Jucariile Roadmax de la Bruder sunt solide, cu un design potrivit pentru copiii mici, cu multe functii realiste necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor.
 • Bruder Excavator Roadmax
  Excavatorul Roadmax de la Bruder are detalii realistice, special create pentru ca cei mici sa aiba parte de o joaca adevarata. Caracteristici: - cabina transparenta se poate deschide; - lama plugului este ajustabila si blocabila pe inaltime; - roti moi; - fabricat din materiale plastice de inalta calitate; - functii realistice, model in miniatura. Dimensiuni: 38,3 x 17 x 19,8 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 131,00 Lei

  Promotie 99,00 Lei

 • Bruder Basculanta Roadmax
  Basculanta Roadmax de la Bruder, confectionata din plastic de calitate, cu roti mari din cauciuc, ajutandu-i pe cei mici sa creeze propriul lor santier de constructii. Caracteristici: - fabricata din materiale plastice de calitate; - bascula inclinata in doua directii; - cauciucuri moi; - pentru utilizare in interior sau exterior. Dimensiuni: 38,3 x 17 x 19,8 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 141,00 Lei

  Promotie 110,00 Lei

 • Bruder incarcator Roadmax
  Incarcatorul Roadmax de la Bruder are functiile necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor. Caracteristici: - cabina se poate deschide; - inaltimea bratului poate fi ajustata; - roti moi; - design realistic; - fabricat din materiale plastice de calitate. Dimensiuni: 25.5 x 15.1 x 15.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 101,00 Lei

  Promotie 80,00 Lei