LEGO Classic, Caramizi si ochi 11003

149,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Creează personaje distractive și oferă personalitate creațiilor tale LEGO® cu setul LEGO Classic 11003 Cărămizi și ochi (11003 – Bricks and Eyes), care include o selecție de cărămizi, forme și piese LEGO colorate, plus o varietate de ochi de diverse mărimi, culori și cu diverse expresii ce vor da viață modelelor tale LEGO. Acest set oferă trei niveluri de complexitate a construcțiilor și reprezintă un set de început excelent pentru orice constructor LEGO. Include instrucțiuni de construcție potrivite pentru vârstele de peste 4 ani, pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile creative de construcție. Mai multe idei și inspirație sunt disponibile online.

Specificatii

Cod produs 11003
Vârstă recomandată 4 ani +
Colectie LEGO® Classic
Numărul pieselor în cutie: 451
Cod de bare 5702016367782
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare