Puncte de fidelitate

In cazul in care va creati un cont pe site-ul scamp.ro veti beneficia de avantajul primirii unor puncte de fidelitate la fiecare comanda pe care o lansati in magazinul nostru on-line.

Dorim astfel sa recompensam fidelitatea si increderea clientilor care decid sa isi faca un cont pe site-ul nostru si de asemenea sa efectueze in mod repetat comenzi in cadrul magazinului nostru on-line.

Punctele de fidelitate se pot utiliza la comenzile viitoare, pentru a obtine discount-uri care se vor aplica la valoarea produselor adaugate in comanda.

Fiecare punct inseamna 0,10 lei care se poate aplica reducerii (10 puncte = 1 leu).

 

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul procesarii comenzii.

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru.

In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare "In asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.

Daca anulati sau refuzati comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea NU vor fi returnate in cont.

Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

Daca anulati sau refuzati comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 31 august 2018.

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.


* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.

** Scamp Bebe SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.