LEGO Technic, CLAAS XERION 5000 TRAC VC 42054

749,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Traieste experienta suprema a tehnologiei agricole cu aceasta reproducere LEGO® Tehnic 2-in-1 a tractorului de mare putere CLAAS XERION. Aceasta reproducere meticulos detaliata este disponibila cu schema de culori de marca verde, gri si rosu, si o gama de dotari si functii autentice. Porneste motorul Power Functions inclus si vei putea ridica si roti cabina la 180 de grade, vei putea manevra macaraua versatila sau extinde stabilizatoarele. Roata frontala a vehiculului, directia pe 4 roti si indiagonala, ofera manevrabilitate suprema cu anvelopele imense de tractor ce asigura o priza optima pentru o putere enorma de tractiune pe toate tipurile de teren. Reconstruieste macaraua tractorului pentru a crea un CLAAS XERION 5000 TRAC VC cu lama de buldozer!

Specificatii

Cod produs 42054
Vârstă recomandată 11 - 16 ani
Colectie LEGO® Technic
Numărul pieselor în cutie: 1977
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare