LEGO Technic, Mack Anthem, 42078

779,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Bucura-te de o experienta de constructie inovatoare si plina de satisfactii cu aceasta reproducere exceptionalaLEGO Technic 2-in-1 a camionului Mack Anthem. Dezvoltat in parteneriat cu Mack Trucks Inc., acest model detaliat cu meticulozitate are o multime de detalii si functii realiste. Deschide portierele si vei descoperi o cabina a soferului bine echipata, dotata cu tablou de bord detaliat si volan, aparatoare de soare, scaune reglabile si pat suprapus, iar sub capota vei descoperi un motor cu 6 cilindri in linie, cu pistoane in miscare, si un ventilator de radiator ce se invarte. Poti sa conduci camionul in pozitie, sa cobori picioarele de sustinere, sa extinzi si sa fixezi stabilizatoarele si sa actionezi bratele sincronizate ale macaralei pentru a ridica containerul in remorca detasabila. Iar cand simti nevoia de o noua provocare de constructie, il poti reconstrui pentru a crea emblematica masina de gunoi Mack LR, cu o multime de detalii autentice.

Specificatii

Cod produs 42078
Vârstă recomandată 11 - 16 ani
Colectie LEGO® Technic
Numărul pieselor în cutie: 2595
Cod de bare 5702016116939
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare