Rege Cavaler Dragon Calare

69,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Figurina Rege Cavaler Dragon Calare cu mana ce se poate misca - Schleich 70115
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Dimensiunile figurinei: 15 x 8,4 x 18 cm
Greutate figurina: 240 g
Cu sabia ridicata, regele isi conduce Cavalerii Dragoni in lupta. Cavalerii sai ii sunt loiali si lupta alaturi de el. Regele este la fel de viteaz si puternic precum cavalerii sai. El este faimos si pentru inteleptiunea si priceperea lui la calarit. Cateodata poate fi foarte furios, insa se calmeaza repede.
Contine magneti inaccesibili: Tineti departe de produsele sensibile la magnetism si de dispozitivele medicale (ex. Stimulatoare Cardiace).

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 70115S
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare