Jucarii din lemn, educative si distractive

9 Produs(e)

 • Papusa Karen, Small Foot
  Papusa Lukas este excelenta pentru giugiuleala. Cu ochii luminosi si genele lipite ea va incanta copiii din start. Indiferent ca sunt cel mai bun prieten, colegul de joaca, sau insotitorul - cu aceasta papusa copiii vor putea trece prin gros si subtire. Fermecatoarele haine pot fi usor puse si scoase din nou, lucru care, in mod jucaus, dezvolta abilitatile motrice copiilor mici. Cand se joaca cu papusile, copiii se arunca intr-o lume de joaca plina de fantezie si, in acelasi timp, invata sa isi asume responsabilitati. Un bun inceput pentru dezvoltarea abilitatilor sociale!

  Preţ normal: 168,00 Lei

  Promotie 148,00 Lei

 • Papusa Lukas, Small Foot
  Papusa Lukas este excelenta pentru giugiueala. Cu ochii luminosi si genele lipite ea va incanta copiii din start. Indiferent ca sunt cel mai bun prieten, colegul de joaca, sau insotitorul - cu aceasta papusa copiii vor putea trece prin gros si subtire. Fermecatoarele haine cu dungi pot fi usor puse si scoase din nou, lucru care, in mod jucaus, dezvolta abilitatile motrice copiilor mici. Draguta salopeta cu Velcro, boneta cu urechi de aceeasi culuoare cu imbracamintea, suzeta, si patura moale fac ca aceasta imbracaminte sa fie perfecta. Cand se joaca cu papusile, copiii se arunca intr-o lume de joaca plina de fantezie si, in acelasi timp, invata sa isi asume responsabilitati. Un bun inceput pentru dezvoltarea abilitatilor sociale!

  Preţ normal: 139,00 Lei

  Promotie 99,00 Lei

 • Arca lui Noe din lemn
  Arca lui Noe din lemn natural de culoare deschisă este o jucărie perfectă de dezvoltare timpurie, care incurajează copiii să se joace cu ceilalți. Jucăria stimulează creativitatea și este perfectă pentru invatarea numelor de culori, forme și animalelor. Setul contine si figurine animale și umane colorate, care incurajează jocul de roluri și distracția in grup. Toate elementele sunt vopsite cu vopsele netoxice. Dimensiuni: 23 x 13 x 21 cm

  Preţ normal: 122,00 Lei

  Promotie 105,00 Lei

 • Magazin in cutie, din lemn
  Participa activ la un joc de rol si promovează dezvoltarea competentelor sociale cu acesta jucarie marca Small Foot. Realizat din lemn de calitate superioar, sub forma de cutie securizata cu o incuietoare usor de utilizat, magazinul contine: un suport pentru inghetata, o umbrela de soare, numeroase tipuri de fructe si legume, o casa de marcat, un cantar, o tabla pentru specialitati si o vanzatoare. Magazinul din lemn poate fi transportat oriunde, oferind ore de distractie garantata. Jucariile Small Foot sunt confectionate din materiale regenerabile, sustenabile, rezistente pe termen lung, colorate cu vopsele și lacuri non-toxice, sigure pentru copii. Dimensiuni: 20 x 13 x 22 cm / Dimensiuni vagon de inghetata: 11 x 3 x 8,5 cm

  Preţ normal: 147,00 Lei

  Promotie 119,00 Lei

 • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii, Big Journey
  Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 40 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine, copaci, gara Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate.

  Preţ normal: 147,00 Lei

  Promotie 120,00 Lei

 • Set trenulet din lemn, cu gara si accesorii
  Setul contine o locomotiva cu doua vagoane, o statie de tren, copaci, semne de circulatie si figurine din lemn lustruit si pictat, astfel incat timpul de joc sa poata incepe imediat si copii mici si mari sa-si lase imaginatia sa mearga salbatic. Compatibil pentru toate sistemele mari de trenuri din lemn, puteti face peisaje intregi in camera copiilor. Acest tren de jucarie este o jucarie clasica de lemn care este garantata sa dureze! Setul contine 35 piese din lemn Dimensiuni locomotiva: 6.5 x 3 x 4 cm Dimeniuni semn: 3.5 x 2.5 x 8 cm

  Preţ normal: 118,00 Lei

  Promotie 99,00 Lei

 • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii
  Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 24 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine animale, copaci, gara - semne de circulatie din lemn Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate. Setul include 24 piese.

  Preţ normal: 104,00 Lei

  Promotie 80,00 Lei

 • Antepremergator primii pasi "Omida" cu set de constructie
  Antemergătorul Omidă este perfect pentru a-i ajuta pe cei mici să facă primii pași în siguranță. Nu ocupă mult spațiu și, deși este din lemn, cântărește sub 2 kg. Piesele de lemn îi ajută pe copii să-și dezvolte creativitatea și răbdarea în mini-proiectele de construcții. Este o jucărie care poate fi folosită cu succes și afară, dacă pe jos nu este ud. Celor mai mulți copii li se pare distractiv să folosească antemergătorul pe post de cărucior pentru diverse plușuri, păpuși, mașinuțe și alte jucării, să-l tragă și să-l împingă după bunul plac. Hai la joacă!

  Preţ normal: 192,00 Lei

  Promotie 178,00 Lei

 • Antemergator cu blocuri de constructie, Baby walker din lemn
  Antemergator cu cuburi colorate, Baby walker din lemn amuzant, educativ si cu multe posibilitati de joaca. Acest vehicul de impins este perfect pentru micutii ce invata sa faca primii pasi. Antemergatorul contine 27 de cuburi din lemn pentru construit in forme si culori diverse care contribuie la dezvoltarea creativitatii a indemanarii si a motricitatii.

  Preţ normal: 239,00 Lei

  Promotie 194,00 Lei

×

 

Preţ:
Actual Price:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.