Set Schleich 42436, Insula Dragonilor cu comoara

123,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Desi magica Insula a Dragonilor nu este foarte mare, este foarte distractiva. Deoarece aici, tu, mama dragon, dragutul ei pui si adorabilul pui de delfin puteti merge intr-o vacanta relaxanta in care sa va jucati. Dragonul se poate balansa in hamac, se poate cuibari intre umerii mamei lui, sau se poate da pe toboganul din nisip, alunecand direct intr-un ou, in timp ce tu pazesti cristalul magic al dragonilor, si construiesti castele de nisip impreuna cu mamica dragon. Si cine stie, poate printesa sirena, Isabelle va veni in a sa trasura scoica roiala, impreuna cu prietenele sale Gabriella, Annabelle si Michelle. In orice caz, nu se lasa plictiseala niciodata in acest loc.
Stiati ca? Nimeni, in afara de tine, nu cunoaste cu exactitate locatia secreta in care se afla Insula Dragonilor.

Descriere

Continut: 1x mama dragon, 1x pui de dragon, 1x pui de delfin, 1x hamac, 2x palmieri 1x apa de mare, 1x insula, 1x cufar, 1x cristal, 1x frunza, 1x fruct dragon, 1x potir, 1x sticker

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 42436S
Gama Bayala
Dimensiuni 30 x 20 x 15 cm
Vârstă recomandată 5 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare