Jucariile Roadmax de la Bruder sunt solide, cu un design potrivit pentru copiii mici, cu multe functii realiste necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor.
 • Excavator Bruder Roadmax
  Excavatorul Roadmax de la Bruder are detalii realistice, special create pentru ca cei mici sa aiba parte de o joaca adevarata. Caracteristici: - cabina transparenta se poate deschide; - lama plugului este ajustabila si blocabila pe inaltime; - roti moi; - fabricat din materiale plastice de inalta calitate; - functii realistice, model in miniatura. Dimensiuni: 38,3 x 17 x 19,8 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 131,00 Lei

  Promotie 99,00 Lei

 • Basculanta Bruder Roadmax
  Basculanta Roadmax de la Bruder, confectionata din plastic de calitate, cu roti mari din cauciuc, ajutandu-i pe cei mici sa creeze propriul lor santier de constructii. Caracteristici: - fabricata din materiale plastice de calitate; - bascula inclinata in doua directii; - cauciucuri moi; - pentru utilizare in interior sau exterior. Dimensiuni: 38,3 x 17 x 19,8 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 141,00 Lei

  Promotie 118,00 Lei

 • Incarcator Bruder Roadmax
  Incarcatorul Roadmax de la Bruder are functiile necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor. Caracteristici: - cabina se poate deschide; - inaltimea bratului poate fi ajustata; - roti moi; - design realistic; - fabricat din materiale plastice de calitate. Dimensiuni: 25.5 x 15.1 x 15.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 101,00 Lei

  Promotie 79,00 Lei

 • Buldoexcavator Bruder Roadmax
  Buldoexcavator Roadmax de la Bruder are functiile necesare pentru ca si cei mai mici constructori sa invete lucrul in echipa si sa se bucure de proiectele lor. - jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. - detalii si functii realistice. - roti moi; - se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor. Dimensiuni: 58.5 x 18.3 x 18.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 145,00 Lei

  Promotie 118,00 Lei

 • Tractor cu incarcator, Bruder Roadmax
  Tractorul cu incarcator Bruder din gama Roadmax este o jucarie solida, cu un design potrivit pentru copii mici, cu multe functii realistice. Caracteristici: - tractorul are cabina din plastic transparent, si se poate deschide de sus, - este dotat cu roti moi, - cuva este functionala si poate fi blocata la o pozitie dorita, - cuva frontala poate fi inclinata cu ajutorul manerului. Dimensiuni: 35 x 18.3 x 18.5 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

  Preţ normal: 121,00 Lei

  Promotie 99,00 Lei