LEGO Technic, Aeroglisor, 42076

359,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Acceseaza toate terenurile cu acest teribil set de AeroglisorLEGO Technic, cu o schema de culori autentica alb si negru, macara de marfa elevata cu cabina de operator, si o platforma de incarcare ce se poate ridica, plus un camion robust de expeditie cu un container de marfa detasabil. Manevreaza aeroglisorul pentru a roti ventilatoarele posterioare duble, si priveste cum se misca de la stanga la dreapta cand il carmesti in pozitie. Apoi coboara rampa, condu camionul la bord si actioneaza macaraua pentru a descarca containerul de marfa. Cand ai chef de inca o provocare de constructie, reconstruieste acest set pentru a crea o puternica Barca cu motor!

Specificatii

Cod produs 42076
Vârstă recomandată 9 - 16 ani
Colectie LEGO® Technic
Numărul pieselor în cutie: 1020
Cod de bare 5702016116908
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare