LEGO Friends, Cutia inima a Stephaniei 41356

39,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Mergi cu Stephanie, LEGO® Friends, în turneu, în propria ei Cutie inimă. Construiește cutia, apoi pune în ea telefonul și fundița ei - câteva dintre lucrurile preferate ale lui Stephanie. Antrenamentul duce la perfecțiune, iar Stephanie are nevoie de trusa ei de sport oriunde merge, așa că ai grijă să-i împachetezi racheta de tenis și mingea. Toate aceste eforturi au dat roade deoarece Stephanie are și cel mai de preț obiect - un trofeu de aur! După toată activitatea, ajut-o să-și reîncarce bateriile cu o pizza delicioasă și cu apă din sticla ei. Este o adevărată trusă de călătorie, deoarece fiecare element se potrivește în cutia inimă, și păstrează toate piesele laolaltă. Scoate capacul și folosește-l ca o platformă, astfel încât Stephanie să stea bine în picioare - perfect pentru joacă din mers!

Specificatii

Cod produs 41356
Vârstă recomandată 6 ani +
Colectie LEGO® Friends
Numărul pieselor în cutie: 85
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare