Masinute si vehicule de jucarie

Masinute si vehicule de jucarie

Produse de la 49 până la 52 din 52 total

Transformă joaca în aventură cu colecția noastră de mașinuțe Bruder! Descoperă o lume fascinantă a vehiculelor autentice, redate cu detalii minuțioase și funcții realiste, care stârnesc imaginația și creativitatea copiilor.

De la mașini de poliție care patrulează străzile orașului, la mașini de pompieri ce salvează vieți, la vehicule off-road ce explorează terenuri accidentate, Bruder oferă o gamă variată de modele pentru a se potrivi tuturor preferințelor. Fiecare mașinuță este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate excepțională și o experiență de joacă autentică.

Mașinuțele Bruder nu sunt doar simple jucării, ci instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Cu funcții realiste, cum ar fi sirene funcționale, uși care se deschid și accesorii detaliate, copiii pot recrea scene din viața reală, își pot dezvolta abilitățile motorii și cognitive și pot învăța despre diverse profesii.

  • Autoutilitara John Deere Gator XUV 855D, Bruder 02491

    John Deere Gator 855D este cu adevarat multi-functionala. Pentru lucrari agricole, ca vehicul ajutator pentru silvicultura, pentru lucrari municipale sau pe santiere - Gator este un partener excelent. Aceasta combinatie deosebit de reusita intre un vehicul utilitar eficient si o dimensiune mica, fac din Gator un vehicul extrem de versatil si util. – Replică fidelă a modelului real John Deere Gator 855D. – Hayon și platformă basculantă pentru încărcare și descărcare ușoară. – Direcție precisă pe puntea față. – Geamuri transparente din plastic rezistent. – Cuplaj posterior pentru remorci. – Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS Oferă un cadou memorabil micului tău explorator! Dimensiuni: 22.6 x 11.3 x 14 cm, Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • Statie de pompieri cu figurina, Bruder 62702

    Setul contine: figurina de pompier, centrul de operațiuni, pat, echipamente de stingere a incendiilor, stalp, pereti imprimati pe doua fete. Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a juca in interior si exterior. Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Fabricat de Bruder

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 219,00 Lei

  • Masina de pompieri MACK Granite cu pompa de apa, Bruder 02821
    Transport gratuit

    Masina de pompieri MACK Granite cu pompa de apa, Bruder 02821

    Masina de pompieri cu pompa de apa de la MACK este o replica fidela a modelului la scara reala. O mini-cisterna poate fi umpluta cu apa, care poate fi stropita cu furtunul masinii. Scara de pompieri este extensibila si se roteste la 360°. Pentru mai multa stabilitate a masinii, cele patru picioare alb-gri rabatabile pot fi plasate pe sol. Masina este dotata si cu un carlig ca de macara, care se poate bloca la lungimea dorita. Girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Rotile sunt de cauciuc - Oglinzi rabatabile - Usile se pot deschide, compartiment de stocare la care se pot deschide usile - Picioare stabilizatoare - Capota se poate deschide - Pompa functionala - Rezervorul se poate umple cu apa - Sirena este inclusa si are urmatoarele functii: Auto-inchidere dupa aproximativ 18 secunde, sunetul sirenei poate fi schimbat din versiune europeana si versiune americana cu ajutorul butonul din compartimentul bateriilor, 4 functii diferite: claxon, zgomot de motor, lumini de tip flash si sunet sirena, fiecare dintre acestea activata din compartimentul bateriilor. Dimensiuni: 63 x 20 x 26.5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 550,00 Lei

    Pret de vanzare 505,00 Lei

  • Camion de pompieri Scania Super 560R cu pompa de apa, Bruder 03591
    Transport gratuit

    Camion de pompieri Scania Super 560R cu pompa de apa, Bruder 03591

    Realistic și captivant, acest camion de pompieri are cabină cu uși deschizibile și oglinzi rabatabile. Dispune de pompă de apă funcțională, rezervor umplutabil și scara de salvare reglabilă. În pachet este inclus și un modul de sunet și lumină. Joacă-te și simulează intervenții de stingere a incendiilor! Perfect pentru dezvoltarea abilităților de coordonare și imaginație a copiilor. Dimensiuni: 59 x 20 x 26,5 cm Scara : 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 500,00 Lei

    Pret de vanzare 455,00 Lei

Pagina:
  1. 1
  2. 2