LEGO Classic, Lumea distractiei, 10403

99,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Oferă-i copilului posibilitatea de a-și construi visele cu acesta ediție specială LEGO®!
Ajută-ți copilul să gândească mai deschis, să construiască mai mult și să își folosească creativitatea cu această ediție specială LEGO® având ca temă călătoritul (10403 World Fun). Setul conține o gamă de cărămizi și alte piese viu colorate, plus o placă netedă cu aniversarea de 60 de ani de la apariția cărămizii LEGO. Cu ajutorul cărămizilor LEGO imaginația deja bogată a copilului se va îmbogăți și mai mult. Acest set grozav oferă nivele diferite de complexitate de construcție pentru toate vârstele și include 2 minifigurine. Ce va construi marele tău gânditor?

Descriere

- Include 2 minifigurine. - Conține o combinație de piese LEGO® viu colorate, piese speciale care includ roți, forme și ochi, plus o placă netedă specială prin care se sărbătoresc 60 de ani de la apariția cărămizii LEGO. - Lasă-ți copilul să caute răspunsul la cele mai mari întrebări din lume cu aceasta ediție specială LEGO®. - Oferă grade diferite de dificultate de construcție pentru a fi potrivit constructorilor de orice nivel. - Accesoriile includ un trident, o pereche de înotătoare, o cască, o stație radio, o cameră foto, o hartă, o cască de pilot, o pulpă de pui, un pahar, înghețată pe băț, un pește și un șarpe. - Această ediție specială este potrivită vârstelor de peste 5 ani. - Începe să construiești și să îți extinzi gândirea cu cărămizile LEGO®!

Specificatii

Cod produs 10403
Vârstă recomandată 4 ani +
Colectie LEGO® Classic
Numărul pieselor în cutie: 295
Numărul minifigurinelor în set: 2 minifigurine
Cod de bare 5702016176360
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare