LEGO City, Camioneta si rulota, 60182

Preţ normal: 149,99 Lei

Promotie 116,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Umple camioneta cu rulotă, a sosit vremea pentru o vacanță!
Pornește într-o excursie în natură cu familia în camioneta cu rulotă LEGO® (60182 City Pickup & Caravan), dotată cu o rulotă mare cu o latură care se deschide, ușă, acoperiș frontal detașabil pentru acces în dormitor, mobilă detașabilă și un picior de suport care să o fixeze, plus o camionetă cu acoperișul cabinei detașabil, pat și un cârlig pentru rulotă. Această jucărie distractivă pentru băieți și fete include 3 minifigurine și o figurină crab.

Descriere

- Include 3 minifigurine: o mamă, un tată, un fiu, plus o figurină crab. - Conține o rulotă cu o latură care se deschide, ușă care se deschide, acoperiș frontal detașabil, mobilă detașabilă și un picior de suport separat care să o fixeze, plus o camionetă cu acoperișul cabinei detașabil, cabină pentru o minifigurină, un pat și un cârlig pentru rulotă. - Detașează rulotă de camionetă și extinde piciorul de suport pentru a o fixa. - Deschide latura rulotei pentru acces în interior. - Înlătură acoperișul frontal al rulotei pentru acces în dormitor. - Accesoriile includ o plasă de captură, o corabie de jucărie, o cameră foto, un aragaz, o tigaie, un pește, 2 căni, 2 scaune și o masă mică construibilă. - Această jucărie pentru băieți și fete este potrivită vârstelor de 5-12 ani. - Camioneta măsoară peste 7 cm înălțime, 13 cm lungime și 6 cm lățime. - Rulota măsoară peste 10 cm înălțime, 20 cm lungime și 6 cm lățime.

Detalii produs

Cod produs 60182
Vârstă recomandată 5 - 12 ani
Colectie LEGO City
Numărul pieselor în cutie: 344
Numărul minifigurinelor în set: 3 minifigurine: o mamă, un tată, un fiu, plus o figurină crab.
EAN 5702016077513
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare