LEGO City, Buldozer pentru constructii 60252, 126 piese

99,98 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Echipajul de lucru LEGO® City este ocupat și are nevoie de ajutorul tău. Instalează conurile și indicatorul pentru a avertiza trecătorii, urcă-te în turn și împinge bila de demolări pentru a sparge zidul - TROSC! Acum urcă la bordul puternicului buldozer și acționează cupa sa mare pentru a aduna molozul. După ce termini, coboară betoniera din remorcă și apucă-te de lucru la zidul nou. O zi plină de activitate pentru muncitorii din LEGO City!

Descriere

Participă la viața orașului cu acest set LEGO City Buldozer pentru construcții 60252. Setul conține un buldozer super tare cu șenile de cauciuc și cupă, o macara de jucărie cu o bilă pentru demolări, un mixer de ciment și un semn de avertisment – tot ce ai nevoie pentru ore întregi de joacă creativă. Acest set de joacă 4+ include un ghid de construcție ușor de folosit și o cărămidă specializată pentru un început rapid și o construcție ușoară. Cu aplicația gratuită LEGO Life pentru telefoane și tablete copiii mai primesc și Instructions PLUS – un ghid interactiv de construcție cu funcție de zoom și rotire care face asamblarea de piese LEGO o joacă de copil!

Specificatii

Cod produs 60252
Vârstă recomandată 4 ani +
Colectie LEGO® City
Numărul pieselor în cutie: 126
Numărul minifigurinelor în set: 2
Cod de bare 5702016617863
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare