Set Schleich 42540, Horse Club Sofia & Blossom

103,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Sofia Horse Club & Blossom de la Schleich Horse Club se potrivesc de minune! De cand iapa Andalusiana a inghiontit-o in joaca pentru prima oara pe Sofia, acestea au fost inseparabile. Figurina Sofia este complet mobila si poate nu doar sa stea in picioare, dar si sa stea jos sau calare. Saua, fraul si darlogii se potrivesc perfect calului temperamental, iar Sofia poarta o toaca si o banderola magenta - simbolul clubului Horse Club.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 42540S
Gama Horse Club
Dimensiuni cutie / ambalaj 15,5 x 5 x 18 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 17.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare