Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 193 până la 238 din 238 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
  • Ambulanta, Siku 1536

    Ambulanta Mercedes-Benz Sprinter, realizata din metal cu structura spate din plastic, in seria 15, ambalata blister. Dimensiuni 8,2 x 3,2 x 3,8 cm.
    24,00 Lei
  • Masinuta BMW i8 Politie, Siku 1533

    Masinuta BMW i8, metalica, in varianta US Police alba cu negru, editie Siku 2020, rotile sunt din cauciuc cu profil similar rotilor adevarate, cu licenta oficiala BMW, ambalata blister in grupa de produse Siku Seria 15, scara 1:55, lungimea 8 cm, latimea 3 cm, inaltimea 2 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Masinuta Chevrolet Corvette, Siku 1534

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Chevrolet Corvette ZR1, Blister15 cod Siku 1534. Reteta americana a fost mereu aceeasi in materie de masini sport: motor V8, pozitie joasa si un pret rezonabil: de mai bine de 50 de ani, aceasta a fost si rețeta succesului pentru Chevy Corvette. Mașina sport americana este ultima produsa dupa aceasta reteta, noua generatie avand motor central. SIKU va ofera acest model cu roți sport negre avand anvelope largi din cauciuc si o culoare dinamica, tipica pentru ZR1. Capota metalica se poate deschide. Dimensiuni: 8,1 / 3,6 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Deutz-Fahr Agrotron cu remorca Joskin Siku 1848, 1:87

    Set compus din Tractor Deutz-Fahr Agrotron realizat de Siku la scara 1:87 si o remorca platforma metalica cu 3 axe Joskin Siku scara 1:87 care se poate configura in 3 variante. Tractorul este metalic iar cabina este detasabila si realizata din plastic. Remorca se poate configura in 3 variante Joskin, fiecare este dotata cu cricuri metalice. Bratul cisternei este mobil, obloanele containerelor se deschid.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Vapor Tallink Megastar Siku 1728, scara 1:1000

    Siku va ofera la scara 1:1000 una din cele mai moderne nave de pasageri: Tallink Megastar. Aceasta face legatura intre Tallinn, capitala Estoniei si capitala finlandeza Helsinki intr-o traversare de numai doua ore. Feribotul lung de 212,2 metri a costat 230 milioane euro si a fost realizat la Santierul Naval din Turku, Finlanda, pentru compania estoniana Tallink. Acesta transporta pana la 2.800 de pasageri. Pe puntile generoase, pasagerii se simt la fel de confortabil ca pe o nava de croaziera. Nava reala are o viteza maxima de 27 de noduri (50 Km/h sau 31 mile/h) si este alimentata in mod ecologic cu gaz natural lichefiat (alternativ poate fi alimentata cu motorina). Astfel acest vas este propulsat in realitate de generatoare electrice. Nava produsa in miniatura de Siku, la scara 1:1000, dupa originalul care a intrat in functiune in Ianuarie 2017, poarta inscriptionarile originale detaliate, exact ca in realitate. Modelul, din metal si plastic nu pluteste si este recomandat copiilor de peste 3 ani.
    80,00 Lei
  • Camion curierat UPS, Siku 1997, scara 1:50

    MAN TGS 18.340 realizat detaliat cu licente MAN si UPS la scara 1:50 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de transport rapid in lumea jucariilor. Siku va ofera acest camion la un nivel de calitate si finisare premium. Este aproape in intregime din metal, iar in structura spate realizata din plastic rezistent pot fi transportate obiecte datorita rampei spate rabatabile manual care functioneaza exact ca in realitate: deschidere, coborare/ridicare pe verticala pentru a usura incarcarea. Un palet si o cusca de depozitare a pachetelor sunt incluse. Cusca este prevazuta cu o usa. Rotile camionului sunt din cauciuc. Inscriptionarile sunt de cea mai buna calitate, printate.

    PRP PRP: 118,00 Lei

    Pret de vanzare 98,00 Lei

  • BMW i8, Siku 1458

    Masinuta BMW i8, metalica, alba cu negru, editie 2017, rotile sunt din cauciuc cu profil similar rotilor adevarate, cu licenta oficiala BMW, ambalata blister in grupa de produse Siku Seria 14, scara 1:55, lungimea 8 cm, latimea 3 cm, inaltimea 2 cm
    25,00 Lei
  • Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Siku 1542

    O masina sport superba din clasa de lux. La Mercedes-AMG, seria Black nu se refera la o culoare si este sinonima cu o serie limitata: sport fara compromisuri, cu un design expresiv si cel mai consistent transfer de tehnologie din motorsport catre producția de serie. Modelele din seria Black sunt raritati exclusive in lumea automobilelor. SLS AMG Coupe Black Series este al cincilea model din gama Black a producatorului Mercedes-Benz. Super-masina sport ajunge in realitate la 100 km / h în 3,6 secunde avand un motor V8 de 6,3 litri ce genereaza 631 CP si un cuplu de 635 Nm. Cu o greutate de doar 1.550 de kilograme, pescarusul trage ajunge la 315 km / h. Chiar si atunci când staționeaza, SLS AMG Coupe Black Series realizat de Siku din metal va face pulsul sa bata mai repede: usile tip aripi de pescarus se deschid in sus, iar pneurile cauciucate cu profil realist par a musca din asfalt. Farurile aplicate realizate din plastic transparent imita foarte bine farurile originale iar eleronul din spate completeaza imaginea acestei supermasini ambalata blister in seria 15 Siku. Dimensiuni: 8 / 3,6 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Ford F150 Pick-Up Camper, Siku 1693

    "Pick-up for the American way of life". Siku a realizat modelul metalic al Ford-ului F150, acesta este jucarie si macheta in acelasi timp. De mai bine de 30 de ani, Ford F-150 a fost cel mai vandut pick-up din SUA. Pick-up-ul, aflat la a 13-a generație, a fost construit incepand din 1948. Vehiculul este confortabil, mare și robust, iar datorita capacitatii sale mari de incarcare, poate avea multe utilitati. Ca si modelul real, masinuta Siku este realizata din metal, este dotata cu carlig de remorcare, usile din fata se deschid iar anvelopele sunt din material cauciucat montate pe roți late cu design premium. Impreuna cu aceasta camioneta Siku va ofera un camper detasabil. Acesta este dotat cu un parasolar actionat manual si cu o usa care se deschide. In set sunt incluse piese de mobilier pentru camping: o masuta, doua scaune mari si doua scaunele. Dimensiunile camionetei fara camper montat: 8,9 / 3,2 / 2,6 cm. Dimensiunile camionetei avand camper-ul montat: 9,9 / 3,8 / 4,4 cm.
    45,00 Lei
  • Incarcator frontal Liebherr L 566, Siku 3561, 1:50

    Liebherr L566 Siku realizat de Siku la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, incarcătorul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala) iar pentru abordarea virajelor este dotat cu o articulatie centrala, exact ca in realitate. De asemenea, cupa culiseaza actionata manual pentru incarcare și descarcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza utilajelor reale Liebherr. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Capota spate se deschide si ofera o imagine asupra detaliilor motorului realizat stilizat. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune optima astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 17,1 cm / inaltime: 7,3 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 21 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 7,2 cm 

    PRP PRP: 132,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Set trei masini de urgenta, Siku 6326

    Trei masini de urgenta superbe combinate intr-un singur set. Realizate fidel versiunii originale, aceste masini sunt gata de interventie in orice scenariu de joaca! Masinutele incluse in set sunt combinatia perfecta pentru salvare: setul include o ambulanta Mercedes Sprinter cu sasiu si cabina metalice si suprastructura din plastic rezistent si doua camioane Scania de pompieri cu sasiu si cabina metalice, suprastructuri din plastic rezistent, unul avand o scara ce se poate ridica manual. Inscriptionarile sunt imprimate cu o vopsea de calitate, nu au abtibilde. Dimensiuni cutie: 17 x 7 x 10 cm. Dimensiuni masinute: Salvare: 8,2 x 3,2 x 3,8 cm / Camion Scania: 8,4 x 3,1 x 3,6 cm.
    99,00 Lei
  • Camion DHL cu remorca, Siku 1694

    Pachetele sunt transportațe intre orase folosind camioane cu remorca, o combinatie furnizata de Siku si in seria entry level Blister 16: Camionul stilizat Scania dotat cu o remorca cu 2 axe. Acest set este practic și face ca manevrabilitatea sa fie distractiva! Camionul cu trei axe este din metal, vopsit in culoarea tipica DHL si are suprastructura din plastic rezistent. Remorca tandem este cu sasiu metalic si o suprastructura din plastic rezistent. Usile spate de dimensiuni mari se deschid ca o rampa pentru a usura incarcarea. Dimensiunile camionului cu remorca montata: 15,2 x 2,8 x 3,5 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Chevrolet Corvette ZR1 Politie, Siku 1545

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Chevrolet Corvette ZR1 de politie, Blister15 cod Siku 1545. Reteta americana a fost mereu aceeasi in materie de masini sport: motor V8, pozitie joasa si un pret rezonabil in comparatie cu alte supermasini: aceasta a fost mereu reteta succesului pentru Chevy Corvette. Este echipat cu roti sport negre avand anvelope late din cauciuc si o culoare specifica masinilor americane de politie. Capota metalica se poate deschide oferind o imagine detaliata a motorului. Dimensiuni: 8,5 / 3,2 / 2,2 cm.
    25,00 Lei
  • MS Silja Serenade, Siku 1729

    MS Silja Serenade este in realitate o combinatie intre un vapor de croaziera si un feribot pentru transportul masinilor avand 200 de metri si o capacitate de 2852 pasageri si 450 masini. Este operat de Tallink Cruises in Marea Baltica avand o nava sora Silja Serenade. Vaporul la scara 1:1000 este realizat de Siku din metal si plastic rezistent si are dimensiunile de 21 x 2,9 x 5,4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra transparenta avand dimensiunile 26 x 4,8 x 7,5 cm.
    80,00 Lei
  • Incarcator frontal Claas Torion 1914, Siku 1999, scara 1:50

    Claas Torion 1914 Siku scara 1:50. Acest incarcator frontal aduce inca un model premium in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, încărcătorul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala). De asemenea, cupa culiseaza pentru încărcare și descărcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor reale Claas. De exemplu: baza incarcatorului este metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 17,1 cm / inaltime: 7,3 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra transparenta avand dimensiunile: Lungime: 21 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 7,2 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Salupa de politie Siku 5401

    Cu noua salupa de politie copii se pot juca si in apa deoarece pluteste. Este realizata din plastic de inalta calitate si este dotata cu girofar, sirena si un tun de apa rotativ si reglabil manual pe inaltime prin care se poate pompa apa manual, dintr-un rezervor incorporat in salupa. Sirena si girofarele se alimenteaza de la 3 baterii LR41 incluse. Acestea se actioneaza de la un buton. O geamandura este deasemenea inclusa. Barca este inscriptionata conform Pazei de coasta germane, inscriptionarea este de calitate, realizata cu vopsea. Este ambalata intr-o cutie eleganta cu lungimea de 47 cm, latimea 20 cm, inaltimea 17 cm. Dimensiunile salupei: lungimea de 31,8 cm, latimea 8,8 cm, inaltimea 13,7 cm.
    215,00 Lei
  • Mercedes-Benz E class 4x4, Siku 2349, scara 1:50

    Mercedes E class 4x4 Siku scara 1:50, cod 2349, in versiunea 4x4 la puterea a doua aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului capotele din fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Este dotat cu un carlig de remorcare. Detaliile fine ale E-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: caroseria este identica cu cea adevarata, detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv portbagajul. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta inovatie SIKU a pregatit terenul pentru un auto-service aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World.
    59,00 Lei
  • Tractor Claas Axion cu incarcator frontal, Siku 1392

    Tractor solid realizat din metal, Claas Axion 950, in seria 13, ambalat blister, cu cabina demontabila si incarcator frontal din plastic. Dimensiuni 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Mercedes-AMG GT4, Siku 1529

    AMG GT4: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată, in miniatura, realizata de Siku din metal. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 510 CP o impinge la viteze ametitoare. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, AMG GT4 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile flush și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm
    25,00 Lei
  • Ford Mustang GT, Siku 1530

    Ford Mustang: elementele de stil clasice sunt combinate in mod impresionant cu cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, Mustang-ul este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Este din metal, capota fata care se poate deschide și vopseaua galbena cu dungi negre, fac o impresie uriașă chiar și atunci când staționează. Dimensiuni: 8,2 / 3,2 / 2,4 cm
    25,00 Lei
  • McLaren Senna, Siku 1537

    In lumea reala modelul Senna de la McLaren este fabricat incepand cu anul 2017 intr-o serie limitata de 500 buc. Numele este al campionului Senna. La pornire, un motor V8 cu 800 CP creează o mulțime de vibrații și accelerează până la 340 km / h (limitat). Mașina in culoarea originala pare ca vine de pe alta planeta: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripă mare deportanta. De asemenea, în miniatură, mașina Siku este realizată din metal, iar geamul larg ofera imaginea interiorului atent studiat. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2.3 cm
    25,00 Lei
  • Tractor John Deere cu busteni, Siku 1540

    Tractor solid realizat din metal, John Deere, in seria 15, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si incarcator fata din plastic. Contine 3 busteni. Dimensiuni: 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Audi RS 5 Racing, Siku 1580

    Audi RS5 Racing: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată, in miniatura, realizata de Siku din metal. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 4600 CP o impinge la viteze ametitoare in lumea reala a circuitelor DTM. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, RS5 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm.
    25,00 Lei
  • BMW i8 de politie, Siku 2303, scara 1:50

    Spectaculosul i8 este acum oferit de Siku la scara 1:50 in varianta masina de politie. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal iar inscriptionarile sunt de foarte buna calitate, cu vopsea. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model iar usile se deschid exact ca la masina adevarata, intr-un mod unic, patentat de Siku. O alta inovatie Siku care a aparut pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,4 x latime 4,5 x inaltime 2,7 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Autobuz urban Man, Siku 3734, 1:50

    Autobuz urban MAN Siku 1:50 cod 3734. Model de autobuz foarte detaliat, dupa designul original MAN Lions City la scara 1:50. Roți de cauciuc, 2 osii, al doilea ax cu anvelope duble. Cele 2 uși se deschid. Capacul motorului se deschide în spate. Geamuri fumurii. Oglinda retrovizoare separată și grila radiator integrat. Lămpi din față și spate din plastic, realizate realist. Acoperiș cu aer condiționat. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 25 / 6 / 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 29 / 9,7 / 6,5 cm.

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 160,00 Lei

  • Set Siku 6323, masinute sport

    Set 3 masinute premium Siku in culori speciale. Rotile masinutelor sunt din cauciuc, farurile si stopurile sunt realizate din plastic aplicat pe metal contribuind la aspectul original al masinutelor. Toate trei sunt ambalate intr-o cutie eleganta. Pe sasiu sunt inscriptionate tipul masinii si performantele acesteia. Lungimea unei masinute: 7 - 8 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    94,00 Lei
  • Camioneta Dodge RAM Siku 3505, 1:50

    Dodge RAM cu picamer scara 1:50, cod 3505. Camioneta americana Dodge Ram 1500 este acum oferita de Siku la scara 1:50 in versiunea de utilitara pentru constructii, avand atasata un generator si un picamer. Pentru ca asemanarea cu realitatea sa fie cat mai fidela sunt incluse un muncitor si elemente de avertizare specifice constructiilor iar picamerul este racordat la generator printr-o sfoara rezistenta care imita cablul. Remorca generator se cupleaza/decupleaza cu usurinta, manual, iar carligul masinii are un element care face decuplarea mai rezistenta astfel incat sa nu se decupleze remorca usor in timpul jocului. Detaliile sunt foarte bine realizate, camioneta Dodge RAM 1500 este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie, caroseria fiind realizata integral din metal, faruri aplicate din plastic, sasiu din plastic. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata, capota si oblonul spate spate se deschid. Motorul are detaliile foarte bine realizate. Este prevazuta cu carlig de remorcare. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta fara remorca are dimensiunile: Lungime 12 x latime 4,5 x inaltime 4 cm. Cu remorca cuplata lungimea ajunge la 20 cm. Este ambalata intr-o cutie eleganta cu fereastra avand dimensiunile 22x6,5x7,5 cm. Rotile care se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie reprezinta o inovatie SIKU care a pregatit terenul pentru un auto-service care a aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World (cod 5507). Dimensiuni produs: Lungime: 12 cm camioneta si 20 cm camioneta + remorca / inaltime: 4 cm / latime: 4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 23 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • Set cadou, Siku 6304
    Top Favorite

    Set cadou, Siku 6304

    2 vehicule agricole cu marci celebre, porumb stilizat din plastic si o remorca, toate combinate într-un singur set. Realizate din metal, aceste utilaje ofera diversitate în camera de joacă a copiilor! Tractoarele din metal sunt Fendt 926 Vario si Claas Targo. Dimensiuni cutie: 26 x 11 x 4.6 cm. Dimensiunile unui tractor: 7 x 3,9 x 4,2 cm.
    79,00 Lei
  • Utilaj de amenajat partia de schi Pisten Bully, Siku 1:87

    Utilaj de amenajat partia de schi Pisten Bully realizat de Siku la scara 1:87 din metal cu senile din cauciuc. Lama fata si utilajul din spate sunt mobile in plan vertical si se pot roti usor. Lungimea: 12 cm. Scara: 1:87 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    80,00 Lei
  • Set SIKU World Showroom, 5504

    Setul contine o placa SIKU World, un panou, un support rotativ pentru o masina, o masinuta SIKU Porsche Carrera GT la care se deschid usile, cladirea showroom la care se deschid usile, un indicator pentru Showroom. Creati propria dumneavoastra lume utilizand modulele SIKU World. Acestea se pot combina in orice mod cu celelalte seturi SIKU World City sau Farmer.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 149,00 Lei

  • Tractor John Deere 8430, Siku 1:50

    Tractor John Deere 8430 realizat de Siku la scara 1:50 din metal si cabina din plastic, incarcator frontal din metal. Incarcatorul frontal este compus din piese metalice rezistente (cupa fiind din plastic rezistent), acesta este mobil si se actioneaza manual exact ca in realitate. Cabina tractorului se detaseaza. La spate exista un carlig care permite cuplarea unei remorci. Remorca nu este inclusa. Rotile sunt din cauciuc si au profil realist. Lungime tractor: 16 cm Dimensiuni cutie: 115 x 195 x 66 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Tractor Claas 5000 Xerion cu semanatoare Amazone, Siku 1826, 1:87

    Acest tractor specializat este un model popular printre utilajele agricole: Claas Xerion și semănătoarea de înaltă performanță Amazone Cayenna 6001 completează tractoarele agricole Siku miniaturale la scara 1:87. La fel ca la versiunea reala, unitățile de semanat pot fi coborâte in stânga și în dreapta pentru a lucra câmpul. Clapeta de umplere de la semănătoare este de asemenea concepută să se deschidă. Amazone Cayenna 6001 și Claas sunt surprinzătoare impreuna datorită culorilor tipice și designului atrăgător. Dimensiuni: 18 cm x 15 cm x 4,6 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    105,00 Lei
  • Tractor Claas Axion 950, Siku 1:32

    Tractor SIKU Claas 950, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat din metal iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat din gama Siku). Design-ul este foarte detaliat. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, farurile sunt aplicate, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Lungimea tractorului: 20 cm. Dimensiuni: 151 x 250 x 102 mm Scara: 1:32 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Set Ambulanta si Elicopter, Siku 1850, scara 1:87

    Ambulanta metalica Mercedes Benz Sprinter este propusa de Siku intr-un set impreuna cu un elicopter. Aceste doua produse de calitate ambalate impreuna sunt realizate de Siku la scara 1:87, in detaliu fiind reproduse miniaturizat si fidel dupa vehiculele originale. Rotile ambulantei sunt din cauciuc. Elicopterul este din metal iar elicea sa este din plastic. Dimensiuni Elicopter: Lungimea: 13 cm / latimea 4 cm / inaltimea 4 cm. Dimensiuni Ambulanta: Lungimea: 7 cm / latimea 4 cm / inaltimea 4 cm. Sunt ambalate intr-o cutie avand dimensiunile Lungimea: 25 cm / latimea 6 cm / inaltimea 7.5 cm.
    80,00 Lei
  • Masina Mercedes G Pompieri, Siku 2306, 1:50

    Spectaculosul Mercedes-Benz G class este acum oferit de Siku la scara 1:50 in versiunea utilitara de masina comandantului de pompieri. Detaliile sunt foarte bine realizate, acest G este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata si usa spate se deschid iar farurile sunt aplicate, din plastic. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9 x latime 4 x inaltime 4 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5x7,5x6,5 cm
    79,00 Lei
  • Set logistica UPS, Siku 6324

    Camioanele de livrari UPS brune fac parte din scena străzii de zeci de ani. Curierii sar din vehiculele lor și se grăbesc cu pachetul către client. Dar cum ajunge pachetul curier? Odată cu setul logistic UPS oferit de Siku, logistica complexă a livrării pachetelor devine ușor de înțeles și reprezintă un subiect de joc interesant. Setul constă intr-un motostivuitor metalic, un palet, cutii mici din plastic, un camion metalic cu 3 axe, o remorca cu sasiu metalic si 2 axe, o dubă de livrare metalica - toate în schema tipică de culori UPS. Cadrul de ridicare al motostivuitorului Linde poate fi mișcat pe verticala, iar cutiile pot fi astfel încărcate cu ajutorul paletului. Pentru aceasta, usile din spate ale camionului si remorcii pot fi deschise. Pentru copiii cu vârsta peste 3 ani Dimensiunea cutiei: 24 x 7 x 10 cm. Dimensiunile masinilor: Van 8,2 x 3 x 3,4 cm; Stivuitor: 7,1 x 2,8 x 4,6 cm; Camion și remorcă: 15,2 x 3 x 3,5 cm
    100,00 Lei
  • Masina Mercedes-Maybach Vision Siku 2357, scara 1:50

    Spectaculosul Mercedes-Benz Maybach Vision 6 este acum oferit de Siku la scara 1:50. Maybach Vision 6 a fost expus pentru prima data la concursul de eleganta Pebble Beach din California, SUA. In realitate este un prototip, o masina electrica avand 738 CP si o autonomie de 322 Km. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile tip gull-wing se deschid. O inovatie Siku care apare pentru prima data la o jucarie: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 11 x latime 4 x inaltime 2,6 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Camion basculanta Scania cu remorca, Siku 1685

    Moloz, pamant, pietriș sau nisip - basculantele sunt de baza pe fiecare șantier. Camionul stilizat Scania din metal cu bena basculabila din plastic rezistent vine echipat cu o remorca cu 2 axe de formă atractivă, practică care face ca manevrabilitatea și jocul să fie distractive! Basculantele pot fi încărcate cu ajutorul excavatoarelor SIKU și a încărcătoarelor frontale cu roți. După ce am ajuns la locul de descărcare, basculantele pot fi descarcate. Obloanele spate se deschid. Dimensiuni: 15,2 x 2,8 x 3,5 cm. Ambalata într-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Camion Man HS-Schoch 8x8 Truck Trial, Siku 1686

    Terenul este extrem de abrubt. In ciuda reducerii off-road si a tractiunii integrale, anvelopele abia reusesc sa faca fata. Am reusit! Acum trebuie sa conducem peste bolovani. Ceea ce este de neimaginat unul sofer de camion, este doar o provocare pentru Truck-Trial si excitant pentru sofer si spectatori. HS Schoch 8x8 MAN Truck-Trial a fost conceput pentru implementari competitive pe terenuri extreme. Vehiculul campionului European Truck-Trial este decorat cu autocolantul sponsorului original si echipat cu o bare de rulare exterioara. Cu cele doua semne incluse in pachet camera de joaca devine o adevarata cursa de incercare. Dimensiuni produs (latime x adancime x inaltime): 103x31x45 mm
    45,00 Lei
  • GHE-O Rescue BGS, Siku 2307, 1:50

    Vehicul de salvare romanesc GHE-O Rescue realizat de Siku la scara 1:50. GHE-O Rescue este produs de compania romaneasca GHE-O Motors avand propria sa clasa in lumea masinilor off-road: poate face fata celor mai grele situatii chiar si cu 11 oameni la bord, dimensiunile din realitate fiind de 5,2 / 2,7 / 2,39 m, greutatea de 3,2 tone. Dispune de motoare care pot furniza 500 CP si accesorii diverse de salvare sau acces in cele mai extreme situatii de urgenta. Siku lanseaza versiunea la scara 1:50, realizata cu fidelitate din metal, dupa modelul vehiculului real GHE-O Rescue. Anvelopele realizate din cauciuc avand profilul masinii reale au o aderenta sporita si pot fi scoase pentru simularea unui schimb de roti. Cele doua usi din fata si usa din spate pot fi deschise, astfel incat accesul in vehicul inclusiv cu o targa se realizeaza usor. In spate exista o targa din plastic, culisabila. Misiunea de salvare va fi intotdeauna reusita! Dimensiuni produs: Lungime: 11,3 cm / inaltime: 5,6 cm / latime: 4,7 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta pe spatele careia sunt inscriptionate performantele vehiculului real. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    80,00 Lei
  • Tractor Deutz-Fahr TTV 7250 Agrotron, Siku 1081

    Tractor solid realizat din metal, Deutz-Fahr TTV 7250 Agrotron, in seria de buget 10, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila. Dimensiuni 6,7 x 3,5 x 4,2 cm.
    20,00 Lei
  • Tractor New Holland cu cisterna, Siku 1945, 1:50

    Tractor Siku scara 1:50 cod 1945 New Holland T7070 din metal si cabina din plastic. Cabina tractorului se detaseaza. La spate exista un carlig care permite cuplarea unei remorci cisterna marca Abbey inclusa. Cisterna este realizata cu trapa si orificiu de scurgere. Rotile sunt din cauciuc si au profil realist. Dimensiuni cutie: 28 x 10 x 6 cm. Lungime tractor cu remorca: 23 cm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 120,00 Lei

  • Set de masini cabrio, Siku 6314

    Primele raze de soare pe cer: șoferii pasionați abia așteaptă momentul. Desigur, acest lucru este și mai frumos atunci când există trei masini decapotabile din care să aleaga: Mercedes SLK, Audi R8 Spyder și BMW 645i. Trei vehicule cu caracter diferit realizate din metal de Siku. Mercedes-ul este roadster-ul sportiv. Culoarea verde și cele două dungi subliniază ambițiile sale. Audi R8 este un antrenor fără compromis. Acest lucru este accentuat prin culoarea roșie și cele două dungi. Motorul cu 10 cilindri accelerează 313 km / h în cazul masinii din Neckarsulm. BMW 645i este complet diferit: în ciuda motorului său generos V8 și a 333 CP, de fapt alunecă lin - dar la fel de bine până la 250 km / h. In cazul BMW-ului albastru deschis, soft top-ul negru poate fi îndepărtat cu usurinta dar este realizat bine astfel incat sa nu cada singur. Toate rotile sunt din cauciuc iar profilul imita foarte bine anvelopele reale, BMW-ul are chiar si jenti realizate conform originalului. Dimensiunile cutiei: 17 x 5,7 x 10 cm. Dimensiunile automobilelor: Audi: 8,1 x 3,3 x 2,3 cm / Mercedes 7 x 3,3 x 2,3 cm / BMW 8,7 x 3,7 x 2,5 cm
    99,00 Lei
  • Tractor New Holland cu remorca Strautmann, Siku 1988, scara 1:50

    Tractor New Holland realizat de Siku din metal la scara 1:50 echipat cu incarcator frontal cu brate din metal si cupa din plastic, roti din cauciuc cu profil realist si cabina detasabila din plastic. Tracteaza o remorca-utilaj agricol mixer pentru furaj tip Strautmann Verti-mix 1801 Double realizat de Siku la scara 1:50. Utilajul are roti din cauciuc, sasiu metalic, cric. Mixerul pentru furaj poate fi actionat manual, la fel si trapa pentru descarcare. Poate functiona cu un amestec tip rumegus. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 32 cm x 9,7 cm x 6,5 cm. Tractorul cu remorca are dimensiunile: Lungime 29 cm, latime 5 cm, inaltime 6,5 cm
    133,00 Lei
  • Tractor Case Quadtrac 600, Siku 3275, scara 1:32

    Tractor Case Quadtrac 600 Siku, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat complet din metal cu exceptia cabinei detasabile, din plastic. Este dotat cu sisteme metalice de cuplare a accesoriilor in partea din spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat). Senilele sunt realizate din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc iar capota fata se ridica. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real: Quadtrac 600 oferă o putere de tracțiune enormă și simultan elimină presiunea din teren datorita senilelor. Tractorul pe șenile de 600 CP din această serie de tractoare reda si la scara 1:32 detaliile si caracteristicile dovedite precum finisarile interioare, cuplajul spate SIKU, sistemul de iluminare universal pe acoperișul cabinei și oglinzile rabatabile. Cele patru senile triunghiulare circulă lin în jurul axelor de acționare. Datorită proporției ridicate de piese metalice și detaliilor integrate cu atenție, modelul este rezistent la jocul energic. Plăcile de avertizare din față și din spate avertizează alte vehicule de dimensiunile mari ale mașinii. Se recomandă copiilor peste 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / înălțime / lățime: 24,3 / 12,3 / 10,7 cm

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 245,00 Lei

  • Camion pompieri, Siku 1080

    Camion stilizat Scania, autoscara-platforma, realizat din metal (cabina si sasiu) cu platforma realizata din plastic, in seria de buget 10, ambalat blister. Platforma se poate pozitiona si culiseaza manual.
    20,00 Lei
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5