Smurf Jungle Observatorul Naturii Schleich-20781

19,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: -O figurina Smurf Obervatorul naturii.
Stiati ca: Este foarte important sa se mentina o imagine de ansamblu precisa in jungla. Din acest motiv, prietenul nostru albastru are, de asemenea, noi binoclu cu el, astfel el poate chiar sa recunoasca de departe orice surprize care ar putea fi de asteptare pentru echipa de expeditie. Uneori, el urca chiar si un copac imens jungla si se uita atent in jur cu binoclu. Apoi, el poate discuta cu Papa Smurf in cazul in care au nevoie pentru a merge.Dimensiuni: 6.0 x 3.2 x 3.2

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 20781S
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare