateriale rezultate din utilizare.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament fără înştiinţare şi motivare separată. Urmărirea cu atenţie a modificărilor Regulamentului cade în responsabilitatea Utilizatorului. În urma modificării, utilizarea magazinului online reprezintă acceptarea modificării Regulamentului.

Ne rezervăm de asemenea dreptul să modificăm conţinutul paginii fără restricţii, inclusiv să ştergem datele Utilizatorilor, conţinuturile şi informaţiile ajunse în proprietatea noastră prin Utilizatorii noştri.

Utilizatorul ia la cunoştinţă că nu se poate garanta funcţionarea fără erori şi accesibilitatea continuă a comunicării şi a circulaţiei datelor pe internet. Astfel, Administratorul nu poate garanta funcţionarea, accesarea continuă, fără întreruperi a magazinului său online.

În cazul în care Utilizatorul doreşte să dobândească statutul de revânzător, el este obligat să comunice Administratorului datele întreprinderii/firmei sale. În cazul în care el nu îndeplineşte această condiţie, Administratorul îi poate respinge fără motivări solicitarea sa pentru statutul de revânzător. Această solicitare se activează la completarea formularului de înregistrare, prin bifarea căsuţei "Distribuitor". Solicitarea poate fi trimisă şi prin e-mail. Utilizatorul care foloseşte magazinul online în calitate de revânzător ia la cunoştinţă că îi sunt valabile alte oferte de preţ, de livrări şi servicii. Administratorul îl va informa despre acest lucru prin e-mail, înaintea dobândirii statutului de "Distribuitor".

Înregistrare

Magazinul online poate fi utilizat de toţi care acceptă cele cuprinse în Regulament, respectă normele juridice şi de comportament valabile pe internet şi declară acest lucru prin înregistrarea lor pe website. În urma înregistrării, Administratorul trimite un link pe adresa de e-mail a Utilizatorului, unde acesta îşi poate activa înregistrarea. Administratorul nu se află în posesia parolelor, el nu poate oferi nicio informaţie despre acestea în caz de parolă uitată.

Păstrarea confidenţialităţii parolelor de utilizator cade în întregime în sarcina Utilizatorului. Administratorul magazinului online nu-şi asumă nicio răspundere pentru pagubele rezultate din utilizarea neautorizată a parolelor utilizatorilor.

Utilizatorul ia la cunoştinţă că anumite servicii sunt accesibile doar Utilizatorilor înregistraţi.

Administratorul îşi rezervă dreptul ca în cazul în care Utilizatorul nu-şi îndeplineşte această obligaţie, sau se înregistrează cu date false, eventual se înregistrează fără motiv de mai multe ori, Administratorul să îi poată stabili restricţii în utilizarea magazinului online sau să îi poată interzice utilizarea magazinului de către Utilizator, să poată şterge cu efect imediat Utilizatorul din sistem.

Puteţi citi despre înregistrarea în magazinul online accesând link-ul de mai jos: Contul Meu

Preţuri

Preţurile produselor şi serviciilor magazinului online conţin TVA şi sunt exprimate în lei româneşti.

PRET DE VANZARE RECOMANDAT DE PRODUCATOR/ “PRP” / “RRP”: este pretul de revanzare al produsului, asa cum a fost recomandat/transmis direct de catre producator si/sau prin intermediul distribuitorului. PRET DE VANZARE comunicat de catre Scamp.ro si solicitat Cumparatorului/ Utilizatorului pentru produsul comercializat este stabilit in mod independent de catre Scamp.ro, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini Cumparatorul/  Utilizatorul in decizia de cumparare a produsului. Cumparatorul/ Utilizatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a produsului, Cumparatorul/ Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere strict PRET DE VANZARE comunicat de catre Scamp.ro si solicitat Cumparatorului/ Utilizatorului pentru produsul comercializat.

 “Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre Vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra Bunului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

 “Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea Bunului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din Site, Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Pretul de Vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de Vanzare si Pretul Taiat. Pretul de Vanzare este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

Plată şi livrare

Plata produselor cumpărate din magazinul online se efectuează în numerar sau cu card credit/debit.

1. Metoda de plata "Card credit/debit".

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlătesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlătesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Scamp Bebe SRL si EuPlătesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate EuPlătesc" si "Politica de confidentialitate Scamp Bebe SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlătesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlătesc, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului EuPlătesc cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Preluarea produselor

Prin livrare: Administratorul trimite produsele comandate prin curieratul cu care a încheiat contract. Plata se va efectua agentului de curierat în numerar.

Administratorul nu-şi poate asuma nicio răspundere pentru activitatea curieratului. De asemenea, el primeşte cu plăcere observaţiile referitoare la acesta, străduindu-se să ajute în soluţionarea eventualelor probleme.

Pregătirea comenzilor – în funcţie de numărul comenzilor – poate dura 15 zile lucrătoare.

În cazul în care termenul asumat este mai mare, noi vă vom informa pe Pagina principală, respectiv în box-ul lateral "Plăţi – livrare" din bara stângă laterală în albastru a spaţiului web. Vă atragem de asemenea atenţia că în zilele libere şi de sărbători nu pregătim colete. Dacă cineva îşi trimite comanda vineri, este posibil ca termenul să includă trei sfârşituri de săptămână.

Pentru a afla mai multe detalii despre plată şi livrare, accesaţi link-ul de mai jos: Plată / Livrare

Dreptul de renunţare la cumpărare

Aceste dispoziții se aplică conform OUG34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Utilizatorul are dreptul să renunţe la intenţia sa de cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la preluarea comenzii. Dreptul la renunţare poate fi exercitat fără motivări suplimentare (fără explicaţii).
În cazul renunţării în scris, este suficient să ne trimiteţi declaraţia de renunţare în termen de 14 zile calendaristice.

"În cazul comercializării produselor legate de persoana consumatorului, respectiv în cazul celor care au fost fabricate în baza instrucţiunilor consumatorului sau la cererea expresă a acestuia" consumatorul nu-şi poate exercita dreptul la renunţare! Dreptul la renunţare nu este valabilă în cazul produselor imprimate personalizate, comandate din magazinul online!

Nu avem de asemenea posibilitatea să luăm în considerare dreptul la renunţare dacă produsul/produsele au fost vizibil utilizate, dacă ele sunt deteriorate.

Imediat după primirea mărfii returnate la adresa noastră (Str. Kossuth Lajos Nr. 208; Gheorgheni 535500; Jud. Harghita), dar cel mai târziu în termen de 14 de zile de la data renunţării, noi vă vom vira suma achitată. Cheltuielile rezultate din retrimiterea mărfii vor fi suportate de către Utilizator/Cumpărător.

Protecţia drepturilor intelectuale şi industriale ale administratorului

Utilizarea denumirilor derutante, foarte asemănătoare cu www.scamp.ro, obţinerea de avantaje ilegale de pe urma acesteia, va rezulta în consecinţe juridice. De asemenea, este interzisă utilizarea adresei web şi a mărcii în orice mod / reclame, optimizare motor de căutare,…/ în scopul obţinerii de foloase ilegale, fără autorizare prealabilă.

Utilizatorul are dreptul să utilizeze pagina web conform destinaţiei, s-o afişeze pe monitor.

În lipsa înştiinţării prealabile şi a acordului scris, utilizarea oricăror elemente ale paginii web (design, principiu de editare şi elemente de structură, elemente şi soluţii grafice, idei etc.) este interzisă!

Plasarea link-urilor pe orice pagină web pentru accesarea oricăror pagini ale www.scamp.ro este posibilă numai şi în mod exclusiv cu acordul Administratorului.

Pagina web www.scamp.ro poate conţine link-uri care trimit la pagini web operate de terţi. În cazul în care firma noastră ia cunoştinţă de faptul că o anumită pagină de link a noastră sau accesarea paginilor link încalcă drepturile terţilor sau normele juridice valabile, noi vom şterge imediat acest link. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conţinuturile link-urilor utilizate de noi, respectiv pentru cele ale paginilor web accesate prin aceste link-uri.

Protecţia drepturilor de autor şi definirea răspunderii

Desenele grafice, textele utilizate pe www.scamp.ro constituie proprietatea Prince Oliver Bt. Numele Scamp este marcă înregistrată. Desenele grafice de pe produsele marca Scamp constituie de asemenea proprietatea Prince Oliver Bt.

În cazul în are Utilizatorul/Clientul trimite o comandă personalizată (trimite un model propriu pentru imprimare unică), el este obligat să garanteze legalitatea produsului intelectual (desen, fotografie, grafică) trimis de el Administratorului! În cazul violării dreptului de autor sau a personalităţii, răspunderea va fi cel al Utilizatorului/Clientului. Clientul este obligat să exonereze Administratorul de toate pretenţiile rezultate din prejudiciile sus amintite, respectiv este obligat să-i ramburseze toate cheltuielile sale rezultate din soluţionarea acestor probleme.

În cazuri unice, Administratorul poate cere aprobarea comercializării ulterioare a desenelor grafice, a fotografiilor, ilustraţiilor sau a ideilor trimise lui pentru imprimare personalizată. El îşi va trimite această solicitare prin e-mail, iar răspunsul Utilizatorului va sosi tot prin e-mail. Contraprestaţia va constitui de fiecare dată obiectul unui acord individual. După acceptarea ofertei Administratorului, Utilizatorul nu îşi va putea formula nicio pretenţie ulterioară.

Declaraţia de protecţie a datelor

Prelucrarea datelor personale se efectuează, de fiecare dată, în conformitate cu normele juridice aferente şi aflate în vigoare.

În cazul datelor încărcate voluntar:

- În cursul înregistrării, Dvs. trebuie să vă introduceţi în mod obligatoriu numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, codul fiscal în cazul comercianţilor, în mod facultativ numele copiilor şi zilele lor de naştere, cât şi adresa de corespondenţă a Dvs.

- Utilizatorul îşi asumă răspundere pentru veridicitatea datelor încărcate.

- Administratorul va prelucra datele dezvăluite de către Utilizator într-o bază de date unitară, el nu le va completa şi nu va face legătură între acestea şi datele sau informaţiile provenite din alte surse.
În cazul datelor înregistrate automat:

- Anumite date ale calculatorului utilizatorului şi adresele sale IP vor fi arhivate din motive statistice şi de tehnica siguranţei. Însă noi nu le vom lega la orice alte date prin care persoana Utilizatorului ar putea fi identificată.

Administratorul nu va pune la dispoziţia terţilor datele încărcate. În acelaşi timp, firma noastră îşi rezervă dreptul de a preda datele statistice unui terţ, fără ca persoanele respective să poată fi identificate.

Comunicarea datelor Utilizatorului către Administrator se efectuează în reţea deschisă / prin internet/. Acest fapt atrage după sine necesitatea respectării cerinţelor sporite de siguranţă atât de administrator, cât şi de către Utilizator.

Utilizatorul ia la cunoştinţă că, în ciuda respectării regulilor de siguranţă, anumiţi terţi ar putea fi capabili să afle date protejate prin normele juridice care asigură protecţia drepturilor personalităţii, să le utilizeze în scopuri ilegale. Noi nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele pagube materiale sau nemateriale rezultate din aceste activităţi.

Utilizatorul îşi asumă răspundere exclusivă pentru utilizarea datelor de identificare / a numelui de utilizator / şi a parolei, respectiv pentru toate activităţile legate de utilizarea numelui de identificare şi a parolei.

Astfel, este recomandabil să se păstreze confidenţialitatea numelui de utilizator şi a parolei, respectiv vă recomandăm să introduceţi diferite date de contact la toate aplicaţiile care solicită parolă şi nume de utilizator!!

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul Scamp Bebe. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei Scamp Bebe. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Pentru fiecare prelucare specifică a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

Unde se stochează datele?

Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, fiind în siguranță și permanent monitorizate.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, SC Scamp Bebe SRL va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Drepturile dumneavoastră!

Dreptul la acces

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Scamp Bebe care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

De fiecare dată când Scamp Bebe vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe Scamp Bebe, puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Scamp Bebe, cu excepția următoarelor situații:

 • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți
 • aveți o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată
 • aveți o datorie neplătită către Scamp Bebe
 • dacă există banuială sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani
 • dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim

Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Scamp Bebe.

Scamp Bebe nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 • urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing
 • modificând setările contului dumneavoastră Scamp Bebe

Dreptul la restricționare a prelucrării

Aveți dreptul să solicitați ca Scamp Bebe să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

 • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în Scamp Bebe, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
 • dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Scamp Bebe trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
 • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
 • dacă Scamp Bebe nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere.

Ai dreptul să depui orice plângeri în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. Totuși, sperăm că vei decide să discuți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor tale este foarte importantă pentru noi și vom lua toate masurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor tale. De asemenea, te poți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România.Poți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității www.dataprotection.ro.

Înapoi