Descoperă o lume magică a creaturilor fantastice

Descoperă o lume magică a creaturilor fantastice

11 Produs(e)

Dezlănțuie imaginația cu figurinele de monștri și dragoni Schleich! Intră într-o lume fascinantă a creaturilor mitice, unde balauri fioroși își iau zborul, monștri misterioși pândesc în umbră și legendele prind viață.

Figurinele Schleich nu sunt doar simple jucării, ci o poartă către o lume magică a imaginației. Detaliile uimitoare și realismul incredibil al fiecărei figurine trezesc curiozitatea și creativitatea copiilor. Fie că recreează scene din poveștile fantastice preferate sau își imaginează propriile aventuri palpitante, copiii vor fi fascinați de universul captivant al monștrilor și dragonilor.

De ce să alegi Figurinele de Monștri și Dragoni Schleich?

 • Varietate uimitoare: De la dragoni falnici la monștri fioroși, Schleich oferă o gamă largă de figurine pentru a se potrivi tuturor preferințelor.
 • Durabilitate excepțională: Fabricate din materiale de cea mai bună calitate, figurinele Schleich pot rezista la joaca intensă a copiilor.
 • Compatibilitate: Figurinele Schleich pot fi integrate cu ușurință în alte seturi de joacă pentru a crea lumi fantastice pline de aventură.

Oferă-i copilului tău o lume de magie și descoperire cu Figurinele de Monștri și Dragoni Schleich!

 • Figurina Dragon din Lava, Schleich 70138

  Dragonul de lavă este stăpânul cerului din lumea de lavă. Aripile sale mari, puternice, il fac un vânator agil, cu viteza unei săgeti! Cu suflarea sa fierbinte, poate topi chiar și pietre!
  123,00 Lei
 • Figurina Cerber, Eldrador, Schleich 42451

  Cerber este gardianul lumii de lavă din Eldrador® Creatures. Cu cei doi săi capete, poate bea și latra asurzitor, iar coada sa este o bici de foc. Este o creatură puternică și periculoasă, care nu se va da înapoi în fața niciunui intrus. Este o figurină de plastic de înaltă calitate, care este detaliată și realistă. Copiii se vor distra de minune jucând cu ea și vor putea crea propriile povești de aventură în lumea fantastică a Eldrador® Creatures.
  65,00 Lei
 • Figurina monstru din jungla, Schleich 70144

  Legendarul Monstru din junglă de la Schleich Eldrador Creatures se ascunde în cea mai adâncă subpădure a junglei. Chiar și la prima vedere, dușmanii ei se încolăcesc de spaimă: Puternicul monstru își poate legăna labele lungi și uriașe în toate direcțiile, în timp ce coada rotativă este împânzită de spini veninoși și își atacă inamicii fără avertisment. Toate aceste arme îl fac imbatabil în luptă, în timp ce poate face față mai multor adversari. Regele junglei tinde să apară doar atunci când intrușii îi amenință siguranța. Și ar fi bine să fie atenți: picioarele și coarnele de pe craniul său monstruos sunt făcute din lemn de fier foarte dur, care poate străpunge orice armură. Această figurină face parte din lumea tematică Eldrador Creatures și este potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Figurinele Schleich sunt modelate în cele mai fine detalii pentru a-i ajuta pe copii să învețe în timp ce se joacă.
  123,00 Lei
 • Figurina tigru de lava, Schleich 70148

  Tigrului nostru de lavă din lumea tematică Schleich® Eldrador îi place să facă baie - de preferință în apă fierbinte cu multă spumă, desigur. Tigrul de gheață, care este cel mai bun prieten al său, scuipă amical cărbuni semi-rece în timp ce se joacă. Uneori, când trebuie să atace un adversar sau să-și încălzească ceaiul, poate scuipa flăcări și lavă.
  65,00 Lei
 • Figurina figru de gheata, Schleich 70147

  Brrrr, e frig. Tigrul nostru de gheață din lumea tematică Schleich® Eldrador poate sufla nori de gheață, ceea ce face multe surprize reci. Cristalele de gheață de pe coloana vertebrală îl protejează de atacurile din spate. De asemenea, acestea pot îngheța un adversar în timp. Această pisică sălbatică se poate furișa în liniște deplină.
  65,00 Lei
 • Figurina Schleich 70146, Gigantul de gheata

  Gigantul de gheata de la Schleich Eldrador Creatures este vrednic de numele sau: le da fiori inamicilor sai imediat ce il zaresc! Acum mult timp o ancora s-a agatat in antebratul monstrului, iar de atunci aceasta a inghetat si face parte din el. Bratele Gigantului de gheata sunt si ele mobile si extrem de puternice. Adanc in spatele sau, se afla o sabie antica, pe care o poate scoate oricand ca sa o foloseasca impotriva altor creaturi din Eldrador. Indiferent din ce directie vine inamicul, multumita partii superioare a corpului sau care este mobila, Gigantul de gheata isi poate schimba unghiul super rapid! Dar el isi tine, de asemenea, adversarii la curent cu falca sa mobila: atunci cand deschide gura larg, inamicii sunt loviti de respiratia glaciala pe care gigantul cu sange rece o foloseste pentru a-i ingheta!
  122,00 Lei
 • Figurina Schleich 42511, Vultur de foc

  Ochii lui atenti nu rateaza nimic! Deasupra vulcanilor, vulturul vegheaza majestic! Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
  128,00 Lei
 • Figurina Schleich 42452, Eldrador, Lupul Zapezilor

  Cu blana lui albă, lupul aprig se poate mișca aproape nevăzut în zăpadă și apoi, la momentul potrivit, ataca adversarii! Nimic nu trece de ochii lui de vultur. Când este singur si are nevoie de ajutor, el poate apela la dragonul de gheață cu urletul său, apoi fiecare adversar va ingheta.
  65,00 Lei
 • Figurina Schleich 70142, Scorpion Magmatic

  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
  115,00 Lei
 • Figurina Schleich 70141, Monstrul din Piatra

  Atunci când colosul feroce se mișcă, tot Eldrador se agită! Monstrul de piatră nu poate fi deosebit de rapid sau inteligent, dar este incredibil de puternic! El își poate roti corpul superior în jurul axei sale, ceea ce înseamnă că poate provoca multe răni și daune cu pumnii săi de piatră. Pentru că mănâncă din ce în ce mai multe cristale verzi, el devine din ce în ce mai puternic și mai periculos zi de zi ...
  115,00 Lei
 • Figurina Dragon de Junglă, Schleich 70791, Eldrador

  Imaginează-ți o creatură magnifică: Dragonul de Junglă, cu solzi verzi ca smaraldul și aripi uriașe decorate cu spini ascuțiți, ce domină cerul deasupra Eldrador®. Forță și ferocitate: Cu un rânjet fioros, dezvăluie colți ascuțiți ca brici, gata să sfâșie orice amenințare. Coada sa puternică, înarmată cu spini veninoși, este o armă redutabilă ce ține la distanță chiar și cei mai curajoși intrusi. Un stăpân al aerului: Aripile sale masive, cu spini fioroși, îl poartă deasupra junglei, unde tronează ca un rege neînfricat. Nimeni nu îndrăznește să-i conteste supremația în tărâmul verde.
  125,00 Lei