Figurine Schleich

Figurine Schleich

Produse de la 97 până la 144 din 305 total

Deschide poarta către o lume magică a imaginației cu figurinele Schleich! De la cai falnici la animale sălbatice fascinante, de la animale domestice drăguțe la creaturi fantastice, Schleich oferă o varietate uimitoare de figurine detaliate care vor inspira copiii să creeze povești captivante și să trăiască momente magice în joc.

Nu doar simple jucării, figurinele Schleich sunt:

  • O poartă către imaginație: Detaliile uimitoare și realismul incredibil al fiecărei figurine trezesc curiozitatea și creativitatea copiilor, stimulând joaca imaginativă și inventivă.
  • O modalitate distractivă de a învăța: Figurinele Schleich oferă o modalitate captivantă de a învăța despre diverse specii de animale, habitate, caracteristici și multe altele, stimulând curiozitatea naturală a copiilor.
  • Un instrument pentru dezvoltarea abilităților: Jocul cu figurinele Schleich stimulează imaginația, creativitatea, motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și abilitățile cognitive ale copiilor.
  • O garanție a siguranței: Confectionate din materiale non-toxice, sigure pentru copii, figurinele Schleich oferă o experiență de joacă lipsită de griji.
  • Figurina Ogar afgan, Schleich 13938

    Ogarul nostru de la Schleich FARM WORLD este masina sport printre caini. Cand este singur, insa, prefera sa o ia mai usor, ca tractorul. Cainii isi folosesc urechile cu parul lung pentru a asculta cand cineva striga ''aduceti!'' Apoi accelereaza la fel de repede ca o masina pe autostrada. WOW! L-ai vazut plecand?
    30,00 Lei
  • Figurina Berbec, Schleich 13937

    Berbecul nostru de la Schleich FARM WORLD poate inghesui cu usurinta orice cu coarnele sale mari. Animalul cu copite prefera sa sara prin camerele colorate ale copiilor si peste masina mamei cu prietenii sai.
    30,00 Lei
  • Figurina Iepure cu urechi lungi, Schleich 13935

    Iepurele nostru cu urechi lungi de la Schleich FARM WORLD este un mancator foarte rapid. Dintii sai lungi de iepure sunt perfecti pentru a rontai morcovi, iarba sau sireturile pantofilor. Cand nu mananca, ii place sa asculte Rabbit Radio.
    25,00 Lei
  • Figurina Purcel, Schleich 13934

    Purcelul nostru de la Schleich FARM WORLD prefera sa doarma cu prietenii sai roz. Este plin de energie cand se trezeste! Chiar si la aceasta varsta frageda, micul purcelus adulmeca cu usurinta firimiturile de prajituri de sub patul tau. Ce altceva va gasi?
    25,00 Lei
  • Figurina Porc, Schleich 13933

    Porcul de la Schleich FARM WORLD nu este deloc un mancator pretentios. Mananca aproape orice. Chiar si legume. Si cand vrea sa se racoreasca, se arunca intr-o groapa de noroi.
    30,00 Lei
  • Figurina Schleich 70146, Gigantul de gheata

    Gigantul de gheata de la Schleich Eldrador Creatures este vrednic de numele sau: le da fiori inamicilor sai imediat ce il zaresc! Acum mult timp o ancora s-a agatat in antebratul monstrului, iar de atunci aceasta a inghetat si face parte din el. Bratele Gigantului de gheata sunt si ele mobile si extrem de puternice. Adanc in spatele sau, se afla o sabie antica, pe care o poate scoate oricand ca sa o foloseasca impotriva altor creaturi din Eldrador. Indiferent din ce directie vine inamicul, multumita partii superioare a corpului sau care este mobila, Gigantul de gheata isi poate schimba unghiul super rapid! Dar el isi tine, de asemenea, adversarii la curent cu falca sa mobila: atunci cand deschide gura larg, inamicii sunt loviti de respiratia glaciala pe care gigantul cu sange rece o foloseste pentru a-i ingheta!
    122,00 Lei
  • Figurina Schleich 70145, Demonul de lava

    Demonul de lava de la Schleich Eldrador Creatures radiaza atata caldura ca mai nimeni nu indrazneste sa se apropie de el. Fiindca pradatorii stiu ca orice atinge gigantul de lava arde in flacari.Trupul masiv este format din stanca de lava topita si o coama de foc care se intinde pe capul sau. In ciuda marimii, Demonul de lava este extrem de agil, acest lucru facandu-l un oponent diabolic. Posibilitatea de a-si roti complet partea superioara a corpului indica faptul ca nu rateaza nici cea mai mica miscare. Oricine se apropie de el este detectat imediat. El apuca inamicii cu bratele sale mobile si ii scutura foarte tare. Demonul de lava poate sa-si miste si falca: imediat ce isi deschide gura scanteiatoare, respiratia aprinsa si arzatoare ii scapa - si nu doar ca miroase a stanca arsa, e si incredibil de fierbinte!
    119,00 Lei
  • Figurina Schleich 14847, Vultur

    Vulturul de la Schleich WILD LIFE este un vultur plesuv matur. Aceste traieste peste tot in Europe, nordul Africii si Asia. Pasarea de prada prefera sa traiasca in campuri deschise, pe stanci sau in chei. Vulturul are penaj maro roscat, aripi gri-negre si un gat aproape golas cu un inel de puf alb in jurul acestuia. Vulturii sunt in mod special importanti pentru ecosistem. El mananca animale moarte, care altfel ar putea raspandi boala. Dimensiune figurina: 6,1 x 3,7 x 6,8 cm
    35,00 Lei
  • Figurina pisica Bengaleza, Schleich 13918

    Pisica Bengaleza de la Schleich FARM WORLD arata ca un leopard in miniatura. Dar „haina” acesteia nu este singurul lucru neobisnuit la ea; ea are, de asemenea, un caracter unic. Pisica Bengaleza este plina de viata, si-ar putea petrece toata ziua catarandu-se si sarind peste tot prin jur in timp ce priveste tot ce se intampla cu multa curiozitate si indrazneala. Este, de asemenea, una dintre putinele rase de pisici careia ii place sa se joace cu apa. Dimensiune figurina: 8.5 x 1.5 x 4.6 cm
    25,00 Lei
  • Figurina Armasar ponei islandez, Schleich 13943

    Armasarul nostru ponei islandez de la Schleich HORSE CLUB trebuie doar sa arunce o privire rapida la coama lui in oglinda. El este simbolul calmului, probabil pentru ca nu are dusmani in patria sa, Islanda.
    45,00 Lei
  • Figurina Armasar Oldenburg, Schleich 13946

    Armăsarul Schleich Horse Club Oldenburg este un cal talentat la dresaj și sărituri. Se simte bine în vârful podiumului și are un corp puternic și musculos, care este, de asemenea, excelent pentru a trage trăsuri. Fie pe ringul de sărituri sau doar în corral, figura de armăsar Oldenburg vă oferă încrederea unui campion. Creat cu detaliile minunate și bogate care fac faimoasele figurine Schleich celebre în întreaga lume.
    45,00 Lei
  • Figurina Iapa Criollo Definitivo, Schleich 13948

    apa Criollo Definitivo de la Schleich HORSE CLUB este simbolul calmului si deosebit de relaxata atunci cand ii faci o impletitura eleganta dimineata. Ea este originara din stepele de iarba din Argentina.
    45,00 Lei
  • Figurina armasar unicorn curcubeu, bayala, Schleich 70725

    Dacă cauți din nou sfârșitul curcubeului, unicornul nostru Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® te poate ajuta. Cu o coada și o coama colorată, unicornul colorat poate evoca semne în aer și te poate ghida. De asemenea, unicornului colorat îi place să picteze mandale. Mai ai ceva de colorat?
    75,00 Lei
  • Figurina Sunrise Pegasus, bayala, Schleich 14584

    Miros! Nările lui Sunrise Pegasus din lumea Schleich® BAYALA® îi conferă un excelent simț al mirosului și o lasă să diferențieze toate cele două mii de ciuperci magice prin miros. Și când nu adulmecă, nu zboară sau își curăță aripile frumoase, își va fermeca prietenii cu o ploaie sclipitoare. Woohoooo.
    85,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Styracosaurus, Schleich 15033

    Styracosaurusului nostru de la Dinozaurii Schleich® îi place să arunce inele pe cornul său mare. Le poate arunca perfect cu gura lui ca un cioc, pe care o foloseste și pentru a mânca plante tari, fibroase.
    75,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Parasaurolophus, Schleich 15030

    Creasta osoasa a Parasaurolophus de la Schleich Dinozaurii poate face multe: Regleaza temperatura corpului, emite sunete de dinozaur si functioneaza ca un carlig pentru ca dinozaurul sa se atarne pe marginile mesei.
    99,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Amargasaurus, Schleich 15029

    In timp ce Amargasaurus de la Schleich pare ca ar fi in flacari, intr-adevar arde doar pentru carti. Este un adevarat iubitor de carti in corpul unui dinozaur adevarat. Gigantul a trait in ceea ce este astazi America de Sud, acum 130-123 de milioane de ani. De aceea multe dintre cartile sale sunt in spaniola. Ce povesti ai vrea sa citesti cu prietenul tau dinozaur?
    85,00 Lei
  • Figurina Scorpion imparat, Schleich 14857

    Daca nu cunosti acest scorpion, s-ar putea sa te sperii. Dar Scorpionul nostru Imparat de la Schleich WILD LIFE aproape ca nu isi foloseste coada otravitoare pentru a intepa. Este mai probabil sa fie folosit ca protectie solara intr-o zi fierbinte. Se relaxeaza cel mai bine in timp ce face plaja pe fata de masa cu flori. De asemenea, armura sa straluceste deosebit de frumos la soare.
    30,00 Lei
  • Figurina Mandril, Schleich 14856

    Uu uu aa aa este chemarea Mandrillului nostru de la Schleich WILD LIFE. Este acasa in padurea tropicala, unde gaseste o multime de alimente delicioase: frunze, insecte si ciuperci.
    45,00 Lei
  • Figurina Castor, Schleich 14855

    Castele din lemn, sezlonguri sau creioane. Castorul nostru de la Schleich WILD LIFE poate construi orice din lemn. Dintii sai pot face la fel de mult ca o intreaga cutie de scule.
    30,00 Lei
  • Figurina Flamingo, Schleich 14849

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    30,00 Lei
  • Figurina Manz Criollo Definitivo, Schleich 13949

    Manzul nostru Criollo Definitivo de la Schleich HORSE CLUB gestioneaza cu usurinta cursa cu obstacole, chiar si la o varsta frageda. Poneiul are picioarele foarte sigure si este aventuros din prima zi. Dar numai in timpul zilei. Noaptea, ii place sa doarma unde caldura il face sa viseze la patria sa, Argentina.
    30,00 Lei
  • Figurina ponei de calarie german, Schleich 13926

    Poneiul German Riding Castrat de la Schleich Horse Club are o coama frumos impletita. In ciuda inaltimii lui mici, acesta arata totusi ca un cal de marime normala. Asta este o caracteristica foarte speciala a acestei rasei de ponei. Ei au picioare lungi, subtiri si un fizic de elefant. Acest lucru ii diferentiaza de alti ponei care au picioare mai scurte, groase si un corp mai indesat. Poneiul German Riding mai este de asemenea cunoscut ca un warmblood in miniatura. Dimensiune figurina: 12 x 3.8 x 8.5 cm
    45,00 Lei
  • Expeditie in Antarctica, Figurina Schleich 42558

    Imaginează-ți o călătorie uimitoare: Alătură-te lui Ranger Tom și husky-lor săi loiali într-o expediție palpitantă prin Antarctica, tărâmul gheții și al zăpezii. Călătorie pe tărâmul înghețat: Cu sania trasă de husky curajoși, Ranger Tom explorează peisajul rece și bătut de vânt. Ce descoperiri îl așteaptă în această regiune fascinantă? Un iglu primitor: Setul include un iglu cu acoperiș detașabil, perfect pentru a admira stelele polare după o zi plină de aventuri. O cană cu ceai fierbinte și pături călduroase așteaptă în interior pentru a te încălzi după o expediție epuizantă. O poveste creată de tine: Fie că e vorba de căutarea unui pinguin pierdut, descoperirea unui pasaj secret sau o simplă ieșire la cafea, povestea expediției este la latitudinea ta!
    150,00 Lei
  • Figurina Teckel cu par de sarma, Schleich 13972

    Această figurină realistă și detaliată a unui Teckel cu păr aspru este perfectă pentru copiii de toate vârstele. Teckelul are un corp lung și subțire, cu picioare scurte și puternice. Are un cap mare, cu urechi lungi și lăsate și un bot ascuțit. Blana lui este aspră și încâlcită, într-o culoare maro roșcată. Figurina este realizată din plastic de înaltă calitate și este foarte rezistentă. Teckelul cu păr aspru este o figurină excelentă pentru copiii care iubesc animalele și jocul de rol. Este o modalitate excelentă de a învăța despre aceste câini energici și jucăuși.
    30,00 Lei
  • Figurina Ren, Schleich 72210

    Renul este animalul emblematic al Crăciunului. Este cunoscut pentru coarnele sale mari și frumoase, care sunt adesea decorate cu panglici și lumini. În povestea lui Moș Crăciun, renii sunt responsabili pentru trasul sanii sale pline de cadouri. Acest ren este clar pregătit pentru Crăciun. Coarnele sale strălucesc auriu și se potrivesc perfect cu blana sa brună de iarnă. Este un aspect foarte festiv și cu siguranță va impresiona pe toată lumea. Este posibil ca renul să vrea să impresioneze pe ceilalți reni din turmă. Poate vrea să fie ales liderul turmei sau poate vrea doar să atragă atenția. Oricare ar fi motivul, este clar că acest ren este mândru de aspectul său. Este un adevărat simbol al Crăciunului!
    60,00 Lei
  • Camera de odihna in grajd, Horse Club, Schleich 42591

    Cu camera de odihna in grajd de la schleich® HORSE CLUB, îngrijirea cailor este deosebit de distractivă! Periile și pieptenii așteaptă să fie folosite. Chiar și morcovul pentru recompensă este deja pregătit. Sau calul ar prefera să ronțăie un măr? Camera de odihna in grajd de la schleich® HORSE CLUB este perfect echipată: perii și piepteni sunt deja pe masă pentru a face părul calului să strălucească din nou. Calului place această tratare relaxantă. În dulap există diferite pături de cal care pot fi puse sub șa. Desigur, șaua potrivită este, de asemenea, atârnată pe perete. Aici este un loc grozav pentru a te relaxa!
    319,00 Lei
  • Figurina dragonul umbrei, Schleich 70152

    În ELDRADOR®, primul semn al pericolului nu este un strigăt sau zgomotul unei bătălii. Este întunericul… când lumina soarelui dispare în mijlocul zilei și timpul pare să se oprească. În această tăcere sinistră, teroarea prinde contur în adâncurile umbrei. Silueta fantomatică a unei legende aduse la viață traversează cerul, neagră ca noaptea: Dragonul Umbrei. Un adversar puternic Dragonul Umbrei este o creatură puternică și malefică. Este acoperit cu solzi duri ca oțelul și are o gură mare cu dinți ascuțiți. Poate zbura și arunca foc, ceea ce îl face un adversar formidabil. Un obiect de colecție perfect Dragonul Umbrei este o figurină realistă și detaliată care este perfectă pentru orice fan ELDRADOR®. Este un obiect de colecție de neuitat care va fi apreciat de ani de zile.
    125,00 Lei
  • Boxa pentru ponei cu armăsar Islandez, Schleich 42609

    Poneiul islandez temperamentat iubește să iasă la plimbare și să galopeze prin pajiști. Dar mai mult decât orice, îi place să se întoarcă acasă și să se odihnească în boxa sa confortabilă. Aici este acasă și are tot ce îi trebuie. În iesle sunt deja pregătite câteva mere verzi crocante. Mmmh, delicios! Le place în mod deosebit. Cine le-a pus acolo?
    O boxă confortabilă și spațioasă
    Boxa pentru ponei este spațioasă și confortabilă. Are o iesle pentru hrană, o așternut și un loc pentru a se odihni. De asemenea, are un mâner înalt pentru a facilita curățarea.
    Un accesoriu perfect pentru orice fermă
    Boxa pentru ponei este un accesoriu perfect pentru orice fermă. Este o modalitate excelentă de a oferi poneilor un loc sigur și confortabil pentru a se relaxa.
    155,00 Lei
  • Set Schleich 42607, Hotel pentru animale

    Acest hotel pentru animale nu lasă nimic de dorit! Îngrijitorul atent se ocupă de oaspeții săi de animale și are un loc pentru fiecare. Hamsterii, iepurii și iepurii de Guineea se ascund în vizuinile lor mici. Dar un frunză de salată crocantă îi va scoate foarte repede la iveală. Între timp, pisoii sar pe lemnul de zgâriat. Cei doi pui de câine preferă să trăiască aventuri în aer liber. Se echilibrează pe balansoar, alunecă pe tobogan și aleargă prin tunel. Micul ied privește cu curiozitate agitația colorată și oferă din când în când comentariul său bâzâind.
    264,00 Lei
  • Figurina Majungasaurus, Dinosaur Schleich 15032

    Majungasaurusul de la schleich® este un gigant preistoric și un mare fan al mașinilor de curse. Din păcate, picioarele sale sunt prea scurte pentru dimensiunea sa de 8 metri și ajunge mereu ultimul la cursa de dinozauri. În schimb, este primul la masă și cel mai rapid la calculele mentale. Vrei să te ajute la temele de matematică? Este o figurină realistă și detaliată care poate fi folosită pentru a crea povești și scenarii preistorice.
    99,00 Lei
  • Ferma mare cu animale si accesorii, Schleich 42605

    Ferma mare cu animale și accesorii este un set de jucărie distractiv și educativ, care va oferi orelor de joacă ale copilului tău o nouă dimensiune. Cu acest set, copilul tău își poate imagina că este un fermier și poate avea grijă de animale.
    419,00 Lei
  • Magazin de echitatie Schleich 42568, Horse Club

    Este timpul pentru un shopping în magazinul de echitatie! În setul de joacă „Magazin de echitatie” de la Schleich® HORSE CLUB, vei găsi tot ce îți dorești pentru cai și călărie: săli, hamuri, hamuri și multe altele. Ai nevoie să-ți reînnoiești stocul de hrană pentru cai și delicatese? Vei găsi ceea ce cauți în magazinul de echitatie. Setul conține mai mult de 30 de accesorii, o figurină de cai și multă distracție.Copiii pot folosi magazinul de echitatie pentru a recrea scene din viața reală sau pentru a crea propriile povești. Pot cumpăra și echipa caii pentru a participa la curse sau concursuri.
    334,00 Lei
  • Figurina Quetzalcoatlus, Dinosaur Schleich 15028

    Quetzalcoatlus este un pterodaktil uriaș care a trăit în America de Nord în perioada cretacică târzie. Cu o anvergură a aripilor de până la 12 metri, era cel mai mare animal zburător cunoscut vreodată. Această figurină Schleich este o reprezentare realistă a acestui animal impresionant. Are o anvergură a aripilor de 12 cm și o lungime de 22 cm. Este fabricat din plastic de înaltă calitate și are o textură detaliată.
    99,00 Lei
  • Figurina Capra Alpina, Schleich 14873

    Priviți cu uimire cum capra alpină, cu coarnele sale impozante, se așează pe un vârf stâncos, privind în zare. Această creatură magnifică stăpânește muntele, navigând cu dexteritate pe stânci cu copitele sale delicate. Capra alpină este perfect adaptată vieții la altitudini mari, urcând cu ușurință până la 3.500 de metri! Doar pentru a se hrăni coboară în zonele mai joase, unde găsește ierburi delicioase pe pajiștile alpine. Figurina Schleich Capra Alpină este o piesă de colecție deosebită, perfectă pentru a aduce un pic din magia Alpilor în casa dumneavoastră!
    35,00 Lei
  • Figurina Dragon de Junglă, Schleich 70791, Eldrador

    Imaginează-ți o creatură magnifică: Dragonul de Junglă, cu solzi verzi ca smaraldul și aripi uriașe decorate cu spini ascuțiți, ce domină cerul deasupra Eldrador®. Forță și ferocitate: Cu un rânjet fioros, dezvăluie colți ascuțiți ca brici, gata să sfâșie orice amenințare. Coada sa puternică, înarmată cu spini veninoși, este o armă redutabilă ce ține la distanță chiar și cei mai curajoși intrusi. Un stăpân al aerului: Aripile sale masive, cu spini fioroși, îl poartă deasupra junglei, unde tronează ca un rege neînfricat. Nimeni nu îndrăznește să-i conteste supremația în tărâmul verde.
    125,00 Lei
  • Figurina Schleich 70824, Pui de Unicorn Stormy

    Privește cu uimire cum Puiul de Unicorn Stormy își desfașoară aripile sale mari, de un albastru strălucitor, gata să înfrunte furtuna! Coama sa albastră-turcoaz și coada sclipitoare sunt aranjate de vântul puternic, dar el nu se lasă deranjat. De fapt, se simte în elementul său! Blana sa albă ca zăpada este decorată cu un tatuaj delicat în formă de iederă verde, o completare perfectă pentru natura sa energică. Cine este gata să exploreze Bayala alături de acest spirit liber?
    45,00 Lei
  • Figurina Bivol African, Schleich 14872

    Imaginează-ți un colos negru ca abanosul, cu coarne masive curbate pe frunte: Bivolul African, o creatură magnifică din savana fierbinte. Forța sa este evidentă, de la mușchii puternici la coarnele impunătoare, o avertizare clară pentru cei care ar dori să-l provoace. Dar Bivolul African nu este doar o forță brutală. În cele mai multe momente, el este o ființă calmă, care își petrece zilele pășunând alene sub soarele arzător al Africii. Cu toate acestea, nu te lăsa purtat de falsa impresie de pace.
    45,00 Lei
  • Figurina Tap Angora, Schleich 13970

    Imaginează-ți o creatură magică: un țap Angora cu o blană mătăsoasă, ca o cascadă argintie, ce îi cade pe spate în coade lungi și împletite. Atât de moale și pufoasă este blana lui, încât te invită să o mângâi la nesfârșit! Țapul Angora este un animal blând și sociabil, care adoră să fie în preajma oamenilor. Dar nu te lăsa purtat de aparențe! Sub blănița sa delicată se ascunde un caracter puternic. Țapul Angora este un spirit liber, independent și știe exact ce vrea. Cu o privire energică și o atitudine îndrăzneață, el este gata de aventură în orice moment. Deși se înțelege bine cu ceilalți țapi, nu se sfiește să-și apere teritoriul cu coarnele sale lungi și curbate.
    35,00 Lei
  • Figurina Ara Hiacint, un papagal magnific, Schleich 14859

    Ara hiacint este o pasăre cu adevărat spectaculoasă, cu penajul său albastru de cobalt. Coada sa este lungă și elegantă, iar când își desfașoară aripile, ajunge la o anvergură de un metru! Este cel mai mare papagal zburător din lume, iar zborul său este o imagine uimitoare. Ara hiacint se prinde cu dexteritate de coaja copacilor. Cu ghearele sale puternice și cu ajutorul ciocului, papagalul urcă rapid pe trunchiul copacului. Unde se grăbește? Ah, a zărit niște nuci delicioase! Nucile sunt preferatele sale. Acest papagal superb are un penaj albastru strălucitor, cu o piele galben-solară în jurul ciocului și ochilor. Contrastul cu penajul este superb!
    30,00 Lei
  • Figurina Iapa unicorn Flowy, Schleich 70823

    Iapa unicorn Flowy este o minunăție a naturii, cunoscută în tot Bayala® pentru frumusețea sa unică. Blana sa albă ca zăpada este împodobită cu un tatuaj delicat, iar coama sa albastră strălucitoare este incredibil de deasă. Coada sa sclipește ca un cer senin, iar pe gât îi strălucește un pieptene argintiu, asemenea cristalelor de gheață. Când iapa unicorn Flowy aleargă prin poiană, toate privirile se îndreaptă spre ea. Este o imagine uimitoare: coama sa albastră flutură ca o cascadă, iar coada strălucitoare curge elegant pe spatele ei. Fiecare detaliu al acestui unicorn magnific evocă imaginea apei. Poate că această iapă fermecătoare reprezintă chiar puterea apei? Un lucru este cert: ea este o campioană a unui Bayala® prietenos cu clima.
    75,00 Lei
  • Figurina armasar unicorn Apollon, Schleich 70822

    Lăsați-vă fermecați de Apollon, un armăsar unicorn magnific, cu o coamă și o coadă bogată, sclipitoare ca aurul. Un tatuaj delicat îi împodobește blana, iar părul de pe picioare se ondulează într-un model încântător. O apariție cu adevărat regală! Apollon, mândrul unicorn, simbolizează energia solară durabilă. Blana sa aurie și coama crenelată strălucesc ca soarele, atrăgând toate privirile. Cu o nerăbdare jucăușă, își mișcă coada stufoasă și își bate copitele, așteptând cu nerăbdare să pornească într-o aventură magică alături de familia sa. Figurina Schleich Apollon Einhorn Hengst este o piesă de colecție fermecătoare, care va aduce o rază de lumină magică în universul copilului dumneavoastră!
    75,00 Lei
  • Boxă pentru cai Schleich 42569

    Chiar și caii au nevoie de o pauză din toată distracția cu cai. Cea mai bună modalitate de a face asta este în confortabila boxă pentru cai de la Schleich® HORSE CLUB. La furaj pot să mănânce, iar la adăpătoare își pot potoli setea. Asigură-te că mănâncă suficient, deoarece au nevoie de multă energie pentru aventurile tale de joc. Setul conține o figurină de cal Pur Sânge Englezesc, o boxă pentru cai, o adăpătoare, părți pentru pășună și un furaj. Conținut: 1x Armăsar Pur-Sânge Englez, 1x Boxă pentru cai, 1x Adăpătoare pentru cai, 1x Furajă pentru cai, 2x Parte de padoc lungă, 1x Parte de padoc scurtă.
    175,00 Lei
  • Grajd de cai cu iapa si manz, set de joaca Schleich 42611

    Grajdul pentru cai conține tot ce are nevoie iapa Appaloosa și mânzul ei: un adăpator, un suport și, bineînțeles, păturile de cai din material textil asortate. Şa şi căpăstru sunt detaşabile şi pot fi aşezate pe suportul pentru şa. Caii primesc puțin aer proaspăt în padoc. Datorită structurii modulare, cutia de cai poate fi ușor combinată cu alte seturi din lumea HORSE CLUB.
    200,00 Lei
  • Figurina oaia cu nasul negru din Valais, Schleich 13965

    Oaia cu nasul negru din Valais are o lână incredibil de groasă – chiar și pe picioare! Dar are nevoie și de lâna groasă pentru a se încălzi, deoarece acasă, în munții elvețieni, bate adesea un vântul rece.
    30,00 Lei
  • Figurina Bichon frise, Schleich 13963

    Bichon Frisé are o fire drăgălașă și veselă. Buclele sale moi arată atât de pufoase, încât ați dori să îi acordați un timp serios de îngrijire pe canapea. Dar este și un tovarăș de joacă loial! Pare deja pregătit pentru o nouă aventură.
    25,00 Lei
  • Figurina magarus american cu pete, Schleich 13961

    Acest prieten cu patru picioare iese în evidență chiar și de la distanță: măgarul american este extrem de frumos. Chiar și coama sa încrețită este bicoloră. Și este cât se poate de încăpățânat: dacă te uiți adânc în ochii măgarului cu genele lui lungi, probabil că vei dori să-i dai tot ce îți cere. Cine ar putea rezista acestei priviri?
    35,00 Lei
  • Figurina pisica Ragdoll, Schleich 13940

    Pisica Ragdoll este una dintre figurinele de colecție Schleich. Acesta reprezintă o calitate germană excelentă, dar caracteristica cea mai specială este că acesta este pictată manual, astfel încât fiecare figurină este unică și irepetabilă. Producătorii au acordat o atenție deosebită ca figurinele să ofere intr-un mod realist și corect trăsăturile pisicii.
    25,00 Lei