LEGO Friends

Lumea LEGO® Friends este una pe care copilul tău o va îndrăgi. Ea combină experiența clasică de construcție LEGO cu șansa de a interpreta scenarii din viața de zi cu zi. Seturile de construcție au tematici centrate pe cele cinci prietene bune: Emma, Mia, Olivia, Stephanie și Andrea. Fiecare dintre ele are o personalitate unică și trăiesc într-un oraș frumos în care există multe animale simpatice de îngrijit, magazine de vizitat și case de decorat. Seturile LEGO Friends oferă ore întregi de amuzament și joacă imaginativă pentru fetițele cu vârsta cuprinsă între 5 - 10 ani.
 • LEGO Friends, Casa prieteniei, 41340
  Fetele din Heartlake City au preluat vechea statie de pompieri si au transformat-o in sediul central supremLEGO Friends! Relaxeaza-te in cada cu hidromasaj de pe acoperis, da-ti frau liber creativitatii in camera de lucru manual a Emmei sau bucura-te de spectacolul Andreei pe terasa. Suna vechea alarma de incendiu - fetele au o noua misiune! Poti face popcorn in bucatarie sau sa rotesti televizorul din dormitor pentru a dezvalui ecranul cu misiunea secreta. Odata informat, coboara alunecand pe stalpul pompierului si pleaca in goana cu motocicleta Oliviei!

  Preţ normal: 359,99 Lei

  Promotie 339,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Friends, Barca transportoare cu motor a Andreei 41316
  Călătorește în stil mare la cea mai tare petrecere pe plajă din oraș! Ieși la o plimbare pe litoral cu mașina sport de plajă și a sa grozavă barcă cu motor pe remorcă. Găsește locul de lansare perfect, apoi sari în barcă și demarează în viteză cu Andrea și Emma! Oprește chiar la petrecerea de pe plajă, împrietenește-te cu simpatica broască țestoasă, apoi relaxează-te pe plajă cu niște hot dog de pe grătar.

  Preţ normal: 139,99 Lei

  Promotie 129,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Friends, Casuta din copac a Miei, 41335
  Ajut-o pe Mia sa transforme casuta din copac a fratelui ei in locul perfect de petrecere a timpului in parc pentru toti prietenii ei. Impacheteaza lucrurile lui Daniel intr-o cutie inainte de a pleca la universitate, si ajut-o pe Mia sa decoreze, punand poze cu familia si prietenii ei. Catara-te pe plasa pana la etajul doi si foloseste pistolul cu apa pentru a tine la distanta musafirii nepoftiti! Apoi aluneca in jos pe tiroliana pentru o vizita la Mimi, iepurasul Miei, in casuta sa, si ofera-i un morcov.
  149,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza