Jucarii pentru copii

Produse de la 865 până la 899 din 899 total

  • Salvamar cu paddleboard, Bruder 62785
    Noutate

    Salvamar cu paddleboard, Bruder 62785

    Echipa de salvatori bworld se extinde cu un nou membru dotat cu un SUP agil și o boie de salvare! Pregătit pentru orice urgență pe apă: – Salvator bworld detaliat, echipat pentru acțiuni de salvare – Placă SUP funcțională, cu design realist, perfectă pentru navigare – Boie de salvare inclusă pentru a marca zona de pericol Distracție maximă în lumea bworld: – Compatibil cu alte figurine și accesorii bworld (ex: caiac 63155, stație salvatori 62780) – Stimulează imaginația și joaca creativă.

    PRP PRP: 85,00 Lei

    Pret de vanzare 70,00 Lei

  • LEGO DUPLO - Prima mea gradina ecologica 10984, 43 piese

    Transportă-ți micul învățăcel în mijlocul naturii cu setul LEGO DUPLO Grădină organică (10984). Acest set este plin de detalii care îi ajută pe părinți să deschidă conversația despre ce crește în grădină și introduce copiilor conceptul unui ecosistem. Degețelele au o mulțime de explorat, inclusiv o roșie, un morcov și pepene de jucărie, copaci, flori, faună și cărămizi pentru a compune vremea. La finalul programului de joacă, totul se așează ordonat în cutia stivuibilă LEGO DUPLO. Seturile LEGO DUPLO My First oferă oportunități nelimitate de a învăța în mod jucăuș și plin de imaginație. Acest set educă micuții în cultivarea legumelor și fructelor prin elementele colorate de clădit care ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine. Plantele au fizionomii simpatice pentru a inspira exprimarea de sine a copiilor și pentru a-i ajuta să recunoască diversitatea în timp ce se bucură de ore întregi de distracție creativă cu acest set cu figurine alimentare adorabile.

    PRP PRP: 219,99 Lei

    Pret de vanzare 169,00 Lei

  • LEGO DUPLO - Prima mea distractie la baie: Insula animalelor plutitoare 10966, 20 piese

    LEGO DUPLO Distracție în Cadă – Insula Plutitoare cu Animale (10965) este o jucărie educativă, plină de detalii, pentru copiii cu vârste de la 18 luni în sus. Transformă ora de baie într-o aventură tropicală distractivă, plină de ocazii de joacă! Un leu prietenos stă pe insula lui în timp ce un flamingo plutește pe un colac iar un pește și o caracatiță se joacă în apă. Setul include și o găletușă cu care copiii pot spăla animalele și copacul care crește pe insulă. Insula de separă în două secțiuni și e ușor de curățat după fiecare baie.

    PRP PRP: 219,99 Lei

    Pret de vanzare 85,00 Lei

  • LEGO Jurassic World - Descoperirea unui Brachiosaurus 76960, 512 piese

    Surprinde uimirea pe care au simțit-o Dr. Ellie Sattler și Dr. Alan Grant când au zărit pentru prima dată magesticul Brachiosaurus, cu acest set LEGO® Jurassic World Descoperirea dinozaurului Brachiosaurus (76960) pentru vârstele de 9+ ani. O super idee de cadou pentru fanii Jurassic Park, conține un Brachiosaurus articulat, cel mai înalt dinozaur LEGO de până acum, plus un Jeep® Wrangler de jucărie construibil și un copac. Jeep-ul are loc pentru 3 minifigurine - Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler și John Hammond - și copacul are o platformă de observație și frunze detașabile pentru a-l „hrăni” pe Brachiosaurus, așa cum a făcut Alan Grant în film.

    PRP PRP: 459,99 Lei

    Pret de vanzare 348,00 Lei

  • LEGO Friends - Refugiu pentru animale de ferma 42617, 489 piese

    Joaca creativă este super distractivă cu setul LEGO® Friends Refugiu pentru animale de fermă (42617) pentru fete, băieți și copii de 6+ ani. Copiii pot crea propriile lor povești în timp ce culeg legumele, fac gem de căpșuni și au grijă de animale. Setul vine cu 3 figurine pentru a stimula o joacă în jurul prieteniei, plus o capră, o vacă, o găină și doi puișori. Clădirea animalelor se deschide pentru a dezvălui zone separate pentru figurinele de animale. Acest set include fermă, tractor și moară, toate construibile. Moara include o funcție distractivă unde borcanele goale intră în mașină și se întorc umplute cu gem. Accesoriile includ morcovi, căpșuni, borcane, o furcă, perie, lopată, ouă, fân și o lanternă. Kitul de construit este un cadou grozav sau o idee de ocazii speciale pentru copiii care adoră joaca pe roluri.

    PRP PRP: 289,99 Lei

    Pret de vanzare 249,00 Lei

  • LEGO DUPLO - Prima mea piata de produse bio 10983, 40 piese

    Introdu copiii mici în joaca de-a cumpărăturile cu LEGO DUPLO Piața cu produse organice (10983). Această piață agroalimentară simpatică oferă copiilor ocazia de a recrea lumea reală în timp ce cântăresc produsele pe balanță, plătesc cu monede de jucărie de diferite sume și transportă mâncarea acasă într-o plasă textilă simpatică. Copiii învață despre echilibru în timp ce clădesc ridichea, căpșuna, lămâia și pepenele de jucărie. Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute pentru a dezvolta exprimarea de sine - în acest set produsele de mâncare au expresii diferite pentru a însufleți joaca creativă!

    PRP PRP: 149,99 Lei

    Pret de vanzare 94,00 Lei

  • Figurina Ara Hiacint, un papagal magnific, Schleich 14859

    Ara hiacint este o pasăre cu adevărat spectaculoasă, cu penajul său albastru de cobalt. Coada sa este lungă și elegantă, iar când își desfașoară aripile, ajunge la o anvergură de un metru! Este cel mai mare papagal zburător din lume, iar zborul său este o imagine uimitoare. Ara hiacint se prinde cu dexteritate de coaja copacilor. Cu ghearele sale puternice și cu ajutorul ciocului, papagalul urcă rapid pe trunchiul copacului. Unde se grăbește? Ah, a zărit niște nuci delicioase! Nucile sunt preferatele sale. Acest papagal superb are un penaj albastru strălucitor, cu o piele galben-solară în jurul ciocului și ochilor. Contrastul cu penajul este superb!
    30,00 Lei
  • Figurina Tap Angora, Schleich 13970

    Imaginează-ți o creatură magică: un țap Angora cu o blană mătăsoasă, ca o cascadă argintie, ce îi cade pe spate în coade lungi și împletite. Atât de moale și pufoasă este blana lui, încât te invită să o mângâi la nesfârșit! Țapul Angora este un animal blând și sociabil, care adoră să fie în preajma oamenilor. Dar nu te lăsa purtat de aparențe! Sub blănița sa delicată se ascunde un caracter puternic. Țapul Angora este un spirit liber, independent și știe exact ce vrea. Cu o privire energică și o atitudine îndrăzneață, el este gata de aventură în orice moment. Deși se înțelege bine cu ceilalți țapi, nu se sfiește să-și apere teritoriul cu coarnele sale lungi și curbate.
    35,00 Lei
  • Figurina Bivol African, Schleich 14872

    Imaginează-ți un colos negru ca abanosul, cu coarne masive curbate pe frunte: Bivolul African, o creatură magnifică din savana fierbinte. Forța sa este evidentă, de la mușchii puternici la coarnele impunătoare, o avertizare clară pentru cei care ar dori să-l provoace. Dar Bivolul African nu este doar o forță brutală. În cele mai multe momente, el este o ființă calmă, care își petrece zilele pășunând alene sub soarele arzător al Africii. Cu toate acestea, nu te lăsa purtat de falsa impresie de pace.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 70824, Pui de Unicorn Stormy

    Privește cu uimire cum Puiul de Unicorn Stormy își desfașoară aripile sale mari, de un albastru strălucitor, gata să înfrunte furtuna! Coama sa albastră-turcoaz și coada sclipitoare sunt aranjate de vântul puternic, dar el nu se lasă deranjat. De fapt, se simte în elementul său! Blana sa albă ca zăpada este decorată cu un tatuaj delicat în formă de iederă verde, o completare perfectă pentru natura sa energică. Cine este gata să exploreze Bayala alături de acest spirit liber?
    45,00 Lei
  • Figurina Dragon de Junglă, Schleich 70791, Eldrador

    Imaginează-ți o creatură magnifică: Dragonul de Junglă, cu solzi verzi ca smaraldul și aripi uriașe decorate cu spini ascuțiți, ce domină cerul deasupra Eldrador®. Forță și ferocitate: Cu un rânjet fioros, dezvăluie colți ascuțiți ca brici, gata să sfâșie orice amenințare. Coada sa puternică, înarmată cu spini veninoși, este o armă redutabilă ce ține la distanță chiar și cei mai curajoși intrusi. Un stăpân al aerului: Aripile sale masive, cu spini fioroși, îl poartă deasupra junglei, unde tronează ca un rege neînfricat. Nimeni nu îndrăznește să-i conteste supremația în tărâmul verde.
    125,00 Lei
  • Expeditie in Antarctica, Figurina Schleich 42558

    Imaginează-ți o călătorie uimitoare: Alătură-te lui Ranger Tom și husky-lor săi loiali într-o expediție palpitantă prin Antarctica, tărâmul gheții și al zăpezii. Călătorie pe tărâmul înghețat: Cu sania trasă de husky curajoși, Ranger Tom explorează peisajul rece și bătut de vânt. Ce descoperiri îl așteaptă în această regiune fascinantă? Un iglu primitor: Setul include un iglu cu acoperiș detașabil, perfect pentru a admira stelele polare după o zi plină de aventuri. O cană cu ceai fierbinte și pături călduroase așteaptă în interior pentru a te încălzi după o expediție epuizantă. O poveste creată de tine: Fie că e vorba de căutarea unui pinguin pierdut, descoperirea unui pasaj secret sau o simplă ieșire la cafea, povestea expediției este la latitudinea ta!
    150,00 Lei
  • LEGO Minecraft - Refugiul ursilor panda 21245, 553 piese

    Un panda din Minecraft® supradimensionat care e si o casa mobilata! LEGO® Minecraft® Refugiul ursilor panda (21245) este jucaria suprema pentru jucatorii Minecraft pasionati de ursii panda. Acest panda supradimensionat, care are si rolul de casa mobilata, va incanta cu siguranta toti jucatorii de 8 ani si mai mari.

    PRP PRP: 269,99 Lei

    Pret de vanzare 225,00 Lei

  • LEGO City - Spalatorie de masini 60362, 243 piese

    Set de joc City cu spalatorie de masini! Curatarea masinilor este o joaca de copii cu setul 6+ LEGO® City Spalatorie de masini (60362), care include perii rotative de spalare, ventilatoare mobile de uscare, un dozator de spuma de sapun, o pompa pentru cauciucuri si o masina de jucarie. Nu trebuie decat sa mai adaugi minifigurinele sofer si angajat si un strop de imaginatie pentru multe ore de distractie.

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 82,00 Lei

  • LEGO City - Urmarire cu masina de politie si masina puternica 60415, 213 piese

    Set de joc LEGO® City cu masina pentru actiune distractiva cu urmarirea infractorilor de catre politie!

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • LEGO Creator 3 in 1 - Camioneta-platforma cu elicopter 31146, 270 piese

    Aventuri in ritm alert ii asteapta pe baietii si fetele de 7 ani si mai mari in setul LEGO® Creator Camioneta-platforma cu elicopter (31146). Copiii pot folosi cele 270 de piese din setul 3 in 1 pentru a construi un camion transportator cool, cu roti mobile, pe a carui remorca poate fi transportat un elicopter LEGO cu pale rotative mobile.

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 69,00 Lei

  • LEGO Technic - John Deere 9700 Forage Harvester 42168, 559 piese

    Un cadou de la ferma pentru copiii care adora vehiculele de jucarie Copiii care adora echipamentul de ferma se vor bucura de multa joaca creativa cu setul LEGO® Technic John Deere 9700 Forage Harvester (42168) pentru fete si baieti de 9+ ani. Modelul este oferit in culorile clasice John Deere si include directia pe rotile din spate si un cap de recoltat furaje in fata, pe care copiii il pot ridica, cobori si roti pentru a reproduce actiunile unui utilaj real de secerare a porumbului.

    PRP PRP: 229,99 Lei

    Pret de vanzare 179,00 Lei

  • LEGO Classic - Case creative 11035, 850 piese

    Inspira micii constructori cu setul LEGO® Classic Case creative (11035). Fetele si baietii de 4+ ani pot crea, combina si personaliza 6 case colorate, iar ferestrele, usile si accesoriile din acest set de constructie cu case LEGO le cresc increderea in propria creativitate, le imbunatatesc concentrarea si le dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor.

    PRP PRP: 289,99 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • LEGO Friends - Grajdul pentru cai al lui Autumn 41745, 545 piese

    Ofera o bucurie micilor iubitori de cai de 7 ani si mai mari cu jucaria de constructie LEGO® Friends Grajdul pentru cai al lui Autumn (41745). Setul include minipapusile Autumn si Aliya, plus 2 personaje cal si accesorii pentru joaca creativa. Copiii pot avea grija de cai si-i pot inhama la trasura pentru a porni la plimbare.

    PRP PRP: 319,99 Lei

    Pret de vanzare 255,00 Lei

  • LEGO Animal Crossing - Isabelle vine in vizita 77049, 389 piese

    Fetele si baietii de 6+ ani isi creeaza propriile povesti inspirate de seria de jocuri video Animal Crossing™ cu jucaria Isabelle vine in vizita (77049). Pot construi scene usor de recunoscut de pe ecranele, apoi pot dirija povestea oriunde sunt calauziti de propria imaginatie.

    PRP PRP: 209,99 Lei

    Pret de vanzare 165,00 Lei

  • LEGO Jurassic World - Cercetarea dinozaurului Triceratops 76959, 281 piese

    Set de joc distractiv pentru copiii iubitori de dinozauri! Copiii pasionati de dinozauri si masini cool vor adora setul de colectie LEGO® Jurassic World Cercetarea dinozaurului Triceratops (76959). Setul este un cadou grozav pentru copiii de 8 ani si mai mari si include un Ford Explorer, cu detalii autentice ca in Jurassic Park, cu sistem de navigatie la bord, cu ajutorul caruia sunt detectati dinozaurii, si spatiu pentru 2 minifigurine: dr. Ellie Sattler si Ian Malcolm.

    PRP PRP: 274,99 Lei

    Pret de vanzare 205,00 Lei

  • LEGO Classic - O multime de caramizi 11030, 1000 piese

    1.000 de caramizi in 10 culori vibrante pentru creativitate nelimitata! Pentru valoare de joc ridicata, setul LEGO® Classic O multime de caramizi (11030) este exact ceea ce-ti trebuie. Aceasta jucarie de constructie mereu captivanta este plina de culoare si de posibilitati creative pentru copiii de 5+ ani.

    PRP PRP: 309,99 Lei

    Pret de vanzare 205,00 Lei

  • LEGO® DUPLO - Remiza de pompieri si elicopter pentru salvare 10970, 117 piese

    Remiza de pompieri plina de agitatie clocoteste de posibilitati de joaca! LEGO® DUPLO® Remiza de pompieri si elicopter pentru salvare (10970) este un set de joc la scara mare plin de detalii cool si elemente fascinante pentru a inspira copiii de 2+ ani.

    PRP PRP: 499,99 Lei

    Pret de vanzare 355,00 Lei

  • LEGO Speed Champions - Ferrari 812 Competizione 76914, 261 piese

    Colectioneaza, construieste si imagineaza curse cu aceasta masina Ferrari de jucarie! Setul de constructie LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) capteaza intreaga forta si performanta a masinii sport de editie limitata din viata reala. Copiii de 9 ani si mai mari si pasionatii de masini pot, pentru prima oara pana acum, sa colectioneze, sa construiasca si sa etaleze acest model impresionant.

    PRP PRP: 129,99 Lei

    Pret de vanzare 117,00 Lei

  • LEGO Speed Champions - Masina de curse Audi S1 E-Tron Quattro 76921, 274 piese

    LEGO® Speed Champions Masina de curse Audi S1 e-tron quattro (76921) este o replica impresionanta din caramizi a modelului singular din 2022, inspirat de Sport Quattro S1 din anii 1980. Copiii de 9+ ani vor adora sa colectioneze, sa etaleze si sa se joace cu acest vehicul de jucarie.

    PRP PRP: 139,99 Lei

    Pret de vanzare 104,00 Lei

  • LEGO City - Statie si camion de pompieri 60414, 843 piese

    Statie si camion de pompieri moderne de jucarie pentru copii de 6 ani si mai mari. Statia contine un centru de comanda modern, o chicineta si spatii de dormit deasupra zonei cu echipamente, precum si 2 garaje cu porti basculante inalte. Setul mai include si o drona de jucarie si un vehicul de pompieri grozav cu scara modulara si extinctor atasate.

    PRP PRP: 419,99 Lei

    Pret de vanzare 309,00 Lei

  • LEGO Speed Champions - Masina de curse McLaren de Formula 1 2023 76919, 245 piese

    Aceasta masina eleganta de F1 pentru copii include o serie de detalii de design emblematice regasite la masina de curse reala, care a marcat cu mandrie 60 de ani de curse McLaren si a concurat in Campionatul Mondial de Formula 1 din 2023.

    PRP PRP: 139,99 Lei

    Pret de vanzare 95,00 Lei

  • LEGO City - Masina de curse si camion transportator de masini 60406, 328 piese

    Conceput pentru copii de 6 ani si mai mari, setul include un camion de curse cu o rampa de incarcare functionala si o masina de curse cool, cu suspensie coborata si aparatoare largi. Setul mai include si minifigurinele pilot de curse si sofer de camion pentru povesti si aventuri interpretate pe roluri.

    PRP PRP: 149,99 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • LEGO Technic - Autogunoiera Mack® LR electric 42167, 503 piese

    Inspira copiii pasionati de vehicule sa se gandeasca la energia verde si sa pastreze curatenia orasului cu jucaria LEGO® Technic Autogunoiera Mack® LR Electric (42166) pentru baietii si fetele de 8+ ani. Acest camion de reciclare este inspirat de ultramoderna autogunoiera electrica Mack si include miscari si dotari realiste.

    PRP PRP: 179,99 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • LEGO City - Elicopter de salvare de urgenta 60405, 226 piese

    Conceput pentru copii de 6 ani si mai mari, acest set include un elicopter cu un cockpit cool, rotoare care se invart, un compartiment pentru incarcatura care se deschide si un vinci functional.

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 65,00 Lei

  • LEGO DUPLO - Camion cu alfabet 10421, 36 piese

    Aceasta jucarie creativa cu alfabet ofera multe momente de invatare prin joaca. Pe masura ce micutii cupleaza remorca la camion si ajuta cele 2 figurine LEGO DUPLO sa incarce si sa descarce caramizile, incep sa recunoasca literele, sa invete culorile, sa-si imbunatateasca limbajul si sa-si perfectioneze abilitatile motorii fine.

    PRP PRP: 199,99 Lei

    Pret de vanzare 149,00 Lei

  • LEGO DUPLO - Cursa lui Mack 10417, 14 piese

    Intensifica viteza momentelor de joaca pentru prescolarii de doi ani si mai mari pasionati de vehicule cu jucaria de constructie si joaca Cursa lui Mack (10417), inspirata de filmele Masini de la Disney si Pixar si continand un camion construibil mare si rosu.

    PRP PRP: 104,99 Lei

    Pret de vanzare 78,00 Lei

  • LEGO Creator 3 in 1 - Casa primitoare 31139, 808 piese

    Copiii de 8+ vor fi incantati sa transpuna in joaca lor povesti distractive cu acest impresionant set LEGO® Creator 3 in 1 Casa primitoare (31139). Setul include o casa de familie cu 4 incaperi: o bucatarie, o sufragerie, un dormitor matrimonial si un dormitor pentru copii, plus o terasa in gradina. Casa se deschide in mijloc pentru a oferi copiilor si mai multe optiuni de joaca.

    PRP PRP: 309,99 Lei

    Pret de vanzare 219,00 Lei

  • LEGO Minecraft - Ferma de dovleci 21248, 257 piese

    Jucatorii Minecraft® au ocazia sa faca din dovlecii din joc personaje principale cu LEGO® Minecraft Ferma de dovleci (21248). Incluzand unul dintre cele mai populare personaje din joc si o vrajitoare pusa pe rele, acest set de joc adaptabil va inspira nenumarate aventuri pe parcela cu dovleci pentru copiii de 8+ ani.

    PRP PRP: 194,99 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • LEGO Minecraft - Casa de pe plaja testoaselor 21254, 234 piese

    Acest model de casa in forma unei testoase Minecraft® inspira multa actiune si distractie cu animale atat la exterior, cat si la interior. Setul LEGO® Minecraft Casa de pe plaja testoaselor (21254) include 3 personaje emblematice si o structura cool de construit si este o idee grozava de cadou pentru copii si jucatori Minecraft de 8 ani si mai mari.

    PRP PRP: 139,99 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 15
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19