Piramida, turnul Junglei, din lemn

Preţ normal: 48,00 Lei

Promotie 39,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

6 cuburi de diferite dimensiuni inscriptionate cu desene interesante si colorate pe fiecare latura, reprezentand animale din junga. Un turn versatil si interesant pentru cei mici, dornici de invatare!

Descriere

Small Foot este un brand german ce produce si comercializeaza jucarii exclusiv din lemn. Construit cu iubire si respect pentru copii si cu o experienta de peste 30 de ani pe piata de profil, brand-ul ofera solutii ingenioase si de calitate pentru cei mici. Jucariile din lemn nu sunt doar frumoase si rezistente in timp, ci stimuleaza creativitate, emotiile si simtul tactil. Design-ul si functionalitatea lor sunt alese cu grija si responsabilitate, iar jucariile Small Foot sunt sigure, non-toxice si educative. Iar cum grija si consideratia pentru copii sunt parte din ideologia brand-ului, Small Foot foloseste exclusiv lemn din surse sustenabile, pentru o planeta curata si sanatoasa si un viitor cat mai bun pentru cei mici.

Detalii produs

Cod produs 11090L
Pentru Baieti, Fete
Numar piese 6
Dimensiuni 7,5 x 7,5 x 12 cm
Vârstă recomandată 1 ani +
Material lemn
Abilitati dezvoltate Creativitatea, Functiile motorii, Indemanarea, Logica
EAN 4020972110909

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare