LEGO Friends, Remorca de transportat cai a Miei 41371

149,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Pornește într-o excursie la pădure, unde te poți bucura de aer curat și călărie cu LEGO® Friends 41371 Remorca de transportat cai a Miei. Detaliile realiste vor încuraja orice iubitor de animale să își imagineze cum e să îngrijești cai. Remorca are o ușă în spate care se coboară pentru a-i permite căluțului să urce cu ușurință. O parte lateral se deschide pentru a încărca tot echipamentul necesar pentru a călări. Setul de joacă include și un 4x4 pentru a transporta remorca. Fetele vor putea explora pădurea, căutând diverse animale, apoi vor putea folosi echipamentul necesar pentru a îngriji și a hrăni căluțul. Această jucărie construibilă cu remorcă pentru cai include două mini-păpuși, plus două figurine animale.
Oferă-i unui constructor LEGO o experiență uimitoare de construcție cu Instructions PLUS, disponibil gratuit în aplicația LEGO Life pe tabletă și smartphone. Instrucțiunile intuitive și ușoare de urmărit permit mărirea și rotirea creației din mers. Instructions PLUS este perfect și pentru tinerii constructori pentru că îi ghidează prin procesul de construcție, oferindu-le o satisfacție mai mare la final.

Specificatii

Cod produs 41371
Vârstă recomandată 6 ani +
Colectie LEGO® Friends
Numărul pieselor în cutie: 216
Cod de bare 5702016369151
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare