LEGO City, Avionul pompierilor, 60217

199,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Alatura-te Echipei de pompieri LEGO® City si apara fauna locala! In padurile din apropiere a izbucnit un incendiu mistuitor. Sari in avion pentru a te lupta cu flacarile de sus, in timp ce pompierul de interventie la sol vine in goana pentru a se lupta cu incendiul jos. Uite, un sconcs neajutorat a fost prins de copacul acela in flacari! Ia-ti masca de gaze si porneste pentru a salva biata vietate. Vei ajunge oare la timp? Inca o zi palpitanta pentru echipajul Avionului pompierilor!

Descriere

Salvează sconcsul din flăcările care au cuprins pădurea, cu echipa de pompieri LEGO City! Ajută pompierii să protejeze animalele din pădurile care înconjoară Orașul LEGO cu palpitantul set 60217 Avionul de Pompieri, care include un avion de stins incendiile cu două motoare cu elice, flotoare, carlingă care se deschide, trapă deasupra pentru a încărca piesele de apă și o pârghie pentru a le vărsa. Acest set include și o mașină de pompieri cu un lansator cu 3 piese nou pentru ianuarie 2019 plus 2 copaci, 3 minifigurine și un sconcs.

Specificatii

Cod produs 60217
Vârstă recomandată 6 ani +
Colectie LEGO® City
Numărul pieselor în cutie: 363
Numărul minifigurinelor în set: 3
Cod de bare 5702016369496
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare