LEGO Classic, Lumea distractiei, 10403

Preţ normal: 99,99 Lei

Promotie 74,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Oferă-i copilului posibilitatea de a-și construi visele cu acesta ediție specială LEGO®!
Ajută-ți copilul să gândească mai deschis, să construiască mai mult și să își folosească creativitatea cu această ediție specială LEGO® având ca temă călătoritul (10403 World Fun). Setul conține o gamă de cărămizi și alte piese viu colorate, plus o placă netedă cu aniversarea de 60 de ani de la apariția cărămizii LEGO. Cu ajutorul cărămizilor LEGO imaginația deja bogată a copilului se va îmbogăți și mai mult. Acest set grozav oferă nivele diferite de complexitate de construcție pentru toate vârstele și include 2 minifigurine. Ce va construi marele tău gânditor?

Descriere

- Include 2 minifigurine. - Conține o combinație de piese LEGO® viu colorate, piese speciale care includ roți, forme și ochi, plus o placă netedă specială prin care se sărbătoresc 60 de ani de la apariția cărămizii LEGO. - Lasă-ți copilul să caute răspunsul la cele mai mari întrebări din lume cu aceasta ediție specială LEGO®. - Oferă grade diferite de dificultate de construcție pentru a fi potrivit constructorilor de orice nivel. - Accesoriile includ un trident, o pereche de înotătoare, o cască, o stație radio, o cameră foto, o hartă, o cască de pilot, o pulpă de pui, un pahar, înghețată pe băț, un pește și un șarpe. - Această ediție specială este potrivită vârstelor de peste 5 ani. - Începe să construiești și să îți extinzi gândirea cu cărămizile LEGO®!

Detalii produs

Cod produs 10403
Vârstă recomandată 4 ani +
Colectie LEGO Classic
Numărul pieselor în cutie: 295
Numărul minifigurinelor în set: 2 minifigurine
EAN 5702016176360
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare