Jucarii LEGO City

Jucarii LEGO City

12 Produs(e)

Seturile LEGO City sunt inspirate din viaţa de zi cu zi a unui oraş aglomerat cu maşinuţe, elicoptere, trenuri, clădiri de poliţie şi pompieri. Cu ajutorul acestor seturi LEGO copiii îşi pot construi un oraş numai al lor, aşa cum şi-l imaginează ei!
 • LEGO City - Avion de pompieri 60413, 478 piese

  Avion de pompieri de jucarie cu functii distractive de stingere a incendiilor, pentru copii.

  PRP PRP: 299,99 Lei

  Pret de vanzare 239,00 Lei

 • LEGO City - Barca de salvare a pompierilor 60373, 144 piese

  Aventuri incendiare și palpitante te așteaptă cu acest set LEGO® City Barca de salvare a pompierilor (60373), care conține o barcă de pompieri cool și o bărcuță cu motor. Copiii pot lansa elemente de apă LEGO prin extinctorul bărcii și un pompier cu jetpack pentru a doborî flăcările LEGO. Adaugă cele 3 minifigurine incluse și dă startul la joacă. Acest set de construit LEGO include instrucțiuni printatate și ilustrate pas-cu-pas și aplicația LEGO Builder - un însoțitor digital de construit cu unelte de mărire și rotire intuitive permite copiilor să vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce construiesc.

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 78,00 Lei

 • LEGO City - Masina unitatii de pompieri 60374, 502 piese

  Aprinde scânteia jocului de-a pompierii a copiilor cu setul LEGO® City Camion de pompieri (60374). Acest camion de jucărie bogat în detalii vine cu un centru de control detașabil, o dronă de foc și o dronă terestră. Copiii pot lansa diferite elemente din camion și din drona de foc pentru a recrea acțiunea de stingere a focului cu apă și spumă. Adaugă locațiile cu pădurea și orașul cuprinse de flăcări și cele 3 minifigurine pentru ore întregi de joacă incendiară. Acest set de construcție LEGO include un ghid de construit printat și ilustrat pas cu pas și aplicația LEGO Builder - un ghid de construit interactiv cu unelte intuitive de mărit și rotit permite copiilor să vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce îl construiesc.

  PRP PRP: 279,99 Lei

  Pret de vanzare 229,00 Lei

 • LEGO City - Masina de politie 60312, 94 piese

  Prezinta copiilor o lume pasionanta a distractiei cu acest set de joc LEGO® City! Masina de politie (60312), constand dintr-o jucarie masina politista sport de patrulare cu jante cool, aripi late si anvelope cu priza la sol. Adauga minifigurina politist, care include o jucarie lanterna si chipiu de politist, pentru ore intregi de actiune fantezista cu urmariri de infractori!

  PRP PRP: 44,99 Lei

  Pret de vanzare 39,00 Lei

 • LEGO City - Elicopter de salvare de urgenta 60405, 226 piese

  Conceput pentru copii de 6 ani si mai mari, acest set include un elicopter cu un cockpit cool, rotoare care se invart, un compartiment pentru incarcatura care se deschide si un vinci functional.

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 65,00 Lei

 • LEGO City - Laborator mobil de criminalistica 60418, 674 piese

  Politistii au sarcina de a investiga indiciile lasate de pungasii fugari cu jucaria LEGO® City Laborator mobil de criminalistica (60418). Acest set de joc captivant pentru copii de 7 ani si mai mari contine un camion de jucarie, care se deschide pentru a dezvalui un laborator de ancheta la locul faptei pe 2 niveluri, dotat cu statii de lucru, o harta, monitoare CCTV, un microscop, o cafetiera si o inchisoare. Setul mai include si un decor de investigatie si ATV-ul pungasilor. Adauga cele 2 minifigurine politist, 1 minifigurina om de stiinta si 2 minifigurine pungas pentru aventuri memorabile!

  PRP PRP: 289,99 Lei

  Pret de vanzare 229,00 Lei

 • LEGO City - Urmarire cu masina de politie si masina puternica 60415, 213 piese

  Set de joc LEGO® City cu masina pentru actiune distractiva cu urmarirea infractorilor de catre politie!

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 79,00 Lei

 • LEGO City - Spalatorie de masini 60362, 243 piese

  Set de joc City cu spalatorie de masini! Curatarea masinilor este o joaca de copii cu setul 6+ LEGO® City Spalatorie de masini (60362), care include perii rotative de spalare, ventilatoare mobile de uscare, un dozator de spuma de sapun, o pompa pentru cauciucuri si o masina de jucarie. Nu trebuie decat sa mai adaugi minifigurinele sofer si angajat si un strop de imaginatie pentru multe ore de distractie.

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 82,00 Lei

 • LEGO City - Antrenament canin al politiei mobile 60369, 197 piese

  Setul LEGO® City Antrenament canin al politiei mobile include un SUV, o remorca, 3 activitati de antrenament, 2 minifigurine si 2 figurine caini, intre care un catelus. Ham! Ham! Alatura-re unitatii canine din LEGO® City Police pentru antrenarea cainilor si dezvoltarea catelusilor. Incarca echipamentul in remorca. Nu uita sa iei bolurile pentru hrana! Ajuta-i pe entuziastii caine si catelus politist sa urce in SUV-ul grozav si porneste spre terenul de antrenament. Cand ajungi, monteaza balansoarul, bara de sarituri si platformele ridicate si pregateste-te pentru o zi de distractie.

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 84,00 Lei

 • LEGO City - Politia in urmarirea furgonetei cu inghetata 60314, 317 piese

  Copiii pot recrea scene din serialul TV LEGO City Adventures cu acest set LEGO City Urmărirea mașinii de înghețată (60314) care include o mașină de înghețată cu un lansator plus o mașină de interceptare a poliției echipată cu un lansator de spini anti-cauciucuri. Adaugă cei doi tâlhari deghizați în cornete de înghețată și polițista și joaca poate începe! Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Seturile de joacă LEGO City Police pun copiii în mijlocul acțiunii cu jucării care duc joaca la următorul nivel. Ei pot explora așa lumea prin scenarii de joacă ce redau aspecte ale vieții reale în moduri distractive.

  PRP PRP: 149,99 Lei

  Pret de vanzare 139,00 Lei

 • LEGO® City - Sectie de politie 60316, 668 piese

  Această Secție de poliție LEGO City (60316) este plină de detalii creative, inclusiv o funcție de evadare din celula de închisoare, o curte de exerciții pentru hoți și o zonă pentru antrenat câinii de poliție. Copiii mai primesc în set și o mașină de poliție, un elicopter și o mașină de gunoi pentru hoți, plus o placă de șosea cu care poți conecta setul la alte seturi de joacă. Mai adaugă și cele 5 minifigurine incluse, printre care 3 personaje celebre din serialul TV LEGO City Adventures, și joaca poate să înceapă.

  PRP PRP: 329,99 Lei

  Pret de vanzare 269,00 Lei

 • LEGO City, Tractor 60287, 148 piese

  Pleaca la tara la bordul tractorului LEGO® City. Condusul pe teren accidentat nu este o problema pentru imensele anvelope din spate ale tractorului. Incarca balotii de fan si lada cu dovleac, mar si morcovi in cupa tractorului. Inalta apoi pentru a le ridica in aer si pleaca la fermier si la fiica lui - au un iepure flamand de hranit!

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 79,00 Lei