LEGO Classic, Caramizi si roti variate, 10712

Preţ normal: 109,99 Lei

Promotie 82,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Construiește creații LEGO® cu funcții distractive!
Construiește, învață și hrănește-ți imaginația cu acest set de Cărămizi și roți variate LEGO® Classic (10712 Bricks and Gears). Este ușor să construiești modele mobile cu aceste cărămizi LEGO colorate, precum și cu piesele de angrenaj și cu axurile care îl vor ajuta pe copil să își dezvolte abilitățile de construcție creativă. Acest set oferă nivele diferite de complexitate de construcție și reprezintă un set introductiv excelent. Include instrucțiuni de construcție care te vor ajuta să creezi ceva nou iar apoi să îți reconstruiești creațiile LEGO. Mai multe instrucțiuni se găsesc online unde poți afla, de exemplu, cum să reconstruiești elicopterul inclus într-un burghiu sau într-o moară de vânt pentru și mai multă joacă creativă.

Descriere

- Include cărămizi și diverse piese LEGO® precum piese de angrenaj și axuri pentru a crea modele simple cu funcții distractive. - Conține cărămizi LEGO® viu colorate care oferă posibilitatea de joacă creativă nelimitată. - Oferă grade diferite de dificultate de construcție pentru a fi potrivit constructorilor de orice nivel. - Vizitează LEGO.com/classic pentru și mai multe instrucțiuni de construcție, video-uri distractive, idei și inspirație. Cere permisiunea părinților înainte să intri pe internet. - Include un separator de piese pentru a desface și reface construcție mult mai ușor. - Lasă-ți creativitatea să crească cu seturile LEGO® Classic! - Această jucărie instructivă este potrivită vârstelor de 4-99 ani.

Detalii produs

Cod produs 10712
Vârstă recomandată 4 - 99 ani
Colectie LEGO Classic
Numărul pieselor în cutie: 244
EAN 5702016111347
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare