Seturile LEGO Classic conțin cărămizi LEGO de bază, în culori și forme variate. Sunt recomandate începând de la vârsta de 4 ani și ajută la dezvoltarea imaginației copiilor. Fiecare set LEGO Classic este însoțit de o cărticică cu idei. Și pentru că LEGO Classic este potrivit mai multor categorii de vârstă!
 • LEGO Classic, Caramizi creative LEGO 10692
  Exploreaza aceasta selectie de caramizi LEGO® si lasa-ti imaginatia sa zboare! Posibilitatile de constructie sunt nesfarsite, cu caramizi clasice in 29 de culori diferite si piese speciale incluzand usi, ferestre, roti, ochi si elice. Si daca nu prea stii unde sa incepi, vei putea gasi instructiuni cu cateva idei cu care sa te pui in miscare. Acesta este un set ideal care ajuta constructorii incepatori de toate varstele sa devina creativi, si completeaza oricare colectie LEGO existenta.
  69,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Placa de baza albastra, 10714
  Creeaza un oras de litoral primitor, o piscina insorita, un vapor in largul marii sau orice iti poti imagina, cu aceasta placa de baza albastra frumos colorata - punctul de pornire perfect pentru creatiile tale LEGO!
  39,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Caramizi si roti variate, 10712
  Creeaza o lume stralucitoare si colorata de modele in miscare si functii distractive, cu acest captivant setLEGO Classic. Construieste un elicopter cu rotor ce se invarte, un carusel, o maimuta ce se balanseaza, floarea soarelui viu colorate care-si intorc capetele sau o bufnita amuzanta cu ochi ce se misca - posibilitatile sunt nelimitate! Viseaza, construieste si joaca-te cu seturile de constructieLEGO Classic!
  109,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Curba si intersectie 7281
  Drumuri pentru orasul tau LEGO ! Setul include o intersectie si o curba cu loc pentru constructii.

  - Placile au lungime si latime de 25 cm !

  Numarul pieselor in cutie: 2

  Varsta: 5 - 12 ani
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Strada si intersectie 7280
  Drumuri suplimentare pentru orasul LEGO! Adauga aceasta strada si intersectie la drumurile orasului LEGO.

  - Placile au lungime si latime de 25 cm !

  Numarul pieselor in cutie: 2

  Varsta: 5 - 12 ani
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Cutie creativa de constructor 10703
  Bucura-te de o lume nesfarsita de distractie si creativitate cu acest set de constructii LEGO® Classic, ce include o gama imensa de usi, ferestre, forme si elemente speciale in culori vii si intense. Creeaza case frumoase, magazine interesante, cafenele confortabile, pagode ornamentale, castele magice si altele. Vezi ghidul inclus sau mergi on-line pentru idei si inspiratie. Viseaza, construieste si joaca-te cu seturile de constructie LEGO Classic!
  129,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Supliment creativ LEGO 10693
  Apuca-te de treaba si construieste orice iti imaginezi cu acest set colorat de caramizi LEGO® de diferite forme si dimensiuni! De la rachete spatiale si roboti, la dinozauri si rechini, acest set ofera constructorilor incepatori de toate varstele versatilitatea de a fi cu adevarat creativi si constituie un supliment grozav pentru orice colectie LEGO existenta. Sunt caramizi LEGO in 20 de culori diferite, precum si 2 perechi de ochi care te ajuta sa te dezlantuiesti. Lasa-ti deci imaginatia sa zboare! Si daca momentan nu prea ai idei, instructiunile te vor ajuta sa faci primii pasi.
  89,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Classic, Caramidute in miscare, 10715
  Creeaza tot felul de vehicule, de la un scaun cu rotile la o caruta trasa de cal, cu acest set specialLEGO Classic avand o gama larga de roti si pneuri intr-o varietate de culori si dimensiuni. Acest set vine de asemenea cu o selectie de pieseLEGO ce include caramizi, forme si ochi. De la un skateboard sau carut cu inghetata la un 4x4 cu rulota, Caramidutele in miscare iti vor pune in miscare rotitele creativitatii!
  139,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza