Jucarii din lemn, educative si distractive

34 Produs(e)

Încurajați dezvoltarea copiilor cu jucăriile noastre din lemn, care aduc împreună educația și distracția. De la cuburi și trenulețe până la puzzle-uri, oferim o gamă variată de jucării din lemn, concepute pentru a încânta și a educa copiii.
  • Cub cu activitati motrice, Lumea din Ocean

    Cu două labirinturi de mărgele, un joc care se potrivește formei, un labirint alunecat și un joc de întoarcere a plăcilor pe cinci suprafețe jucabile, acest cub de activitate motorie nautică realizat din lemn robust este o adevărata atractie atunci când vine vorba de joc, învățare și descoperire! Cubul de activitate cu culori moderne și lemn natural antrenează înțelegerea formelor și a culorilor, promovează dezvoltarea dexterității și a abilităților motorii fine, îmbunătățește coordonarea ochi-mână și inspiră imaginația. Culorile puternic contrastante si o oglinda stimuleaza simtul vizual si auto-recunoasterea copiilor. Capacul detașabil poate fi depozitat în interiorul cubului pentru a economisi spațiu. Acest cub de activitate motorie, cu elementul său central de design al mării și al locuitorilor săi, impresionează prin detaliile sale vesele, prietenoase pentru copii și este o adevărată atracție decorativă prin schema sa modernă de culori și cantitatea mare de material din lemn natural care aduce un fler nautic. Încurajează curiozitatea prin motivele sale subacvatice repetate care însoțesc tinerii exploratori pe toate părțile cubului și oferă divertisment de lungă durată.

    PRP PRP: 210,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Bucatarie compacta pentru copii, din lemn, cu accesorii

    O bucatarie din lemn pentru jocul de rol. Dimensiunile compacte (36 x 17 x 37) o fac perfecta pentru micii bucatari si pentru spatiile limitate din camera copilului. Include toate accesoriile: tigaie, oala cu capac, recipiente de sare si piper, lingura, furculita, spatula. Atenţie! A se folosi sub stricta supraveghere a unei persoane adulte!

    PRP PRP: 215,00 Lei

    Pret de vanzare 196,00 Lei

  • Mobilier pentru casuta papusi, camera copiilor

    Un set complet de mobilier pentru camera copiilor din casuta papusilor, compus din 3 piese din lemn, frumos lucrate si finisate. Dimensiune pat: 12 x 5.5 x 11 cm Dimensiune cal balansoar: 8 x 5 x 6 cm

    PRP PRP: 63,00 Lei

    Pret de vanzare 49,00 Lei

  • Cub educativ de potrivire forme din lemn, curcubeu, 1 ani +

    Acest cub modern de potrivire forme din lemn robust combina culorile simple albe cu cele luminoase ale curcubeului si cu elementele din lemn masiv foarte vizibile. Cele 13 elemente de forma diferita, colorate diferit, care se potrivesc formelor, le dezvolta copiilor recunoasterea culorilor si formelor, precum si abilitatilor lor motrice. In plus fata de formele geometrice clasice, exista si nori, stele si case de inserat! Imprimarea minimalista pe suprafetele din lemn natural ofera o imbunatatire armonioasa, iar capacul detasabil din lemn poate fi asezat inapoi pe partea superioara si blocat. Acesta este un divertisment de lunga durata, cu un efect de invatare si distractie pentru cei mai mici copii. Deschiderea capacului permite scoaterea din nou a tuturor pieselor inserabile. Cuburile din lemn care se potrivesc formelor sunt clasice populare ale activitatii motorii. Jucariile si accesoriile de gradinita cu curcubeu modern (culori) sunt, de asemenea, o tendinta foarte mare in acest moment – ceea ce inseamna ca aceasta jucarie care se potriveste cu forme apartine cu siguranta activitatilor dvs. pentru copilasi.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • Carusel din lemn "Space"

    Întreg sistemul solar veghează somnul micului mărgăritar. Recomandat pentru bebeluși încă din prima lună de viață. Acest carusel din materiale naturale, de cea mai bună calitate și îndelung testate, îndeplinește toate standardele de siguranță pentru un obiect pe care să îl păstrezi cu încredere în preajma bebelușului. Pentru că îți dorești ca cel mic să privească lucruri delicate și lucrate cu blândețe atunci când se pregătește să decoleze către lumea viselor.

    PRP PRP: 59,00 Lei

    Pret de vanzare 48,00 Lei

  • Cub din lemn cu activitati, Iepure

    Cubul educativ este o jucarie motrica datorita partii superioare care reprezinta un traseu complicat pe care se misca bilele, este o jucarie educativa pentru ca exista laturi cu labirint, numaratoare, acestea ajutand la invatarea notiunilor esentiale pentru lumea din jur.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 182,00 Lei

  • Jucarie de tras din lemn, Zebra

    Zebra realizata din lemn natural de culoare deschisa, este o jucarie perfecta pentru a insoti copiii mici care iau primii pasi. Jucaria este perfecta pentru a face plimbari cu ea, imbunatatind in acelasi timp reflexul datorita formei sale ergonomice concepute special pentru cei mici. Toate materialele folosite la producerea jucariilor au certificatele necesare si au fost vopsite cu vopsele netoxice.

    PRP PRP: 49,00 Lei

    Pret de vanzare 42,00 Lei

  • Carusel din lemn, Spring Dream

    Carusel din lemn colorat in culori vesele ce poate fi agatat oriunde cu ajutorul snurului. Materialul folosit este lemn pictat cu vopsele ecologice.

    PRP PRP: 83,00 Lei

    Pret de vanzare 72,00 Lei

  • Cub sortare lemn cu chei

    Aceasta jucarie grozava pentru dezvoltarea motorie, o combinatie robusta de placaj colorat si lemn de fag fin lustruit, treneaza mai mult decat forma si recunoasterea culorilor! Abilitatile motorii fine sunt cultivate prin blocarea si deblocarea celor 4 usi cu ajutorul cheilor corespunzatoare. Capacul poate fi deschis. Cele 4 forme detaliate de animale din lemn trebuie sa gaseasca deschiderea corespunzatoare.

    PRP PRP: 199,00 Lei

    Pret de vanzare 123,00 Lei

  • Casa de marcat de jucarie, din lemn

    Casa de marcat pentru copii este o jucarie educativa din lemn care ii va fascina pe cei mici si ii va ajuta sa invete numerele, operatiile matematice si sa isi gestioneze bugetul pentru cumparaturi. Realizata din lemn, frumos colorat si vopsit cu substante non-toxice, aceasta casa de marcat este ideala pentru jocurile de rol pline de imaginatie. Setul include in total 15 elemente, respectiv casa de marcat, bancnote, card de credit, instrument de scanare a produselor cumparate. Casa de marcat aprox. 14 x 16 x 10 cm, note de hârtie aprox. 9 x 5 cm.

    PRP PRP: 115,00 Lei

    Pret de vanzare 98,00 Lei

  • Blocuri de constructie din lemn, Zoo

    Aceste blocuri solide din lemn, certificate 100% FSC® sunt imprimate cu animale drăguțe de grădină zoologică și încântă cu un peisaj grozav. Blocurile pot fi ținute cu ușurință in cutia de depozitare.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 91,00 Lei

  • Jucarie de ciocanit din lemn, Space

    Puneti figurinele in orificiul colorat corespunzator, loviti parghia cu ciocanul din lemn (17 x 5 x 2.5 cm), iar bastoanele vor fi aruncate in aer. Lemnul colorat ajuta la invatarea culorilor si copiii dezvolta abilitati motorii.

    PRP PRP: 95,00 Lei

    Pret de vanzare 74,00 Lei

  • Pista de curse cu masinute si pompa de alimentare

    Masinute si curse ce poate fi mai minunat pentru baieti. Formeaza pista pune pompa si alimenteaza masinile de cursa, pentru ca urmează marea întrecere. Dezvolta jocul de rol si imaginatia dar si motricitatea grosieră. Pista de curse este amenajată rapid și întrecerea rapidă a celor trei mașini colorate din lemn poate începe. Patru tronsoane curbe, două tronsoane de drum drepte, cinci stâlpi și un marcator de start-finish formează pista pentru cursă. Benzinăria cu furtun detașabil pentru o oprire la pit completează setul de lemn. Acest pachet complet este foarte distractiv pentru toți fanii de vehicule mici și de curse. Aceasta transformă camera copiilor într-o pistă de curse. Care mașină trece prima linia de sosire?

    PRP PRP: 150,00 Lei

    Pret de vanzare 122,00 Lei

  • Trusa cu instrumente de lucru din lemn, Nordic

    Cu această trusa cu instrumente de lucru stabilă din lemn cu design scandinav, tinerii maeștri constructori vor avea întotdeauna la îndemână uneltele lor profesionale! Echipata cu patru unelte și tot felul de accesorii, pot începe imediat construirea. Când este răsturnată, cutia de instrumente funcționează și ca mini-banc de lucru! Faptul că mânerul și accesoriile pot fi montate pe cutia de instrumente după cum se dorește, permite mult spațiu și distracție suplimentară pentru timpul de joacă. Setul este compus dintr-un ciocan, cheie, șurubelniță, cheie pentru țevi, șuruburi, piulițe, piese perforate, cuie și cuburi. Piesele de prelucrat pot fi fixate cu clema mare înainte de asamblare. Schimbarea și construirea antrenează creativitatea și abilitățile motorii fine, încurajând în același timp jocul de rol activ. Această cutie de instrumente multifuncțională face o impresie grozavă cu schema sa modernă de culori, cu mult material lemnos. Este un must-have absolut pentru atelierul de joacă pentru copii și sortimentul de jocuri de rol.

    PRP PRP: 175,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Set de vesela pentru bucatarie "Tasty"

    Acest set modern de joaca de bucatarie cu farfurii de supa, farfurii plate, cesti si tacamuri din lemn ofera exact ceea ce au nevoie copiii pentru ore lungi de joaca in bucataria lor! Discurile din lemn colorate diferite simbolizează băuturi diferite. Acest set de vesela include covorașe ilustrate cu dragoste și seturi de masă cu care cei mai mici copii pot învăța cum să pună masa corect. Cu combinația sa răcoritoare de culori de albastru scandinav și roșu, acest set de veselă se armonizează perfect cu orice bucatarie din lemn precum și cu alte accesorii de bucătărie. Vasele robuste care sunt construite pentru a rezista jucăuș îi sprijină pe copii in dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării ochi-mână, încurajând în același timp interacțiunea socială. Marginile rotunjite și formele netede oferă o experiență de joc sigură.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Etajera cu prajituri din lemn, cu 22 de piese colorate

    Ei bine, asta arată delicios! Aceasta superba etajera din lemn este un punct de atracție pe măsuța de cafea. Aici pot fi expuse brioșe, prăjituri și tot felul de dulciuri.. Continand 22 de piese viu colorate, este un must-have grozav pentru jocul de rol în bucătăria celor mici!

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Lantisor pentru suzeta, din lemn, Lotta

    Sunt tovarăși de zi cu zi pentru mulți bebeluși – designul potrivit pentru copii și materialele de înaltă calitate se numără printre proprietățile care sunt importante pentru părinți atunci când aleg șnurul potrivit. Lemnul masiv și culorile pastelate la modă definesc lanțisorul de suzeta cu micuța oaie Lotta pe el. Este rezistent la salivă, iar diferitele forme de pe el pot fi explorate cu mâinile și ochii, ceea ce antrenează abilitățile motorii și inspiră curiozitatea! Lotta, oaia care visează cu ochii deschiși, însoțește bebelușii pe tot parcursul zilei și nopții.

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 36,00 Lei

  • Lantisor pentru suzeta, din lemn, Ludwig

    Designul potrivit pentru copii și materialele de înaltă calitate se numără printre proprietăți care sunt importante pentru părinți atunci când selectează șnurul corect. Lemnul solid și culorile pastelate la modă definesc lanțul de suzetă, cu capra Ludwig pe el. Este rezistent la salivă și diferite forme pe el pot fi explorate cu mâinile și ochii, care antrenează abilitățile motorii și inspiră curiozitate!

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 36,00 Lei

  • Puzzle lemn educativ cu maner, Familie

    Un puzzle din lemn educativ ce ii va ajuta pe cei mici in dezvoltarea abilitatilor motrice si cognitive. Dimensiuni: ~30 x 22 x 1,5 cm
    49,00 Lei
  • Cub de sortat din lemn

    Sortarea formelor este o adevarata provocare pentru cei mici si ii ajuta pe acestia sa isi dezvolte latura creativa, gandirea logica contribuind la dezvoltarea motricitatii fine si coordonarii ochi-mana. Formele si culorile vor fi invatate intr-un mod jucaus cu acest cub din lemn. Capacul este usor de deschis si de inchis.

    PRP PRP: 60,00 Lei

    Pret de vanzare 47,00 Lei

  • Jucarie de tras din lemn, Sesame Street

    Jucaria educativa pentru bebelusi si copii cu varsta de pana la 1 ani sau chiar mai mult, ii va tine ocupati pe cei mici, fiind sigura. Jucaria este fabricata din lemn si vopsit cu substante non-toxice.

    PRP PRP: 64,00 Lei

    Pret de vanzare 27,00 Lei

  • Jucarie de tras din lemn, Catel

    Rotile au benzi de cauciuc speciale, care impiedica alunecarea si garanteaza o buna aderenta. Lungimea snurului este de aproximativ 20 de centimetri. Catelul il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte motilitatea mainilor si a degetelor precum si mersul.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 92,00 Lei

  • Jucarie de tras din lemn, Omida

    Jucarie de tras pentru copiii micuti, cu roti si sforicica, sub forma de omida mobila, alcatuita din mai multe bucati diferit colorate. Omiduta va deveni un bun prieten care ii va insoti pe copii in drumurile lor, si ii va ajuta sa reziste un timp mai indelungat, distragandu-le atentia de la oboseala si monotonia mersului pe jos. Jucaria ajuta la cunoasterea formelor si a culorilor, dezvolta coordonarea miscarilor si stimuleaza mersul. Este fabricata din lemn de calitate, rezistent la uzul de afara, pictat in culori vesele cu vopsele non-toxice.
    89,00 Lei
  • Antemergator cu blocuri de constructie, Baby walker din lemn

    Antemergator cu cuburi colorate, Baby walker din lemn amuzant, educativ si cu multe posibilitati de joaca. Acest vehicul de impins este perfect pentru micutii ce invata sa faca primii pasi. Antemergatorul contine 27 de cuburi din lemn pentru construit in forme si culori diverse care contribuie la dezvoltarea creativitatii a indemanarii si a motricitatii.

    PRP PRP: 250,00 Lei

    Pret de vanzare 209,00 Lei

  • Jucarie pentru sortare forme, autobuz scolar cu activitati motorii

    Autobuzul viu colorat este un centru de activitati minunat! Copiii vor avea parte de nenumarate ore de distractie si isi vor stimula simturile pe masura ce exploreaza diferitele elemente ale acestuia. Partea superioara a autobuzului este prevazuta cu sortator pentru formele geometrice si cu 3 cuburi mobile inscriptionate cu diferite elemente (cifrele de la 1- 3, literele A, B si C, culorile si semnele rutiere). Apasa butonul portocaliu de pe partea din fata si vei descoperi claxonul. Stergatoarele autobuzului sunt mobile. Partea din spate a autobuzului se deschide si interioarul poate fi folosita ca spatiu de depozitare. Pe partea din spate veti descoperi o mini-numaratoare si o oglinda. Autobuzul este prevazut cu mecanism simpatic cu roti dintate, cu semnul "STOP", cu 2 cuburi mobile pe care veti descoperi 2 animalute haioase si cu 2 animalute care se ascund la fereastra. Are piese mari, special dimensionate pentru mainile mici ale copilului. Copiii au ocazia sa invete formele geometrice, culorile si numerele. Jucaria este confectionata din lemn de calitate si plastic, iar piesele sunt vopsite cu culori non-toxice.

    PRP PRP: 175,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Joc educativ potrivire forme, din lemn, roti

    Small Foot este un brand german ce produce si comercializeaza jucarii exclusiv din lemn. Construit cu iubire si respect pentru copii si cu o experienta de peste 30 de ani pe piata de profil, brand-ul ofera solutii ingenioase si de calitate pentru cei mici. Jucariile din lemn nu sunt doar frumoase si rezistente in timp, ci stimuleaza creativitate, emotiile si simtul tactil. Design-ul si functionalitatea lor sunt alese cu grija si responsabilitate, iar jucariile Small Foot sunt sigure, non-toxice si educative. Iar cum grija si consideratia pentru copii sunt parte din ideologia brand-ului, Small Foot foloseste exclusiv lemn din surse sustenabile, pentru o planeta curata si sanatoasa si un viitor cat mai bun pentru cei mici.

    PRP PRP: 84,00 Lei

    Pret de vanzare 68,00 Lei

  • Cuburi de constructie din lemn, Sandcastle

    21 de blocuri de constructie ce se suprapun in forma unui castel de nisip. Copii isi exerseaza in timpul jocului abilitatile de recunoastere a formelor si isi dezvolta imaginatia si creativitatea.

    PRP PRP: 99,00 Lei

    Pret de vanzare 85,00 Lei

  • Puzzle lemn educativ cu maner, Viata la ferma

    Acest puzzle din lemn va fi tare îndrăgit de cei mici. Imaginile cu animalele sunt simpatice și paleta de culori aleasă este una caldă. Fiecare animăluț are un mâner care îi va ajuta pe copii să așeze piesa în spațiul corect. Materialul ne oferă, de asemenea, o ocazie excelentă pentru a le vorbi celor mici despre animalele de pe puzzle, despre culori, despre habitatul lor, hrana de care au nevoie pentru a supraviețui și despre alte curiozități.

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 41,00 Lei

  • Xilofon colorat, 8 tonuri

    Acest xilofon colorat din lemn este un instrument muzical ideal pentru a incuraja creativitatea muzicala, aptitudinile artistice, pentru a dezvolta coordonarea mana-ochi si ritmul copiilor. Muzica este o componenta foarte importanta a vietii copiilor si nu trebuie sa lipseasca in viata de zi cu zi.

    PRP PRP: 74,00 Lei

    Pret de vanzare 63,00 Lei

  • Cub de activitati din lemn, Pastel

    Veti avea parte de ore nesfarsite de distractie folosind acest cub de activitati in culori pastel. Ideal pentru dezvoltarea abilitatilor motorii, recunoasterea culorilor si a formelor, cubul include suficiente activitati pe fiecare parte a sa, precum si un circuit cu margele pe capac, care poate fi detasat. Introduceti cuburile in formele corespunzatoare, invartiti rotile dintate colorate, ajutati animalutele sa se miste prin traseul in zig-zag sau mutati margelele dintr-o parte in alta - sunt doar o parte din activitatile care vor contribui la dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a dexteritatii copilului tau.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Tava cu prajituri, briose si tort

    O tava delicioasa cu prajituri gata de servit! Delicatese confectionate din lemn, frumos colorate, fixate intre ele cu arici. Petrecerea papusilor poate incepe! Setul contine 6 dulciuri asezate pe o tava.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 96,00 Lei

  • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii

    Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 24 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine animale, copaci, gara - semne de circulatie din lemn Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 104,00 Lei

  • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii, Big Journey

    Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 40 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine, copaci, gara Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Magazin in cutie, din lemn

    Participa activ la un joc de rol si promovează dezvoltarea competentelor sociale cu acesta jucarie marca Small Foot. Realizat din lemn de calitate superioar, sub forma de cutie securizata cu o incuietoare usor de utilizat, magazinul contine: un suport pentru inghetata, o umbrela de soare, numeroase tipuri de fructe si legume, o casa de marcat, un cantar, o tabla pentru specialitati si o vanzatoare. Magazinul din lemn poate fi transportat oriunde, oferind ore de distractie garantata. Jucariile Small Foot sunt confectionate din materiale regenerabile, sustenabile, rezistente pe termen lung, colorate cu vopsele și lacuri non-toxice, sigure pentru copii. Dimensiuni: 20 x 13 x 22 cm / Dimensiuni vagon de inghetata: 11 x 3 x 8,5 cm

    PRP PRP: 185,00 Lei

    Pret de vanzare 145,00 Lei