Statie de politie cu 2 masini metalice, Siku 5510

PRP PRP: 450,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

Pret de vanzare 399,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Gama Siku World este completata cu sectia de politie, un produs inovativ care stimuleaza creativitatea copiilor printr-o multitudine de accesorii, diverse moduri de montaj si scenarii de joaca realiste. Aceasta contine doua masini metalice Siku realizate la scara 1:50 si o cladire modulara solida ce poate fi realizata in mod creativ in forma de U sau L, cu unul, doua sau trei nivele. Setul contine instructiuni clare cu poze. Cladirea este dotata cu un modul sirena/girofar. Acesta se poate actiona de la un buton si este alimentat de la doua baterii AAA incluse. Cladirea este foarte detaliata si stimuleaza imaginatia copiilor, oferindu-le acestora multe scenarii de joaca prin elementele inculse: exista o camera pentru inchisoare, birou, zona recreativa, o trapa, usi si porti de garaj realizate in mod realist.
Dimensiunile sectiei de politie montate: Lungime 41 / latime 22,5 / inaltime 29 cm. Este ambalata intr-o cutie avand dimensiunile: Lungime 41 / latime 27,6 / inaltime 7,3 cm.

Descriere

Poate fi organizata de exemplu o spargere si sustragere a unor valori sau o evadare, unul din pereti este realizat din bucati care “se pot rupe” prin smulgerea lor cu o sfoara inclusa. Aceasta sfoara imita un cablu dotat cu carlige la ambele capete, ce poate fi atasata la una din masini, cea a hotilor: o camioneta Dodge RAM vopsita intr-o culoare speciala si avand stilizate cu vopsea de calitate gauri de gloante. Detaliile camionetei sunt foarte bine realizate, este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie, caroseria fiind realizata integral din metal, faruri aplicate din plastic, sasiu din plastic. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model, usile fata, capota si oblonul spate spate se deschid. Motorul are detaliile foarte bine realizate si este prevazuta cu carlig de remorcare. O inovatie Siku care apare la camioneta: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Camioneta are dimensiunile: Lungime 12 / latime 4,5 / inaltime 4 cm. A doua masina inclusa este un Mercedes Benz Sprinter de politie, tot la scara 1:50, o reproducere fidela si solida a masinii germane, la aceasta toate usile se deschid: atat cele din fata si spate, cat si cea laterala, culisanta. Structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile si stopurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale microbuzului sunt realizate realist: sasiul este complet metalic, caroseria este metalica, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Usile sunt solide, realizate din metal. In cazul masinii de politie rotile nu se pot scoate. Dimensiuni masina de politie: Lungime: 15 cm / inaltime: 5 cm / latime: 4,5 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza in cazul ambelor masini o tracțiune solida astfel incat manevrabilitatea acestora ofera multa placere!

Specificatii

Cod produs 5510
Cod de bare 4006874055104
Tip vehicul: Masinute
Vârstă recomandată 3 ani +
Scara 1:50
Dimensiuni cutie / ambalaj 419 x 285 x 239 mm
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare