• LEGO Technic, Camion si motocicleta pentru cascadorii 42106
  Un set care emană adrenalină pură! Include o motocicletă, un camion , o remorcă, și pentru a ridica miza – un inel de flăcări! Folosind motorul tip pull-back, fanii motocicletelor pot inventa cascadorii incredibile, lansând motocicleta pe rampă și zburând prin aer. Camionul este echipat cu sistem de direcție controlabilă de pe acoperiș și portiere care se pot deschide. Acest set de joacă LEGO Technic 42106 este plin de detalii și funcții pentru fanii vehiculelor. Remorca este ma imult decât pare: o poți transforma în rampă pentru cascadorii, iar când spectacolul s-a încheiat, o poți transforma înapoi și folosi pentru a transporta motocicleta spre următorul show!

  Preţ normal: 249,99 Lei

  Promotie 208,00 Lei

 • LEGO Technic 2 in 1, Elicopter de salvare 42092
  Zboara sa salvezi situatia cu jucaria Elicopter de salvare LEGO® Technic! indeplineste misiuni de salvare eroice cu Elicopterul de salvare LEGO Technic. Acest model realist are o super schema de culori rosu, alb si negru, si o multime de caracteristici si functii realiste. invarte rotoarele, deschide usile laterale si din spate si actioneaza vinciul pentru a cobori targa de salvare... exact ca in realitate! Reconstruieste acest set pentru a crea un Avion de conceptie fantezist.

  Preţ normal: 159,98 Lei

  Promotie 129,00 Lei

 • LEGO Technic, Dragster 42103
  Motoarele sunt pregătite! Piloții sunt pregătiți! Trage înapoi, eliberează și DĂ-I, DĂ-I, DĂ-I! Cursa de Dragstere este provocarea supremă în privința vitezei, așa că pune-ți la încercare abilitățile de constructor și creează această formidabilă mașină Dragster LEGO® Technic. Îl tragi doar înapoi și îl eliberezi pentru a-l vedea gonind. Apoi blochează bara de reținere pentru a executa acrobații palpitante pe roțile din spate. Vrei mai multă acțiune? Reconstruiește Dragsterul într-o Mașină de curse ultra-rapidă super-distractivă, trasă de arc.

  Preţ normal: 99,99 Lei

  Promotie 82,00 Lei

 • LEGO Technic, Camion de curse 42104
  Demarează în viteză și câștigă în forță cu acest formidabil Camion de curse. Cu culorile și culorile sale îndrăznețe, va atrage toate privirile în ziua cursei. Trage-l înapoi și eliberează-l pentru a-ți trimite camionul în goană spre linia de sosire. Cu toba de eșapament și deflector imens, acest camion uimitor arată exact ca în realitate.. Ești pregătit pentru mai mult? Vești grozave! Acest camion de jucărie LEGO® Technic se reconstruiește într-o mașină de curse rapidă.

  Preţ normal: 99,98 Lei

  Promotie 74,00 Lei

 • LEGO Technic, Mini CLAAS XERION 42102
  Îți plac tractoarele? Îți place să construiești? Atunci îți va plăcea acest tractor Mini CLAAS XERION LEGO® Technic (42102). Având faimoasele culori CLAAS, acest tractor atrăgător este cel mai bun din categoria sa. Și înfățișarea ei plăcută este doar începutul. Această mașină puternică este plină de dotări pentru a face față lucrărilor în câmp sau în fermă. Vești excelente pentru fermierii ocupați; tractorul se reconstruiește într-o Secerătoare, cu direcție și tăietor rotativ.

  Preţ normal: 49,99 Lei

  Promotie 42,00 Lei

 • LEGO Technic, Urmarirea politiei, 42091
  Fii mai rapid decât răufăcătorii cu super rapidul vehicul de Urmărire a poliției! Acest model robust de mașină de poliție LEGO® Technic este dotat cu o grozavă schemă de culori albastru, alb și negru cu autocolante super de poliție, girofaruri avertizoare roșu și albastru, bară de protecție frontală aerodinamică, deflector posterior mare și jante negre late cu pneuri cu profil jos pentru aderență supremă. Activează puternicul motor cu arc pentru a trăi experiența puterii și accelerației uimitoare a acestui vehicul!

  Preţ normal: 99,99 Lei

  Promotie 77,00 Lei

×

 

Preţ:
Actual Price:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.