RECIF DE CORAL SCAFANDRU Schleich SL42328

90,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

RECIF DE CORAL SCAFANDRU Schleich 42328
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Este atat de interesant si infricosator sa explorezi adancurile, pentru ca o mare parte din ceea ce este cu adevarat fascinant in
Aceasta lume minunata a adancurilor este destul de periculos. Scafandrul a pornit in explorarea lumii marine. Printre totii pesti colorati si plantele interesante scafandrul a zarit ceva mare, un rechin! Dupa ce scafandrul isi revine din socul initial el se poate relaxa din nou si sa observe linistit animalul. Scafandrul observa ca rechinul are ceva atasat de maxilarul inferior si se apropie mai mult pentru a cerceta cu exactitate.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 42328S
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare