LEGO Friends, Cutia de vara in forma de inima a Andreei 41384

39,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Plonjează cu Andrea LEGO® Friends în piscina ei. Așeaz-o pe rața gonflabilă de piscină, ca să se relaxeze la soare cu o înghețată. Pune umbrela de soare pentru a o feri de bătaia soarelui. Împachetează-i toate elementele și pune capacul, apoi poți lua cu tine raza de soare oriunde te-ai duce.

Descriere

Soarele strălucește pe cer și Andrea se pregătește de o zi minunată la piscină. LEGO® Friends 41384 Inimioara de vară a Andreei este decorată cu o plăcuță în formă de prosop de plajă cu numele acesteia. Această cutie cu tematică de plajă sau piscină include un colac în formă de rățușcă pe care Andrea se poate relaxa pe apă, o umbrelă, o rață de cauciuc și un cornet de înghețată. Copiii vor adora să împacheteze toate aceste elemente în cutia de depozitare în formă de inimă, să îi pună capacul și să se distreze la piscină. Acest set de construcție include instrucțiuni de asamblare, o mini-păpușă Andrea și o figurină rățușcă de cauciuc.

Specificatii

Cod produs 41384
Vârstă recomandată 6 ani +
Colectie LEGO® Friends
Numărul pieselor în cutie: 83
Numărul minifigurinelor în set: 1
Cod de bare 5702016419832
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare