Figurine Schleich

Figurine Schleich

Produse de la 97 până la 144 din 265 total

Intră în lumea minunată a figurinelor Schleich și lasă-ți copilul să-și exploreze imaginația și creativitatea. Fiecare personaj detaliat îl va inspira să creeze povești pline de aventură și să trăiască momente magice în jocul său.
 • Set de figurine, Sofia si Dusty, Schleich 42584

  Figurinele noastre din setul Sofia si Dusty din seria Schleich HORSE CLUB Sofia's Beauties sunt prietene pe viata. S-au intalnit la monta, unde un cal frumos i-a atins nasul Sofiei. De atunci, au fost de nedespartit. Coama si coada pot fi pieptanate si schimbate, oferind nenumarate posibilitati de coafare!

  PRP PRP: 150,00 Lei

  Pret de vanzare 139,00 Lei

 • Dinosaur Edmontosaurus, Schleich 15037

  Cu pieptenele ăla izbitor de cocoș pe cap, Edmontosaurus este cu adevărat drăguț. Dar să-și satisfacă foamea nu este atât de ușor. Cântăresc patru tone și se hrănesc doar cu plante. Nu vă gândiți la o modalitate de a-l satura cât mai repede posibil? Cu o înălțime de 13 metri, Edmontosaurus este un adevărat gigant. Dar este și serios prietenos. Puteți vedea asta la prima vedere. Edmontosaurus este, de asemenea, destul de frumos. Are un pieptene de cocoș și un gât lung. Ceea ce îi place cel mai mult este să meargă încet prin pădure și poieni și să ciugulească tufișurile de acolo. Dar pentru că este atât de mare, durează o veșnicie să se umple de frunze și crenguțe. Nu vrei să-i ții companie?

  PRP PRP: 110,00 Lei

  Pret de vanzare 96,00 Lei

 • Dinosaur Gastonia, Schleich 15036

  Gastonia arată destul de vioi cu armura sa osoasă și solzoasă. Coloanele vertebrale mari de pe spatele lui sunt înfricoșătoare, așa că nu-l înfuriați. Gastonia este de fapt destul de docilă și îi place să stea cu prietenii săi oriunde merge. Pentru că este un erbivor, este inofensiv.

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 73,00 Lei

 • Dinosaur Monolophosaurus, Schleich 15035

  Când acest dinozaur își încleștează fălcile mobile, nu mai există scăpare. Un monolophosaurus de vânătoare nu trebuie deranjat. Dar cu siguranță îi puteți urmări vânătoarea de la o distanță sigură.

  PRP PRP: 80,00 Lei

  Pret de vanzare 71,00 Lei

 • Dinosaur Tarbosaurus, Schleich 15034

  Tarbosaurus are un cap uriaș și dinți ascuțiți, așa că arată foarte înfricoșător. Cu siguranță nu vreți să vă faceți un dușman din el. Poate chiar să își deschidă și să își închidă falca mobilă, așa că aveți grijă să nu vă lăsați un deget în ea. Din fericire, acest dinozaur preferă să mănânce alți dinozauri.

  PRP PRP: 110,00 Lei

  Pret de vanzare 96,00 Lei

 • Figurina Gazela Thomson, Schleich 14861

  Gazela lui Thomson este una din cele mai cunoscute specii de gazele. Puteți recunoaște gazela Thomson după culoarea sa distinctivă a hainei, cu dungi albe și negre pe burtă și față. Cele mai izbitoare, însă, sunt coarnele sale magnifice, curbate. Gazela Thomson privește atentă peste deșertul larg Serengeti. Există un ghepard ascuns în iarbă? Ar prefera să nu-i ia în cale!

  PRP PRP: 35,00 Lei

  Pret de vanzare 31,00 Lei

 • Figurina monstru din jungla, Schleich 70144

  Legendarul Monstru din junglă de la Schleich Eldrador Creatures se ascunde în cea mai adâncă subpădure a junglei. Chiar și la prima vedere, dușmanii ei se încolăcesc de spaimă: Puternicul monstru își poate legăna labele lungi și uriașe în toate direcțiile, în timp ce coada rotativă este împânzită de spini veninoși și își atacă inamicii fără avertisment. Toate aceste arme îl fac imbatabil în luptă, în timp ce poate face față mai multor adversari. Regele junglei tinde să apară doar atunci când intrușii îi amenință siguranța. Și ar fi bine să fie atenți: picioarele și coarnele de pe craniul său monstruos sunt făcute din lemn de fier foarte dur, care poate străpunge orice armură. Această figurină face parte din lumea tematică Eldrador Creatures și este potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Figurinele Schleich sunt modelate în cele mai fine detalii pentru a-i ajuta pe copii să învețe în timp ce se joacă.

  PRP PRP: 110,00 Lei

  Pret de vanzare 80,00 Lei

 • Figurina Iguana, Schleich 14854

  La fel ca majoritatea iguanelor, și acesteia îi plac legumele cu frunze verzi.

  PRP PRP: 35,00 Lei

  Pret de vanzare 31,00 Lei

 • Familia de gorila, set de figurine Schleich 42601, Wild Life

  Familia de gorilă se distrează de minune în pădure. Se plimbă printre copaci uriași și uneori se opresc pentru a juca și savura ceva delicios. Copii pot juca aventuri minunate cu aceste figurine speciale, sau pot decora rafturile colecționarilor.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Camera de odihna in grajd, Horse Club, Schleich 42591

  Cu camera de odihna in grajd de la schleich® HORSE CLUB, îngrijirea cailor este deosebit de distractivă! Periile și pieptenii așteaptă să fie folosite. Chiar și morcovul pentru recompensă este deja pregătit. Sau calul ar prefera să ronțăie un măr? Camera de odihna in grajd de la schleich® HORSE CLUB este perfect echipată: perii și piepteni sunt deja pe masă pentru a face părul calului să strălucească din nou. Calului place această tratare relaxantă. În dulap există diferite pături de cal care pot fi puse sub șa. Desigur, șaua potrivită este, de asemenea, atârnată pe perete. Aici este un loc grozav pentru a te relaxa!
  319,00 Lei
 • Boxa pentru ponei cu armăsar Islandez, Schleich 42609

  Poneiul islandez temperamentat iubește să iasă la plimbare și să galopeze prin pajiști. Dar mai mult decât orice, îi place să se întoarcă acasă și să se odihnească în boxa sa confortabilă. Aici este acasă și are tot ce îi trebuie. În iesle sunt deja pregătite câteva mere verzi crocante. Mmmh, delicios! Le place în mod deosebit. Cine le-a pus acolo?
  O boxă confortabilă și spațioasă
  Boxa pentru ponei este spațioasă și confortabilă. Are o iesle pentru hrană, o așternut și un loc pentru a se odihni. De asemenea, are un mâner înalt pentru a facilita curățarea.
  Un accesoriu perfect pentru orice fermă
  Boxa pentru ponei este un accesoriu perfect pentru orice fermă. Este o modalitate excelentă de a oferi poneilor un loc sigur și confortabil pentru a se relaxa.
  139,00 Lei
 • Figurina Majungasaurus, Dinosaur Schleich 15032

  Majungasaurusul de la schleich® este un gigant preistoric și un mare fan al mașinilor de curse. Din păcate, picioarele sale sunt prea scurte pentru dimensiunea sa de 8 metri și ajunge mereu ultimul la cursa de dinozauri. În schimb, este primul la masă și cel mai rapid la calculele mentale. Vrei să te ajute la temele de matematică? Este o figurină realistă și detaliată care poate fi folosită pentru a crea povești și scenarii preistorice.

  PRP PRP: 100,00 Lei

  Pret de vanzare 88,00 Lei

 • Magazin de echitatie Schleich 42568, Horse Club

  Este timpul pentru un shopping în magazinul de echitatie! În setul de joacă „Magazin de echitatie” de la Schleich® HORSE CLUB, vei găsi tot ce îți dorești pentru cai și călărie: săli, hamuri, hamuri și multe altele. Ai nevoie să-ți reînnoiești stocul de hrană pentru cai și delicatese? Vei găsi ceea ce cauți în magazinul de echitatie. Setul conține mai mult de 30 de accesorii, o figurină de cai și multă distracție.Copiii pot folosi magazinul de echitatie pentru a recrea scene din viața reală sau pentru a crea propriile povești. Pot cumpăra și echipa caii pentru a participa la curse sau concursuri.

  PRP PRP: 325,00 Lei

  Pret de vanzare 309,00 Lei

 • Figurina Quetzalcoatlus, Dinosaur Schleich 15028

  Quetzalcoatlus este un pterodaktil uriaș care a trăit în America de Nord în perioada cretacică târzie. Cu o anvergură a aripilor de până la 12 metri, era cel mai mare animal zburător cunoscut vreodată. Această figurină Schleich este o reprezentare realistă a acestui animal impresionant. Are o anvergură a aripilor de 12 cm și o lungime de 22 cm. Este fabricat din plastic de înaltă calitate și are o textură detaliată.

  PRP PRP: 115,00 Lei

  Pret de vanzare 108,00 Lei

 • Boxă pentru cai Schleich 42569

  Chiar și caii au nevoie de o pauză din toată distracția cu cai. Cea mai bună modalitate de a face asta este în confortabila boxă pentru cai de la Schleich® HORSE CLUB. La furaj pot să mănânce, iar la adăpătoare își pot potoli setea. Asigură-te că mănâncă suficient, deoarece au nevoie de multă energie pentru aventurile tale de joc. Setul conține o figurină de cal Pur Sânge Englezesc, o boxă pentru cai, o adăpătoare, părți pentru pășună și un furaj. Conținut: 1x Armăsar Pur-Sânge Englez, 1x Boxă pentru cai, 1x Adăpătoare pentru cai, 1x Furajă pentru cai, 2x Parte de padoc lungă, 1x Parte de padoc scurtă.

  PRP PRP: 175,00 Lei

  Pret de vanzare 168,00 Lei

 • Grajd de cai cu iapa si manz, set de joaca Schleich 42611

  Grajdul pentru cai conține tot ce are nevoie iapa Appaloosa și mânzul ei: un adăpator, un suport și, bineînțeles, păturile de cai din material textil asortate. Şa şi căpăstru sunt detaşabile şi pot fi aşezate pe suportul pentru şa. Caii primesc puțin aer proaspăt în padoc. Datorită structurii modulare, cutia de cai poate fi ușor combinată cu alte seturi din lumea HORSE CLUB.

  PRP PRP: 200,00 Lei

  Pret de vanzare 185,00 Lei

 • Figurina oaia cu nasul negru din Valais, Schleich 13965

  Oaia cu nasul negru din Valais are o lână incredibil de groasă – chiar și pe picioare! Dar are nevoie și de lâna groasă pentru a se încălzi, deoarece acasă, în munții elvețieni, bate adesea un vântul rece.

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Set de figurine, Marween cu Nugur si Piuh, Schleich 70581

  Zâna soarelui obraznică și roșcată Marween este una dintre vedetele filmului BAYALA®. Este o zână foarte veselă. Îi place să danseze și să cânte, are inimă caldă și amuzantă și are o relație foarte specială cu animalele. Set de figurine adorabile pentru fani - Conținut: 1 x Marween, 1 x dragon Nugur, 1 x raton Piuh

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 77,00 Lei

 • Set de figurine, zana Feya, Schleich 70582

  Frumoasa, cu părul auriu, zâna iubitoare de distracție Feya este una dintre vedetele filmului BAYALA®. Ea este cea mai bună prietenă a lui Eyela, Prințesa Moștenitoare Supremă a regatului zânelor BAYALA®.

  PRP PRP: 60,00 Lei

  Pret de vanzare 55,00 Lei

 • Set de figurine, Nuray impreuna cu Corbul Munyn, Schleich 70586

  Magica și misterioasă zână din umbră Nuray este o prințesă a zânelor din umbră și una dintre vedetele filmului BAYALA®. Ea trăiește în lumea mistică a zânelor din umbră și o iubește pe Munyn, corbul misterios al mătușii ei.

  PRP PRP: 60,00 Lei

  Pret de vanzare 55,00 Lei

 • Set de figurine, Surah si papagalul Quak, Schleich 70584

  Surah este o fată de zână foarte specială, deoarece este singura elf soarelui care poate zbura noaptea datorită aripilor sale extraordinare de elf umbră. Iubește animalele mai mult decât orice și, mai presus de toate, drăguțul ei papagal este un prieten loial care nu o părăsește niciodată.

  PRP PRP: 60,00 Lei

  Pret de vanzare 55,00 Lei

 • Figurina manz Oldenburg, Schleich 13947

  Pe baza lungimii piciorului mânzului Schleich® HORSE CLUB Oldenburg, puteți ghici foarte devreme cât de mare va fi mai târziu. Dar chiar și ca un cal tânăr, poate merge într-adevăr într-o aventură cu picioarele sale puțin mai scurte. La doar 24 de ore după naștere, poate sări cu pricepere peste cuptorul cu microunde și butoaiele de ploaie. Și surfing două ore mai târziu... Este adevărat?

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Figurina lamantin, Schleich 14839

  Lamantinul de la Schleich® WILD LIFE este un mamifer care trăiește în apele tropicale și se hrănește cu alge marine, alge și alte plante acvatice. Rudele lor cele mai apropiate nu sunt vacile, ci elefanții. Picioarele lor din față au evoluat în flippers de-a lungul a milioane de ani. Picioarele din spate sunt complet regresate. Coada lamantinului a devenit o paletă în formă de furcă, iar coada vacii cu furculiță a devenit o paletă în formă de furcă.

  PRP PRP: 45,00 Lei

  Pret de vanzare 38,00 Lei

 • Set de joaca Kim si Caramelo, Schleich 42585

  Există un singur lucru pe care Kim îi place mai mult decât o plimbare cu iapa ei Criollo: pieptănarea coamei și coada frumosului ei cal. Parte din noua lume a jocului Sofia's Beauties, setul de început Kim & Caramelo include o adorabilă iapă Criollo cu păr pieptănabil și o siluetă Kim complet articulată.

  PRP PRP: 150,00 Lei

  Pret de vanzare 139,00 Lei

 • Set Schleich 42577, Farm World, Cowgirl

  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

  PRP PRP: 125,00 Lei

  Pret de vanzare 115,00 Lei

 • Set figurine Schleich, Dinosaurs, Statie mare de cercetare a dinozaurilor

  Statia mare de cercetare a dinozaurilor de la Schleich® Dinosaurs ofera o multime de aventuri si distractie! Adanc in jungla Amazonului, statia ascunsa ofera tot ceea ce este necesar pentru a cerceta ultimii dinozauri vii.
  479,00 Lei
 • Autovehicul de teren cu adapost pentru dinozauri, set figurine Schleich 41464

  Toate figurinele Schleich sunt pictate manual cu dragoste cu modelare detaliata, lucru ce permite copiilor sa invete cat mai multe informatii despre animale si cum sa se joace cu acestea. Vehiculul off-road cu dino avanpost din Schleich® Dinozauri este suplimentul perfect pentru a extinde statia de cercetare a dinozaurilor.

  PRP PRP: 275,00 Lei

  Pret de vanzare 260,00 Lei

 • Nava Floare Magica a Serei, Set figurine Schleich 42444

  Corabia florala a Serei pluteste pe suprafata marii. Si cine este la bord? Amuzanta veverita zburatoare in cautare de aventuri noi, si dragutul unicorn care prefera sa vasleasca imprejur in barcuta. Dar acestia nu sunt toti. Vezi ce alte suprize mai sunt.  Toate figurinele Schleich sunt pictate manual cu dragoste cu modelare detaliata, lucru ce permite copiilor sa invete cat mai multe informatii despre animale si cum sa se joace cu acestea.
  300,00 Lei
 • Figurina magarus american cu pete, Schleich 13961

  Acest prieten cu patru picioare iese în evidență chiar și de la distanță: măgarul american este extrem de frumos. Chiar și coama sa încrețită este bicoloră. Și este cât se poate de încăpățânat: dacă te uiți adânc în ochii măgarului cu genele lui lungi, probabil că vei dori să-i dai tot ce îți cere. Cine ar putea rezista acestei priviri?

  PRP PRP: 35,00 Lei

  Pret de vanzare 31,00 Lei

 • Figurina pisica Ragdoll, Schleich 13940

  Pisica Ragdoll este una dintre figurinele de colecție Schleich. Acesta reprezintă o calitate germană excelentă, dar caracteristica cea mai specială este că acesta este pictată manual, astfel încât fiecare figurină este unică și irepetabilă. Producătorii au acordat o atenție deosebită ca figurinele să ofere intr-un mod realist și corect trăsăturile pisicii.

  PRP PRP: 25,00 Lei

  Pret de vanzare 21,00 Lei

 • Elf pe bufnita sclipitoare, Schleich 70789

  Cu mult inainte de a vedea zana si bufnita sclipitoare, locuitorii din bayala® simt magia lor in timp ce zboara gratios in aer. De acolo, de sus, zana saluta prietenoasa locuitorii. Decoratiunile de pe penele bufnitei, impodobite cu sclipici din belsug lucesc in lumina soarelui. Varfurile aripilor reflecta bronzul. Împreuna cu zana, creatura magica zboara delicat peste vastele campuri de flori colorate din bayala. Odata ajunse acolo, acestea sunt intampinate cu curiozitate de celelalte zane. Întelepciunea si delicatetea acestei creaturi magice sunt cunoscute prin regatul zanelor. Stiati ca? Ocazional, zana le permite locuitorilor sa zboare impreuna cu bufnita sclipitoare.

  PRP PRP: 150,00 Lei

  Pret de vanzare 139,00 Lei

 • Set de figurine, Leo si Rocky, Schleich 42586

  Primul loc este ocupat de... Leo și Rocky din setul de start Schleich HORSE CLUB Sofia's Beauties. Acesta este un mesaj pe care probabil îl veți auzi adesea. Nu e de mirare - la urma urmei, figurina complet mobilă Leo și calul Rocky Mountain cu coadă și coamă care poate fi pieptănată formează o echipă câștigătoare. De obicei, ei câștigă medalii de aur, nu numai la dresaj, ci și la sărituri. Cu ajutorul dumneavoastră, ei pot să se antreneze pentru a parcurge cele mai întortocheate trasee și pentru a sări de pe podea până la spătarul unui scaun. Armăsarul se plimbă mândru în jurul mesei, arătându-și coama. Repede! Trebuie să te pregătești pentru ceremonia de premiere! Dar asta nu este o problemă, deoarece coada și coama pot fi schimbate cu ușurință.

  PRP PRP: 150,00 Lei

  Pret de vanzare 139,00 Lei

 • Figurina iapa Oldenburg, Schleich 13945

  Iapa noastra Oldenburg de la Schleich® HORSE CLUB este un cal talentat de dresaj si sarituri si se simte cel mai confortabil pe varful podiumului. Sunt perfecte pentru construirea urmatoarei curse cu obstacole de sarituri. Cu siguranta o stapaneste ca un adevarat castigator.

  PRP PRP: 45,00 Lei

  Pret de vanzare 38,00 Lei

 • Figurina caine Goldendoodle, Schleich 13939

  Goldendoodle-ul nostru de la Schleich® FARM WORLD este jumatate pudel si jumatate golden retriever. Va puteti da seama dupa buclele de pudel si parul auriu.

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Figurina manz Paint Horse, Schleich 13947

  Manjii Paint Horse au frumoasele pete caracteristice ale rasei chiar de la nastere.

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Bayala, Magical Vet Blossom, Set figurine Schleich 42523

  Noua Blossom Magical Vet de la Schleich® BAYALA® este locul pentru toti cei care sufera de dureri. Zana Sera este cel mai bun medic veterinar din toata BAYALA si poate ajuta pe oricine de acolo. Sera este bine echipata cu bentita de asistenta, stetoscop si alte lucruri utile. Micul ei asistent, dragutul manz Pegas, este mereu alaturi de ea si o ajuta cu sarguinta oriunde poate.

  PRP PRP: 175,00 Lei

  Pret de vanzare 168,00 Lei

 • Leoaica cu pui, Set figurine Schleich 42505

  Toate figurinele Schleich sunt pictate manual cu dragoste cu modelare detaliata, lucru ce permite copiilor sa invete cat mai multe informatii despre animale si cum sa se joace cu acestea. Familie jucausa de lei albi!

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Set Figurine Schleich 42574, Chicken Friends

  Haos in hambar! Trei prieteni de pui din colectia Schleich® FARM WORLD vor face o adevarata mizerie in ferma ta. Fie ca este vorba de a fura ceva din recolta, de a picta un cocos adormit sau de a-ti amesteca creioanele colorate, acesti trei prieteni cu pene pun mereu la cale ceva. Si ca o echipa bine coordonata, de obicei scapa. Si asa rad, isi framanta penele si danseaza pe pajiste. Cu toate acestea, datorita penelor lor de culori diferite, le puteti deosebi oricand. Va puteti da seama care dintre ele este cea mai mare problema?

  PRP PRP: 60,00 Lei

  Pret de vanzare 53,00 Lei

 • Figurina Lebada, Schleich 13921

  Lebada de la Schleich® FARM WORLD are un ciot negru, pronuntat, la baza ciocului. Lebedele de vara sunt mai putin galagioase decat alte specii de lebede. Aceste pasari mari fac parte din speciile pasarilor de apa si prefera sa traiasca in preajma lacurilor si iazurilor. Acestea se hranesc cu plante de apa si animale mici. Cand sunt in cautare de hrana, lebedele de vara isi scufunda gaturile lungi si capetele in apa. Lebedele naparlesc o data pe an, scapandu-se de vechiul penaj si isi reinoindu-si-l. Stiati ca? Lebedele de vara sunt monogame. Odata ce si-au gasit un partener, raman impreuna cu acesta pe viata.

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Set Schleich 42443, Calarie pentru sarituri peste obstacole Horse Club al Miei

  Micuta Mia se poate pregati pentru prima ei competitie de calarie cu acest set de clarie.

  PRP PRP: 175,00 Lei

  Pret de vanzare 168,00 Lei

 • Set Schleich 42441, Clubul de calarie Western Horse Club Hannah

  Competetia de calarie western include populara intrecere cu butoaie, unde participantii fug in jurul butoaielor. Setul contine si cateva obstacole care pot fi asezate dupa dorinte. Acest lucru ii ofera lui Hannh o varietate de optiuni de cursuri de calarie.

  PRP PRP: 130,00 Lei

  Pret de vanzare 116,00 Lei

 • Dinozaur Ankylosaurus, Schleich 15023

  Fiind un dinozaur erbivor, Ankylosaurus nu vaneaza dar stie foarte bine sa se apere! Se zice ca putea sa zdrobeasca oase masive cu coada!

  PRP PRP: 60,00 Lei

  Pret de vanzare 53,00 Lei

 • Figurina Schleich 14838, Leopardul zapezilor

  Leopardul de zapada e o felina mare care traieste in muntii din Asia Centrala la altitudini mari. Se hraneste cu oi, ibex si capre. Blana groasa il protejeaza de frig dar, din cauza ei, este vanat de braconieri - de aceea a devenit o specie pe cale de disparitie. Coada lui este aproape la fel de lunga ca si corpul.

  PRP PRP: 35,00 Lei

  Pret de vanzare 30,00 Lei

 • Zmeoaica impodobita cu flori si pui, Schleich bayala 70592

  Pe pajistile late ale lumii de la Schleich® bayala® traiesc mama florala dragon si puiul ei dragut. Acolo, puiul de dragon si-a gasit un nou prieten cu care sa se joace: micutul unicorn floral. Acestia zburda impreuna in imprejurimi si se distreaza de minune. Uneori Marween si Piuh ii viziteaza si apoi se joaca cu totii in pajistile inflorite, in timp ce mama dragon si unnicornul floral ii privesc. Stiati ca? Mama dragon si puiul sau se iubesc atat de mult, incat atunci cand se imbratiseaza iasa mici scantei. Continut: 1x Dragon floral, 1x pui de dragon

  PRP PRP: 100,00 Lei

  Pret de vanzare 88,00 Lei

 • Figurina pegasus impodobit, Schleich bayala 70574

  Există o mulțime de creaturi magice în Bayala, dar majoritatea sunt foarte timizi și puteți să le vedeți doar dacă aveți noroc. Cele mai frumoase animale sunt, probabil, caii care zboară și unicornii. Într-o pășune în pădure, nu departe de orașul elf Soleyas, trăiește o familie foarte specială: un pegasus, o mare de unicorn și tânărul ei. Atunci când magnificul Pegasus își întinde aripile strălucitoare și se înalță în cer, puteți vedea ce creatură maiestuoasă este. Elfii se opresc adesea, pieptandu-i coama lucioasa si decorati-l cu flori - si iubeste atentia. Acum petrece toată ziua să-și protejeze mâncatul și să-l învețe încet cum să zboare. Vrei să zbori cu ei?

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 77,00 Lei

 • Caine Pudel, Schleich 13917

  Pudelul de la Schleich® FARM WORLD este un caine frumos care gafaie fericit si curios in timp ce priveste tot ce se intampla in jurul sau. Pudelii sunt animale de companie populare, si sunt cunoscute pentru blana lor moale, buclata. Pudelii, cum e si Border Collie, au o gramada de energie si sunt foarte inteligenti. De aceea au nevoie de o multime de activitati fizice si mentale, cum ar fi si invatarea de trucuri noi. Stiati ca? Pudelii trebuie sa fie tunsi in mod regulat, dat fiind ca acestora rar le pica vreun fir de par, prin urmare nu naparlesc de unii singuri.

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 26,00 Lei

 • Cal Schleich 13915, Armasar Sorraria Mustang

  Armasarul Sorraia Mustang de la Schleich® FARM WORLD are o dunga ingusta pe partea dorsala a spatelui. Aceasta este o caracteristica a acestor cai, asa cum este si blana cenusie si botul inchis la culoare. Coama si coada arata o alta caracteristica a rasei: ele sunt intotdeauna bi-colorate! Caii Sorraia sunt considerati stramosii cailor andaluzieni si Lusitanos. Datorita lor are aceasta rasa postura inalta si gatul musculos. Stiati ca? Caii Sorraia s-au dezvoltat dintr-o herghelie de cai salbatici de langa raul Sorraia, din Portugalia.

  PRP PRP: 45,00 Lei

  Pret de vanzare 38,00 Lei

 • Figurina Calaritul lui Eyelas pe unicornul auriu, Schleich 42508

  Ori de cate ori Eyela insala unicornul de aur, se intreaba ce aventuri o asteapta. Unicornul magic are abilitati foarte speciale si o surprinde din nou pe printesa coroanei de fiecare data cu noi fapte. Cu toate acestea, unicornul de aur se opreste de curtea regala numai in zile speciale si poate fi calarit doar de Eyela.

  PRP PRP: 99,00 Lei

  Pret de vanzare 88,00 Lei