Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 145 până la 192 din 245 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
  • Camion Mercedes Benz Atego, Siku 3534

    Camion Mercedes Benz Atego realizat de Siku la scara 1:50. Este dotat cu o macara cu brat mobil si pliabil care se actioneaza manual. Pentru echilibrarea macaralei exista doi piloni care culiseaza. Cabina, macaraua, sasiul si bena sunt metalice. Oblonul benei se deschide. Bena se basculeaza manual. Setul contine 2 muncitori si 12 elemente separatoare din plastic. Rotile sunt din cauciuc, pe spate rotile sunt duble. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 22 x 11 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului din realitate. Dimensiunile camionului cu macaraua stransa: Lungime 14 cm, latime 6 cm; inaltime 8 cm.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Jeep Wrangler, Siku 4870, scara 1:32

    Jeep Wrangler, replica fidela la scara 1:32. Caroseria este realizata complet din metal iar sasiul, si interiorul sunt din plastic. Usile fata se deschid. Capitonajul usilor respecta design-ul original fiind din plastic. Macheta dispunde de carlig de remorcare. Rotile vireaza impreuna cu volanul, sunt din cauciuc si respecta designul original. Capota motorului se ridica. Produsul este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele Jeep-ului real. Fata de alte modele Siku, aceasta macheta are suspensie si rotile culiseaza putin pe verticala. Farurile si stopurile sunt realizate, in mod realist, din plastic. Interiorul este o replica fidela a originalului. Lungimea masinii: 13 cm.

    PRP PRP: 118,00 Lei

    Pret de vanzare 108,00 Lei

  • Avion de pompieri, Siku 1793

    Avionul de stins incendii este produs de Siku la scara 1:87 iar acesta, exact ca in realitate desfasoara in cele mai dificile conditii actiuni in munti sau terenuri greu accesibile. Cu ajutorul butonului metalic actionat manual, echipele de salvare sunt capabile sa stinga incendiile eliberand apa din interior. Avionul poate fi umplut cu apa printr-un orificiu plasat in coada. Rotile sunt escamotabile manual. Pachetul are dimensiunile: 29 x 29 x 12 cm si contine avionul, un copac si foc stilizat din plastic.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Elicopter de transport, Siku 2527, scara 1:50

    Elicopterul SAR este produs de Siku la scara 1:50 iar acesta, exact ca in realitate desfasoara in cele mai dificile conditii actiuni de salvare pe mare si in munti. Pachetul contine o targa cu un pacient care poate fi ridicata cu troliul. Elicopterele sunt de asemenea desfasurate in zone de criza pentru transportul bunurilor grele. Pentru aceasta, usile laterale si clapeta din spate a elicopterului SIKU pot fi deschise manual. Clapeta din spate este atat de mare incat un vehicul SIKU sau de alta marca poate intra si iesi. La fel ca si originalul, elicopterul de transport SIKU este vopsit in culoarea gri, iar numai cele doua usi laterale mari sunt portocalii fluorescente. Rotoarele elicopterului pot fi rotite si elicea mare poate fi extinsa. Troliul de cablu este ridicat automat de elice daca aceasta este invartita in timpul manevrelor de salvare. Rotile sunt escamotabile manual. Dimensiunile elicopterului: 35/9/10 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta transparenta avand dimensiunile 41x10x13 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    180,00 Lei
  • Combina Claas Jaguar 950, Siku 1993, scara 1:50

    Combina Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, dispozitivul frontal de recoltare este complet mobil. De asemenea tubul lateral culiseaza pentru descărcare. Detaliile fine ale combinei la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Claas realizate in uzinele din Harsewinkel – Germania. De exemplu: baza este metalica, cabina din plastic imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 136,00 Lei

  • Tractor Claas Xerion 5000, Siku, scara 1:32

    Tractor SIKU Claas Xerion 5000, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat din metal iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat din gama Siku). Design-ul este foarte detaliat. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, farurile sunt aplicate, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Lungimea tractorului: 20 cm. Cutia in care este ambalat are dimensiunile urmatoare: lungimea: 25 cm / latimea 10 cm / inaltimea 15 cm. Dimensiuni cutie: 171 x 316 x 125 mm Scara: 1:32 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Camion de pompieri MAN TGS, Siku 2114, scara 1:50

    MAN TGS 18.340 realizat detaliat la scara 1:50 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de stingere a incediilor la inaltime. Va oferim acest camion in varianta autoscara. Este aproape in intregime din metal, iar pe structura din spate realizata din plastic are montata o scara modulara si un cos pentru pompierii care lupta la inaltime. Scara se poate extinde manual si se roteste la 360 de grade iar pozitia cosului se poate ajusta manual. Rotile camionului sunt din cauciuc. Dimensiunile camionului (Lungime / Inaltime / latime): 24 / 8 / 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului real. Atentie: recomandat numai copiilor peste 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite! Dimensiuni cutie: 105 x 260 x 70 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Camion MAN TGS cu barca, Siku 2715, scara 1:50

    MAN TGS 18.340 realizat detaliat la scara 1:50 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de transport speciale. Va oferim acest camion in varianta de transport barci de mare viteza cu un nivel de calitate si finisare premium. Este aproape in intregime din metal, iar pe structura realizata din plastic se poate monta / demonta o barca de mare viteza realizata la scara 1:50 dupa modelul real Frauscher Mirage 747. Barca poate pluti pe apa. Rotile camionului sunt din cauciuc. Dimensiunile camionului (Lungime / Inaltime / latime): 21 / 7 / 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile (Lungime / Inaltime / latime): 25,50 / 9,70 / 6,60 cm. Pe cutie sunt inscriptionate atat performantele camionului adevarat cat si ale barcii reale. Atentie: recomandat numai copiilor peste 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite! Dimensiuni cutie: 97 x 255 x 66 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    135,00 Lei
  • Elicopter de salvare metalic, Siku 2539, scara 1:55

    Siku va ofera acest elicopter realizat la scara 1:55. Acesta este in acelasi timp o jucarie, fiind realizat solid, din metal, dar si o macheta - prin detaliile si functiile tipice Siku. Este gata montat, realizat aproape in intregime din metal si fiind inscriptionat cu vopsea in culorile ADAC sau OAMTC. Elicea este pliata si se poate extinde manual. La spate este prevazut cu doua usi care se deschid pentru decarcarea sau incarcarea unei targi (incluse). Detaliile interiorului sunt bine realizate. Lungimea: 20 cm. Este ambalat intr-o cutie avand dimensiunile L/h/l = 23,5 / 9,7 / 5,9 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

    PRP PRP: 129,00 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • Porsche cu rulota de lux, Siku 2542

    Porsche Macan Turbo va este oferit de marca premium germana SIKU intr-o culoare exclusiva, violet metalizat, in set cu rulota de lux marca Dethleff's Exclusive Emotion (In seturile mai vechi a aparut Porsche Cayenne in loc de Macan). Este in acelasi timp jucarie si macheta.Atat masina cat si rulota sunt metalice (cu piese din plastic), realizate la un nivel de finisare si detalii excelente, rotile sunt din cauciuc avand un profil realist, usile fata ale masinii si usa rulotei se deschid. Acoperisul rulotei se detaseaza astfel incat va puteti juca cu omuletii inclusi atat in rulota cat si in exteriorul acesteia. Detaliile interioare ale rulotei sunt fidel realizate. In set sunt incluse accesoriile de camping: umbrela, 2 scaune, un grill, un sezlong si o masa. Setul este ambalat intr-o cutie cu fereastra transparenta, pe spatele cutiei sunt inscriptionate performantele masinii. Cutia are dimensiunile 25 x 12 x 6 cm. Masina cu rulota are lungimea de 24 cm, latimea de 5 si inaltimea de 4.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Service Auto Siku World 5507

    Este nevoie de un auto service pentru masinutele folosite des! Siku va ofera un produs premium, o jucarie care ofera aceleasi facilitati ca un service adevarat: cladire (atelier), elevator, carucior cu 4 roti de rezerva (aceleasi ca la masinutele Mercedes G Class), doua masinute incluse: un microbuz si o masina de tractare, un stalp cu reclama. Sunt incluse si abtibildele pentru decorarea sevice-ului. Usile atelierului se deschid. Pentru prima data Siku ofera noua constructie modulara cu acest set: cladirea se poate construi in diferite moduri: in forma de L, de U sau cu etaj - creativitatea este stimulata cu acest nou concept. Placa Siku World se poate integra in alte seturi Siku World sau se poate folosi ca atare deoarece ofera o rampa pe care masinile intra lin de pe covor sau parchet pe placa, in parcare.
    215,00 Lei
  • Mercedes Benz G class Politie, Siku 2308, 1:50

    Spectaculosul Mercedes-Benz G class este acum oferit de Siku la scara 1:50 ca masina de politie. Detaliile sunt foarte bine realizate, acest G este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata si usa spate se deschid iar farurile sunt aplicate, din plastic. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9 x latime 4 x inaltime 4 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm
    80,00 Lei
  • Camion Tank-Container Mercedes Arocs, Siku 3922, scara 1:50

    Camion transcontainer Mercedes Arocs la scara 1:50 cu cabina si sasiu metalice, remorca metalica avand un container din plastic. Rotile sunt din cauciuc, cabina se rabateaza si ofera acces la motor. Containerul se poate pozitiona individual pe remorca in trei pozitii: avansat, la mijloc sau in spate. Acest container are o trapa care se deschide astfel incat acesta poate fi umplut cu apa. Se pot folosi si containerele de la camionul cu codul 3921. Remorca se poate fixa in stationare ca in realitate, separat de camion cu ajutorul pilonilor mobili. Remorca se ataseaza / detaseaza la camion cu ajutorul unui levier - inovatie traditionala Siku. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 34 x 11 x 6,5 cm. Lungime camion + remorca: 28 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Tractor John Deere 8430 cu remorca, Siku 1953, 1:50

    Acest tractor John Deere aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului acesta seamana cu un tractor cu remorca real. Remorca are sasiu metalic si obloane din plastic. Aceasta se basculeaza in lateral stanga pentru descarcare, oblonul se deschide. Cuplajele (carligele) fata si spate ale acestui tractor John Deere sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Remorca are si ea un carlig astfel incat permite atasarea unei alte remorci. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza masinilor agricole reale John Deere realizate in faimoasele lor uzine. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Tractor Claas Axion 850 cu remorca Fliegl, Siku 1949

    Claas Axion 850 cu încărcător frontal si remorca FLIEGL, cod 1949. Acest tractor Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, încărcătorul frontal este complet mobil. De asemenea, cupa culiseaza pentru încărcare și descărcare. Cuplajele (carligele) față și spate ale acestui tractor Claas sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Claas realizate in uzinele din Harsewinkel – Germania. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Remorca este marca Fliegl si se actioneaza ca in realitate (bascularea se face manual, trenul de roti dolly din fata este detasabil). Remorca se poate atasa si la un camion SIKU. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 40 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 42 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Set Cadou Siku 6286, tractoare Claas si Fendt cu remorci

    5 vehicule agricole cu marci celebre combinate într-un singur set. Realizate din metal, aceste utilaje ofera diversitate în camera de joacă a copiilor! Tractoarele din metal au cabina detasabila. Acestea sunt Fendt 926 Vario si Claas Ares iar remorcile/utilajele Krampe sau Krone. Dimensiuni cutie: 28,4 x 10 x 4,8 cm. Dimensiunile unui tractor: 7 x 3,9 x 4,2 cm
    79,00 Lei
  • Camion cu macara Liebherr, Siku 1886, 1:87

    Liebherr la scara 1:87 cu 7 axe: este in acelasi timp jucarie solida si macheta de colectie cu cabina si sasiu metalice, platforma metalica si macara metalica de calitate. Macaraua are licenta originala Liebherr, se poate ridica sau roti manual si este dotata cu accesoriile caracteristice, ca in realitate, inclusiv un carlig greu metalic care face manevrarea deosebit de placuta. Este dotata cu 7 axe si cu 4 piloni de sustinere metalici care echilibreaza macaraua. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 25,5 x 9,5 x 6,5 cm. Anvelopele cauciucate si constructia solida garanteaza o tractiune ferma astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: 22 x 3.5 x 6 cm.

    PRP PRP: 134,00 Lei

    Pret de vanzare 124,00 Lei

  • Camion Mercedes Actros cu remorca Fliegl basculabila, Siku 1796, 1:87

    Camion Mercedes Actros la scara 1:87 cu remorca Fliegl basculabila. Remorca are oblon mobil si prelata de cauciuc flexibila. Prelata se poate scoate manual. Cabina si sasiul camionului si remorcii sunt metalice, bena este din plastic. Rotile sunt din cauciuc. Remorca se poate fixa in stationare ca in realitate, separat de camion cu ajutorul pilonilor mobili. Remorca se ataseaza / detaseaza la camion. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 21 x 7 x 5 cm. Lungime camion + remorca: 15 cm Scara: 1:87 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 100,00 Lei

    Pret de vanzare 92,00 Lei

  • Camion Betoniera Mercedes, Siku 3539, 1:50

    Betoniera Liebherr pe sasiu Mercedes Actros la scara 1:50. Cabina camionului, elementele de fixare ale betonierei si sasiul sunt din metal iar betoniera, aripile spate si alte piese de dimensiuni mici sunt din plastic. Betoniera se roteste 360 grade manual, pachetul contine inca doua piese din plastic care sunt folosite ca prelungire la descarcarea betonului exact ca in realitate. Rotile sunt din cauciuc. Este ambalata intr-o cutie eleganta cu dimensiunile 23 x 11 x 6 cm. Lungimea betonierei: 19 cm.

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Autobuz Urban Articulat Man, Siku 3736, 1:50

    Autobuz MAN Siku 1:50 cod 3736. Model de autobuz foarte detaliat, dupa designul original MAN Lions City la scara 1:50. Roți de cauciuc, 2 osii, al doilea ax cu anvelope duble. Cele 3 uși se deschid. Capacul motorului se deschide în spate. Geamuri fumurii. Oglinda retrovizoare separată și grila radiator integrat. Articulatia centrala este flexibila si permite virajul autobuzului. Lămpi din față și spate din plastic, realizate realist. Acoperiș cu aer condiționat. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 36 / 6 / 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 40 / 9,7 / 6,5 cm

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Tractor Massey Ferguson cu remorca Krampe, Siku 1844, 1:87

    Tractor de top în format HO / 1:87 cu remorcă basculantă cu trei axe. Jante originale la scară cu anvelope de cauciuc. Cabina este detașabila iar decuplarea remorcii se poate face usor, cu un click. Remorca basculanta Krampe cu trei axe este fabricata aproape exclusiv din METAL, cu excepția componentelor mici. Pentru scara 1:87, acesta reprezintă un nou standard de calitate. Fabricatia detaliată cu multe caracteristici fine din această combinație face ca acest model să fie in acelasi timp si jucarie si macheta, de exemplu poate fi o parte atractivă a fermei imaginate de copii, a display-ului unui colecționar sau a unei diorame cu modele feroviare. Dimensiuni: 18,4 cm x 3,2 cm x 4,4 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 100,00 Lei

    Pret de vanzare 90,00 Lei

  • Tractor John Deere 9630 cu remorca Amazone, Siku 1856, scara 1:87

    Până în prezent, cel mai mare model de tractor la scară 1:87: puternicul tractor cu cultivator John Deere 9630. Acesta este un model puternic, avand o axă pliabilă în mijloc. În combinație cu grapa puternică (marca Amazone), tractorul este furnizat cu roți duble. Combinația de modele este în principal din metal turnat. Ambele elemente cu grape ale Centaurului Amazone pot fi pliate pentru un transport rutier sigur. Pentru scara 1:87, acesta reprezintă un nou standard de calitate. Fabricatia detaliată cu multe caracteristici fine din această combinație face ca acest model să fie in acelasi timp si jucarie si macheta, de exemplu poate fi o parte atractivă a fermei imaginate de copii, a display-ului unui colecționar sau a unei diorame cu modele feroviare. Dimensiuni: 17,5 cm x 3,1 cm x 6,2 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    135,00 Lei
  • Tractor New Holland cu remorca Silopower, Siku 1947, scara 1:50

    Acest tractor New Holland aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor, remorca se poate incarca iar apoi descarca cu ajutorul oblonului spate mobil, exact ca in realitate. Cuplajele spate ale acestui tractor New Holland sunt de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale New Holland realizate in faimoasele lor uzine. De exemplu: baza tractorului este metalica, structura se flexeaza la mijloc pentru a lua curba, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 34 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 38 cm / inaltime: 11 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Tractor Claas Xerion 5000 cu cisterna, Siku 1827, 1:87

    Tractor Claas Xerion 5000 realizat de Siku la scara 1:87 din metal, avand cabina din plastic detasabila. Tracteaza o cisterna din plastic cu sasiu metalic Samson cu 3 axe realizata de Siku la scara 1:87, cu elemente mobile din plastic. Aceste elemente se desfac in lateral. Lungime totala tractor + remorca: 20 cm Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    110,00 Lei
  • Camion cu platforma, cu doua tractoare John Deere, Siku 1837

    Camion American la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, remorca metalica si doua tractoare din metal cu cabina din plastic John Deere la scara 1:87. Camionul este vopsit in culori si crom caracteristice. Remorca se poate atasa / detasa usor de la camion. Rotile sunt din cauciuc, rampa spate se rabateaza. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 26 x 7,5 x 4,8 cm. Lungime camion+remorca: 22 cm, latime 3,3 cm, inaltime 5 cm.Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Tractor John Deere cu incarcator frontal si remorca, Siku 1843

    Macheta Tractor Siku, scara 1:87, cod 1843, John Deere 6920s cu incarcator frontal si remorca basculabila in lateral cu sasiu metalic. Lungimea totala 18 cm. Dimensiuni: 75 x 226 x 54 mm Scara: 1:87 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 100,00 Lei

    Pret de vanzare 92,00 Lei

  • Autoplatforma Mercedes Benz, Siku 2712, 1:55

    Set la scara 1:55 compus din autoplatforma Mercedes Benz cu accesorii complete pentru ridicarea unei masini aflate in pana realizat de Siku la scara 1:55. Rotile sunt din cauciuc, sunt solide, de calitate si au un profil realist, structura completa a masinii este metalica iar platforma este realizata detaliat avand dispozitiv de blocare, troliu functional manual si posibilitatea de basculare exact ca in realitate. Masina este inclusa (nu e defecta!) iar performantele acesteia sunt inscriptionate pe sasiu. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 18 / 6 / 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 21 / 8,7 / 5,4 cm.

    PRP PRP: 133,00 Lei

    Pret de vanzare 124,00 Lei

  • Camion cu trailer si excavator Liebherr, scara 1:87, Siku 1847

    Transportor MAN TGX cu Excavator Liebherr scara 1:87, cod 1847. Acest set de vehicule realizate detaliat este in acelasi timp o macheta dar si o jucarie, Siku va propune un set realizat la scara 1:87 compus dintr-un camion MAN TGX 8x4 transportor greu pe 4 axe, cu roti din cauciuc si structura metalica, o remorca trailer detasabila din metal si un excavator marca Liebherr. Remorca este de tip gat de lebada, astfel incat baza remorcii se poate decupla de la elementul de cuplare astfel incat excavatorul poate fi urcat pe remorca exact ca in realitate. Excavatorul metalic cu brat solid din metal are senile din cauciuc si se roteste la 360 grade. Bratul poate fi urcat sau coborat iar cupa actionata manual (ridicare, coborare, descarcare). Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungimea / latimea / inaltimea ansamblului: 27 / 5,5 / 8 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungimea / latimea / inaltimea: 32 / 6 / 10 cm.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 189,00 Lei

  • Macheta Camion Siku 3934, Autotransport cu doua masinute incluse

    Mercedes Benz Actros 2048, SIKU scara 1:50 Camion Transport Auto cu remorca licenta Kassbohrer din metal si doua masinute incluse. Este probabil cea mai complexa platforma auto realizata de Siku si una din cele mai bune de pe piata jucariilor / machetelor la scara 1:50. Remorca este in intregime metalica si permite incarcarea realista a masinilor cu ajutorul rampelor mobile. Remorca permite atat incarcarea si transportul masinilor (se pot incarca 8 masinute) cat si a camioanelor (un loc) sau tractoarelor (doua locuri) la scara 1:50. Rotile camionului si remorcii sunt din cauciuc asigurand o rulare lina si realista. Lungimea totala camion + remorca: 40 cm

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 245,00 Lei

  • Masina de politie Dodge Ram 1500, Siku 2309, scara 1:50

    Dodge RAM Politie Siku scara 1:50, cod 2309. Dodge RAM 1500 in versiunea americana de politie aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului usile fata, capota si oblonul din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile si stopurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale camionetei la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Dodge realizate in uzinele din FCA din SUA. De exemplu: caroseria este identica cu cea adevarata, detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv bena. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta inovatie SIKU pregateste terenul pentru un viitor auto-service care va aparea in 2018 ca extindere la gama SIKU World. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 11 cm / inaltime: 4 cm / latime: 4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm
    80,00 Lei
  • Toyota Land Cruiser cu remorca si barca, Siku 2543

    Toyota Land Cruiser cu remorca si barca Performance Marine Siku scara 1:55, cod 2543. Toyota Land Cruiser va este oferita de marca premium germana SIKU intr-o culoare exclusiva, negru metalizat, in set cu barca de lux marca Performance Marine 807 (In seturile mai vechi a aparut Audi Q7 in loc de Toyota). Este in acelasi timp jucarie si macheta. Atat masina cat si remorca sunt metalice (cu piese din plastic), realizate la un nivel de finisare si detalii excelente, rotile sunt din cauciuc avand un profil realist, usile fata ale masinii si trapa barcii se deschid. Barca poate pluti pe apa. Detaliile interioare / exterioare ale barcii sunt fidel realizate. Setul este ambalat intr-o cutie cu fereastra transparenta, pe spatele cutiei sunt inscriptionate performantele masinii si ale barcii. Cutia are dimensiunile 34 x 10 x 6 cm. Masina cu remorca (cu barca incarcata) are lungimea de 29 cm, latimea de 5 si inaltimea de 5.
    119,00 Lei
  • Autocar Mercedes-Benz Travego, Siku 3738, 1:50

    Autocar Mercedes Benz Travego realizat de Siku la scara 1:50. Este o jucarie si in acelasi timp o macheta realizata detaliat: are 3 axe si 6 roti din cauciuc pe un ax solid. Sasiul este din metal, caroseria este din metal, la fel si trapele care se deschid ca in realitate pentru incarcarea bagajelor. Usa laterala culiseaza in lateral, ca in realitate si este din metal. Capota spate de la motor este din metal si se deschide si se poate observa motorul realizat stilizat din plastic. Acoperisul este din plastic si respecta design-ul original. Farurile sunt aplicate, din plastic. Lungime: 26 cm, latime: 6 cm; inaltime 7 cm.. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 32 / 10 / 6,5 cm
    170,00 Lei
  • Incarcator telescopic Manitou MLT840, Siku 3067, 1:32

    Incarcator telescopic marca Manitou MLT840 realizat la un nivel de detalii cat mai aproape de realitate de catre Siku, la scara 1:32. Este o jucarie si in acelasi timp o macheta, rotile au un profil realist si sunt din cauciuc. Acestea se rotesc stanga dreapta, mecanic, cu ajutorul unui buton lateral actionat manual. Rotile fata au deasemenea o functie de culisare pe verticala ca in realitate. Cupa fata se demonteaza si se poate bascula mecanic, actionat manual. Bratul culiseaza telescopic, lungimea totala cu bratul extins fiind de 29 cm. Caroseria este metalica, la fel si baza bratului, restul fiind din plastic rezistent. Directia realista si detaliata este realizata din elemente metalice si din plastic rezistent. Interiorul este realizat detaliat. Dimensiuni: 131 x 255 x 98 mm Scara: 1:32 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • Rulota de lux Folkner Mobil Performance, Siku 1943

    Rulota de lux Folkner Mobil Performance realizata foarte detaliat din metal si componente din plastic la scara 1:50. Rotile sunt din cauciuc. Usa fata se deschide, peretele lateral este mobil si se deplaseaza in lateral pentru a asigura mai mult spatiu interior iar trapa laterala in care este pastrata o masinuta se deschide. Pe acoperis este montata o antena parabolica din plastic si sunt configurate celule fotovoltaice. Acoperisul este detasabil manual si permite vizualizarea interiorului configurat ca in realitate. Contine o masinuta decapotabila marca Wiesmann GT care se incarca / descarca pe o trapa mobila, exact ca in realitate. Masina este ascunsa cu ajutorul unei usi laterale mobile ca la autocare. Trapa, peretele mobil si usa se actioneaza manual. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 31 x 11 x 9 cm. Lungimea vehiculului: 28 cm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 245,00 Lei

  • Camion agabaritic MAN cu remorca si yaht, Siku 1849

    Camion agabaritic MAN la scara 1:87 realizat din metal, cu remorca din metal si yaht realizat din plastic. Puntea yahtului este detasabila si astfel se poate vizualiza interiorul acestuia. Interiorul yahtului se prezinta ca in realitate avand mobilier realizat cat se poate de fidel. Setul contine si doua figurine (barbat si femeie la scara 1:87). Yahtul nu este flotabil. Remorca metalica a camionului are un suport detasabil din plastic care sustine yahtul si se poate demonta usor la nevoie astfel incat pe remorca se pot incarca si alte obiecte sau utilaje. Rotile sunt toate din cauciuc. Lungimea totala a camionului cu remorca: 26 cm. Dimensiunile cutiei: 30 x 15 x 7 cm Dimensiuni: 151 x 305 x 71 mm

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Camion Mercedes Actros containere, Siku 3921, 1:50

    Camion transcontainer Mercedes Actros la scara 1:50 cu cabina si sasiu metalice, remorca metalica avand doua containere din plastic. Rotile sunt din cauciuc. Sunt incluse doua containere, acestea se pot pozitiona individual pe remorca in trei pozitii sau impreuna. Containerele se pot incarca cu marfa sau masinute deoarece usile acestora se deschid (usa camionului nu se deschide). Containerele se pot pozitiona unul peste altul dupa ce sunt descarcate de pe camion. Remorca se poate fixa in stationare ca in realitate, separat de camion cu ajutorul pilonilor mobili. Remorca se ataseaza / detaseaza la camion cu ajutorul unui levier - inovatie traditionala Siku. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 36 x 11 x 7 cm. Lungime camion + remorca: 32 cm

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 185,00 Lei

  • Combina Claas Lexion 600, Siku 1991, scara, 1:50

    Combina Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, dispozitivul frontal de recoltare este complet mobil si se poate demonta. De asemenea tubul lateral culiseaza pentru descărcare. Detaliile fine ale combinei la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Claas realizate in uzinele din Harsewinkel – Germania. De exemplu: baza este metalica, cabina din plastic imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    190,00 Lei
  • Masina de gunoi Mercedes Benz, Siku 2938, 1:50

    Macheta Camion Siku scara 1:50 marca Mercedes Benz Actros 2648 cod 2938 gunoiera metalica functionala marca Faun Variopress cu accesoriu: container. Lungimea: 20 cm. Capacul containerului se deschide. Partea din spate a gunoierei se deschide pentru evacuarea gunoiului. Evacuarea gunoiului se face cu o maneta. Dimensiuni: 105 x 277 x 70 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Camion cu macara Scania, Siku 1859, 1:87

    Scania la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, platforma metalica si macara de calitate. Macaraua are licenta originala Liebherr, se poate ridica sau roti manual si este dotata cu accesoriile caracteristice, ca in realitate, inclusiv un carlig greu metalic care face manevrarea deosebit de placuta. Este dotata cu piloni de sustinere care echilibreaza macaraua. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 10 x 4,8 x 3 cm. Anvelopele cauciucate si constructia solida garanteaza o tractiune ferma astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: 8 cm x 3 cm x 4 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 108,00 Lei

  • Excavator Liebherr, Siku 1874, 1:87

    Excavator Siku marca Liebherr 974 Litronic la scara 1:87. Sasiul, bratul, cupa, corpul excavatorului sunt din metal. Lungimea cu cupa intinsa in fata: 18 cm. Latimea 5 cm. Detaliile sunt realizate foarte bine iar acest excavator este in acelasi timp o jucarie si o macheta. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 26 x 7,5 x 5,7 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Autobuz Scolar, Siku 3731, 1:50

    Autobuz scolar tip C, USA, realizat la scara 1:50. Este metalic - caroserie-sasiu. Usile duble din fata se deschid, usa din spate se deschide. Capota metalica se deschide si permite vizualizarea motorului stilizat in plastic iar semnul Stop lateral care trebuie deschis in statie se poate actiona manual ca in realitate. Dimensiunile cutiei in care este ambalat: 23 x 9 x 6 cm. Lungimea autobuzului: 20 cm Dimensiuni: 87 x 235 x 61 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Camion Volvo Dumper, Siku 1877, 1:87

    Camion pentru cariera Volvo Dumper realizat la scara 1:87. Este metalic, se basculeaza iar cabina este din plastic. Lungimea: 13 cm Dimensiuni: 75 x 170 x 54 mm Scara: 1:87 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 100,00 Lei

    Pret de vanzare 90,00 Lei

  • Compactor Hamm 3625, Siku 3530, scara 1:50

    Acest compactor HAMM aduce constructiile in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, dispozitivul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala pentru viraj stanga-dreapta). Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor reale Hamm. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina utilajului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele utilajului sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate din spate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: Lungime: 13 cm / inaltime: 6 cm / latime: 5 cm Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 17 cm / inaltime: 9 cm / latime: 6 cm

    PRP PRP: 118,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Camion Politie, Siku 1079

    Camion stilizat Scania, de politie, realizat din metal (cabina si sasiu) cu structura din spate realizata din plastic, in seria de buget 10, ambalat blister. Dimensiuni 8,4 x 3,1 x 4,1 cm.
    20,00 Lei
  • Bugatti Chiron, Siku 1541

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul super sport Chiron in varianta Jandarmeriei franceze. Cea mai rapidă mașină de poliție din lume atinge rapid viteza de 420 km / h. În Franța, Bugatti Chiron este condus numai de polițiști special instruiți. La Siku, mașina super sport este vopsită în culorile originale. Chiron-ul arată ca un prădător gata să atace avand in realitate 1.500 CP si 16 cilindri. Modelul SIKU rulează pe anvelope din cauciuc cu profil original si tractiune optima iar ușile cu deschidere largă fac ușoară ieșirea din vehicul după goana in mare viteză prin camera de joacă. Performantele masinii sunt inscriptionate pe sasiu. Cu Bugatti Chiron, SIKU adaugă coroana flotei sale de mașini de politie. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Ford F150, Siku 1535

    Siku a realizat modelul metalic al Ford-ului F150, acesta este jucarie si macheta in acelasi timp. De mai bine de 30 de ani, Ford F-150 a fost cel mai vândut pick-up din SUA. Pick-up-ul, astăzi aflat la cea de-a 13-a generație, a fost construit incepand din 1948. Vehiculul este confortabil, mare și robust, iar datorită capacitatii sale mari de încărcare, este foarte popular mai ales în zonele rurale ale SUA. În aceste regiuni, acesta este de obicei vândut cu un cuplaj pentru remorcă, la fel ca omologul său Siku. Deschideți ușile, aruncați-vă în cabină și porniți cu imaginatia motorul V8. Este dotat cu anvelope din material cauciucat și roți cu design premium. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiuni: 8,9 / 3,2 / 2,6 cm.
    25,00 Lei
  • Volvo FH16 Performance, Siku 1543

    Realizat din metal, fiind jucarie si macheta in acelasi timp, camionul suedez emblematic este oferit de Siku in ambalaj blister. In realitate Volvo FH este dotat cu un motor de 13 litri ce produce 551 CP și un cuplu de 2.652 metri Newton. Volvo FH16 își demonstrează puterea prin vopseaua speciala neagră. Siku furnizează capul tractor cu 2 axe pe anvelope cauciucate cu roți HGV. Toate semiremorcile la scara 1:87 Siku pot fi remorcate folosind cuplajul. Dimensiuni: 6,9 / 2,9 / 4,7 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Transport helicopter, Blister, Siku 1689

    Elicopter metalic Siku cu două rotoare. Este dotat cu o trapa care se poate deschide. Cele doua elici pot fi rotite. Dimensiuni: 17 x 8,4 x 3,9 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    45,00 Lei