LEGO City, Marfar 60052

899,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Muta marfuri grele – si animale! – prin oras cu super puternicul Marfar LEGO® City! Acest tren motorizat grozav cu telecomanda cu infrarosii cu 8 canale si 7 viteze poate transporta aproape orice. Asa ca treaba ta este sa ai grija ca marfa sa fie la locul potrivit, la timpul potrivit pentru ca orasul sa functioneze fara probleme. Ataseaza vagonul pentru vite si 2 vagoane de marfa si tracteaza-le cu locomotiva pe sinele circulare. Manevreaza motostivuitorul pentru a muta paletii in siguranta intre vagoane si camion. Tine socoteala tuturor marfurilor ce pleaca si sosesc la birou, in impresionanta statie de trenuri de marfa. Aici poti folosi macaraua portal culisanta cu carlig pentru a deplasa marfurile grele intre vehicule sau pentru a le cobori la sol. Cu atat de multe functii de joaca si dotari grozave, acesta este intr-adevar setul suprem pentru entuziastii trenurilor! Include 4 minifigurine: sofer de motostivuitor, mecanic de locomotiva, fermier si un sofer de camion.

Specificatii

Cod produs 60052
Vârstă recomandată 6 - 12 ani
Colectie LEGO® City
Numărul pieselor în cutie: 888
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare