Figurine Schleich

Figurine Schleich

Produse de la 145 până la 192 din 308 total

Deschide poarta către o lume magică a imaginației cu figurinele Schleich! De la cai falnici la animale sălbatice fascinante, de la animale domestice drăguțe la creaturi fantastice, Schleich oferă o varietate uimitoare de figurine detaliate care vor inspira copiii să creeze povești captivante și să trăiască momente magice în joc.

Nu doar simple jucării, figurinele Schleich sunt:

  • O poartă către imaginație: Detaliile uimitoare și realismul incredibil al fiecărei figurine trezesc curiozitatea și creativitatea copiilor, stimulând joaca imaginativă și inventivă.
  • O modalitate distractivă de a învăța: Figurinele Schleich oferă o modalitate captivantă de a învăța despre diverse specii de animale, habitate, caracteristici și multe altele, stimulând curiozitatea naturală a copiilor.
  • Un instrument pentru dezvoltarea abilităților: Jocul cu figurinele Schleich stimulează imaginația, creativitatea, motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și abilitățile cognitive ale copiilor.
  • O garanție a siguranței: Confectionate din materiale non-toxice, sigure pentru copii, figurinele Schleich oferă o experiență de joacă lipsită de griji.
  • Figurina Bichon frise, Schleich 13963

    Bichon Frisé are o fire drăgălașă și veselă. Buclele sale moi arată atât de pufoase, încât ați dori să îi acordați un timp serios de îngrijire pe canapea. Dar este și un tovarăș de joacă loial! Pare deja pregătit pentru o nouă aventură.
    25,00 Lei
  • Figurina magarus american cu pete, Schleich 13961

    Acest prieten cu patru picioare iese în evidență chiar și de la distanță: măgarul american este extrem de frumos. Chiar și coama sa încrețită este bicoloră. Și este cât se poate de încăpățânat: dacă te uiți adânc în ochii măgarului cu genele lui lungi, probabil că vei dori să-i dai tot ce îți cere. Cine ar putea rezista acestei priviri?
    35,00 Lei
  • Figurina pisica Ragdoll, Schleich 13940

    Pisica Ragdoll este una dintre figurinele de colecție Schleich. Acesta reprezintă o calitate germană excelentă, dar caracteristica cea mai specială este că acesta este pictată manual, astfel încât fiecare figurină este unică și irepetabilă. Producătorii au acordat o atenție deosebită ca figurinele să ofere intr-un mod realist și corect trăsăturile pisicii.
    25,00 Lei
  • Elf pe bufnita sclipitoare, Schleich 70789

    Cu mult inainte de a vedea zana si bufnita sclipitoare, locuitorii din bayala® simt magia lor in timp ce zboara gratios in aer. De acolo, de sus, zana saluta prietenoasa locuitorii. Decoratiunile de pe penele bufnitei, impodobite cu sclipici din belsug lucesc in lumina soarelui. Varfurile aripilor reflecta bronzul. Împreuna cu zana, creatura magica zboara delicat peste vastele campuri de flori colorate din bayala. Odata ajunse acolo, acestea sunt intampinate cu curiozitate de celelalte zane. Întelepciunea si delicatetea acestei creaturi magice sunt cunoscute prin regatul zanelor. Stiati ca? Ocazional, zana le permite locuitorilor sa zboare impreuna cu bufnita sclipitoare.
    155,00 Lei
  • Set de figurine, Leo si Rocky, Schleich 42586

    Primul loc este ocupat de... Leo și Rocky din setul de start Schleich HORSE CLUB Sofia's Beauties. Acesta este un mesaj pe care probabil îl veți auzi adesea. Nu e de mirare - la urma urmei, figurina complet mobilă Leo și calul Rocky Mountain cu coadă și coamă care poate fi pieptănată formează o echipă câștigătoare. De obicei, ei câștigă medalii de aur, nu numai la dresaj, ci și la sărituri. Cu ajutorul dumneavoastră, ei pot să se antreneze pentru a parcurge cele mai întortocheate trasee și pentru a sări de pe podea până la spătarul unui scaun. Armăsarul se plimbă mândru în jurul mesei, arătându-și coama. Repede! Trebuie să te pregătești pentru ceremonia de premiere! Dar asta nu este o problemă, deoarece coada și coama pot fi schimbate cu ușurință.
    150,00 Lei
  • Figurina iapa Oldenburg, Schleich 13945

    Iapa noastra Oldenburg de la Schleich® HORSE CLUB este un cal talentat de dresaj si sarituri si se simte cel mai confortabil pe varful podiumului. Sunt perfecte pentru construirea urmatoarei curse cu obstacole de sarituri. Cu siguranta o stapaneste ca un adevarat castigator.
    45,00 Lei
  • Figurina caine Goldendoodle, Schleich 13939

    Goldendoodle-ul nostru de la Schleich® FARM WORLD este jumatate pudel si jumatate golden retriever. Va puteti da seama dupa buclele de pudel si parul auriu.
    30,00 Lei
  • Bayala, Magical Vet Blossom, Set figurine Schleich 42523

    Noua Blossom Magical Vet de la Schleich® BAYALA® este locul pentru toti cei care sufera de dureri. Zana Sera este cel mai bun medic veterinar din toata BAYALA si poate ajuta pe oricine de acolo. Sera este bine echipata cu bentita de asistenta, stetoscop si alte lucruri utile. Micul ei asistent, dragutul manz Pegas, este mereu alaturi de ea si o ajuta cu sarguinta oriunde poate.
    199,00 Lei
  • Figurina cameleon, Schleich 14858

    Cameleonul nu numai că arată înșelător de real. Ca și tovarășii săi, poate schimba, de asemenea, culoarea. În funcție de temperatură, este fie verzui-turcoaz, fie roșu-maroniu. Încearcă-l imediat! În principal, masculul speciei își folosește schimbarea culorii pentru a impresiona femelele. Dar spectacolul îi impresionează și pe prietenii săi!
    35,00 Lei
  • Figurina Gazela Thomson, Schleich 14861

    Gazela lui Thomson este una din cele mai cunoscute specii de gazele. Puteți recunoaște gazela Thomson după culoarea sa distinctivă a hainei, cu dungi albe și negre pe burtă și față. Cele mai izbitoare, însă, sunt coarnele sale magnifice, curbate. Gazela Thomson privește atentă peste deșertul larg Serengeti. Există un ghepard ascuns în iarbă? Ar prefera să nu-i ia în cale!
    35,00 Lei
  • Dinosaur Tarbosaurus, Schleich 15034

    Tarbosaurus are un cap uriaș și dinți ascuțiți, așa că arată foarte înfricoșător. Cu siguranță nu vreți să vă faceți un dușman din el. Poate chiar să își deschidă și să își închidă falca mobilă, așa că aveți grijă să nu vă lăsați un deget în ea. Din fericire, acest dinozaur preferă să mănânce alți dinozauri.
    110,00 Lei
  • Familia de gorila, set de figurine Schleich 42601, Wild Life

    Familia de gorilă se distrează de minune în pădure. Se plimbă printre copaci uriași și uneori se opresc pentru a juca și savura ceva delicios. Copii pot juca aventuri minunate cu aceste figurine speciale, sau pot decora rafturile colecționarilor.
    75,00 Lei
  • Figurina Iguana, Schleich 14854

    La fel ca majoritatea iguanelor, și acesteia îi plac legumele cu frunze verzi.
    35,00 Lei
  • Figurina monstru din jungla, Schleich 70144

    Legendarul Monstru din junglă de la Schleich Eldrador Creatures se ascunde în cea mai adâncă subpădure a junglei. Chiar și la prima vedere, dușmanii ei se încolăcesc de spaimă: Puternicul monstru își poate legăna labele lungi și uriașe în toate direcțiile, în timp ce coada rotativă este împânzită de spini veninoși și își atacă inamicii fără avertisment. Toate aceste arme îl fac imbatabil în luptă, în timp ce poate face față mai multor adversari. Regele junglei tinde să apară doar atunci când intrușii îi amenință siguranța. Și ar fi bine să fie atenți: picioarele și coarnele de pe craniul său monstruos sunt făcute din lemn de fier foarte dur, care poate străpunge orice armură. Această figurină face parte din lumea tematică Eldrador Creatures și este potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Figurinele Schleich sunt modelate în cele mai fine detalii pentru a-i ajuta pe copii să învețe în timp ce se joacă.
    123,00 Lei
  • Figurina Bullterrier, Schleich 13966

    Câinele Bullterrier este una dintre figurinele de colecție Schleich. Acesta reprezintă o calitate germană excelentă, dar caracteristica cea mai specială este că acesta este pictată manual, astfel încât fiecare figurină este unică și irepetabilă. Producătorii au acordat o atenție deosebită faptului că figurinele să oferă realist și corect trăsăturile ale acelei creaturi. Figurina este concepută pentru mâini mici, dezvoltă creativitatea și imaginația. Jucăria este fabricată dintr-un amestec de cauciuc și material plastic de înaltă calitate și sigur.
    30,00 Lei
  • Set cotet de gaini, Schleich 42572

    Setul de joacă include un cocos, o găina exclusivi care nu sunt disponibile în altă parte, plus coteț de găini, un pui și chiar câteva ouă mici.
    99,00 Lei
  • Dinosaur Edmontosaurus, Schleich 15037

    Cu pieptenele ăla izbitor de cocoș pe cap, Edmontosaurus este cu adevărat drăguț. Dar să-și satisfacă foamea nu este atât de ușor. Cântăresc patru tone și se hrănesc doar cu plante. Nu vă gândiți la o modalitate de a-l satura cât mai repede posibil? Cu o înălțime de 13 metri, Edmontosaurus este un adevărat gigant. Dar este și serios prietenos. Puteți vedea asta la prima vedere. Edmontosaurus este, de asemenea, destul de frumos. Are un pieptene de cocoș și un gât lung. Ceea ce îi place cel mai mult este să meargă încet prin pădure și poieni și să ciugulească tufișurile de acolo. Dar pentru că este atât de mare, durează o veșnicie să se umple de frunze și crenguțe. Nu vrei să-i ții companie?
    110,00 Lei
  • Dinosaur Gastonia, Schleich 15036

    Gastonia arată destul de vioi cu armura sa osoasă și solzoasă. Coloanele vertebrale mari de pe spatele lui sunt înfricoșătoare, așa că nu-l înfuriați. Gastonia este de fapt destul de docilă și îi place să stea cu prietenii săi oriunde merge. Pentru că este un erbivor, este inofensiv.
    65,00 Lei
  • Dinosaur Monolophosaurus, Schleich 15035

    Când acest dinozaur își încleștează fălcile mobile, nu mai există scăpare. Un monolophosaurus de vânătoare nu trebuie deranjat. Dar cu siguranță îi puteți urmări vânătoarea de la o distanță sigură.
    75,00 Lei
  • Leoaica cu pui, Set figurine Schleich 42505

    Toate figurinele Schleich sunt pictate manual cu dragoste cu modelare detaliata, lucru ce permite copiilor sa invete cat mai multe informatii despre animale si cum sa se joace cu acestea. Familie jucausa de lei albi!
    75,00 Lei
  • Figurina Lama, Schleich 13920

    Lama de la Schleich® FARM WORLD are un strat de blana groasa si alba. Lana ei este uimitor de moale, calda si perfecta pentru persoanele cu alergii. Lamele sunt ca niste camile fara cocoasa, originare din Anzii Americii de Sud. Acestea mananca plante si ierburi. Buza de sus a lamelor este despartita in doua si sunt cunoscute pentru faptul ca scuipa rivalii lor pentru a stabili clasamentele in herghelie. Lasand asta la o parte, lamele sunt extraordinar de blande si prietenoase cu oamenii. Stiati ca? O lama fericita se poate identifica daca are urechile ridicate si daca coada ii este indreptata in jos.
    30,00 Lei
  • Taur Hochland, Schleich 13919

    Taurul Hochland de la Schleich® FARM WORLD are blana lunga, calduroasa. Aceasta este atat de groasa si lanoasa incat nici macar gerul nu-l deranjeaza. Acesta este motivul pentru care el poate sta afara pe tot parcursul anului. Taurii sunt usor de diferentiat de vaci - coarnele masculilor stau aproape orizontal si sunt indoite in fata. Coarnele femelelor sunt semnificativ mai lungi si curbate in sus. Stiati ca? Bovinele Hochland apartin celei mai vechi rase de bovine inregistrate.
    45,00 Lei
  • Caine Pudel, Schleich 13917

    Pudelul de la Schleich® FARM WORLD este un caine frumos care gafaie fericit si curios in timp ce priveste tot ce se intampla in jurul sau. Pudelii sunt animale de companie populare, si sunt cunoscute pentru blana lor moale, buclata. Pudelii, cum e si Border Collie, au o gramada de energie si sunt foarte inteligenti. De aceea au nevoie de o multime de activitati fizice si mentale, cum ar fi si invatarea de trucuri noi. Stiati ca? Pudelii trebuie sa fie tunsi in mod regulat, dat fiind ca acestora rar le pica vreun fir de par, prin urmare nu naparlesc de unii singuri.
    30,00 Lei
  • Figurina caine Terrier Jack Russell, Schleich 13916

    Jack Russell Terrier de la Schleich® FARM WORLD are modelul blanii tipic pentru aceasta rasa de caine - alb cu pete maronii pe corp si pe fata. Urechile sale sunt in mod caracteristic in forma de V si sunt pliate in fata. Terierii Jack Russell adora sa fie activi si sunt animale de companie perfecte pentru persoanele carora le place sa-si petreaca timpul in aer liber si sa aiba activitate fizica. Stiati ca? Originari din Anglia, Terrierii Jack Russel au fost adusi si crescuti mai apoi si in Australia pentru a vana vulpi.
    25,00 Lei
  • Cal Schleich 13915, Armasar Sorraria Mustang

    Armasarul Sorraia Mustang de la Schleich® FARM WORLD are o dunga ingusta pe partea dorsala a spatelui. Aceasta este o caracteristica a acestor cai, asa cum este si blana cenusie si botul inchis la culoare. Coama si coada arata o alta caracteristica a rasei: ele sunt intotdeauna bi-colorate! Caii Sorraia sunt considerati stramosii cailor andaluzieni si Lusitanos. Datorita lor are aceasta rasa postura inalta si gatul musculos. Stiati ca? Caii Sorraia s-au dezvoltat dintr-o herghelie de cai salbatici de langa raul Sorraia, din Portugalia.
    45,00 Lei
  • Iapa Silver Dapple, Schleich 13914

    Iapa Silver Dapple de la Schleich® FARM WORLD are de fapt blana de culoare inchisa, insa asa-numitele „pete de argint“ ii ofera un aspect mult mai deschis si o face sa para argintie. Chiar si genele cailor Silver Dapple sunt de culoare deschisa, deseori chiar albe. Aceste culori sunt comune la caii din Rocky Mountain, poneii scandinavi si rasele de cai americane ca: Morgan, American Saddlered si Tennessee Walking Horse. Stiati ca? Caii Silver Dapple nu sunt o rasa de cai individuala, acestia sunt crescuti pentru culoarea lor.
    45,00 Lei
  • Figurina Calaritul lui Eyelas pe unicornul auriu, Schleich 42508

    Ori de cate ori Eyela insala unicornul de aur, se intreaba ce aventuri o asteapta. Unicornul magic are abilitati foarte speciale si o surprinde din nou pe printesa coroanei de fiecare data cu noi fapte. Cu toate acestea, unicornul de aur se opreste de curtea regala numai in zile speciale si poate fi calarit doar de Eyela.
    99,00 Lei
  • Figurina Schleich 42501, Distractie pentru pisicute dragute

    Pisicile dragute se joaca cu mingea de lana, zgarie instrumentul de joaca si se ascund in mica lor casa.
    85,00 Lei
  • Dinozaur Postosuchus, Schleich 15018

    Dinozaurul Postosuchus a fost un archosaur deci o ruda apropiata cu crocodilii din zilele noastre. De obicei se misca cu toate cele 4 picioare. Avea o piele osificata si un bot lung.
    60,00 Lei
  • Figurina unicorn impodobit cu flori, manz, Schleich bayala 70591

    Acest unicorn cu flori este rebel si jucaus. El sughite din cauza rasului puternic.
    35,00 Lei
  • Figurina pegas impodobit cu flori, Schleich bayala 70590

    Calul inaripat cu flori by Schleich bayala este ceva aparte. Este timid si misterios la fel ca toti caii magici
    85,00 Lei
  • Figurina Schleich 70578, Unicorn Selenar Mascul

    Acest armasar mandru, este un unicorn selenar si isi tine mereu ochii pe familie - manzul cu stea cazatoare si iapa cu stea in frunte. Chiar daca el este la fel de timid si misterios ca ceilalti unicorni, ii poti simti puterea si temperamentul de armasar care isi accepta rolul de protector cu trupul si sufletul. Stiati ca? Mandrul unicorn stelar este un protector curajos si este foarte vizibil acest lucru.
    75,00 Lei
  • Figurina Schleich 70593, Sirena Feya pe unicornul subacvatic

    Transformate de catre un magician in sirene, frumoasa si jucausa elfa, Feya cu parul sau auriu si prietena sa cea mai buna, Eyela, printesa coroanei cu cel mai mare rang, se scufunda la prietenele lor sirene. Scufundarea ca sirene e foarte distractiva pentru amandoua. Pentru a sarbatori vizita lor, printesa sirena, Isabelle da o mare petrecere. Stiati ca? Feya inoata atat de rapid si de bine, ca si cum ar fi fost o sirena din totdeauna.
    100,00 Lei
  • Set Schleich 42528, Stand mobil pentru vanzarea produselor

    Ben FW si mama sa, Laura incarca standul mobil al fermei de la Schleich® FARM WORLD cu produse proaspete direct din ferma. Mere suculente, oua proaspete, salata proaspata, cartofi de pe teren, lapte rece si painea crocanta, toate incap pe standul lor. Odata ce totul este incarcat, il leaga pe harnicul Poppy, poneiul, de carucior, si se indreapta sa vanda produsele. Oare au suficiente mere cu ei? Produsele pot fi aranjate pe standul mobil dupa cum este nevoie si indicatorul de pe cantar se poate misca. Setul ofera o varietate de optiuni de joaca si completeaza perfect Marea Casa a Fermei, Farm World 43407. Fapt amuzant: Ben are mereu morcovi proaspeti pe post de recompensa pentru Poppy!
    175,00 Lei
  • Set Schleich 42476, Salvarea animalelor cu elicopterul

    Cu elicopterul de salvare a animalelor din Schleich Wild Life, rangerul salveaza hipopotamul dintr-un canion. El este vanat de leu. El foloseste un troliu pentru cablu pentru a cobori plasa de transport din elicopter. Tanarul hipopotam se avanta in plasa in ultimul moment, apoi rangerul zboara cu elicopterul departe de leu. Salvarea a avut succes! Continut: 1x leu, 1x hipopotam pentru bebelusi, 1x ranger, 1x elicopter, 1x casca, 1x troliu de cablu, 1x plasa, 1x lopata.
    175,00 Lei
  • Cal Schleich 13929, Manz rasa Hanoverian, sarg

    Blana de culoare deschisa a manzului de rasa Hanoverian sarg de la Schleich® Horse Club este exceptionala. Coama si coada sunt inchise la culoare, caracteristici tipice pentru caii de culoare sarga. Cu siguranta va fi o frumusete atunci cand va creste. Postura rafinata pe care o are deja, arata faptul ca va fi talentat la sarituri si dresaj pentru turnamentele din viitor. Stiati ca? Împletiturile manzului pentru turnament stau ridicate chiar deasupra coamei.
    30,00 Lei
  • Cal Schleich 13928, Armasar rasa Hanoverian, sarg

    Armasarul sarg de rasa Hanoverian de la Schleich® Horse Club are o blana sarga lucioasa si splendida, picioarele si botul fiind inchise la culoare. El este pregatit pentru urmatoarea sa competitie cu coama si coada frumos impletite. Dresaj sau competitie de sarituri? Caii de rasa Hanoverian au un talent exceptional in ambele discipline. Acestia sunt competitivi, invata rapid, au un temperament stabil si se misca atat gratios cat si vioi. Stiati ca? Istoria cresterii hanoverienilor dataza inca din secolul al XVI-lea.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13927, Iapa rasa Hanoverian, sarg

    Coama iepei de rasa Hanoverian, sarga, de la Schleich® Horse Club este impletita in codite mici pentru turnament. Postura ei vioaie indica faptul ca este plina de energie si ca abia asteapta sa performeze cu calaretul sau. Caii de rasa Hanoverian sunt printre cele mai vechi rase de warmblood si sunt cai excelenti pentru turnamente. Acestia sunt usor de dresat, indrazneti si determinati, cu un caracter bland si binevoitor. Stiati ca? Caii de rasa Hanoverian au castigat multe medalii olimpice la competitii de sarituri si dresaj.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13924, Manz pur sange spaniol

    Manzul pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club este un cal curios, gri inchis si pestrit cu o privire atenta si urechile ciulite. Pura Raza Espanola se misca la fel de gratios ca niste dansatori de mici, prin urmare sunt instruiti adesea cu dragoste si rabdare inca de la varste fragede pentru solicitarile pentru echitatie de clasa inalta. Acestia invata elemente impresionante de dresaj cum ar fi piruetele si galopul. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol traditionali sunt albi, insa acestia pot fi si de culorile maro sau negri.
    35,00 Lei
  • Cal Schleich 13923, Armasar pur sange spaniol

    Armasarul pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club este un cal mandru, de culoare neagra cu un gat boltit, elegant, cu o coama lunga, curgatoare si are o coada luxurianta. Caii din aceasta rasa sunt adesea confundati cu andaluzienii si vice versa. Acest lucru nu este de mirare, fiindca ei sunt doar o linie reproducatoare diferita printre andaluzieni. Cartile legate de herghelii au pastrat niste reguli fixe pentru a-i diferentia unii de ceilalti. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol sunt perfecti pentru solicitarile pentru echitatie de inalta clasa.
    45,00 Lei
  • Iapa pur sange spaniol, Schleich 13922

    Iapa pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club uimeste cu coama sa lunga si deasa care este tipica pentru aceasta rasa de cai. Similaritatea acesteia cu caii andaluzieni nu este o coincidenta din moment ce rasa pur sange spaniol, sau PSS prescurtat, sunt o linie de reproducere din rasa andaluziana. Aceasta rasa a fost recunoscuta ca fiind o rasa independenta de asociatia reproducatoare spaniola in anul 1912. Prin urmare se poate spune ca toti caii PSS sunt andaluzieni, dar nu toti andaluzienii sunt PSS. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol sunt crescuti in regiunile spaniole Extremadura si Andalusia.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 42452, Eldrador, Lupul Zapezilor

    Cu blana lui albă, lupul aprig se poate mișca aproape nevăzut în zăpadă și apoi, la momentul potrivit, ataca adversarii! Nimic nu trece de ochii lui de vultur. Când este singur si are nevoie de ajutor, el poate apela la dragonul de gheață cu urletul său, apoi fiecare adversar va ingheta.
    65,00 Lei
  • Figurina Schleich 14834, urs marsupial

    Ursii marsupiali traiesc pe continentul Australiei. Ei sunt foarte agili chiar daca forma corpului lor nu spune asta. Cand nu se hranesc cu ierburi, aceste mici animale traiesc subteran unde sapa tunele. Ei pot face asta deoarece au dantura si labele dezvoltate pentru a scormoni in pamant.
    30,00 Lei
  • Figurina Dromader, Schleich 14832

    Dromaderii traiesc in deserturile din Asia si Africa. Mananca frunze, iarba uscata si plante spinoase. Cocoasa animalelor nu aduna apa, ci grasime. Ei pot rezista multe saptamani fara a manca datorita cocoasei.
    45,00 Lei
  • Caine Rhodesian Ridgeback, Schleich 13895

    Cainele Rhodesian Ridgeback are o caracteritica unica pe spate - firele de par cresc in directia opusa celorlalte fire, in forma de pieptene ingust. Sunt caini de familie, ei fiind calmi si loiali si destepti.
    30,00 Lei
  • Set figurine Schleich 42502, Cabinet veterinar cu animale de companie

    In clinica veterinara de la Schleich® Farm World, medicul veterinar trateaza orice animal care vine la ea. Echipamentul profesional din clinica ei o akuta ca toti pacientii ei mici sa se recupereaza rapid si sa se poata intoarce acasa la ferma. Setul contine: 1x clinica veterinara, 1x veterinar, 1x manz Haflinger, 1x catelus Dalmatian, 1x pisoi, 2x iepure, 1x soarece, 1x cos de caine, 1x patura, 1x bol, 1x sticla de baut, 1x suport pentru hranire, 1x os, 1x morcov, 1x laptop , 1x carcasa veterinara, 1x flacon medicament, 1x stetoscop, 1x seringa, 2x bandaj, gard 4x, 1x foaie autocolanta
    275,00 Lei
  • Set Schleich 42443, Calarie pentru sarituri peste obstacole Horse Club al Miei

    Micuta Mia se poate pregati pentru prima ei competitie de calarie cu acest set de clarie.
    175,00 Lei
  • Dinozaur Ankylosaurus, Schleich 15023

    Fiind un dinozaur erbivor, Ankylosaurus nu vaneaza dar stie foarte bine sa se apere! Se zice ca putea sa zdrobeasca oase masive cu coada!
    60,00 Lei