LEGO City, Furgoneta cu inghetata 60253

Preţ normal: 89,98 Lei

Promotie 72,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Ding-a-Ling-a-Ling! Delicios! A sosit furgoneta cu înghețată LEGO® City! Mai fă un circuit cu skateboard-ul tău super, apoi ridică placa, scoate-ți casca și du-te să iei o gustare împreună cu simpaticul tău câine. Serveste înghețată delicioasă în conuri și pe băț. Apoi închide fereastra de servire și condu acest grozav camion multicolor la următoarea oprire!

Descriere

Adu bucuria în orașul LEGO cu acest set distractiv LEGO City Furgoneta cu Înghețată 60253. Copiii pot pune zâmbete pe fețele minifigurinelor LEGO servind cornete de înghețată răcoritoare și înghețată pe băț! Ai o grămadă de motive să te joci, cu spațiu în furgonetă pentru prepararea înghețatei și condus mașina, plus un client cu skateboard însoțit de un cățel drăgălaș. Vei găsi instrucțiunile de construcție pentru această jucărie LEGO City chiar în cutie, sau poți intra online și descărca Instructions PLUS ca parte a aplicației LEGO Life pentru telefon și tabletă. Acest ghid interactiv de construcție, cu funcții de zoom și rotire, te va transforma rapid într-un expert LEGO!

Detalii produs

Cod produs 60253
Vârstă recomandată 5 ani +
Colectie LEGO City
Numărul pieselor în cutie: 200
Numărul minifigurinelor în set: 2
EAN 5702016617870
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare