Regulament Campanie

Black Friday

Perioada desfasurare: 05.11.2021 - 15.11.2021

I. Organizator

I.1 Organizatorul campaniei publicitare este Scamp Bebe SRL, societate romana, cu sediul in Str. Kossuth Lajos, nr. 208; Gheorgheni 535500; Județul Harghita, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J19/251/2013, cod unic de inregistrare fiscal RO32170305, reprezentata prin, Portik Szabolcs.

 

II. Durata campaniei publicitare

II.1 Campania publicitara va avea loc in perioada  05.11.2021 - 15.11.2021

II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata de pe site-ul www.scamp.ro

 

III. Drept de participare

III.1. Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data campaniei publicitare.

 

VI. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

VI.1. Participarea la campania între  05.11.2021 - 15.11.2021 implica obligativitatea
respectării prevederilor prezentului Regulament.

VI.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a Scamp Bebe SRL, societate romana, cu sediul in Str. Kossuth Lajos, nr 208; Gheorgheni 535500; Județul Harghita, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J19/251/2013, cod unic de inregistrare fiscal RO32170305, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

V. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele
personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata,
adresata Scamp Bebe SRL, societate romana, cu sediul in Str. Kossuth Lajos, nr 208; Gheorgheni 535500; Județul Harghita.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai  sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

VI. Modalitatea de Desfasurare

Reducerea se aplică direct în coș, doar pe site-ul www.scamp.ro în limita stocului disponibil. Preturile reduse afisate sunt preturile FINALE. Preturile finale vor fi facturate individual la valoarea redusa existenta pe site-ul www.scamp.ro

VII.1. Prin participarea la campania participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

VII.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Str. Kossuth Lajos, nr 208; Gheorgheni 535500; Județul Harghita, Scamp Bebe SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Scamp Bebe SRL, si de la partenerii sai cu grija selectati.

VII.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

VII.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act additional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.scamp.ro.