Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 49 până la 96 din 248 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
  • Camion Australian Siku 1806, scara 1:87

    Camion Road Train Australian la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, dolly metalic si remorca suplimentara identica. Camionul este vopsit in culori DHL. Remorca se poate atasa / detasa usor de la camion. Rotile sunt din cauciuc, remorcile au sasiu complet metalic, usile spate se deschid. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 40 x 4 x 4,8 cm. Lungime camion+remorca: 36 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani.
    145,00 Lei
  • Tractor Fendt cu remorca, Siku 1989, scara 1:50

    Acest tractor Fendt aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor, tractorul cu remorca arata ca in realitate. Containerul remorcii culiseaza pentru încărcare și descărcare. Cuplajele (carligele) spate ale acestui tractor Fendt sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Fendt realizate in faimoasele lor uzine. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Remorca este realizata in cea mai mare proportie din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 26 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 40 cm / inaltime: 14 cm / latime: 6,5 cm
    155,00 Lei
  • Tractor John Deere cu presa de balotat, Siku 1665
    Top Favorite

    Tractor John Deere cu presa de balotat, Siku 1665

    Tractor John Deere realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu presa de balotat. Aceasta are sasiu metalic si este echipata cu roti din cauciuc. O versiune proiectată si din punct de vedere estetic a combinației John Deere 7530 de și presă de balotat premium tip 990. Cabina tractorului se poate scoate. Clapeta din spate a presei poate fi deschisă, lasand o vedere liberă a baloților rotunzi furnizați ca accesorii. Dimensiuni: 13,1 x 3,8 x 4,3 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645
    Top Favorite

    Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645

    Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca forestiera. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru transport lemn si dotata cu macara. Bustenii sunt realizati din plastic si sunt inclusi. Dimensiuni: 14,7 x 3,9 x 5,8 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Camion transport casa prefabricata, Siku 3562, scara 1:50

    Camion metalic realizat de Siku la scara 1:50, marca Mercedes Benz Arocs. Rotile sunt din cauciuc rezistent, cabina este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate iar detaliile camionului sunt bine redate: ies in evidenta girofarele, oglinzile si proiectoarele realizate din plastic rezistent. Platforma camionului este realizata din plastic iar elementele de sustinere laterale pot culisa in afara, manual, astfel incat suprafata de incarcare permite transportul casutei asamblate. Casuta inclusa in pachet este demontata, este realizata din plastic rezistent iar asamblarea se face cu usurinta urmand instructiunile cu poze de pe cutie. Pe platforma se afla si un cufar miniatural in care sunt elementele necesare la construtia casutei. Deasemenea sunt incluse abtibilde cu care se poate decora casuta. Dimensiuni camion fara casuta: L/h/l = 17,5 / 8 / 7 cm. Casuta este sub forma unui cub cu latura de 8,5 cm. Este ambalat intr-o cutie cu fereastra avand dimensiunile L/h/l = 22,5 / 14 / 8 cm.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 177,00 Lei

  • Excavator metalic Siku 3560 Wacker Neuson EW65 la scara 1:50

    Model metalic la scara 1:50 si jucarie detaliata solida in acelasi timp. Excavatorul mobil Wacker Neuson EW 65 este ideal pentru orice santier din camera copiilor sau o vitrina a colectionarului. Este dotat cu functii extinse: sasiu melalic cu roti echipate cu anvelope duble avand profil gros de santier, cabina detaliata care se poate roti manual impreuna cu bratul metalic detaliat, lama fata mobila, glisanta. O aparitie noua din lumea jucăriilor Siku, ideal ca un cadou pentru fanii excavatoarelor mari si mici. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Continutul cutiei: 1x excavator mobil siku 3560 Wacker Neuson EW65, scara: 1:50, dimensiuni: 14,4 x 4,3 x 5,8 cm.
    80,00 Lei
  • Aebi TerraTrac TT211, Siku 3068, scara 1:32

    Motocositoarea Aebi TerraTrac TT211, replica fidela a vehiculului original de tuns iarba este realizata de Siku la scara 1:32. Se foloseste pentru lucrarile de tundere pe pante abrupte, in zone grele pe suprafete mici sau mari, in lumea reala utilajul compact si foarte manevrabil de la producatorul elvetian premium Aebi este utilizat in numeroase situatii de autoritati locale si la intretinerea autostrazilor. Vehiculul SIKU este echipat cu o replica la scara a unei masini de tuns iarba pozitionate frontal care se poate monta/demonta usor. Datorita cuplajelor universale SIKU, remorcile si utilajele din gama agricola SIKU, la scara 1:32, pot fi atasate in fata si in spate - de exemplu remorcile avand codurile 2898 sau 2896 (neincluse). Cu noul Aebi TerraTrac TT211 SIKU extinde gama de vehicule municipale si agricole specializate, cum ar fi Weidemann Hoftrac (3059) si John Deere Gator (3060). Este realizat din metal iar cabina este din plastic. Design-ul este foarte detaliat. Rotile masive sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, farurile sunt aplicate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele utilajului real. Lungimea utilajului cu accesoriul cuplat: 20 cm. Cutia in care este ambalat are dimensiunile urmatoare: lungimea: 23 cm / latimea 10 cm / inaltimea 8 cm.
    115,00 Lei
  • Incarcator telescopic Manitou MHT 10230, Siku 3507, Scara 1:50

    MHT 10230 este unul din cele mai noi modele de la Manitou, un jucator mare pe santier. Bratul mobil de incarcare cu furca pentru paleți poate fi intins telescopic, manual, pentru a transporta materialele la înălțimi mai mari. În plus, modelul este echipat cu un carlig pentru o remorcă (neinclusa dar se poate comanda separat) și este prevăzut cu un palet ca accesoriu (inclus, dar se pot comanda mai multi paleti separat). Bratul cupei este solid, realizat din metal. Rotile cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 18 cm / inaltime: 10 cm / latime: 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 23 cm / inaltime: 12 cm / latime: 7 cm

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Utilaj de amenajat partia de schi Pistenbully 600, Siku 4914, scara 1:50

    Vehicul pentru pregătirea pârtiilor de schi. Modelul produs la scara 1:50 este fabricat aproape exclusiv din metal. Plugul din față poate fi orientat manual spre dreapta sau stânga. Accesoriile spate completează aspectul modelului. P 600 reprezintă o recentă generație de vehicule Pisten Bully cu aspect puternic și mai multe funcții. Acest vehicul SIKU poate fi utilizat pentru a imagina in camera de joaca pârtiile de schi. Accesoriile din față pot fi ridicate și coborâte, dacă este necesar, placa de zăpadă poate fi deplasată și lateral. Mai impresionant: tăietorul de zăpadă alpin din spate se mișcă, făcând să vă imaginați compactarea zăpezii. Pentru P 600, SIKU a depus un efort suplimentar în detalii: farurile stilizate spate și cele de lucru sunt integrate în model. Troliul practic poate fi rotit și brațul troliului poate fi ridicat și coborât în ​​timpul transportului. Dimensiuni: 19,5 cm x 12,3 cm x 10,3 cm.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Vehicul interventie MAN Survivor, Siku 2304, scara 1:50

    Model de autovehicul blindat Rheinmetall Survivor R, foarte detaliat, realizat din metal, dupa designul original RMMV, la scara 1:50. Roti de cauciuc solide, cele 2 usi din fata si usile de la spatele vehiculului se deschid manual. Acoperisul reda foarte bine detaliile vehiculului original. RMMV Survivor R este in realitate un vehicul blindat mediu, dezvoltat ca rezultat al unei cooperari strategice intre firma de vehicule militare Rheinmetall MAN (RMMV) din Germania si Achleitner din Austria, bazat pe MAN TGM de 18 tone (varianta militara). Survivor R a fost prezentat public pentru prima data la Eurosatory 2014 si a intrat la in martie 2017. Siku va ofera in varianta miniaturala varianta de transport a trupelor de politie. Pe sasiu si pe cutie sunt inscriptionate caracteristicile masinii adevarate. In interior ies in evidenta detaliile: scaune, bord. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 12,5 / 5,5 / 5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 17,5 / 8,5 / 6 cm

    PRP PRP: 100,00 Lei

    Pret de vanzare 92,00 Lei

  • BMW Z4 M40i, Siku 2347, scara 1:50

    Spectaculosul BMW Z4 M40i este acum oferit de Siku la scara 1:50 si cu optiunea de tuning M inclusa. Pentru aceasta sunt oferite in pachet un set suplimentar de 4 roti negre si abtibilde caracteristice versiunii M. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Utilizatorii pot decide in ce versiune vor sa foloseasca masina, standard sau M, decapotata sau cu hard-top, decorate sau nu cu abtibildele M incluse. Caroseria este integral realizata din metal. Un Hard-Top din plastic rezistent este inclus, acesta se poate monta/demonta manual. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii. O inovatie Siku care apare sub forma de optiune de tuning inclusa: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, din cele standard in cele pentru versiunea M, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa include tuningul, o pana sau un accident. Farurile sunt aplicate, din plastic transparent. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: 8,5 / 2,4 / 4,2 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 / 7,5 / 6,5 cm.
    80,00 Lei
  • Camion cu platforma si racheta, Siku 1614

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu racheta. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Corvette Stingray, Siku 2359, scara 1:50

    Spectaculosul Corvette Stingray este acum oferit de Siku la scara 1:50. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiul din plastic rezistent se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile si capota spate se deschid. O alta inovatie Siku: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Cu modelul C8 Stingray, etalonul masinilor sport din SUA, Chevrolet creează o adevărată revoluție: pentru prima data în traditia de aproape 70 de ani a vehiculului motorul nu mai este in fata, ci este instalat central, coboarand centrul de greutate – coupé-ul devine astfel semnificativ mai agil. Modelul real are un motor V8 de 500 CP care accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ trei secunde, iar acul vitezometrului urca la 312 km/h. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,2 x latime 3.9 x inaltime 2,5 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Tractor John Deere 8R 370, Siku 3290, scara 1:32

    Siku 3290 Tractor John Deere 8R.370, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat complet din metal cu exceptia cabinei detasabile, din plastic de calitate. Cabina este realizata avand ca exemplu tractorul real, fiind dotata si cu doua girofare realizate stilizat din plastic transparent. Inscriptionarile sunt realizate integral cu vopsea, fiind redate clar detalii ca numarul de inmatriculare, limitarea de viteza, faruri-stopuri, elementele tipice marcii John Deere. Este dotat cu sisteme metalice de cuplare a accesoriilor fata-spate. La partea din fata elementul de cuplare poate fi inlocuit cu o greutate fata, aceasta este inclusa, fiind realizata din plastic si imita forma greutatii din realitate. Inlocuirea se face manual cu ajutorul unui cursor aflat sub partea din fata a tractorului. Rotile sunt realizate din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc manual antrenand si volanul iar capota fata se ridica facand posibila observarea detaliilor stilizate ale motorului. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / inaltime / latime: 20 / 11 / 9 cm

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Camion container, Siku 1298

    Transport moloz sau gunoi - aceste camioane sunt de baza pe fiecare santier. Camionul din metal este dotat cu un container basculabil/detasabil din plastic rezistent. Containerul poate fi incarcate cu ajutorul excavatoarelor SIKU si a incarcatoarelor frontale cu roti. Dupa ce am ajuns la locul de descarcare, containerele pot fi descarcate manual cu ajutorul dispozitivului care pivoteaza ca in realitate. Dimensiuni: 8.1 x 3.5 x 4.8 cm. Nu se recomanda copiilor mai mici de 3 ani.
    25,00 Lei
  • Land Rover Defender, Siku 1549

    Toate provocarile unui teren dificil pot fi depasite cu un Land Rover! Munti abrupti, rape adanci sau drumuri impracticabile: Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua metalizata este cea reala din paleta producatorului, celebra "Land Rover Pagena Green", iar rotile sunt model sport, din cauciuc. Modelul Siku are o roata de rezerva la spate, masinuta fiind dotata si cu carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si lampile spate sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului iar pe sasiu sunt inscriptionate performantele motorului, aceasta fiind o inovatie Siku de traditie. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover si Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.2 cm
    30,00 Lei
  • Land Rover Defender Politie, Siku 1569

    Toate provocarile unei misiuni in teren dificil sau in zona de munte pot fi depasite cu un Land Rover de politie! Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku de politie este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua este cea reala din Germania, iar rotile sunt model sport, din cauciuc. Modelul Siku este dotat cu un girofar stilizat din plastic si cu un carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si lampile spate sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului iar pe sasiu sunt inscriptionate performantele motorului, aceasta fiind o inovatie Siku de traditie. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover si Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.5 cm
    30,00 Lei
  • Dodge Challenger Hellcat, Siku 1572

    Versiunea Hellcat a Dodge-ului Challenger este un supercar cu peste 700 CP, o forta de invidiat, aceasta imagine este valabila si in cazul miniaturii Siku realizate din metal a carei vopsea elaborata este o atractie in sine: culoarea liliac originala "Dodge Plum Crazy". Culoarea speciala contrasteaza flagrant cu verdele orbitor de pe aceste elemente: spoilerul urias din spate, gura de aer impresionanta de pe capota sau cu interiorul. In plus, vopseaua uimitoare Hellcat pe partile laterale si jantele sport negre (cu benzi de rulare cauciucate) – adauga o nota aparte acestei versiuni Dodge. Caroseria este fabricata din metal, iar sasiul din plastic rezistent, Dodge-ul poate face fata astfel cu usurinta celor mai tari cascadorii de pe pistele de curse din camera de joacă. Două usi generoase si geamul transparent dezvaluie reproducerea fidela a interiorului vehiculului. Farurile si stopurile din spate sunt, de asemenea, imprimate cu vopsea de calitate, astfel modelul Dodge se potriveste cu fratele sau mai mare pana la cel mai mic detaliu. Datorita cuplajului sau de remorca din spate, acest Dodge poate fi combinat cu diverse remorci siku. Usile pot fi deschise larg. Dimensiuni: 8,5 / 3,6 / 2,8 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Aston Martin GT4, Siku 1577

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul Aston Martin Vantage GT4, Blister15 cod Siku 1577. Reteta a fost mereu aceeasi in materie de masini sport elegante: motor puternic, pozitie joasa si design exclusiv. Masina sport britanica este oferita in miniatura de SIKU cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica "Long Beach Blue Metallic", inscriptionarea este realizata cu vopsea de calitate - AMR / Aston Martin Racing. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu existenta numerelor de inmatriculare si inscriptionarea precisa a farurilor si stopurilor. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,5 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Toyota GR Supra, Siku 1578

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat din metal modelul GR Supra, Blister15 cod Siku 1578. "Nimic nu este imposibil: Toyota". Producatorul japonez de automobile este inca 100% fidel promisiunii facute candva in reclamele sale Cu GR Supra, Toyota demonstreaza ca poate dezvolta si masini sport impresionante, cu o imagine cult. Stilul masinii sport in miniatura realizata de Siku este cool ca si in cazul modelului real: se combina cu maiestrie un ton sofisticat de carbon-argintiu inchis, cu jantele de culoare neagra. Sub capota modelului care se deschide manual este ascunsa replica detaliata a impozantului motor de 3,0 litri. Sasiul este fabricat din plastic negru robust, caroseria este realizată din metal farurile si stopurile din spate pot fi recunoscute după imprimarea lor fidela, conform designului originaa. Tipic pentru Siku: inscriptionarea performantelor masinii reale pe sasiu si jantele sport cu benzi de rulare cauciucate pentru o aderenta perfecta pe toate drumurile din camera de joaca din intreaga lume. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 2,4 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Set cadou constructii, Siku 6336
    Noutate

    Set cadou constructii, Siku 6336

    Siku va ofera un set compus din 3 vehicule de baza din domeniul constructiilor in culoarea Kingfisher Blue Metallic, 6 paleti si doua semne de circulatie caracteristice santierelor, toate combinate intr-un singur set. Realizate din metal si componente din plastic, aceste vehicule ofera diversitate in camera de joaca a copiilor. Camionul face ca manevrarea incarcaturilor sa fie mai usoara. Acesta are cabina si sasiul metalice si o bena basculabila din plastic. Oblonul spate se deschide pentru descarcarea rapida. Dimensiuni: 8 x 2,7 x 4,1 cm. Motostivuitorul Linde E35 are sasiul realizat din metal fiind dotat cu un brat culisant realizat din plastic. Dimensiuni 7,1 x 2,8 x 4,6 cm. Setul mai continue inca un vehicul excepțional de la Siku realizat din metal: Utilajul Liebherr 576. Anvelopele sale sunt confecționate din cauciuc de înalta calitate. Caroseria metalica este prevăzuta cu o cupa mobila. Detaliile fine precum și logo-ul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,5 / 3,0 / 3,2 cm. 6 paleti si doua semne realizate din plastic cu inaltimea de 5 cm sunt in pachet. Cutia este realizata elegant cu o fata transparenta astfel incat se pot vedea produsele. Dimensiuni cutie: 28,4 x 10 x 4,8 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
    77,00 Lei
  • Set logistica DHL, Siku  6335
    Noutate

    Set logistica DHL, Siku 6335

    Camioanele de livrari DHL galbene fac parte din scena străzii de zeci de ani. Curierii sar din vehiculele lor și se grăbesc cu pachetul către client. Dar cum ajunge pachetul curier? Odată cu setul logistic DHL oferit de Siku, logistica complexă a livrării pachetelor devine ușor de înțeles și reprezintă un subiect de joc interesant. Setul constă intr-un motostivuitor metalic, 2 palet, cutii mici din plastic, un camion metalic, o dubă de livrare - toate în schema tipică de culori DHL.
    79,00 Lei
  • Volkswagen T6 California, Siku 1922, scara 1:50

    VW T6 California la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, macheta si jucarie in acelasi timp. Este dotat cu accesorii de camping: o masa cu doua scaune in miniatura. Capota din spate se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat iar inscriptionarile sunt realizate cu vopsea de inalta calitate: siglele VW actuale fata-spate, inscriptionarea "California" in spate. Detaliile fine ale T6-ului la scara 1: 50 continua si la nivelul vopselei in doua tonuri sau la detaliile interiorului foarte bine redate. Este dotat cu un carlig de remorcare. Trapa de pe acoperis se deschide ca in realitate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni microbuz: Lungime: 10,4 x 6,6 x 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra avand dimensiunile: 15,5 x 8,5 x 5 cm.

    PRP PRP: 80,00 Lei

    Pret de vanzare 78,00 Lei

  • Basculanta, Siku 1075

    Camion stilizat Scania, basculanta, realizat din metal (cabina si sasiu) cu bena realizata din plastic, in seria de buget 10, ambalat blister. Este basculabila manual. Dimensiuni 8,3 x 3 x 3,8 cm.
    20,00 Lei
  • Camion deszapezit, Siku 1309

    Camion stilizat Scania, deszapezit, realizat din metal (cabina si sasiu) cu structura din spate realizata din plastic, in seria 13, ambalat blister. Lama se poate pozitiona manual. Dimensiuni 9,3 x 3 x 3,6 cm.
    25,00 Lei
  • Volkswagen T5 pompieri, Siku 1460

    VW T5 face-lift la scara 1:55 este disponibil acum și in gama de masini de pompieri SIKU. Designul masiv si structura metalica este completat de jantele cu roți late din cauciuc, sigla VW si design-ul tipic german. Grila radiatorului este realizata detaliat punand in evidenta aspectul tipic VW împreună cu farurile integrate. Ușa spate care poate fi deschisa ușurează scoaterea obiectelor din masina. Un cuplaj de remorcă aflat in spate nu lasă nicio dorință neîmplinită pentru sarcinile de transport. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 3,6 cm
    25,00 Lei
  • Camion de gunoi Siku 1890, scara 1:87

    Camion gunoi Siku la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, rotile sunt din cauciuc. Un container de gunoi este inclus, acesta se pot transporta sau bascula cu un sistem similar cu cel din realitate, actionat manual. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile:17 x 7 x 5 cm. Lungime camion: 11 cm.
    80,00 Lei
  • Dodge Chalenger, Blister, Siku 1408

    Versiunea Hellcat a Dodge-ului Challenger este un supercar cu peste 700 CP. Aceasta putere permite mașinii sport americane o tractiune de invidiat, la fel si in cazul miniaturii Siku realizate din metal. In cazul acesteia materialul cauciucat al anvelopelor largi nu au probleme in a aplica forța pe sol. Farurile integrate față oferă modelului un aspect elegant. Intrarea și ieșirea este posibilă prin ușile care pot fi deschise larg. Include un cuplaj pentru remorcă. Puterea Challenger-ului il plasează pe primele locuri ale celor mai rapide mașini, chiar și în camera de joacă. Dimensiuni: 8,5 / 3,6 / 2,4 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Claas siloz Blister, Siku 1650

    Tractor Claas 7530 realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca pentru siloz. Aceasta are sasiu metalic si este echipata cu roti din cauciuc. Clapeta din spatele a benei basculabile poate fi deschisă. Dimensiuni: 16,9 x 3,8 x 4,8 cm.. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Masina de curse, Siku 1357

    Modelul masinuta de curse de la SIKU este realizat din metal si rulează pe anvelope cu tracțiune largă in goana de mare viteză prin camera de joacă. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.
    25,00 Lei
  • Tren de transport local, Siku 1013

    Siku 1013 este un model de tren de transport local realist și detaliat care este perfect pentru fanii de transport public. Este realizat din materiale de înaltă calitate care sunt durabile și rezistente la uzură. Modelul are o varietate de caracteristici, inclusiv o cabină de șofer detaliată și o serie de scaune de pasageri. Este o piesa minunata de colectie sau o jucarie pentru copiii cu varste de peste 3 ani.
    20,00 Lei
  • BMW 520i Paramedic, blister, Siku 1461

    O masina dinamica de salvare cu o caroserie practica, alba, combinată cu jante sport, inscriptionari urgente si girofar. Aceasta este impresia lasata de noul BMW Seria 5, model 520i. Designul dinamic al șasiului inscriptionat cu performantele masinii este accentuat de grila radiatorului în formă de rinichi și farurile integrate, tipice BMW. Ușile fata cu deschidere largă facilitează intrarea și ieșirea. Este dotat cu carlig de remorcare capabil să facă față tuturor remorcilor SIKU din gama Blister. Modelul BMW al seriei 5 se alătură unei serii de modele de salvare precum VW Multivan (cod 1462). Cu BMW Seria 5, parcul auto SIKU este completat de un vehicul de excepție. Puterea seriei 5 o plasează pe primele locuri ale celor mai rapide masini de salvare, chiar și în sala de joacă. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 2,5 cm
    25,00 Lei
  • Incarcator telescopic Manitou, Siku 1482

    Utilaj solid realizat din metal, Manitou Telehandler, in seria 14, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si brat fata mobile actionat manual. Dimensiuni 8,9 x 3,7 x 3,6 cm.
    25,00 Lei
  • Avion privat, cu 7 lumini, scara 1:50, Siku 2526

    Simțiți-vă ca o stea de cinema sau un om de afaceri de succes cu avionul de afaceri Siku 2526! Trenul de aterizare cu roți din cauciuc poate fi pliat și extins pentru decolare și aterizare. Caroseria din plastic este roșie, iar aripile și coada sunt negre. Avionul are șapte lumini LED, a căror aranjament și frecvență de clipire sunt reproduse fidel, și anume: un far de aterizare și un far de poziție spate cu culoarea luminii albe, două lumini de poziție care clipesc în roșu sub și pe avion, o lumină de poziție verde la vârful aripii drepte și o lumină de poziție roșie la vârful aripii stângi. Astfel, se poate decola oricând liber și spontan – cel puțin în camera copiilor! Include 3 baterii LR44.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Volkswagen T1 Bus, scara 1:50, Siku 2361
    Noutate

    Volkswagen T1 Bus, scara 1:50, Siku 2361

    T1 de la Volkswagen este mai mult decat un vehicul – este o legenda! Povestea de succes a microbuzului german a inceput in anii 1950, iar fanii sai germani il numesc cu drag „Bulli” de la "Bus und Lieferwagen", adica microbuz si masina de livrari. A fost un simbol al miracolului economic german si al miscarii hippie in SUA. Datorita designului sau rotunjit, vopselei cu caracterul sau vintage, are o baza importanta de fani si astazi. Ca model Siku la scara 1:50 microbuzul cult VW T1 este disponibil in combinatia inconfundabila de culori alb/rosu cu roti avand profilul original. Caroseria si usile sunt din metal, iar sasiul este din plastic. Doua usi laterale pot fi deschise pe partea dreapta a vehiculului. Cuplajul sau de remorca permite ca T1 sa poata tracta remorci. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 9,9 cm / inaltime: 4,2 cm / latime: 3,9 cm.
    80,00 Lei
  • Volkswagen T1 bus, Oldschool custom, scara 1:50, Siku 2363
    Noutate

    Volkswagen T1 bus, Oldschool custom, scara 1:50, Siku 2363

    T1 de la Volkswagen este o legenda! Povestea de succes a microbuzului german a inceput in anii 1950, iar fanii sai germani il numesc cu drag „Bulli” de la "Bus und Lieferwagen", adica microbuz si masina de livrari. A fost un simbol al miracolului economic german si al miscarii hippie in SUA. Datorita designului sau rotunjit are o baza importanta de fani si astazi. Ca model Siku la scara 1:50 microbuzul cult VW T1 este disponibil si intr-o culoare speciala cu roti avand profilul "custom". Caroseria si usile sunt din metal, iar sasiul este din plastic. Doua usi laterale pot fi deschise pe partea dreapta a vehiculului. Cuplajul sau de remorca permite ca T1 sa poata tracta remorci. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 9,9 cm / inaltime: 4,2 cm / latime: 3,9 cm.
    80,00 Lei
  • Ford Mustang Mach-E 1400, Siku 1566
    Noutate

    Ford Mustang Mach-E 1400, Siku 1566

    Bine ați venit în lumea captivantă a electromobilității! Cu Mustang Mach-E 1400, Ford prezintă un SUV compact cu spirit sportiv. Și la scară mică, acesta captivează prin aspectul său caracteristic: caroserie metalică, farurile și stopurile evidențiate prin imprimare de înaltă calitate, jantele sport cu benzi de rulare cauciucate. Aspectul masinutei respecta originalul la nivel de detaliu. Șasiul și interiorul sunt fabricate din plastic robust. Vopseaua originala Ford Performance este deosebita, originală, fiind realizata cu vopsea de calitate. Dimensiuni: 8,0 / 3,5 / 2,5 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Audi Q4 e-tron, Siku 1567
    Noutate

    Audi Q4 e-tron, Siku 1567

    Q4 e-tron Audi fabricat de Siku in miniatura este in realitate un SUV compact avand un design curat și spirit sportiv. Și la scară mică, Q4 captivează prin aspectul său caracteristic: de la caroseria metalică avand trapa transparenta, la farurile și stopurile evidențiate prin imprimare de înaltă calitate și până la jantele sport cu benzi de rulare cauciucate, modelul se potrivește cu mașina originală. la nivel de detaliu. Șasiul și interiorul sunt fabricate din plastic robust. Q4 e-tron de la Siku este gata în orice moment pentru expediții și aventuri, fie în oras, fie pe teren fiind dotat si cu un carlig de remorcare. Vopseaua atrăgătoare a Q4 e-tron Siku este de fapt culoarea originală Geyser Blue Metallic de la Audi, cu inscripții albe „e-tron”. Dimensiuni: 8,3 / 3,2 / 2,7 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Land Rover Defender pompieri, Siku 1568
    Noutate

    Land Rover Defender pompieri, Siku 1568

    Toate provocarile unei misiuni in teren dificil sau in zona de munte pot fi depasite cu un Land Rover de pompieri! Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku in miniatura este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua este cea reala din Germania, iar rotile au banda de rulare din cauciuc. Modelul Siku este dotat cu un girofar stilizat din plastic si cu un carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si stopurile sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.5 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Audi R8 Spyder, blister, Siku 1316

    Lat, jos, musculos, R8-ul arată ca un prădător gata să atace. Modelul SIKU realizat din metal rulează pe anvelope cu tracțiune largă in goana de mare viteză prin camera de joacă. SIKU adaugă un frumos cabrio flotei sale de mașini super sport exclusiviste. Este realizat detaliat, cu faruri si stopuri aplicate, exact ca in realitate. Dimensiuni: 8,1 / 3,5 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Tractor John Deere 6215R, blister, Siku 1064
    Noutate

    Tractor John Deere 6215R, blister, Siku 1064

    Tractor solid realizat din metal, John Deere 6215R, in seria de buget 10, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila. Ușoare, puternice, inteligente: acestea sunt atributele seriei 6R de la John Deere. Modelul de top 6215 R asigură 250 CP și sunt caracterizate printr-un raport raport putere / greutate excelent și manevrabilitate excelentă, caracteristici pe care tractorul in miniatura de la Siku le demonstrează și în camera de joacă. Toate remorcile SIKU din seria BLISTER pot fi conectate la cuplajul remorcii. Dimensiuni 6,7 x 3,5 x 4,2 cm.
    20,00 Lei
  • Tractor Fendt 1050, blister, Siku 1063
    Noutate

    Tractor Fendt 1050, blister, Siku 1063

    Tractor solid realizat din metal, Fendt 1050 Vario cod Siku 1063, in seria de buget 10, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila. Dimensiuni 6,8 x 3,5 x 4,2 cm.
    20,00 Lei
  • Autobuz urban, Siku 1021
    Noutate

    Autobuz urban, Siku 1021

    Autobuzul din gama blister, miniaturala Siku este realizat la o scara aproximativa similara cu 1:87. Este realizat din metal si ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 8 x 3 x 5 cm. Dimensiuni: 8 x 2,4 x 3 cm. Acest model este perfect pentru fanii de transport public și este, de asemenea, o jucărie excelentă pentru copiii cu vârste de peste 3 ani.
    20,00 Lei
  • Chevrolet Camaro muscle car, Siku 1538
    Noutate

    Chevrolet Camaro muscle car, Siku 1538

    Model de mașină Chevrolet Camaro în scară 1:55, Siku 1538. Este fabricat din metal și plastic de înaltă calitate și are o varietate de caracteristici, inclusiv un interior detaliat, se deschide capota, cu motor detaliat. Modelul este, de asemenea, extrem de mobil și poate fi manevrat cu ușurință pe orice suprafață. Este o piesă minunata de colecție sau o jucărie pentru copiii cu vârste de peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Bentley Continental GT V8 Convertible, Siku 1507

    Întotdeauna conducerea unui Bentley are ceva special. Si acest Bentley de la Siku este cu adevărat special: galben și 520 CP. Când soarele strălucește, acoperișul complet coborât al decapotabilei este o invitație la o croazieră relaxată. Pe modelul SIKU realizat din metal, cu faruri si stopuri aplicate, anvelopele de tracțiune montate pe jante de sport negru mat oferă contactul necesar pe suprafața drumului din camera de joaca. Noul Continental GT V8 Convertible extinde astfel flota deja impresionantă de mașini sport care oferă multă distracție la volan, în special in versiuni decapotabile. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • John Deere 8R 410 cu anvelope duble, scara 1:32, Siku 3292

    Jucarie si macheta in acelasi timp, la scara 1:32. Cateva din performantele tractorului adevarat: 443 CP, motor Diesel de 9 litri cu 6 cilindri. O greutate de de 14 tone. 8R 410 este unul dintre cele mai puternice tractoare John Deere. Sistemul electronic cu noua transmisie eAutoPower ofera un cuplu imediat chiar si in conditii grele. Ampatamentul cu anvelopele duble este de 3,05 metri – ce colos impresionant! Siku Farmer prezinta 8R 410 intr-o editie speciala cu roti duble, acesta fiind o dezvoltare ulterioara exclusiva a modelului real, reproducand la scara 1:32 tractorul original in detaliu. John Deere 8R 410 ofera o experienta de joc remarcabila pentru fanii tractoarelor, copii sau colectionari. Capota, aripile fata si spate, sasiul modelului sunt fabricate din metal. Frumoasele jante John Deere au anvelope duble masive din material cauciucat cu profil agricol original pentru aderenta optima. Cabina poate fi demontata si ofera acces la volan. Cuplajul standard SIKU fata / spate din metal, cu elemente mobile, face posibila cuplarea accesoriilor Siku. Inscriptionarile sunt realizate integral cu vopsea, fiind redate clar detalii ca numarul de inmatriculare, limitarea de viteza, faruri-stopuri, elementele tipice marcii John Deere. La partea din fata elementul de cuplare poate fi inlocuit cu o greutate fata, aceasta este inclusa, fiind realizata din plastic si imitand forma greutatii din realitate. Inlocuirea se face manual cu ajutorul unui cursor aflat sub partea din fata a tractorului. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc manual antrenand si volanul iar capota fata se ridica facand posibila observarea detaliilor stilizate ale motorului. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiunile tractorului: Lungime / latime / inaltime: 20 / 15.5 / 11.2 cm.
    249,00 Lei
  • Tractor John Deere 6210R, scara 1:32, Siku 3282
    Noutate

    Tractor John Deere 6210R, scara 1:32, Siku 3282

    Tractor John Deere 6210R Siku1:32, cod 3282, replica fidela a tractorului original la scara 1:32 este realizat integral din metal: sasiu, capota, elemente de prindere, etc.) iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Totul este realizat exact dupa specificatiile versiunii originale: farurile sunt aplicate si respecta design-ul original, la fel si girofarele. Puternicul tractor John Deere este potrivit pentru a orice accesoriu sau remorca din gama Siku 1:32 Farmer. Tractorul John Deere are, de asemenea, o punte fata pendulara, exact ca la tractoarele reale si care poate coti. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Se recomandă copiilor peste 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / înălțime / lățime: 18 x 10 x 9 cm

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Camion Volvo FH16 cu macara, Siku 1683
    Noutate

    Camion Volvo FH16 cu macara, Siku 1683

    Camion Volvo FH16 750HP realizat de Siku la scara 1:87 din metal (cabina-sasiu) cu roti din cauciuc si remorca cu sasiu metalic echipata pentru transport container. Camionul Volvo original are 500 CP, patru axe, ridicare container cu cârlig și macara: containerul basculant HGVeste multifuncțional pentru șantier. Macara poate fi rotita la 360 de grade. Echipată cu două îmbinări stabile, macara poate fi de asemenea manevrată în diferite poziții. Cu ajutorul mecanismului manual ridicător, containerul basculant poate fi descărcat, apoi reîncărcat și tras înapoi pe vehicul. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Dimensiuni camion: 13 x 3 x 6 cm.
    45,00 Lei