LEGO Technic, Volvo EW160E 42053

449,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Bucura-te de o experienta de constructie plina de satisfactii cu acest teribil model LEGO® Tehnic 2-in-1. Dezvoltata in parteneriat cu Volvo Construction Equipment, aceasta reproducere cu detalii meticuloase a automobilului Volvo EW160E cu schema de culori galben si negru, are toate dotarile adevaratului excavator pe roti. Manevreaza bratul pneumatic versatil si bena apucatoare, roteste suprastructura imensa si inalta cabina pentru o vizibilitate optima. Daca ai nevoie de mai multa stabilitate, extinde si fixeaza stabilizatorii, coboara lama frontala si ridica intreaga structura in aer! Autenticitatea acestui model este nelimitata, chiar si cand vorbim de cabina detaliata cu scaun, rezematoare de brat, aparatoare de soare si oglinzi reglabile. Imbunatateste-l cu setul de motor LEGO Power Functions 8293 (nu este furnizat) si vei obtine un catarg complet motorizat precum si lumini functionale! Cand simti nevoia de inca o provocare de constructie, reconstruieste-l ca un incarcator de materiale compact Volvo L30G pentru conditii grele.

Specificatii

Cod produs 42053
Vârstă recomandată 10 - 16 ani
Colectie LEGO® Technic
Numărul pieselor în cutie: 1166
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare