Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 49 până la 96 din 222 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
 • BMW Z4 M40i, Siku 2347, scara 1:50

  Spectaculosul BMW Z4 M40i este acum oferit de Siku la scara 1:50 si cu optiunea de tuning M inclusa. Pentru aceasta sunt oferite in pachet un set suplimentar de 4 roti negre si abtibilde caracteristice versiunii M. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Utilizatorii pot decide in ce versiune vor sa foloseasca masina, standard sau M, decapotata sau cu hard-top, decorate sau nu cu abtibildele M incluse. Caroseria este integral realizata din metal. Un Hard-Top din plastic rezistent este inclus, acesta se poate monta/demonta manual. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii. O inovatie Siku care apare sub forma de optiune de tuning inclusa: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, din cele standard in cele pentru versiunea M, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa include tuningul, o pana sau un accident. Farurile sunt aplicate, din plastic transparent. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: 8,5 / 2,4 / 4,2 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 / 7,5 / 6,5 cm.

  PRP PRP: 80,00 Lei

  Pret de vanzare 73,00 Lei

 • Tren local sageata, Blister Siku 1646

  Nu este nicio problemă pentru copii și colecționarii SIKU să treacă la transportul public - acum trenul local este inclus și în catalogul Siku! O caracteristică specială a acestui model metalic Siku la scara 1:120 extrem de detaliat sunt accesoriile de conexiune față și spate. Acestea fac posibilă conectarea mai multor trenuri printr-un click și extinderea trenului, după dorință. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Dimensiuni: 17,8 x 2,4 x 3 cm.
  45,00 Lei
 • Excavator metalic Siku 3560 Wacker Neuson EW65 la scara 1:50

  Model metalic la scara 1:50 si jucarie detaliata solida in acelasi timp. Excavatorul mobil Wacker Neuson EW 65 este ideal pentru orice santier din camera copiilor sau o vitrina a colectionarului. Este dotat cu functii extinse: sasiu melalic cu roti echipate cu anvelope duble avand profil gros de santier, cabina detaliata care se poate roti manual impreuna cu bratul metalic detaliat, lama fata mobila, glisanta. O aparitie noua din lumea jucăriilor Siku, ideal ca un cadou pentru fanii excavatoarelor mari si mici. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Continutul cutiei: 1x excavator mobil siku 3560 Wacker Neuson EW65, scara: 1:50, dimensiuni: 14,4 x 4,3 x 5,8 cm.
  80,00 Lei
 • Incarcator telescopic Manitou MHT 10230, Siku 3507, Scara 1:50

  MHT 10230 este unul din cele mai noi modele de la Manitou, un jucator mare pe santier. Bratul mobil de incarcare cu furca pentru paleți poate fi intins telescopic, manual, pentru a transporta materialele la înălțimi mai mari. În plus, modelul este echipat cu un carlig pentru o remorcă (neinclusa dar se poate comanda separat) și este prevăzut cu un palet ca accesoriu (inclus, dar se pot comanda mai multi paleti separat). Bratul cupei este solid, realizat din metal. Rotile cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 18 cm / inaltime: 10 cm / latime: 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 23 cm / inaltime: 12 cm / latime: 7 cm

  PRP PRP: 135,00 Lei

  Pret de vanzare 125,00 Lei

 • Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645
  Top Favorite

  Tractor Fendt Vario forestier, Siku 1645

  Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca forestiera. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru transport lemn si dotata cu macara. Bustenii sunt realizati din plastic si sunt inclusi. Dimensiuni: 14,7 x 3,9 x 5,8 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Tractor New Holland T8, Blister, Siku 1668

  Un tractor standard în fermele europene: New Holland T8. In lumea miniaturala Siku acesta este oferit acum impreuna cu pulverizatorul Amazone în seria Blister 16. Acest duo agricol este complet compatibil cu toate celelalte tractoare și remorci din seria Blister. În ceea ce privește versiunea Siku, unitatea de pulverizat poate fi extinsă exact ca in realitate ajungand la o latime de 21 cm. Dimensiuni: 13,1 x 3,8 x 4,3 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Macara Blister 16, Siku 1623

  Macara metalica din gama blister realizata de Siku din metal. Bratul este telescopic. Este dotata cu suporti laterali culisanti de stabilizare. Dimensiuni: 14,7 x 3 x 24 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Volkswagen T6 California, Siku 1922, scara 1:50

  VW T6 California la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, macheta si jucarie in acelasi timp. Este dotat cu accesorii de camping: o masa cu doua scaune in miniatura. Capota din spate se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat iar inscriptionarile sunt realizate cu vopsea de inalta calitate: siglele VW actuale fata-spate, inscriptionarea "California" in spate. Detaliile fine ale T6-ului la scara 1: 50 continua si la nivelul vopselei in doua tonuri sau la detaliile interiorului foarte bine redate. Este dotat cu un carlig de remorcare. Trapa de pe acoperis se deschide ca in realitate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni microbuz: Lungime: 10,4 x 6,6 x 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra avand dimensiunile: 15,5 x 8,5 x 5 cm.

  PRP PRP: 80,00 Lei

  Pret de vanzare 78,00 Lei

 • Corvette Stingray, Siku 2359, scara 1:50

  Spectaculosul Corvette Stingray este acum oferit de Siku la scara 1:50. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiul din plastic rezistent se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile si capota spate se deschid. O alta inovatie Siku: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Cu modelul C8 Stingray, etalonul masinilor sport din SUA, Chevrolet creează o adevărată revoluție: pentru prima data în traditia de aproape 70 de ani a vehiculului motorul nu mai este in fata, ci este instalat central, coboarand centrul de greutate – coupé-ul devine astfel semnificativ mai agil. Modelul real are un motor V8 de 500 CP care accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ trei secunde, iar acul vitezometrului urca la 312 km/h. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,2 x latime 3.9 x inaltime 2,5 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
  60,00 Lei
 • Tractor John Deere 8R 370, Siku 3290, scara 1:32

  Siku 3290 Tractor John Deere 8R.370, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat complet din metal cu exceptia cabinei detasabile, din plastic de calitate. Cabina este realizata avand ca exemplu tractorul real, fiind dotata si cu doua girofare realizate stilizat din plastic transparent. Inscriptionarile sunt realizate integral cu vopsea, fiind redate clar detalii ca numarul de inmatriculare, limitarea de viteza, faruri-stopuri, elementele tipice marcii John Deere. Este dotat cu sisteme metalice de cuplare a accesoriilor fata-spate. La partea din fata elementul de cuplare poate fi inlocuit cu o greutate fata, aceasta este inclusa, fiind realizata din plastic si imita forma greutatii din realitate. Inlocuirea se face manual cu ajutorul unui cursor aflat sub partea din fata a tractorului. Rotile sunt realizate din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc manual antrenand si volanul iar capota fata se ridica facand posibila observarea detaliilor stilizate ale motorului. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / inaltime / latime: 20 / 11 / 9 cm

  PRP PRP: 200,00 Lei

  Pret de vanzare 188,00 Lei

 • Camion container, Siku 1298

  Transport moloz sau gunoi - aceste camioane sunt de baza pe fiecare santier. Camionul din metal este dotat cu un container basculabil/detasabil din plastic rezistent. Containerul poate fi incarcate cu ajutorul excavatoarelor SIKU si a incarcatoarelor frontale cu roti. Dupa ce am ajuns la locul de descarcare, containerele pot fi descarcate manual cu ajutorul dispozitivului care pivoteaza ca in realitate. Dimensiuni: 8.1 x 3.5 x 4.8 cm. Nu se recomanda copiilor mai mici de 3 ani.
  25,00 Lei
 • Land Rover Defender, Siku 1549

  Toate provocarile unui teren dificil pot fi depasite cu un Land Rover! Munti abrupti, rape adanci sau drumuri impracticabile: Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua metalizata este cea reala din paleta producatorului, celebra "Land Rover Pagena Green", iar rotile sunt model sport, din cauciuc. Modelul Siku are o roata de rezerva la spate, masinuta fiind dotata si cu carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si lampile spate sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului iar pe sasiu sunt inscriptionate performantele motorului, aceasta fiind o inovatie Siku de traditie. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover si Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.2 cm
  30,00 Lei
 • Land Rover Defender Politie, Siku 1569

  Toate provocarile unei misiuni in teren dificil sau in zona de munte pot fi depasite cu un Land Rover de politie! Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku de politie este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua este cea reala din Germania, iar rotile sunt model sport, din cauciuc. Modelul Siku este dotat cu un girofar stilizat din plastic si cu un carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si lampile spate sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului iar pe sasiu sunt inscriptionate performantele motorului, aceasta fiind o inovatie Siku de traditie. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover si Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.5 cm
  30,00 Lei
 • Dodge Challenger Hellcat, Siku 1572

  Versiunea Hellcat a Dodge-ului Challenger este un supercar cu peste 700 CP, o forta de invidiat, aceasta imagine este valabila si in cazul miniaturii Siku realizate din metal a carei vopsea elaborata este o atractie in sine: culoarea liliac originala "Dodge Plum Crazy". Culoarea speciala contrasteaza flagrant cu verdele orbitor de pe aceste elemente: spoilerul urias din spate, gura de aer impresionanta de pe capota sau cu interiorul. In plus, vopseaua uimitoare Hellcat pe partile laterale si jantele sport negre (cu benzi de rulare cauciucate) – adauga o nota aparte acestei versiuni Dodge. Caroseria este fabricata din metal, iar sasiul din plastic rezistent, Dodge-ul poate face fata astfel cu usurinta celor mai tari cascadorii de pe pistele de curse din camera de joacă. Două usi generoase si geamul transparent dezvaluie reproducerea fidela a interiorului vehiculului. Farurile si stopurile din spate sunt, de asemenea, imprimate cu vopsea de calitate, astfel modelul Dodge se potriveste cu fratele sau mai mare pana la cel mai mic detaliu. Datorita cuplajului sau de remorca din spate, acest Dodge poate fi combinat cu diverse remorci siku. Usile pot fi deschise larg. Dimensiuni: 8,5 / 3,6 / 2,8 cm
  30,00 Lei
 • Aston Martin GT4, Siku 1577

  Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul Aston Martin Vantage GT4, Blister15 cod Siku 1577. Reteta a fost mereu aceeasi in materie de masini sport elegante: motor puternic, pozitie joasa si design exclusiv. Masina sport britanica este oferita in miniatura de SIKU cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica "Long Beach Blue Metallic", inscriptionarea este realizata cu vopsea de calitate - AMR / Aston Martin Racing. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu existenta numerelor de inmatriculare si inscriptionarea precisa a farurilor si stopurilor. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,5 cm
  30,00 Lei
 • Toyota GR Supra, Siku 1578

  Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat din metal modelul GR Supra, Blister15 cod Siku 1578. "Nimic nu este imposibil: Toyota". Producatorul japonez de automobile este inca 100% fidel promisiunii facute candva in reclamele sale Cu GR Supra, Toyota demonstreaza ca poate dezvolta si masini sport impresionante, cu o imagine cult. Stilul masinii sport in miniatura realizata de Siku este cool ca si in cazul modelului real: se combina cu maiestrie un ton sofisticat de carbon-argintiu inchis, cu jantele de culoare neagra. Sub capota modelului care se deschide manual este ascunsa replica detaliata a impozantului motor de 3,0 litri. Sasiul este fabricat din plastic negru robust, caroseria este realizată din metal farurile si stopurile din spate pot fi recunoscute după imprimarea lor fidela, conform designului originaa. Tipic pentru Siku: inscriptionarea performantelor masinii reale pe sasiu si jantele sport cu benzi de rulare cauciucate pentru o aderenta perfecta pe toate drumurile din camera de joaca din intreaga lume. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 2,4 cm
  30,00 Lei
 • Basculanta, Siku 1075

  Camion stilizat Scania, basculanta, realizat din metal (cabina si sasiu) cu bena realizata din plastic, in seria de buget 10, ambalat blister. Este basculabila manual. Dimensiuni 8,3 x 3 x 3,8 cm.
  20,00 Lei
 • Masina de curse, Siku 1357

  Modelul masinuta de curse de la SIKU este realizat din metal si rulează pe anvelope cu tracțiune largă in goana de mare viteză prin camera de joacă. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.
  25,00 Lei
 • Siku World 5506 Heliport

  Există cineva care nu ar vrea să folosească un Heli-Taxi pentru a evita blocajul din traficul urban? Acest lucru este acum posibil în SIKUWORLD. Noul heliport oferă oportunități optime de aterizare, zi sau noapte, pentru elicoptere de 1:87 și 1:50. Pentru zboruri târziu seara, platforma de aterizare este inscriptionata cu un marcaj special, care lumineaza câteva minute după ce iluminarea camerei a fost oprită, astfel încât elicopterele care ajung mai târziu să poată ateriza în siguranță. O altă caracteristică a acestui model este folosirea variabilă. Locul de aterizare poate fi integrat în SIKUWORLD sau utilizat în afara acestuia, cu alte jocuri sau jucarii pe care le aveti deja. Acest lucru este posibil datorită designului special al plăcii de bază, care poate fi așezata pe covor sau pe masă, fără mijloace suplimentare. În cazul în care inserția de pe partea inferioară este inversată, devine disponibil conectorul SIKUWORLD bine cunoscut, astfel încât locul de aterizare să poată fi conectat în siguranță sistemul SIKUWORLD. Accesul la locul de aterizare poate fi traversat de vehicule până la scara 1:50, la fel ca platforma de aterizare. În cazul în care vehiculul este prea mare, este ușor să scoateți acoperișul galben al tunelului de la intrare, astfel încât accesul să fie posibil pentru masini mai mari. Un elicopter cu marcajul "HELI TAXI" la scara 1:87 este furnizat ca accesoriu la set.

  PRP PRP: 145,00 Lei

  Pret de vanzare 100,00 Lei

 • Camion cu platforma si racheta, Siku 1614

  Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu racheta. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • MINI Countryman, SIku 1454

  Acest model compact are uși care se deschid si dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate alcatuiesc o potrivire perfectă. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.
  25,00 Lei
 • Camion de gunoi Siku 1890, scara 1:87

  Camion gunoi Siku la scara 1:87 cu cabina si sasiu metalice, rotile sunt din cauciuc. Un container de gunoi este inclus, acesta se pot transporta sau bascula cu un sistem similar cu cel din realitate, actionat manual. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile:17 x 7 x 5 cm. Lungime camion: 11 cm.
  80,00 Lei
 • BMW 520i Politie, Siku 1401

  O masina dinamica de politie cu o caroserie practica, argintie, combinată cu jante sport. Aceasta este impresia lasata de noul BMW Seria 5, model 520i. Designul dinamic al șasiului inscriptionat cu performantele masinii este accentuat de grila radiatorului în formă de rinichi și farurile integrate, tipice BMW. Ușile cu deschidere largă facilitează intrarea și ieșirea. Este dotat cu carlig de remorcare capabil să facă față tuturor remorcilor SIKU din gama Blister. Modelul BMW al seriei 5 se alătură unei serii de modele de politie precum Mercedes-Benz E 350 CDI (cod 1504). Cu BMW Seria 5, parcul auto SIKU este completat de un vehicul de excepție. Puterea seriei 5 o plasează pe primele locuri ale celor mai rapide masini de politie, chiar și în sala de joacă. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 2,5 cm
  25,00 Lei
 • Dodge Chalenger, Blister, Siku 1408

  Versiunea Hellcat a Dodge-ului Challenger este un supercar cu peste 700 CP. Aceasta putere permite mașinii sport americane o tractiune de invidiat, la fel si in cazul miniaturii Siku realizate din metal. In cazul acesteia materialul cauciucat al anvelopelor largi nu au probleme in a aplica forța pe sol. Farurile integrate față oferă modelului un aspect elegant. Intrarea și ieșirea este posibilă prin ușile care pot fi deschise larg. Include un cuplaj pentru remorcă. Puterea Challenger-ului il plasează pe primele locuri ale celor mai rapide mașini, chiar și în camera de joacă. Dimensiuni: 8,5 / 3,6 / 2,4 cm
  25,00 Lei
 • Tractor Claas siloz Blister, Siku 1650

  Tractor Claas 7530 realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca pentru siloz. Aceasta are sasiu metalic si este echipata cu roti din cauciuc. Clapeta din spatele a benei basculabile poate fi deschisă. Dimensiuni: 16,9 x 3,8 x 4,8 cm.. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Set cadou constructii, Siku 6336
  Noutate

  Set cadou constructii, Siku 6336

  Siku va ofera un set compus din 3 vehicule de baza din domeniul constructiilor in culoarea Kingfisher Blue Metallic, 6 paleti si doua semne de circulatie caracteristice santierelor, toate combinate intr-un singur set. Realizate din metal si componente din plastic, aceste vehicule ofera diversitate in camera de joaca a copiilor. Camionul face ca manevrarea incarcaturilor sa fie mai usoara. Acesta are cabina si sasiul metalice si o bena basculabila din plastic. Oblonul spate se deschide pentru descarcarea rapida. Dimensiuni: 8 x 2,7 x 4,1 cm. Motostivuitorul Linde E35 are sasiul realizat din metal fiind dotat cu un brat culisant realizat din plastic. Dimensiuni 7,1 x 2,8 x 4,6 cm. Setul mai continue inca un vehicul excepțional de la Siku realizat din metal: Utilajul Liebherr 576. Anvelopele sale sunt confecționate din cauciuc de înalta calitate. Caroseria metalica este prevăzuta cu o cupa mobila. Detaliile fine precum și logo-ul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,5 / 3,0 / 3,2 cm. 6 paleti si doua semne realizate din plastic cu inaltimea de 5 cm sunt in pachet. Cutia este realizata elegant cu o fata transparenta astfel incat se pot vedea produsele. Dimensiuni cutie: 28,4 x 10 x 4,8 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
  77,00 Lei
 • Tramvai Siku 1011
  Noutate

  Tramvai Siku 1011

  Un tramvai realist si detaliat, realizat din metal si plastic de inalta calitate. Are o cabina de sofer detaliata, cu pantograf si o serie de scaune de pasageri. Tramvaiul este extrem de mobil si poate fi usor manevrat. Este o piesa minunata de colectie sau o jucarie pentru copiii cu varste de peste 3 ani.
  20,00 Lei
 • BMW 520i Paramedic, blister, Siku 1461

  O masina dinamica de salvare cu o caroserie practica, alba, combinată cu jante sport, inscriptionari urgente si girofar. Aceasta este impresia lasata de noul BMW Seria 5, model 520i. Designul dinamic al șasiului inscriptionat cu performantele masinii este accentuat de grila radiatorului în formă de rinichi și farurile integrate, tipice BMW. Ușile fata cu deschidere largă facilitează intrarea și ieșirea. Este dotat cu carlig de remorcare capabil să facă față tuturor remorcilor SIKU din gama Blister. Modelul BMW al seriei 5 se alătură unei serii de modele de salvare precum VW Multivan (cod 1462). Cu BMW Seria 5, parcul auto SIKU este completat de un vehicul de excepție. Puterea seriei 5 o plasează pe primele locuri ale celor mai rapide masini de salvare, chiar și în sala de joacă. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 2,5 cm
  25,00 Lei
 • Volkswagen T1 Bus, scara 1:50, Siku 2361
  Noutate

  Volkswagen T1 Bus, scara 1:50, Siku 2361

  T1 de la Volkswagen este mai mult decat un vehicul – este o legenda! Povestea de succes a microbuzului german a inceput in anii 1950, iar fanii sai germani il numesc cu drag „Bulli” de la "Bus und Lieferwagen", adica microbuz si masina de livrari. A fost un simbol al miracolului economic german si al miscarii hippie in SUA. Datorita designului sau rotunjit, vopselei cu caracterul sau vintage, are o baza importanta de fani si astazi. Ca model Siku la scara 1:50 microbuzul cult VW T1 este disponibil in combinatia inconfundabila de culori alb/rosu cu roti avand profilul original. Caroseria si usile sunt din metal, iar sasiul este din plastic. Doua usi laterale pot fi deschise pe partea dreapta a vehiculului. Cuplajul sau de remorca permite ca T1 sa poata tracta remorci. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 9,9 cm / inaltime: 4,2 cm / latime: 3,9 cm.
  80,00 Lei
 • Volkswagen T1 bus, Oldschool custom, scara 1:50, Siku 2363
  Noutate

  Volkswagen T1 bus, Oldschool custom, scara 1:50, Siku 2363

  T1 de la Volkswagen este o legenda! Povestea de succes a microbuzului german a inceput in anii 1950, iar fanii sai germani il numesc cu drag „Bulli” de la "Bus und Lieferwagen", adica microbuz si masina de livrari. A fost un simbol al miracolului economic german si al miscarii hippie in SUA. Datorita designului sau rotunjit are o baza importanta de fani si astazi. Ca model Siku la scara 1:50 microbuzul cult VW T1 este disponibil si intr-o culoare speciala cu roti avand profilul "custom". Caroseria si usile sunt din metal, iar sasiul este din plastic. Doua usi laterale pot fi deschise pe partea dreapta a vehiculului. Cuplajul sau de remorca permite ca T1 sa poata tracta remorci. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 9,9 cm / inaltime: 4,2 cm / latime: 3,9 cm.
  80,00 Lei
 • Ford Mustang Mach-E 1400, Siku 1566
  Noutate

  Ford Mustang Mach-E 1400, Siku 1566

  Bine ați venit în lumea captivantă a electromobilității! Cu Mustang Mach-E 1400, Ford prezintă un SUV compact cu spirit sportiv. Și la scară mică, acesta captivează prin aspectul său caracteristic: caroserie metalică, farurile și stopurile evidențiate prin imprimare de înaltă calitate, jantele sport cu benzi de rulare cauciucate. Aspectul masinutei respecta originalul la nivel de detaliu. Șasiul și interiorul sunt fabricate din plastic robust. Vopseaua originala Ford Performance este deosebita, originală, fiind realizata cu vopsea de calitate. Dimensiuni: 8,0 / 3,5 / 2,5 cm

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 25,00 Lei

 • Audi Q4 e-tron, Siku 1567
  Noutate

  Audi Q4 e-tron, Siku 1567

  Q4 e-tron Audi fabricat de Siku in miniatura este in realitate un SUV compact avand un design curat și spirit sportiv. Și la scară mică, Q4 captivează prin aspectul său caracteristic: de la caroseria metalică avand trapa transparenta, la farurile și stopurile evidențiate prin imprimare de înaltă calitate și până la jantele sport cu benzi de rulare cauciucate, modelul se potrivește cu mașina originală. la nivel de detaliu. Șasiul și interiorul sunt fabricate din plastic robust. Q4 e-tron de la Siku este gata în orice moment pentru expediții și aventuri, fie în oras, fie pe teren fiind dotat si cu un carlig de remorcare. Vopseaua atrăgătoare a Q4 e-tron Siku este de fapt culoarea originală Geyser Blue Metallic de la Audi, cu inscripții albe „e-tron”. Dimensiuni: 8,3 / 3,2 / 2,7 cm

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 25,00 Lei

 • Tractor Fendt 1050, blister, Siku 1063
  Noutate

  Tractor Fendt 1050, blister, Siku 1063

  Tractor solid realizat din metal, Fendt 1050 Vario cod Siku 1063, in seria de buget 10, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila. Dimensiuni 6,8 x 3,5 x 4,2 cm.
  20,00 Lei
 • Tractor Steyr CVT cu cositoare Pöttinger, Siku 1672
  Noutate

  Tractor Steyr CVT cu cositoare Pöttinger, Siku 1672

  Steyr CVT cu cositoare Pöttinger. O combinație inovatoare completează gama seriei 16 SIKU: combinatia Steyr CVT și cositoarea premium Pöttinger detașabila si pliabila, tractorul fiind astfel gata de transfer pentru alte locuri de muncă. Unitatea de cosire spate se pliază pentru transportul rutier. Dimensiuni: 11,3 x 11,8 x 4,3 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Tren de transport local, Siku 1013

  Siku 1013 este un model de tren de transport local realist și detaliat care este perfect pentru fanii de transport public. Este realizat din materiale de înaltă calitate care sunt durabile și rezistente la uzură. Modelul are o varietate de caracteristici, inclusiv o cabină de șofer detaliată și o serie de scaune de pasageri. Este o piesa minunata de colectie sau o jucarie pentru copiii cu varste de peste 3 ani.
  20,00 Lei
 • Autobuz urban, Siku 1021
  Noutate

  Autobuz urban, Siku 1021

  Autobuzul din gama blister, miniaturala Siku este realizat la o scara aproximativa similara cu 1:87. Este realizat din metal si ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 8 x 3 x 5 cm. Dimensiuni: 8 x 2,4 x 3 cm. Acest model este perfect pentru fanii de transport public și este, de asemenea, o jucărie excelentă pentru copiii cu vârste de peste 3 ani.
  20,00 Lei
 • Chevrolet Camaro muscle car, Siku 1538
  Noutate

  Chevrolet Camaro muscle car, Siku 1538

  Model de mașină Chevrolet Camaro în scară 1:55, Siku 1538. Este fabricat din metal și plastic de înaltă calitate și are o varietate de caracteristici, inclusiv un interior detaliat, se deschide capota, cu motor detaliat. Modelul este, de asemenea, extrem de mobil și poate fi manevrat cu ușurință pe orice suprafață. Este o piesă minunata de colecție sau o jucărie pentru copiii cu vârste de peste 3 ani.
  25,00 Lei
 • Bentley Continental GT V8, Siku 1483

  Întotdeauna conducerea unui Bentley are ceva special. Si acest Bentley de la Siku este cu adevărat special: in culoarea originala Bentley Magenta, usi care se pot deschide larg și 520 CP reprezinta invitația la o croazieră relaxată chiar daca e vorba traseul din camera de joaca sau display-ul unui colectionar. Pe modelul SIKU realizat din metal, cu faruri si stopuri aplicate, anvelopele de tracțiune montate pe jante de sport oferă contactul necesar pe suprafața drumului din camera de joaca. Noul Continental GT V8 extinde astfel flota deja impresionantă de mașini sport care oferă multă distracție la volan, în special modele de lux. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2,4 cm
  25,00 Lei
 • Bentley Continental GT V8 Convertible, Siku 1507

  Întotdeauna conducerea unui Bentley are ceva special. Si acest Bentley de la Siku este cu adevărat special: galben și 520 CP. Când soarele strălucește, acoperișul complet coborât al decapotabilei este o invitație la o croazieră relaxată. Pe modelul SIKU realizat din metal, cu faruri si stopuri aplicate, anvelopele de tracțiune montate pe jante de sport negru mat oferă contactul necesar pe suprafața drumului din camera de joaca. Noul Continental GT V8 Convertible extinde astfel flota deja impresionantă de mașini sport care oferă multă distracție la volan, în special in versiuni decapotabile. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2,3 cm
  25,00 Lei
 • John Deere 8R 410 cu anvelope duble, scara 1:32, Siku 3292

  Jucarie si macheta in acelasi timp, la scara 1:32. Cateva din performantele tractorului adevarat: 443 CP, motor Diesel de 9 litri cu 6 cilindri. O greutate de de 14 tone. 8R 410 este unul dintre cele mai puternice tractoare John Deere. Sistemul electronic cu noua transmisie eAutoPower ofera un cuplu imediat chiar si in conditii grele. Ampatamentul cu anvelopele duble este de 3,05 metri – ce colos impresionant! Siku Farmer prezinta 8R 410 intr-o editie speciala cu roti duble, acesta fiind o dezvoltare ulterioara exclusiva a modelului real, reproducand la scara 1:32 tractorul original in detaliu. John Deere 8R 410 ofera o experienta de joc remarcabila pentru fanii tractoarelor, copii sau colectionari. Capota, aripile fata si spate, sasiul modelului sunt fabricate din metal. Frumoasele jante John Deere au anvelope duble masive din material cauciucat cu profil agricol original pentru aderenta optima. Cabina poate fi demontata si ofera acces la volan. Cuplajul standard SIKU fata / spate din metal, cu elemente mobile, face posibila cuplarea accesoriilor Siku. Inscriptionarile sunt realizate integral cu vopsea, fiind redate clar detalii ca numarul de inmatriculare, limitarea de viteza, faruri-stopuri, elementele tipice marcii John Deere. La partea din fata elementul de cuplare poate fi inlocuit cu o greutate fata, aceasta este inclusa, fiind realizata din plastic si imitand forma greutatii din realitate. Inlocuirea se face manual cu ajutorul unui cursor aflat sub partea din fata a tractorului. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc manual antrenand si volanul iar capota fata se ridica facand posibila observarea detaliilor stilizate ale motorului. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiunile tractorului: Lungime / latime / inaltime: 20 / 15.5 / 11.2 cm.
  249,00 Lei
 • Tractor John Deere 6210R, scara 1:32, Siku 3282
  Noutate

  Tractor John Deere 6210R, scara 1:32, Siku 3282

  Tractor John Deere 6210R Siku1:32, cod 3282, replica fidela a tractorului original la scara 1:32 este realizat integral din metal: sasiu, capota, elemente de prindere, etc.) iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Totul este realizat exact dupa specificatiile versiunii originale: farurile sunt aplicate si respecta design-ul original, la fel si girofarele. Puternicul tractor John Deere este potrivit pentru a orice accesoriu sau remorca din gama Siku 1:32 Farmer. Tractorul John Deere are, de asemenea, o punte fata pendulara, exact ca la tractoarele reale si care poate coti. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Se recomandă copiilor peste 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / înălțime / lățime: 18 x 10 x 9 cm

  PRP PRP: 200,00 Lei

  Pret de vanzare 188,00 Lei

 • Land Rover Defender pompieri, Siku 1568
  Noutate

  Land Rover Defender pompieri, Siku 1568

  Toate provocarile unei misiuni in teren dificil sau in zona de munte pot fi depasite cu un Land Rover de pompieri! Defender 90 P400 AWD pur si simplu nu poate fi oprit. De mai bine de 70 de ani producatorul britanic de automobile a reprezentat etalonul in ceea ce priveste vehiculele de teren puternice si robuste. Modelul Siku in miniatura este la randul lui robust, are caroserie metalica si sasiu din plastic rezistent, fiind fiabil chiar si în gradina sau in camera de joaca. Trapa mare, cu geam transparent, ofera o imagine completa in interiorul vehiculului. Vopseaua este cea reala din Germania, iar rotile au banda de rulare din cauciuc. Modelul Siku este dotat cu un girofar stilizat din plastic si cu un carlig de cuplarea a remorcilor. Farurile si stopurile sunt imprimate fidel urmand detaliile originalului. Atat in fata cat si in spate sunt imprimate cu vopsea de calitate siglele Land Rover Defender. Dimensiuni: 7.8 / 3.6 / 3.5 cm

  PRP PRP: 30,00 Lei

  Pret de vanzare 25,00 Lei

 • Camion cu platforma si excavator, Blister 16, Siku 1611

  Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu excavator metalic. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • VW Beetle cu rulota, Blister, Siku 1629

  O mașină de life-style cu o istorie importanta, VW Beetle actual s-a integrat perfect în schema de design retro a producătorului auto din Wolfsburg. SIKU integrează, de asemenea, acest Beetle în actuala serie Blister. Fiind realizat din metal, acest model compact cabrio dotat cu carlig de remorcare si faruri integrate isi dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate fac o potrivire perfectă. Rulota este realizata cu sasiu metalic si structura din plastic rezistent. Dimensiuni: 16,4 x 3,6 x 4,1 cm
  45,00 Lei
 • BMW M3 Coupe, Siku 1450

  Masinuta BMW M3, metalica, albastru cu negru, rotile sunt din cauciuc cu profil similar rotilor adevarate, cu licenta oficiala BMW, ambalata blister in grupa de produse Siku Seria 14, scara 1:55, lungimea 8 cm, latimea 3 cm, inaltimea 2 cm
  25,00 Lei
 • Mercedes-Benz 300 SL, Siku 1470

  O mașină sport superbă din clasa de lux. Mercedes 300SL este o mașină de curse de lux. istorica. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar ușile sale tip aripi fluture îl fac special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 250 km / h. Dimensiuni: 8,3 / 3,3 / 2,4 cm
  25,00 Lei
 • Tractor Fendt cu tambur de irigare, Siku 1677

  Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca - set irigatii. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru un mosor cu un furtun plasat pe o bobina care se poate roti. Dimensiuni: 13,7 x 3,9 x 4,2 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
  45,00 Lei
 • Masinuta Lotus Elise, Siku 1531

  Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Lotus Elise. Secretul britanic a fost mereu acelasi in materie de masini sport: dimensiuni compacte, construcție inteligentă ușoară, un motor mediu si un pret rezonabil: de mai bine de 20 de ani, aceasta a fost si rețeta succesului masinii Lotus Elise. Mașina sport britanica se desprinde de mașinile mult mai puternice: 100 km / h se ating după numai 4,1 secunde. SIKU va ofera acest model cu roți sport negre cu anvelope largi din cauciuc si o culoare dinamica. Dimensiuni: 7,1 / 3,4 / 2,2 cm
  25,00 Lei