Set Schleich 42535, Tabara de echitatie cu masina si remorca

344,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Calul este așezat confortabil în remorcă... mașina este plină... haideți să mergem la drum! Horse Club Hannah și iapa ei Holsteiner sunt pregătite pentru o aventură de călărie cu tata. Poveștile grozave se nasc în călătoriile rutiere! Acest set de joacă este potrivit pentru copiii și iubitorii de cai cu vârsta de peste 5 ani.
Conţinut: 1x SUV, 1x remorcă de cai, 1x cort, 1x fată, 1x bărbat, 1x iapă Holsteiner, 1x şa, 1x căpăstru cu hăţuri, 2x baloti de paie, 1x plasă de fân, 1x scară pentru conectare, 1x guler de cap, 1x cască, 1x găleată , 1x cutie de îngrijire, 1x perie de masaj, 1x pieptene pentru curry

Descriere

„Hei, tată, încotro ne îndreptăm în călătoria noastră?” Cu setul de joacă Horse Adventures de la Schleich, destinația este oriunde poate călători imaginația ta – un turneu de călărie în munți, o aventură de camping călare, o excursie la ferma bunicii sau o plimbare pe lună.

Acest set de joacă pentru excursii ecvestre face parte din colecția Schleich Horse Club. Include o figurină Horse Club Hannah (și tatăl, de asemenea!), o figurină autentică de iapă Holsteiner, un SUV și remorcă, plus mai mult de o duzină de accesorii pentru o povestire bogată în imaginație și detalii.

Seturile și figurinele Schleich Horse Club introduc posibilitățile nelimitate de povestire și joc imaginativ. Cu zeci de cai de jucărie, călăreți și accesorii, Clubul de cai Schleich lasă poveștile tale de aventură să ruleze. Figurinele de cai galopează în detalii bogate, în timp ce seturile de joacă autentice oferă un cadru mereu în expansiune pentru aventurile lui Hannah, Sofia, Lisa și Sarah! Figurinele noastre de cai și călăreți iubesc să fie transportate în povești care prezintă alte lumi de joacă Schleich, de la ierburile din savană la pinii maiestuosi ai pădurii! Jucăriile și seturile de joacă Schleich sunt construite pentru a dura generații. Toate jucăriile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde naționale și internaționale de siguranță.

Specificatii

Cod produs 42535S
Gama Horse Club
Abilitati dezvoltate Creativitatea, Imaginatia
Dimensiuni cutie / ambalaj 50 x 20 x 22 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Cod de bare 4059433439181
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 17.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare