LEGO Friends

Lumea LEGO® Friends este una pe care copilul tău o va îndrăgi. Ea combină experiența clasică de construcție LEGO cu șansa de a interpreta scenarii din viața de zi cu zi. Seturile de construcție au tematici centrate pe cele cinci prietene bune: Emma, Mia, Olivia, Stephanie și Andrea. Fiecare dintre ele are o personalitate unică și trăiesc într-un oraș frumos în care există multe animale simpatice de îngrijit, magazine de vizitat și case de decorat. Seturile LEGO Friends oferă ore întregi de amuzament și joacă imaginativă pentru fetițele cu vârsta cuprinsă între 5 - 10 ani.
 • LEGO Friends, Piata cu mancare stradala 41701, 6 ani+, 592 piese
  Dă o raită în lume în timpul pauzei de prânz. Personajele LEGO® Friends vizitează o piaţă cu mâncare stradală. Treci pe la diferitele tarabe pentru a vedea ce te-ar putea ispiti. Ai un camion unde se vinde taco, un stand cu sucuri proaspete, şi un bar cu sushi şi ramen. Ia-ţi mâncarea la masă, gustând şi împărtăşind alegerile cu fiecare. Ethan pare şocat. Oh, oh... prea mult sos fierbinte pe taco-ul lui!

  PRP PRP: 259,99 Lei

  Pret de vanzare 210,00 Lei

 • LEGO Friends: Cafeneaua de la adapostul pentru adoptia animalutelor 41699, 6 ani+, 292 piese
  Ajută copiii să ofere animalelor un cămin cu jucăria de colecţie LEGO® Cafeneaua de Adoptat Animale (41699). Copiii de 6 ani şi mai mari iubitori de animale o pot ajuta pe Priyanka să salveze animalele abandonate şi să le aducă la centrul de adopţie, iar acolo le pot îngriji şi se pot juca cu ele. Ei vor adora să aleagă un animal de companie pentru Olivia. Plin de elemente ce iniţiază joaca Acest set de joc creativ va stimula imaginaţia copiilor pentru a oferi ore întregi de poveşti distractive. Include o cafenea şi o zonă cu scaune în aer liber unde personajele LEGO Friends pot crea legături afective cu animalele, plus o zonă de recepţie primitoare. Copiii pot merge cu tricicleta de salvare prin oraş pentru a căuta animale abandonate sau pot antrena animalele în sala de sport. Setul are chiar şi o uşă simpatică prin care animalele pot trece oricând doresc! Construcţie pentru era digitală Copiii pot folosi aplicaţia LEGO Instrucţiuni de construcţie pentru a mări, a roti şi a vizualiza modelul în modul special fantomă, pentru un proces de construcţie LEGO care ajută chiar şi începătorii LEGO să se simtă ca nişte maeştri constructori.

  PRP PRP: 149,99 Lei

  Pret de vanzare 129,00 Lei

 • LEGO Friends - Salvarea animalelor salbatice cu Mia 41717, 430 piese
  Lărgește orizonturile copiilor cu setul Misiunea lui Mia în Sărbăticie (41717) unde micii constructori de 7+ ani pot îngriji animalele rănite. Copiii i se alătură personajului LEGO Friends Mia în misiunea ei de a lucra la un centru de salvare de animale. Primești un mesaj prin walkie-talkie despre o zebră care este rănită, așa că prietenii fug să o ajute. Înapoi la centrul de salvare, copiii ajută doctorul să își folosească trusa medicală pentru a examina animalul și a căuta răni. Acest set creativ este un cadou minunat pentru copiii care adoră jucării cu animale de safari, deoarece include o zebră, un scorpion și o girafă. Setul include și 3 mini-păpuși. Acest set include un ghid ilustrat de construcție și instrucțiuni digitale interactive care oferă funcții de zoom și rotire pentru a vizualiza modelul din orice unghi în timp ce construiești. Poți chiar să și salvezi cât ai progresat cu construcția în caz că vrei să iei o pauză. E disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru telefon și tabletă.

  PRP PRP: 259,99 Lei

  Pret de vanzare 188,00 Lei

 • LEGO® Friends - Gradinita animalutelor 41718, 593 piese
  Cunoşti pe cineva înnebunit după prietenii patrupezi? Oferă în dar Centru de Îngrijire a Animalelor (41718) copiilor de 7+ ani iubitori de animale. Include 4 animale, inclusiv un câine de jucărie, 3 mini-păpuşi şi o micro-păpuşă, şi este plin de detalii fermecătoare. Detalii încântătoare Începând cu uşile din faţă - una pentru mini-păpuşi şi cealaltă pentru animale - copiii vor adora să exploreze toate elementele acestui cadou LEGO® Friends. Ei se vor distra învăţând câinele să execute trucuri noi, ducându-l în cursa de agilitate şi învăţându-l să meargă pe skateboard. Drept recompensă, animalele pot coborî pe un tobogan colorat şi se pot răcori în piscină.

  PRP PRP: 349,99 Lei

  Pret de vanzare 309,00 Lei

 • LEGO Friends - Restaurant in centrul orasului Heartlake 41728, 346 piese
  Copiii în vârstă de 6 ani în sus pot interpreta o multitudine de scenarii cu acest set LEGO® Friends Restaurantul central din Heartlake (41728). Cu multe accesorii care inspiră creativitate, copiii pot să pregătescă un sandvici sau să joace rolul de client. Setul include un drive-through, zone de servit exterioare, plus un tonomat de jocuri și un jukebox mișcător. Copiii pot folosi ingredientele pentru salată din frigider pentru a crea noi sandviciuri. Alte accesorii includ 2 băuturi, bani, 3 felii de pâine pentru sandvici, un suport de șervețele, o găleată de gunoi și un skateboard. Este și o pisică năzdrăvană care adoră să apară la cină!

  PRP PRP: 149,99 Lei

  Pret de vanzare 114,00 Lei

 • LEGO Friends - Salon de coafura 41743, 401 piese
  Copiii în vârstă de 6 ani și mai mari vor adora să exploreze setul LEGO® Friends Salon de coafură (41743) cu Paisley și Olly. Acest set spune povestea timidei Paisley, care e îngrijorată că nu știe ce stil ii se potrivește mai bine. Dar bunul ei prieten Olly este acolo pentru a o liniști. Copiii pot juca pe roluri scenarii mergând cu Paisley la salonul de coafură a lui Nadia pentru o schimbare de stil. Sunt multe de descoperit, printre care zone de spălat și coafat, o mașină de gume, o zonă pentru parcat scootere și o bancă de exterior. Când Pasiley e pregătită, copiii pot învârti părul și figura pentru a-i dezvalui noul stil.

  PRP PRP: 229,99 Lei

  Pret de vanzare 195,00 Lei

 • LEGO Friends - Furgoneta pentru salvarea cainilor 41741, 300 piese
  Iubitorii de animale în vârstă de 6+ ani se vor bucura să salveze și îngrijească acest cățeluș adorabil! Setul de construit LEGO® Friends Furgoneta pentru salvarea câinilor (41741) e perfect pentru crearea de povești. Copiii pot scoate capul cățelului prin cutia de carton când trece Nova prin apropiere și să mimeze că sună la centrul de salvarea. Acoperișul furgonetei se desprinde pentru a dezvălui centrul de salvare mobil unde copiii vor găsi tot ce au nevoie pentru a avea grijă de cățelul Pickle. Accesoriile includ o cadă pentru cățel, o masă de lucru, o perie, un săpun, un coș de gunoi, apă și mâncare, plus roți pentru a-l ajuta pe Pickle să umble. Copiii se vor bucura să schimbe expresia lui Nova de la una tristă la una fericită în timp ce are grijă de Pickle.

  PRP PRP: 149,99 Lei

  Pret de vanzare 110,00 Lei

 • LEGO Friends - Centru de salvare pentru caini 41727, 617 piese
  Micii iubitori de câini, in vârsta de 7 ani si mai mari, se vor distra de minune inventând propriile povești cu căței cu aceast LEGO® Friends Adăpost pentru câini (41727). Setul include tot ce au nevoie copiii pentru a îngriji cațelusii care așteaptă să fie adoptați. Iubitoarea de animale Autumn știe că și prietenul ei Zac adoră cățeii, așa ca l-a invitat și pe el. Copiii vor adora să ajute personajele să spele, pieptene și să hrănească puii. Conține și multe zone de joacă, inclusiv o zonă de exercițiu și un tobogan. Stilul modular permite copiilor să rearanjeze celulele și clădirea de recepție pentru a-și crea propriul adăpost.

  PRP PRP: 299,99 Lei

  Pret de vanzare 235,00 Lei

 • LEGO Friends - Casa lui Autumn 41730, 853 piese
  Descoperă o casă plină de prietenie cu acest set LEGO® Friends Casa lui Autumn (41730) pentru vârstele de la 7 ani în sus. Copiii vor adora să o întâlnească pe inimoasa Autumn. I-a invitat la ea pe prietenii ei Leo și Aliya și are pregătite activități pentru toată lumea. Cofetarii amatori pot să îl ajute pe Leo să culeagă mere și apoi să coacă o plăcintă în bucătărie. În același timp, micii iubitori de animale o pot asista pe Aliya să îngrijească noul mânz. Casa are o mulțime de camere de explorat, inclusiv o bucătărie, o sufragerie primitoare, o zonă de cină, o baie și dormitorul lui Autumn cu decoruri naturaliste. Sunt de asemenea și multe spații exterioare, incluzând un balcon cu telescop, carnețel și binoclu unde copiii pot urmări păsări.

  PRP PRP: 359,99 Lei

  Pret de vanzare 299,00 Lei

 • LEGO Friends - Bacanie organica 41729, 830 piese
  Inspiră copiii în vârstă de 8+ ani la o joacă de roluri creativă cu setul LEGO® Friends Magazin de alimente organice (41729). Este plin de accesorii de magazin alimentar și copiii le pot folosi pentru a explora preferințele personajelor. Autumn are o pasiune pentru a salva planeta, astfel adoră să viziteze magazinul de alimente organice. Aici îl întâlnește pe prietenul ei Leo, care adoră să gătească și să încerce rețete noi. Copiii se vor distra descoperind detalii autentice de magazin alimentar precum uși glisante, cărucioare de cumpărături, o bancă de reciclat și un vehicul de livrare. Setul conține 4 mini-păpuși, plus personajele surorii mai mici Alba și a pisicii Churro.

  PRP PRP: 449,99 Lei

  Pret de vanzare 339,00 Lei

 • LEGO Friends, Cinematograful din Heartlake City 41448, 451 piese
  Lumini! Camera! Motor! Este seara premierei la cinematograful din Heartlake City. Insoteste-o pe super-fana Andrea care asteapta sa primeasca autograful vedetei de film, Amelia. Asezati-va la coada pentru a lua bilete la premiera filmului Ameliei. Cumpara popcorn si ocupa-ti locul de VIP. Intoarce ecranul pentru a adauga telefonul tau mobil si prezinta propriul tau film publicului!

  PRP PRP: 239,99 Lei

  Pret de vanzare 189,00 Lei

 • LEGO Friends - Camera Aliyei 41740, 209 piese
  Copiii în vârstă de 6+ ani pot crea propriile povești distractive cu acest set de construit LEGO® Friends Camera lui Aliya (41740). Sunt multe de explorat cu Paisley și Aliya care scriu împreună povești înainte de somn. Camera reflectă natura studioasă a Aliyei cu accesorii incluzând teste de școală, un scaun de birou, un laptop, o carte, o lampă și un trofeu. Copiii vor adora detaliile extra precum tema cu nota 6 pe care Aliya a ascuns-o la fundul teancului ei de teme cu nota 10! Poate Paisley o poate ajuta să învețe să nu mai fie așa de dură cu ea însăși. Când e vremea pentru relaxare, este la îndemână un ecran de proiecție pentru filme și accesorii pentru câine când vine vremea ca Aliya să se joace cu cățelușul ei.

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 79,00 Lei