Jucariile Roadmax de la Bruder sunt solide, cu un design potrivit pentru copiii mici, cu multe functii realiste necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor.
 • Incarcator Bruder Roadmax
  Incarcatorul Roadmax de la Bruder are functiile necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor. Caracteristici: - cabina se poate deschide; - inaltimea bratului poate fi ajustata; - roti moi; - design realistic; - fabricat din materiale plastice de calitate. Dimensiuni: 25.5 x 15.1 x 15.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 101,00 Lei

  Promotie 79,00 Lei

 • Buldoexcavator Bruder Roadmax
  Buldoexcavator Roadmax de la Bruder are functiile necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor. - jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. - detalii si functii realistice. - roti moi; - se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor. Dimensiuni: 58.5 x 18.3 x 18.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 145,00 Lei

  Promotie 118,00 Lei