LEGO City, Tractor de padure, 60181

Preţ normal: 89,99 Lei

Promotie 75,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Incarca lemnele taiate cu acest tractor forestier grozav!
Porneste la treaba prin padure cu tractorul forestier LEGO® City, prevazut cu un brat articulat cu gheare care se deschid, roti imense si un stand pentru lemne, doua scaune, doi butuci, un brad mic, un motofierastrau si o lopata. Acest set fantastic include o minifigurina.

Descriere

- Include o minifigurina – un padurar. - Setul include un tractor forestier cu roti imense si un brat cu gheare care se deschid, doua lanturi si un stand construibil pentru lemne. - Prinde lemnele in ghearele tractorului pentru a le transporta. - Taie lemnele in sectiuni mai mici cu motofierastraul. - Printre accesoriile incluse se numara un motofierastrau, o lopata, un brad mic si doi butuci. - Acest model este potrivit pentru varstele cuprinse intre 5 si 12 ani. - Tractorul forestier masoara peste 10 cm inaltime, 19 cm lungime si 9 cm latime. - Standul de lemne masoara peste 4 cm lungime si sub 2 cm latime si 2 cm inaltime. - Fiecare butuc masoara peste 6 cm lungime si sub 1 2 cm inaltime si 1 cm latime. - Bradul masoara peste 4 cm inaltime si sub 2 cm lungime si 2 cm latime.

Detalii produs

Cod produs 60181
Vârstă recomandată 5 - 12 ani
Colectie LEGO City
Numărul pieselor în cutie: 174
Numărul minifigurinelor în set: Include o minifigurina – un padurar.
EAN 5702016077506
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare