• Minifigurina LEGO seria 16 71013
  Bucura-te de aventuri noi si palpitante cu seria 16 de Minifigurine de colectie LEGO®. Fa cunostinta cu Razboinicul desertului, Baiatul pinguin, Regina de gheata, Spionul, Tipul banana, Excursionistul, Kickboxer, Baiatul sinistru, Sarlatanul, Robotul, Dracusorul dragalas, Castigatorul expozitiei canine, Piratul vagabond, Bona, Fotograful de animale salbatice si Cantaretul mariachi. In interiorul fiecarei pungi ‘misterioase' vei gasi o minifigurina frumos mestesugita cu unul sau mai multe accesorii, plus o placa de prezentare si prospectul colectionarului.
  14,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Fantoma 75170
  Fii cu un pas inaintea amiralului Thrawn cu grozava nava stelara a Rebelilor, Fantoma. Pune-l in pozitie pe Kanan si pe droidul sau Chopper, ridica trenul de aterizare si lanseaza-te! Deschide trapa din spate pentru a avea acces la detonatorului, iar daca ai probleme, actioneaza lansatoarele pentru a scapa de urmarirea imperialilor sau detaseaza carlinga pentru o evadare rapida!
  209,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Soldat al Imperiului 75165
  Sari pe Robotul imperial, armeaza lansatoarele si pleaca intr-o misiune pentru a-i invinge pe Rebelii aceia nesuferiti! Daca ai nevoie de intariri, cheama soldatii inarmati cu explozoare cu piroane pentru a-ti aduce victoria!
  79,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Soldat al Rebelilor 75164
  Sari pe motocicleta de viteza a Rebelilor si pleaca in cautarea trupelor Imperiului. Cand dai de urma lor, ascunde-te in transee, incarca tunul si ajuta soldatii rebeli sa puna inamicii pe fuga!
  79,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Naveta imperiala a lui Krennic 75156
  Cand este nevoie de o nava de transport strasnica, Naveta imperiala a lui Krennic este alegerea perfecta. Pune-l pe scaunul pilotului, deschide blindajul gros si aseaza soldatii. Coboara rampa si verifica asigurarea explozoarelor, apoi armeaza lansatoarele cu arc si inchide etans fuzelajul pentru decolare. Ridica talpile de aterizare, coboara aripile pentru modul de zbor si porneste intr-o noua misiune periculoasa!
  499,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • TIE Advanced al lui Vader contra A-Wing Starfighter 75150
  Deschide carlinga, urca-l pe Lord Vader in al sau TIE Advanced si avanta-te pentru a intercepta A-wing Starfighter. Trage cu lansatoarele actionate de resort cand ajung in raza ta de actiune, dar fereste-te de ambarcatiunea rebelilor care riposteaza cu lansatoarele sale actionate de resort! Cine va castiga acest duel epic dintre bine si rau? Tu vei hotari...
  499,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Resistance Troop Transporter 75140
  Coboara rampa si urca-te la bordul navei de transport a trupelor de rezistenta. Sari in carlinga si pregateste-te de decolare. Iar daca fortele Ordinulului Intai incearca sa atace, armeaza lansatoarele si pregateste-te sa deschizi focul!
  349,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Camera de inghetare in carbonit 75137
  Han Solo a fost dus in camera de inghetare in carbonit si este pe punctul de a fi congelat intr-un bloc de carbonit solid! Il poate el invinge pe Boba Fett pentru a scapa, sau va fi congelat pentru totdeauna de catre Ugnaught? Doar tu poti decide.
  149,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • First Order Battle Pack 75132
  Fortele de rezistenta se apropie si trebuie respinse cu puternicul laser turbo. Adauga munitie din depozitul de arme, identifica tinta din centrul de comanda si pregateste-te sa deschizi focul!
  74,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Resistance Trooper Battle Pack 75131
  Ordinul Intai a fost observat in apropiere si trebuie interceptat. Incarca soldatii Rezistentei pe speeder, armeaza lansatorul si pleaca in viteza in misiunea de a-i gasi!
  74,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Finn 75116
  Apuca sabia laser si ajuta-l pe Finn sa infranga orice inamic cu uimitoarea sa functie de lupta cu brat pivotant! Acest razboinic de elita este dotat de asemenea cu o arma imensa, asa ca fortele Ordinului Intai ar face bine sa se pazeasca.
  119,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Rey 75113
  Fii gata sa-l ajuti pe Rey sa se lupte impotriva Ordinului Intai. Invarte roata pentru a-i pendula bratul si pune pe fuga fortele Ordinului Intai!
  89,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • Batalia de pe Scarif 75171
  Pleaca intr-o misiune indrazneata pentru a gasi planurile strict secrete ale Stelei mortii la buncarul de pe plaja. Descopera proviziile de arme ascunse, fereste-te de panourile explozive din podea, iar apoi clatina turnul pentru a debloca usile buncarului. Vei putea oare sa pui mana pe planuri si sa evadezi de pe planeta Scarif inainte de a fi prins? Tu vei hotari.
  299,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza