Mărimi şi tabele de mărimi

Determinarea mărimilor utilizate în industria de confecţii poate fi de mai multe feluri. O metodă des utilizată în lume este determinarea vârstei: de ex. între 0-1 luni, sau 4-5 ani.

La definirea mărimii hainelor de bebeluşi Scamp, folosim determinarea mărimii pe bază de înălţime. Această definire a mărimii face posibilă alegerea unei mărimi mult mai exacte, deoarece copii de aceeaşi vârstă pot avea o configuraţie total diferită a corpului, pot avea greutăţi corporale diferite. Acesta nu înseamnă însă că la alegerea unei anumite mărimi, hainele vor sta exact pe copilul nostru aşa cum noi ne-am imaginat.

Ni s-a întâmplat deja ca mărimea recomandată de noi să nu fie corespunzătoare în opinia părintelui. Mulţi preferă body-urile care se mulează strâns pe trup, iar alţii consideră că în acest caz hainele sunt deja prea mici. Pe de altă parte, unii copii sunt mai zvelţi, iar alţii mai plinuţi. Lungimea braţelor poate de asemenea diferi.

În pofida celor de mai sus, noi încercăm să vă oferim un ajutor în alegerea mărimii prin intermediul tabelelor noastre de mărimi. Vă rugăm însă, să vă ghidaţi după lungimile aferente mărimilor, să aveţi în vedere că pot exista mici diferenţe faţă de acestea!

Tabele de mărimi:

Tabelul de mărimi pentru body-uri

Tabelul de mărimi pentru tricouri

Tabelul de mărimi pentru tricouri tradiţionale

Tabelul de mărimi pentru pantalonaşi cu bandă lată în talie

Tabelul de mărimi pentru pantalonaşi cu elastic în talie

Tabelul de mărimi pentru pantaloni jogging LEO

Tabelul de mărimi pentru pantaloni jogging DAN

Tabelul de mărimi pentru șalopete

Tabelul de mărimi pentru şosetele Scamp

Tabelul de mărimi pentru sacii de dormit

Pentru a uşura cumpărarea, dorim să prezentăm şi cum stau produsele pe copii. Am creat deci "Galeria copiilor Scamp" pe Facebook, unde apar bebeluşii şi copii care poartă produsele noastre. Mămicile au posibilitatea să vadă cum stau body-urile, tricourile, pantalonaşii pe copii.

În mod natural, ne bucurăm pentru fiecare fotografie nouă, fie vorba de prieteni vechi sau nou veniţi! Astfel:

În cazul în care aţi cumpărat deja haine de bebeluşi Scamp, şi sunteţi satisfăcuţi de produsele noastre, trimiteţi-ne fotografiile "Bebeluşilor şi copiilor Scamp". Noi dorim să afişăm fotografiile pe pagina noastră de Facebook, cu consimţământul Dvs.

Care mămici sau tătici mândri nu ar vrea să-şi arate copilul lumii mari! Căci oricum el/ea este cel/cea mai frumos/oasă! (Tocmai din această cauză nici nu am dori să organizăm un concurs de frumuseţe. Nu am putea oricum distribui atâtea premii de locul întâi!) La trimiterea fotografiilor, aveţi posibilitatea să semnaţi fotografia printr-un mic comentariu.

Vă rugăm să trimiteţi fotografiile la adresa de e-mail info@scamp.ro, iar la obiectul scrisorii să introduceţi: Galeria copiilor Scamp.

Sperăm că nu o veţi lua drept egoism faptul că şi alţii vor putea profita de pe urma afişării acestor fotografii. Pe de o parte, acei părinţi care încă nu cunosc hainele pentru copii Scamp sau anumite modele. Şi în mod natural şi noi am primi astfel un mare ajutor.

În cazul în care nu este o sarcină prea mare pentru Dvs., am afişa cu plăcere vârsta bebeluşului sau a copilului, mărimile purtate de el/ea şi mărimea produsului purtat!

Vă mulţumim anticipat pentru colaborare!

Înapoi