Înlocuire pachet

Din păcate, se poate întâmpla ca la pregătirea comenzii să nu alegem mărimea potrivită fie în cazul unui sau al mai multor produse. În acest caz, înlocuirea produsului se efectuează sub forma unui aşa numit pachet de înlocuire.

Modul înlocuirii:

1. Returnați produsul(ele) câtre noi la adresa SCAMP BEBE SRL - Str. Kossuth Lajos Nr. 208, Mun. Gheorgheni 535500, Jud. Harghita. Taxele de transport pentru returnarea produsului(ele) vor fi achitatea de dumneavoastră. Nu sunt acceptate retur articolele care sunt incomplete, stricate, deteriorate sau murdărite. Produsul care nu se potrivește poate fi schimbat în limita stocului disponibil.

2. Trimiteţi o nouă comandă magazinului nostru (desigur pentru mărimile noi, corecte). Înaintea trimiterii comenzii vă rugăm să specificaţi neapărat în câmpul "Menţiuni" că comanda este pentru un pachet de înlocuire. Trebuie să specificaţi de asemenea produsele pe care doriţi să le înlocuiţi, precizând codul lor. Ne veţi ajuta mult, dacă veţi trimite e-mail-ul de confirmare al comenzii anterioare.

3. Dacă preţul produselor din noul colet corespunde cu cel al produselor vechi, Dvs. nu trebuie să plătiţi diferenţa. Dacă preţurile diferă, vă rugăm conveniţi cu noi asupra procedurii prin telefon, înaintea trimiterii comenzii noi, la numărul de telefon 0749-486.781!

Înapoi