Seturile LEGO Classic conțin cărămizi LEGO de bază, în culori și forme variate. Sunt recomandate începând de la vârsta de 4 ani și ajută la dezvoltarea imaginației copiilor. Fiecare set LEGO Classic este însoțit de o cărticică cu idei. Și pentru că LEGO Classic este potrivit mai multor categorii de vârstă!
  • LEGO Classic, Caramizi si roti variate, 10712
    Construiește creații LEGO® cu funcții distractive! Construiește, învață și hrănește-ți imaginația cu acest set de Cărămizi și roți variate LEGO® Classic (10712 Bricks and Gears). Este ușor să construiești modele mobile cu aceste cărămizi LEGO colorate, precum și cu piesele de angrenaj și cu axurile care îl vor ajuta pe copil să își dezvolte abilitățile de construcție creativă. Acest set oferă nivele diferite de complexitate de construcție și reprezintă un set introductiv excelent. Include instrucțiuni de construcție care te vor ajuta să creezi ceva nou iar apoi să îți reconstruiești creațiile LEGO. Mai multe instrucțiuni se găsesc online unde poți afla, de exemplu, cum să reconstruiești elicopterul inclus într-un burghiu sau într-o moară de vânt pentru și mai multă joacă creativă.

    Preţ normal: 109,99 Lei

    Promotie 84,00 Lei

  • LEGO Classic, Supliment creativ LEGO 10693
    Apuca-te de treaba si construieste orice iti imaginezi cu acest set colorat de caramizi LEGO® de diferite forme si dimensiuni! De la rachete spatiale si roboti, la dinozauri si rechini, acest set ofera constructorilor incepatori de toate varstele versatilitatea de a fi cu adevarat creativi si constituie un supliment grozav pentru orice colectie LEGO existenta. Sunt caramizi LEGO in 20 de culori diferite, precum si 2 perechi de ochi care te ajuta sa te dezlantuiesti. Lasa-ti deci imaginatia sa zboare! Si daca momentan nu prea ai idei, instructiunile te vor ajuta sa faci primii pasi.

    Preţ normal: 89,99 Lei

    Promotie 68,00 Lei

  • LEGO Classic, Lumea distractiei, 10403
    Oferă-i copilului posibilitatea de a-și construi visele cu acesta ediție specială LEGO®! Ajută-ți copilul să gândească mai deschis, să construiască mai mult și să își folosească creativitatea cu această ediție specială LEGO® având ca temă călătoritul (10403 World Fun). Setul conține o gamă de cărămizi și alte piese viu colorate, plus o placă netedă cu aniversarea de 60 de ani de la apariția cărămizii LEGO. Cu ajutorul cărămizilor LEGO imaginația deja bogată a copilului se va îmbogăți și mai mult. Acest set grozav oferă nivele diferite de complexitate de construcție pentru toate vârstele și include 2 minifigurine. Ce va construi marele tău gânditor?

    Preţ normal: 99,99 Lei

    Promotie 74,00 Lei