Şosete Scamp

Cea mai evidentă caracteristică a şosetelor Scamp este faptul că se armonizează în culori şi motive cu body-urile, tricourile, pantalonii Scamp. Noi folosim fire de aceleaşi culori pentru tricotarea şosetelor, respectiv configuraţia dungilor body-urilor şi tricourilor dungate apare şi în cazul şosetelor.

Mămicile deştepte sigur vor găsi aceste asemănări, selectând şosetele astfel, iar copii lor vor fi şi mai eleganţi.

Componentele materialului

La tricotarea şosetelor se folosesc mai multe tipuri de fire. Pe de o parte, firul din bumbac 100%, firul sintetic, iar pe de altă parte firul elastic, care asigură o mare elasticitate. În zilele noastre, denumirea sa la modă este "lycra". Firul elastic responsabil pentru elasticitate este ultrasubţire (mult mai subţire decât firul de păr). Datorită faptului că este aşa de subţire şi a altor factori, nu este potrivit pentru utilizarea la maşinile de tricotat. Astfel, firul elastic este "împachetat" într-un înveliş de poliamidă (de aici vine conţinutul de poliamidă). Şosetele tricotate cu acest fir se mulează pe picior chiar şi dacă sunt purtate o zi întreagă.

Şosete în culori brute

Produsele Scamp – body-urile, tricourile şi şosetele – de culoare "brută" au o caracteristică specială: în timpul confecţionării, ţeserii lor noi utilizăm fire de bumbac care nu intră în contact cu nicio substanţă chimică, respectiv coloranţi. În timpul prelucrării lor, produsele sunt supuse numai unei spălări cu apă pură. Culoarea lor este culoarea naturală, brută a bumbacului.

Astfel, dorim să facem pe placul acelor cumpărători, care preferă naturaleţea, lucrurile într-adevăr naturale.

Determinarea mărimii şosetelor Scamp

La determinarea mărimii şosetelor Scamp, utilizăm metoda eficientă folosită în cazul hainelor pentru bebeluşi, şi anume determinarea mărimii pe bază de înălţime. Am putut deja vedea la hainele pentru bebeluşi că mărimile se pot modifica datorită diferitelor configuraţii ale corpului.

Şosetele Scamp au mărimi ajustabile. O mărime cuprinde gama mărimilor între două mărimi: 56-62, 68-74 …

Deoarece pe plan naţional există şi alte determinări ale mărimilor, noi dorim să vă ajutăm cu tabelul nostru de mărimi pentru recalcularea diferitelor definiţii de mărimi:

Determinarea mărimii
în funcţie de înălţime
Alte mărimi de şosete Mărime în funcţie
de mărimea la pantofi
56-62 / șosete bebeluși 0 sau 00  
68-74 / șosete bebeluși 1-2  
80-86 / șosete bebeluși 3  
92-98 / șosete copii   19-22
104-110 / șosete copii   23-26
116-122 / șosete copii   27-30

ATENŢIE! Şosetele se pot micşora puţin după spălare. Datorită elasticităţii însă, ele se mulează pe picior corespunzător mărimilor precizate.

Înapoi